PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Stiker söküldükten sonra kalan yapışkan temizliği

comanchee
06/02/2012, 15:44
Aracımın yan taraflarındaki italyan bayrağı stickerleri kenarlarındaki kalkma ve sıkılmam nendeni ile söktüm.Zaten yapan arkadaşda abi bu çok kalşiteli malzeme değil en fazla 1 sene sonra sök bırakma demişti.Bende söktüm yapışkan izler kaldı ne ile temizleyebilrim.Pasta en son seçeneğim tavsiye bekliyorum

comanchee
07/02/2012, 12:09
bauhaus veya koc tas larda mellerud adında etıket çıkartıcı var.cıkmayan etıketlerı veya yapıskan ızı kalan etıketlerı cıkarmak ıcın kullanılıyor.bnm aracımda ogs yı soktukten sonra yapıskan ız kalmıstı ugrasmadan cıkardı :D

Çook teşekkür ederim.Barış bey

jreet
06/03/2012, 20:48
Aracımın yan taraflarındaki italyan bayrağı stickerleri kenarlarındaki kalkma ve sıkılmam nendeni ile söktüm.Zaten yapan arkadaşda abi bu çok kalşiteli malzeme değil en fazla 1 sene sonra sök bırakma demişti.Bende söktüm yapışkan izler kaldı ne ile temizleyebilrim.Pasta en son seçeneğim tavsiye bekliyorum

bence yapıskanı cıkarmanın en pratık yoLu pamuk ve benzin

comanchee
07/03/2012, 01:40
mellured adlı üründe bayağı iş gördü

Yagmuradam
07/03/2012, 14:51
mellerud ürünü güzel hoş da biraz pahalı. Herzaman bu tarz işler yapmayan birisi için bence fazla. Jant ve motor temizleyici ürünler de izlerde başarı diye okumuştum. Yakında yeni linea yazımı yapıştıracağım. Sonuçlarından haberdar ederim.