Orijinalini görmek için tıklayınız : arka kapılara 16.5 cm kompenant
takabilirmiyim arkadaşlar,takan var mı aramızda?
yok mu hiç arkadaşlar ya?
çerçeve yaptırarak taktırabilirsiniz arkalar 13,5cm çünkü ama takılıyor yani
öndeki jbl leri arkaya alıp önlere kicker champion serisi alıcamda,uyarmı diye sordum.teşekkür ederim arkadaşım.
mdf'den yuvarlak bir kasnak yapıp takıyolar bende de sadece önlerde var ama kuzenimde arkalarda var ordan biliyorum bass ne kullanıyorsun
arkaya mdf yaptırmana gerek yok arka kapılar 13 cm ama cam açma kolunun ordaki tiz yerlerinin delikleri kapalı o delikleri açabirsen takabilirsin veya uğraşamam dersen 13 cm coaxial hoparlör takabilirsin
16.5 cm Kicker ES serisi taktım arkadaşlar.takılabiliyor ama kapı için traşlamanız lazım.
kapı içi derken kapı döşemesinimi traşladınız?
bende öndeki orjinal bassları arka kapıya takıcam, herhangi bi işlem gerektirir mi?
sadece arka kapı döşemesinin iç kısmını traşmalamak gerekti hocam.dışardan görüntüde bir bozukluk yok.sığıyor rahatlıkla.ancak öndekileri arkaya almanız bir fayda getirirmi bilmiyorum.
takmasına takarsında bende 13 cm var arka kapılarda bınen beyın sarsıntısı gecırıp ınıyor senın amacın ne 16 cm ıle bılemıorum :D :D
StrawBeeRy
11/02/2012, 12:51
takılır altına mdf den kasnak yapılır onun üzerine monte edilir sıkıntısız kullanabiliyorsunuz
sadece arka kapı döşemesinin iç kısmını traşmalamak gerekti hocam.dışardan görüntüde bir bozukluk yok.sığıyor rahatlıkla.ancak öndekileri arkaya almanız bir fayda getirirmi bilmiyorum.
çok bi verim beklemiyorum zaten sadece kafamda farklı bi düşünce var onu denicem. teşekkür ederim