Orijinalini görmek için tıklayınız : neden çok satılıyo
devamlı takip ediyorum 2006 -2007 model grande puntolardan çok var satılık,yani alan hemen elden çıkarmaya çalışyıor gibi bir izlenim elde ettim,mesela Grande Punto 1.4 Active 2007 model sıfırını adam 22.000 ytl ye veriyor şeytan diyor al tüp taktır kullan :) aracınızdan memnun musunuz.keşke almasaydım diyeniniz var mı?
sıfırı çok satmış her aracın başına gelir bu . gayet normaldir.
Lordrivendel
20/06/2007, 09:42
1. Eli bir aracın ne kadar revaçta ise 2. eli de o kadar revaçtadır.
Hatta 2. el piyasası daha da hareketli olur.
Sonuçta bu için ticaretini yapan sadece araç alıp satarak geçinen çok insan var.
GP'de bu potansiyeli gördükleri için çok alınıp satılıyor...
osman hüseyin abiminde dediği gibi gp ler cok revaşta ve tutulan bir araç,bunun içinde cok alınan ve satılan bir arac şimdi o dediğin aracı satan vatandaş ya ev alıcaktır,yada kredisini ödiyememiştir,ne bileyim satıp daha karlı işler için kullanacak olabilir,görüyoruz ki suan sitemizdede satan arakadaşlarımız var senin ne demek istediğini az cok anlıyorum acaba alan insan memnun olmadığı için mi? satıyor diye icinden bir soru geciyordur.tabii bazı insanlarda gp den memnun değildir,mesela görmek istediği performansı yakalamamış olabilir (örn:morkoyun)arkadaşımız gp sinden memnundu ama performans olarak onu tatmin etmemişti daha önceki aracı subaru ımpreza idi,şimdi aldığı ise honda v-teck bunlar gibi örnekler coğaltıla bilir şahsen ben iyiki gp almışım cok memnunum burdaki coğu arkadaşımda benimle hem fikirdir.
Misafir2
20/06/2007, 10:52
sınıfında en donanımlı araçlardan bır tanesı ve karızmatık bır araç. ben çok memnunum şahsen.
satma meselesıne gelınce mıllet ekonomık yönden perışan hocam bakma herşeyın güllük gülüstanlık olduğuna bır yerlerden bütçelerı fıre verınce mecburen ellerınde ev, araba ne varsa mağduriyetı gıderme yolunda satışa çıkartıyor vatandaş. emlak pıyasasıda çok hareketlı mılet evınden memnun olmadığı içinmı satıyor??
bızım lokalden bır adam 180000 euro ya araba aldı para çuvalla ve 4 akaryakıt istasyonu sahıbı vatandaş.
yıne bır arkadaşımızda 1999 model toyota marlka araçını satıyor kredı kartı boırçlarını kapamak için hayat bu düzen ortada yoruma gerek yok sanırım kendı adıma
bencede aracın piyasası tuttu birde ekonomik yönü var tabi şu anda durumlar kritik
sınıfında en donanımlı araçlardan bır tanesı ve karızmatık bır araç. ben çok memnunum şahsen.
satma meselesıne gelınce mıllet ekonomık yönden perışan hocam bakma herşeyın güllük gülüstanlık olduğuna bır yerlerden bütçelerı fıre verınce mecburen ellerınde ev, araba ne varsa mağduriyetı gıderme yolunda satışa çıkartıyor vatandaş. emlak pıyasasıda çok hareketlı mılet evınden memnun olmadığı içinmı satıyor??
bızım lokalden bır adam 180000 euro ya araba aldı para çuvalla ve 4 akaryakıt istasyonu sahıbı vatandaş.
yıne bır arkadaşımızda 1999 model toyota marlka araçını satıyor kredı kartı boırçlarını kapamak için hayat bu düzen ortada yoruma gerek yok sanırım kendı adıma
+1000000000000000000
kanka 180000 euro luk makine neymiş merak ettim :)
Misafir2
20/06/2007, 12:31
+1000000000000000000
kanka 180000 euro luk makine neymiş merak ettim :)
Babacım tıpsız bıtane jiip lombardını yazıyo gemıye benzıyor yaa km de 1 ytl yakıyormuş:):):)
gel paranı yiyeyim diye bağıran bır araç bızı bozar:group000::evet:
The_Cakhal
20/06/2007, 13:14
Ewet, benimde akılma gelmedi değil beğenmediği için satmak.
Mesala bende alırken puntoda 2.el bolluğu gördüm clio3 e göre.
Aldığım eleman 100 bin ytl bmw almış, fiat bayisinin oğlu.
Sıkılmış satıyor, gıcıklık olsun diye sordum aralarında fark varmı diye ?
Ewet var dedi hafif gülümseyerek :)
Neyse bazı kusurları var, örneğin dün beni dik yokuşta rezil etti 2. vites.
Ama genede ben gayet memnunum, binen herkesin hoşuna gidiyor.
mart ayında gelerileri gezmeye başladığımda aklımdaki araba nissan micra ve honda jazz dı, bikaç kişi bak dedi diye hyundai getz ve yaris e baktık.. yani küçük bir araba istiyorduk..micra yı deneyince tahminimden küçük geldi..bırakın getz i hyundai kelimesi genel olarak tüylerimi diken diken yapıyor..
sonra birgün bir arkadaşımın gp sine bindim ve o hafta benimde bir gp oldu :)
toyota yaris de var ;) ikisi de vazgeçilmez şuan benim için :)
hiç ş
elektrikler kesildi :(
hiç şikayetim yok yazıyordum :) bu arada yarisin eski kasası kesinlikle daha güzel (kullanmakta olduğum) yeni kasaları ııııhh :)
The_Cakhal
20/06/2007, 14:54
Ewet haklısın esen,
geçen yarısa ilk bindim, güya beni arka koltuğa alarak makam vermiş oldu kurum sahibi ama tam bir işkence oldu bana. Çok kısa oturma yeri, ve çok dar bir havası var arabanın.
Arabayı alanlara üzüldüm, bu kadar köü olacağı aklıma gelmezdi, bir ara bende düşünmüştüm...
Ewet haklısın esen,
geçen yarısa ilk bindim, güya beni arka koltuğa alarak makam vermiş oldu kurum sahibi ama tam bir işkence oldu bana. Çok kısa oturma yeri, ve çok dar bir havası var arabanın.
Arabayı alanlara üzüldüm, bu kadar köü olacağı aklıma gelmezdi, bir ara bende düşünmüştüm...
bence seni terletmek istemiş o firma :p dediğin gibi koltuk kısa ve ya çok dik duruyor yada bir hayli yatıyor, arasıda yokk.. neyyse karalamayalım diğerlerini dimi ;)
gp benim korumam..follow me farlarına bayılıyorum, apt. girene kadar bekliyor :X
gogigogi
20/06/2007, 22:59
sınıfının veya benzerleri içinde en iyisi bence( clio 3, corsac3,micra,fiesta,getz,jazz ve 207 )ye göre fakat bir golf veya focusla boy ülçüşemez ama onların fiyatları da belli:stretche:
GP Tr de başarılı bir satış grafiği çiziyor.Doğal olarak bu da ikinci el satışları tetikliyor...
The_Cakhal
21/06/2007, 10:19
Ewet en iyiisi gp. Ben alırken hepsini araştırmıştım, fiyat/donanım en iyi gp de.
Hattta bir araba dergisinde de heryönü baz alındığında Bütün arabalar ve segmentler arasında kia picantoda sonra 90 lık punto vardı ya 2. yada 3. sırada.
İkinci eli de bundan dolayı hareketli..
ufukbzk84
21/06/2007, 10:43
Arkadaşlar Satilan Ve Tutulan Her Aracin Bi Piyasasi Oluşur...bi Arabayi Satmak Için Binbir çeşit Neden Var Otomobil Dişinda... Ikinci Elde Piyasasi Oluşan Bi Araç Bu Iyi Bişi...bu Olay Insanlarin önyargilarini Gidermek Için çok Iyi Bir Firsat Arabayi 7 Ay önce Ilk Aldiğimda Herkes Aşiri ön Yargiylaneden Bunu Aldin Demişti... Sona çok Görünen Bi Araç Olmaya Başlayinca Ya Bitanede Bendemi Alsam Diye Söylemleri çok Duymaya Başladim... Hatta 7 Ay önce Bunu Niye Yaris Niye Almadin Diyenler şimdilerde Puntoyu Ayrintili Incelemeye Bile Başladilar...