PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Satılık starjet dynamıc 95bg 6 ileri

brsakkurum
05/02/2012, 17:57
Arkadaslar aracımı cok sevmeme ragmen , egitim masrafımı karsılamak için satmayı dusunuyorum .Çok aktif olamasamda buradakı bırcok konu sayesınde aracım hakında cok bılgı edındım. acelem yok nisan - mayısa kadar vaktım var ( bır nevi tok satıcıyım :D )

Aracım starjet dynamıc 95bg 6 ileridir. 44.000 kmdedir.

Tamamen orgınaldır ve boyasızdır. istanbuldaki karlı hava dolayısı ile 1 hafta önce aracıma sağ ön yolcu kapısına baska bir aracın sürtmesi sonucu yüzeysel çizikler meydana gelmiştir .çok farkedilmediğinden yaptırmaya gerek duymadım.

kapalı garaj arabasıdır

40.000 bakımı yenı yapılmıs olup, 5 yılda 1 degişmesi gereken triger seti yeni degişmiştir.
bujileri , motor yağı, yağ filtresi ,hava filtresi,polen filtresi, fren balataları 40.000 bakımında değişmiştir

4 lastik michelin 1.000 km önce değişmiştir

1 ay önce detaylı iç temizlik ve boya koruma yapılmıştır (kesinlikle sigara içilmemiştir)

aracıma kendım sorunsuz bır sekılde uzun zaman bınebılmek ıcın herturlu masrafı yaptım. malesef satamamdakı sebep eğitimim ve kendımı geliştirmek adına yapmak istediğim projeler.

genel özellikleri:

abs- ebd fren sistemi
çift yönlü digital klima
4 airbag
yükseklik ayarlı sürücü koltuğu
sis farı
fonksiyonel city direksiyon ( ultra hafif direksiyon)
elektrikli ve ısıtmalı aynalar + sis farı
folow me home özelliği
direksiyondan kumandaı radyo+ cd+ mp3 calar
deri direksiyon ve vites topuzu
yol bilgisayarı
immobilizer - merkezi kilit - alarm

sahibinden ilanında 22.250 tl yazdım. forumdakı arkadaslara 21,750 tl dusunuyorum pazarlık payı var tabiki.

sahibinden ilanı:
Fiat Punto Grande 1.4 Starjet Dynamic 2006 Model 23.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 73494314 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-sahibinden-44-000-de-6-ileri-95bg-starjet-dynamic-73494314/detay)

brsakkurum
07/02/2012, 13:16
Forumdaki arkaraslara 21.000 olarak düşünüyorum
araci bilen kisilere gitmesini isterim gunceldir tsk

cck1
07/02/2012, 13:33
hayırlı satışlar...

takres
07/02/2012, 14:05
hayırlı satışlar...

ilbilge_11
07/02/2012, 14:37
hayırlı satışlar yeri değil ama birsey soracam trigeri yeni değiştim yazmıssın ne kadara yaptırdın yetkili serviste mi yaptırdın cevaplarsan sevinirim

emrahisilti
07/02/2012, 14:41
inşallah bu fiyata satarsınız

krm1983
07/02/2012, 17:40
hayırlı satışlar

brsakkurum
08/02/2012, 20:28
gunceldir arkadaslar

bu arada bir sey sormak istiyorum sanırım bu aralar 2. el pazarı baya bı durgun havaların kotu gıtmesı buna 2. el satısına bı engelmı acaba

barisunye
08/02/2012, 21:00
gunceldir arkadaslar

bu arada bir sey sormak istiyorum sanırım bu aralar 2. el pazarı baya bı durgun havaların kotu gıtmesı buna 2. el satısına bı engelmı acaba

aslında 2. el her zaman aynı..piyasada tutulan araçlar degerınde olursa çok ragbet gorup çabuk satılıyor...diğer taraftanda değerinde olan temız aracların da markası ne olursa olsun fazla uzun surmeden satılabılecegını dusunuyorum...
ben 1 ay once hatasız 2008 starjet dınamık guvenlık paket ve orj celık jantlı 66 bınde....landı renzo lpg yenı lastık...tum bakımları yetkılı servısde yapılı aracımı 23500den ılana koydum 10gun boyunca hiç arayan olmamıştı......ama sonra bı anda ciddi 2 müşterisi çıktı birazda fıyat kırdık biri aldı gıttı..o almasa diğeri alcaktı...

brsakkurum
08/02/2012, 22:50
aslında 2. el her zaman aynı..piyasada tutulan araçlar degerınde olursa çok ragbet gorup çabuk satılıyor...diğer taraftanda değerinde olan temız aracların da markası ne olursa olsun fazla uzun surmeden satılabılecegını dusunuyorum...
ben 1 ay once hatasız 2008 starjet dınamık guvenlık paket ve orj celık jantlı 66 bınde....landı renzo lpg yenı lastık...tum bakımları yetkılı servısde yapılı aracımı 23500den ılana koydum 10gun boyunca hiç arayan olmamıştı......ama sonra bı anda ciddi 2 müşterisi çıktı birazda fıyat kırdık biri aldı gıttı..o almasa diğeri alcaktı...

bu ilanımda benim ilk 2. el araba satısım olacak.3 gun oldu ilanımı yayınlayalı kımse aramadı galiba ben biraz sabırsızım :)

emreonur
08/02/2012, 22:54
barış istersen ben seni ariyim, beni de arayan yok:D
ilk arayan da alıp gidebilir belli olmaz.
starjet riskine girmekte tereddüt ettiğim için aramıyorum:D

barisunye
09/02/2012, 00:43
barış istersen ben seni ariyim, beni de arayan yok:D
ilk arayan da alıp gidebilir belli olmaz.
starjet riskine girmekte tereddüt ettiğim için aramıyorum:D

ben sattım zaten:))ancak dediğin gibi çok kişinin aramasındansa ciddi alıcının araması daha iyi tabi ki...gecen yıl 2006 corollamı satısa cıkardıgım zaman her gun 10 kısı arıyordu...esnafı memuru galerrıcısı herkes musterı ıdı araca...oda sıkıcı herkese laf anlatyn herkese araba gosterıyosun....yanı en sonunda yıne 1 kişiye satıyosun aracı:)

brsakkurum
09/02/2012, 01:16
ben sattım zaten:))ancak dediğin gibi çok kişinin aramasındansa ciddi alıcının araması daha iyi tabi ki...gecen yıl 2006 corollamı satısa cıkardıgım zaman her gun 10 kısı arıyordu...esnafı memuru galerrıcısı herkes musterı ıdı araca...oda sıkıcı herkese laf anlatyn herkese araba gosterıyosun....yanı en sonunda yıne 1 kişiye satıyosun aracı:)

ben arıyım derken bana demıs sanırım ikimizde barış'ız :D dediğiniz gibi tamamen sans işi ,az ama öz aramaları daha iyi tabiki . Cevremden duydugum kadarıyla geyik yapmak için bile arayan oluyormus :D

emreonur
09/02/2012, 01:18
ikinizi de ararım:D

brsakkurum
09/02/2012, 18:39
Arkadaslar aracımın fıyatında duzenlemeye gıttım acelem olmadıgından bıraz yuksek olan fıyatı , olması gereken optimum fıyat olarak guncelledim.En son 22.500 olarak dusunuyorum.

brsakkurum
10/02/2012, 22:25
gunceldir :)

cemehmetbaran
16/02/2012, 13:03
Merhaba arkadaslar,

Bu forumdaki ilk mesajım. Bu pazartesi bende ilk aracımı alarak artık bir araba sahibi olabildim. Fiyatı nasıl bir yorum yapsanız. 24400 e satın aldım. Aracın özellikleri şu şekilde:

2010 model 1.4 starjet 95 5K dynamic
26700km 6 ay garantisi kalmıstı. Boya yok arabada sadece sag marspiyel kısmına insaat demiri geldigi için tamir gormus. Ayrıca sag arka camurlukta bir karıs kadar bir surtme izi var. Hafif boyasıda kalkmıs ilk sahibi yaptırmamıs bende dusunmuyorum yaptırmayı.

Ne dersiniz nasıl almısım arabayı. Ayrıca ben acıkcası 95 beygirden daha iyi performans bekliyordum ama araba cok aktif degil. Tüketim olarakda ilk depomdayım suan ve ortalama 8.5 litrede şehir içi. Normal midir sizce.

ABNEW
16/02/2012, 16:39
Merhaba arkadaslar,

Bu forumdaki ilk mesajım. Bu pazartesi bende ilk aracımı alarak artık bir araba sahibi olabildim. Fiyatı nasıl bir yorum yapsanız. 24400 e satın aldım. Aracın özellikleri şu şekilde:

2010 model 1.4 starjet 95 5K dynamic
26700km 6 ay garantisi kalmıstı. Boya yok arabada sadece sag marspiyel kısmına insaat demiri geldigi için tamir gormus. Ayrıca sag arka camurlukta bir karıs kadar bir surtme izi var. Hafif boyasıda kalkmıs ilk sahibi yaptırmamıs bende dusunmuyorum yaptırmayı.

Ne dersiniz nasıl almısım arabayı. Ayrıca ben acıkcası 95 beygirden daha iyi performans bekliyordum ama araba cok aktif degil. Tüketim olarakda ilk depomdayım suan ve ortalama 8.5 litrede şehir içi. Normal midir sizce.

Mehmet, öncelikle forumumuza hoşgeldin aracın hayırlı olsun,

Kendini Tanışma Bölümünde tanıtırsan seviniriz.Garaj Bölümünde de aracınla ilgili resimleri, özellikleri içeren bir başlık açarsan daha güzel olur.Sonuçta bu başlık başka bir aracın satışıyla ilgili,

Bence güzel bir seçim yapmışsın, fiyatı da iyi, kazasız sürüşler olsun...

cemehmetbaran
17/02/2012, 12:30
Teşekkürler Arda. Tanısma bölümüne kısaca bişeyler yazdım. Zamanla buradaki arkadaslarla daha iyi muhabbetimiz olur ins. Yorum için teşekkürler

brsakkurum
17/02/2012, 20:42
gunceldır arkadaslar

aposport
18/02/2012, 00:15
aracın dizel olsaydı 25 milyara kapışılırdı :(

Denizalp
18/02/2012, 15:11
Lpg de olsaydı iyi olurdu...

Şu haliyle 20000'e düşene kadar bekleyeyim :p

brsakkurum
18/02/2012, 19:30
LPG taktırmadım ( motorun ömründen yediği için ve orjinalliğe önem verdiğim için )
20000 e düşmez hali hazırda 22.000 e 2 tane alıcısı var acelem olmadıgından 22.250 den asagıya ınmedım (alıcıları pek gozum tutumadı) .forum uyelerı için 22.000 dusunuyorum. :D

Denizalp
18/02/2012, 23:24
LPG taktırmadım ( motorun ömründen yediği için ve orjinalliğe önem verdiğim için )
20000 e düşmez hali hazırda 22.000 e 2 tane alıcısı var acelem olmadıgından 22.250 den asagıya ınmedım (alıcıları pek gozum tutumadı) .forum uyelerı için 22.000 dusunuyorum. :D

:) Umarım arabana iyi bakacak bir alıcı çkar dostum. Mümkün olsa ben de arttırırdım bütçeyi, aracın temiz belli ki... ;)

adverseconditions
19/02/2012, 19:22
Sayin Akkurum,

Forum uyesi biri olarak daha evvel size bahsettigim fiyata araci bana satmanizi umarim, selamlar...

brsakkurum
19/02/2012, 19:34
Sayin Akkurum,

Forum uyesi biri olarak daha evvel size bahsettigim fiyata araci bana satmanizi umarim, selamlar...

sayın ISIK;

ilginize tesekkürler , aracım 1 aya kadar satılmassa nısan a dogru aklımda ilk siz varsınız.listenin en basındasınız :D

emrahisilti
20/02/2012, 01:34
22.000 veren varsa ben olsam 1dk bile düşünmem.Çünkü normal şartlarda edeceği en fazla 19dur.6 senelik araç; fire gibi tutulmamış şuanda üretilmeyen starjet bir motor, vuruntulu çalışan yine şuanda üretilmeyen 6 ileri şanzumana sahip..

brsakkurum
20/02/2012, 02:58
22.000 veren varsa ben olsam 1dk bile düşünmem.Çünkü normal şartlarda edeceği en fazla 19dur.6 senelik araç; fire gibi tutulmamış şuanda üretilmeyen starjet bir motor, vuruntulu çalışan yine şuanda üretilmeyen 6 ileri şanzumana sahip..

acil satılık oladıgı için 22 ye verıp vermeme konusunda dusunucek cok zamanım var
1. 2006-2007 model bu km de, 19.000 tl fıre actıve modellerı satılıyor.
2. Fıre gıbı tutulmamasının sebebı zamanında motor seceneklerı arasındakı fıyat farkı ve starjetlere dualogic sanzımanın uretılmemesı idi.Diğer bir sebebi fire motorun sehir içi kullanım için tasarlanmıs olması ve sehır içinde daha az yakması.(su anki fıre ve multıair gibi)bildiğim kadarı ile starjet su anda multıair adı altında coğunluğu aynı parcalar üretilmekte.
3. starjet ın binicisi ayrıdır . Tutulmamıs , su anda üretimi olamayan ve seri devamı gelmeyen t-jet motor gıbı.
4. Vuruntulu calısan derken ne demek istediğinizi anlamadım ancak punto evo ve yeni punto multıair motorlarda sunulan , 6 ileri sanzımanı ile aynı sanzıman.(hala guncel olarak üretimekte)

Sizin yerinizde olsam satılan bir aracın ilanına , eleştiri odaklı bir yazı yazarken birazcık araştırıp yazarım , özellikle fiyat ve piyasa bilgisini.

cemehmetbaran
20/02/2012, 10:56
Barış arkadasıma katılıyorum. Ben de 2010 starjet dynamic kullanıyorum. Motor konusunda durumu zaman gösterecek ama benim şimdilik bir şikayetim yok. Şanzıman konusunda ise hiç problem ve ses yaşamadım. Gayet memnunum.

Bunlarda benim yorumum.

krm1983
20/02/2012, 11:54

Acaba fire mı tutulmadı yoksa tjet mi?
Satış adetlerine göre

emrahisilti
20/02/2012, 13:41
Acaba fire mı tutulmadı yoksa tjet mi?
Satış adetlerine göre
punto için konuşuyorsak bildiğim kadarıyla tjetli punto çok az olduğu için piyasasıda çok yok.Fire motor yıllardır var lpg uyumu ve az yaktığı için tutuluyor.

akca37
20/02/2012, 13:45
Hayırlı satışlar, güzel araç...

emrahisilti
20/02/2012, 13:51
acil satılık oladıgı için 22 ye verıp vermeme konusunda dusunucek cok zamanım var
1. 2006-2007 model bu km de, 19.000 tl fıre actıve modellerı satılıyor.
2. Fıre gıbı tutulmamasının sebebı zamanında motor seceneklerı arasındakı fıyat farkı ve starjetlere dualogic sanzımanın uretılmemesı idi.Diğer bir sebebi fire motorun sehir içi kullanım için tasarlanmıs olması ve sehır içinde daha az yakması.(su anki fıre ve multıair gibi)bildiğim kadarı ile starjet su anda multıair adı altında coğunluğu aynı parcalar üretilmekte.
3. starjet ın binicisi ayrıdır . Tutulmamıs , su anda üretimi olamayan ve seri devamı gelmeyen t-jet motor gıbı.
4. Vuruntulu calısan derken ne demek istediğinizi anlamadım ancak punto evo ve yeni punto multıair motorlarda sunulan , 6 ileri sanzımanı ile aynı sanzıman.(hala guncel olarak üretimekte)

Sizin yerinizde olsam satılan bir aracın ilanına , eleştiri odaklı bir yazı yazarken birazcık araştırıp yazarım , özellikle fiyat ve piyasa bilgisini.

ben eleştirmedim gerçekten bu aracı satmak istiyorsanız çok uçuk fiyat verdiğinizi belirttim.Starjetler lpg ile çok uyumlu olmadığı için ve hernedense üretimden kalktı.Yerine multiair geldi fakat aralarındaki benzerlik ne kadar bilemem..starjet tutulan sorunsuz bir motor olsa farklı isimle üretilmezdi.Fire gibi yıllardır aynı isimle aynı teknoloji ile üretilirdi.
tjet motorlar üretimden kalkmadı puntoda kalktı bravoda var..
starjetler ile birlikte gelen 6 ileri şanzuman problemlerini yetkili servislerden öğrenebilirsiniz.

active modellerle karşılaştırma yapmayınız.Maalesef burası Türkiye.Ekipman artsada fiyat aynı kalıyor.Sizin hesabınıza göre benim tjet sportum 30.000 civarı etmesi lazım.Şuan bile hala ekipman olarak çoğu arabadan üstün.
Piyasa konusunda ise sahibinden.com'u açıp piyasasına bakabilirsiniz.Gerçekten bu aracı satmak isteyen satıcının verdiği fiyatları görebilirsiniz.Benim tjet sport için 25-26 isteyenler var ve 1 senedir ilanda.Bu da demek oluyorki benim aracın piyasası bu değil.Bir de "şu arabayı bir ilana koyalım 20.000 lik fiyatını 23.000 yazayım belki biri ağıma düşer" diye acelesi olmayan gerçek satıcı olmayanlar var.Beni yanlış anlamayın.Hayırlı satışlar

cemehmetbaran
20/02/2012, 13:58
Evet satıcı olmayıpta keyfi aracını sahibinden'e ilan verenler yüzünden çok şişik rakamlar görüyoruz. Ben gecen hafta 2010 starjeti 24400e aldım. Ben alırken benzer arabalara 28-30 gibi rakamlar isteyenler de yok degildi. Ama benim aldıgım kişi de bende biliyorduk ki bu rakamlar gercekci degil.

Tabiki herkes arabasına istediği rakamı vurabilir. Ama verenler hakkını veriyor sonucta piyasası var bu işin. 22000 e bence de gitmez gibi bu araba. Çok degil biraz daha düşmesi gerekebilir. Tabi bu benim kanaatim yarın biri cıkar 23e bile alabilir :)

sedini
20/02/2012, 15:37
Konuya mudahil edip ilan basligini tartismalar ile kirletmek istemem.. Fakat emrahisilti bey hakli oldugunuz kadar haksiz oldugunuz mevzularda var.. Starjet lpg uyumlu olmadigi icin multiair motor geldi demissiniz.. Multiair motorda lpg ye starjet motor kadar uyumludur.. Yani ikiside tekleme yapabilir marka ve usta secebilir.. Starjet ve tjetler tutulmadigindan degil fiat turkiyenin satis politikasindan oturu gelmiyor.. Yoksa tjet de oldu multiair turbo.. Onuda getirmiyorlar.. Bu aracin sanzimanlarinda ne aorun var merak ettim dogrusu sanzimandan sorun yasayan ben duymadim sanziman sistemide aktif olarak uretimde.. Fiyat konusunda haklisiniz.. Bu saticinin tercihidir elestirmek dogaldir bende 68500 deki 2006 model aracimi ekim ayinda verdim.. Satis isi kismet isidir.. Bu aracin bakimlari lastikleri triger gibi agir bakimlari vs yeni.. Bunlarda onemli kriterler.. Tabi bunu ancak alip satacak degil kullanacak kisiler goz onunde bulunduruyor.. Aracin satisi istenen fiyattan oturu zaman alir belki.. Ama fiyatini hak etmedigini soyleyemeyiz..Hayirli satislar..

Sent my iPhone using

ABNEW
20/02/2012, 15:43
Arkadaşlar bizler araçlarımızın kıymetini bilmezsek dışarıdakiler hiç bilmez.Özellikle ilanlar bölümünde ''bu araç bu para etmez'' tarzındaki mesajların bizlere hiçbir yararı olmadığı gibi özellikle de zararı olmakta.Herkes aracının değerini, ederini bilir ve istediği fiyatı da yazar.İlgilenen, beğenen, fiyatıda uygunsa anlaşır alır aracı.Zaten en doğrusu ilanla ilgilenmiyorsak hiçbirşey yazmamak.

Bizler kendi araçlarımız için bu kadar etmez dersek dışarıdan gelen her eleştiriyi peşinen kabul etmiş oluruz.

Bir de şu var; aynı marka model bir araç 30000TL ye satıldı, diğer araç da aynı fiyata satılacak diye bir kural yok.Bakım, km, kaza, boya, aciliyet.... bunlar araç değerini birebir etkilemekte.

İkinci elde en önemli faktör güvenilirliktir.Bu faktörü de burada forumumuz sağlamakta.Bu özelliği olumlu yönde kullanmakta fayda var...

krm1983
20/02/2012, 16:12
punto için konuşuyorsak bildiğim kadarıyla tjetli punto çok az olduğu için piyasasıda çok yok.Fire motor yıllardır var lpg uyumu ve az yaktığı için tutuluyor.
Onu demek istiyorum fire motor parça fiyatıyla,bakım fiyatlarının uygunluğu ve yakıt ekonomisiyle eski nesil bir motor olmasına rağmen hala üretiliyor ve tutuluyor.

adverseconditions
20/02/2012, 18:01
Uzun suredir bahsi gecen otomobilin gercek piyasa degeri olan 20.500 - 21.000 tl civarinda, 2006 - 2008 model arasi Starjet Dynamic veya Starjet Emotion Ariyorum Ancak Ne Yazik ki Henuz Bulamadim Zira Cogunlukla "TOK" Satici Diye Tabir Ettigimiz Sahislarin Sahibinden.com da Degerinden Yuksek Rakamlar Talep Etmeleridir...Yeni Bravo'sunu Dahi 27.000 TL ye Satanlar Var Oysa ki...Selamlar

brsakkurum
20/02/2012, 23:50
Yapılan eleştiri niteliğindeki yazılara , arda ve aytug aradaslarımızın güzel acıklamarından dolayı tesekkur ederım.
Genellikle ınsanlar araclarını ya ağır bakımları geldıgınden masrafa gırmeden arac yenılemek ıcın, yada nakıte ıhtıyacı oldugu ıcın satarlar.Yineleyerek yazıyorum aracımı yurt dısında egıtım gormek ıcın satıyorum ve nısan a kadar zamanım var.Ben 20.000 tl lık araclar gıbı agır bakımları gelıpte yaptırmamak ıcın satanlardan degılım.Acık acık yazıyorum triger setinden, balatasına , lastiğine , a dan z ye kendım bınmek için 1000 km once degıstırdım ve duzenlı bakımını yaptırdım toplam 1,655 tl ödedim.Siz benim yerimde olsanız aracınızı diğer aracların altında fıyata mı koyarsınız? Kaldıki 1000 veya 2000 tl ucuz dıye , değişmesi gereken parcaların zamanı gelmıs araclardan alsanız dahı can güvenliğiniz açısından benim yaptıgım masrafı yapmak zorundasınız ki buda benim aracım ile aynı fiyata denk gelmektedir.Bazı arkadasların dediği gibi aracın en fazla 19,000 tl edecegi ve fiyatımın cok uçuk oldugu tamamen gercek dısıdır ki, bunu dıyen arkadasımız sahibinden.com'dan bakarak yazdığını soyluyor.2006 model veya daha ustu, 50.000km altında 4 kapılı boyazsız starjet dynamıc 19.000 tl veya daha altı , herhangı bır aracın satılık lınkını koyarsa sevinirim. Ben sadece bir tezin kulaktan dolma değil araştırılarak ve gerçekçi olmasından yanayım.

Satıcı olmayıpta keyfi aracını sahibinden'e ilan verenlerden değilim.sadece aracımı satmak için önümde 1 veya 1,5 aya yakın zamanım var.Acil değil.Aracıma fiyat yazarken de kafama göre değil sahibinden.com'da bulunan aracımın emsallarıne göre fiyat belirledim.

Eğer aracım yurtdısına gıdecegım zamana yakın, ıstedıgım fıyata satılmaz ıse bir miktar indirim yapıp daha önceden bana 5 veya 6 kısının verdıgı fıyata satmaktan yanayım.Aracıma olan ilgisi ve bana olan samimiyetinden dolayı , suanda aracıma talip olan Fatih ISIK bey e , yukarıdaki yazılarımda da yazdığım gibi fiyatı dusurdugum zaman , aracıma talip olursa ona satmaktan yanayım.

Umarım bu yazıda aracıma neden bu fiyatı koydugumu acıkca anlatabilmişimdir.

Olumlu yada olumsuz yazılan her yorum aracıma ve actıgım konuya benim için ilgi niteliğindedir.ilginize tesekkurler...

adverseconditions
21/02/2012, 11:22
Sayin Akkurum,

Tesekkur ederim. Bu arada Yuksek Lisans icin bir sure ben de yurt disinda, Avrupa'da ogrenci olarak bulunmustum.

Selamlar,

Yapılan eleştiri niteliğindeki yazılara , arda ve aytug aradaslarımızın güzel acıklamarından dolayı tesekkur ederım.
Genellikle ınsanlar araclarını ya ağır bakımları geldıgınden masrafa gırmeden arac yenılemek ıcın, yada nakıte ıhtıyacı oldugu ıcın satarlar.Yineleyerek yazıyorum aracımı yurt dısında egıtım gormek ıcın satıyorum ve nısan a kadar zamanım var.Ben 20.000 tl lık araclar gıbı agır bakımları gelıpte yaptırmamak ıcın satanlardan degılım.Acık acık yazıyorum triger setinden, balatasına , lastiğine , a dan z ye kendım bınmek için 1000 km once degıstırdım ve duzenlı bakımını yaptırdım toplam 1,655 tl ödedim.Siz benim yerimde olsanız aracınızı diğer aracların altında fıyata mı koyarsınız? Kaldıki 1000 veya 2000 tl ucuz dıye , değişmesi gereken parcaların zamanı gelmıs araclardan alsanız dahı can güvenliğiniz açısından benim yaptıgım masrafı yapmak zorundasınız ki buda benim aracım ile aynı fiyata denk gelmektedir.Bazı arkadasların dediği gibi aracın en fazla 19,000 tl edecegi ve fiyatımın cok uçuk oldugu tamamen gercek dısıdır ki, bunu dıyen arkadasımız sahibinden.com'dan bakarak yazdığını soyluyor.2006 model veya daha ustu, 50.000km altında 4 kapılı boyazsız starjet dynamıc 19.000 tl veya daha altı , herhangı bır aracın satılık lınkını koyarsa sevinirim. Ben sadece bir tezin kulaktan dolma değil araştırılarak ve gerçekçi olmasından yanayım.

Satıcı olmayıpta keyfi aracını sahibinden'e ilan verenlerden değilim.sadece aracımı satmak için önümde 1 veya 1,5 aya yakın zamanım var.Acil değil.Aracıma fiyat yazarken de kafama göre değil sahibinden.com'da bulunan aracımın emsallarıne göre fiyat belirledim.

Eğer aracım yurtdısına gıdecegım zamana yakın, ıstedıgım fıyata satılmaz ıse bir miktar indirim yapıp daha önceden bana 5 veya 6 kısının verdıgı fıyata satmaktan yanayım.Aracıma olan ilgisi ve bana olan samimiyetinden dolayı , suanda aracıma talip olan Fatih ISIK bey e , yukarıdaki yazılarımda da yazdığım gibi fiyatı dusurdugum zaman , aracıma talip olursa ona satmaktan yanayım.

Umarım bu yazıda aracıma neden bu fiyatı koydugumu acıkca anlatabilmişimdir.

Olumlu yada olumsuz yazılan her yorum aracıma ve actıgım konuya benim için ilgi niteliğindedir.ilginize tesekkurler...

SUPERMAN
21/02/2012, 20:33
starjet motor fiatın en sorunsuz problemsiz motorudur hangi fiyat teknisyenine ve prof lara sorduysam herkes starjet'in en sorunsuz problemsiz motor olduğunu söylüyor.

HasanAliz
21/02/2012, 22:14
aracı kullanmadan yazı yazan arkadaşım. 6 ileri şanzıman diye ne problem çıkmış :) en çokta buna güldüm :)

aracın nasıl olduğunu herkes biliyor. amacın fiyat düşürmekse onu bilemem.

SUPERMAN
22/02/2012, 18:47
aracı kullanmadan yazı yazan arkadaşım. 6 ileri şanzıman diye ne problem çıkmış :) en çokta buna güldüm :)

aracın nasıl olduğunu herkes biliyor. amacın fiyat düşürmekse onu bilemem.

+1000:thumbs_up2:

brsakkurum
02/03/2012, 14:45
gunceldır arkadaslar :)

brsakkurum
13/03/2012, 01:05
Gunceldır arkadaslar fıyatını 21.750 olarak guncelledım :)

brsakkurum
22/03/2012, 00:45
Gunceldır arkadaslar fıyatını 21.750 olarak guncelledım :)

Arkadaslar artık gıtmeme az bır zaman kaldı o yuzden forumdakı arkadaslara 21.000 tl olarak fıyat duzenlıyorum ve guncellıyorum.ılandakı fıyatı daha sonra duzenleyecegım forumdakı kısılerın oncelıgı olması amacı ıle :) .tesekkurler

emreonur
22/03/2012, 02:03
barış umarım dilediğin gibi bir satış olur.

SUPERMAN
26/03/2012, 01:36
Hala satılmadımı bu araba bu fiyata çok ilginç gerçekten arkadaşın aracı çok çok temiz

emreonur
26/03/2012, 01:48
fiyatı öldürdü bence, gerçi 15 lira da yazsa 10 olur mu diye ararlar.

brsakkurum
26/03/2012, 09:57
yorumlar ıcın tsk, satılması bıraz kısmet ısı :D fıyatı yenı dusurdum 21.000 tl ye ılanımda hala 22.250 ve cok sacma teklıfler verenlerde var (17.000 tl verıyım dıyenden , albea ıle kıyaslayan bıle var ) :)
bır ıkı haftaya satılır dıye umuyorum su anda bır hareketlılık var nisanda daha da artarmıs 2.el pıyasası , saten nısanın sonuna kadar vaktım var :)

sedini
26/03/2012, 20:53
Bu fiyata bu araç çok iyi.. Fiyatı baya düşürmüşsün.. tekrardan Hayırlı satışlar..

SUPERMAN
05/04/2012, 18:22
bencede satılması lazım bu aracın fatih bey 21 e kadar arıyordu sanırım vazmıgeçti acaba?
bende sattım 1.4 starjet emiton 2006 model aracımı

brsakkurum
05/04/2012, 20:14
ilanımda fıyatı daha yenı dusurdum.bıraz gerı sıralarda kaldı , ılan tarıhını guncelleyınce umarım satılır.

emrahisilti
05/04/2012, 23:26
1 kere ya tutarsa diye başladınız sonunu hep birlikte görüyoruz.Hayırlı satışlar

brsakkurum
06/04/2012, 00:09
Kımsenın ya tutarsa dıye satmaya nıyetı yoktu yıne yok!!! aracımın saten degerını ıstıyodum su anda degerının altına bır rakam ıstıyorum.sızın bahsettıgnız 19.000 nerde bu fıyat nerde.Kımsenın gordugu bır sonuc yok sadece sız goruyosunuz.Bu kadar kısının olumlu yorum yapıpda bır tek sızın suclayıcı ve olumsuz yorum yapması bıraz garıp.Ayrıca zamanında aracımı coktan satmıs olabılırdım vakıt ayıramadım , kısmet olmadı.Öncekı yorumlarımda da satılmadıgı takdırde fıyatımı dusurecegımı soylemıstım.

Ayrıca emrahisilti bey; oncekı sayfalarda , gercegı yansıtmayan olumsuz yorumlarınıza devam etmektesınız ve verılen cevaplardan sonra yıne aynı sekılde gercek dısı , yapmadıgım ve aklımdan bıle gecmeyen bır seyı yaptıgımı ıddıa edıyosunuz.Lutfen bu tarzdakı mesajlarınızı bıraz daha onyargısız ve arastırıp yazarsanız sevınırım.Rıca edıyorum konumu daha fazla kirletmeyin!!..

emreonur
06/04/2012, 00:58
barış canını sıkma, benim arabam da aynı durumda gördüğün gibi...
gideceğim için satıyorum diyorsun, boşver bu fiyatların altına satacağına bırak anahtarı birine haftada bir çalıştırsın, geldiğinde binersin arabana.

emrahisilti
06/04/2012, 10:04
burada çok iyi fiyat çok uygun fiyat çok akıllıca fiyat diye yazanları hala koruyorsunuz.Bu araç bu kadar uygun fiyatlıda koskoca punto forumunda niye bir alıcı çıkmıyor?ben niye bu aracı aylardır satamadım diye düşünseydiniz bana boşuna kızmazdınız.Uygun fiyat yazdığınızda siz alıcı aramazsınız alıcı gelir sizi bulur.Daha önceki aracımı 2 günde ben d.bakırda araç istanbulda olacak şekilde sattım.Ben 2 ay önce bu aracın 3 aşağı 5 yukarı gideceği fiyatı söylemiştim.Araç alacağım yok satacağımda yok.Sizin sattığınız araçtan bir kar amacımda yok.Gerçekleri duymak sizi boşuna sinirlendirmesin.Ama yine 3 -5 kişi çıkacak aman siz uymayın fiyat kırmayın daha fazlasına gider yazacak sizde mutlu olacaksınız.

sedini
06/04/2012, 10:58
Sn. Emrahisilti

Yazdiginiz mesajlari ve konulari dikkatle takip ediyorum.. Memnuniyetsiz , tahrik edici , asagilayici , alayci ve ben bilirim havasinda bir tarziniz var.. Arac piyasasinin duzgun olmadigi bir donemde butun araclara fiyati yuksek yorumu yapiyorsunuz.. Sizin tjet lere yaptiginiz yorumlardan sonra yazdiginiz fiyatida biliyoruz.. Amacim sizi kirmak uzmek rencide etmek degil.. Fakat dostluk ortaminin ust duzeyde oldugu bu forumda uslubunuza biraz daha ozen gostermenizi rica ediyorum..

Malinin ederini alici degil satici belirler.. Bizlere hayirli satislar demekten baska birsey dusmez.. 1.5 yildir satilamayan araclarda var forumda ben 2-3 ayda sattim bu is kismet isidir.. İlan altina yapilan yorumlarda dikkatli olalim..

Sent my iPhone using

SUPERMAN
07/04/2012, 01:03
Sn. Emrahisilti

Yazdiginiz mesajlari ve konulari dikkatle takip ediyorum.. Memnuniyetsiz , tahrik edici , asagilayici , alayci ve ben bilirim havasinda bir tarziniz var.. Arac piyasasinin duzgun olmadigi bir donemde butun araclara fiyati yuksek yorumu yapiyorsunuz.. Sizin tjet lere yaptiginiz yorumlardan sonra yazdiginiz fiyatida biliyoruz.. Amacim sizi kirmak uzmek rencide etmek degil.. Fakat dostluk ortaminin ust duzeyde oldugu bu forumda uslubunuza biraz daha ozen gostermenizi rica ediyorum..

Malinin ederini alici degil satici belirler.. Bizlere hayirli satislar demekten baska birsey dusmez.. 1.5 yildir satilamayan araclarda var forumda ben 2-3 ayda sattim bu is kismet isidir.. İlan altina yapilan yorumlarda dikkatli olalim..

Sent my iPhone using
+1000 KESİNLİKLE AYTUĞ bey'e katılıyorum bu iş tamamen kısmet işidir ben ilanımı koydum ve 6. günde satıldı aracım tamamen kısmet umarım kısa zamanda bu araçta satılır

ilbilge_11
07/04/2012, 17:11
Kımsenın ya tutarsa dıye satmaya nıyetı yoktu yıne yok!!! aracımın saten degerını ıstıyodum su anda degerının altına bır rakam ıstıyorum.sızın bahsettıgnız 19.000 nerde bu fıyat nerde.Kımsenın gordugu bır sonuc yok sadece sız goruyosunuz.Bu kadar kısının olumlu yorum yapıpda bır tek sızın suclayıcı ve olumsuz yorum yapması bıraz garıp.Ayrıca zamanında aracımı coktan satmıs olabılırdım vakıt ayıramadım , kısmet olmadı.Öncekı yorumlarımda da satılmadıgı takdırde fıyatımı dusurecegımı soylemıstım.

Ayrıca emrahisilti bey; oncekı sayfalarda , gercegı yansıtmayan olumsuz yorumlarınıza devam etmektesınız ve verılen cevaplardan sonra yıne aynı sekılde gercek dısı , yapmadıgım ve aklımdan bıle gecmeyen bır seyı yaptıgımı ıddıa edıyosunuz.Lutfen bu tarzdakı mesajlarınızı bıraz daha onyargısız ve arastırıp yazarsanız sevınırım.Rıca edıyorum konumu daha fazla kirletmeyin!!..

öncelikle hayırlı satışlar inşallah yakın zamanda satarsanız bende aynı araçtan kullanıyorum ve memnunum saçma sapan teklif verenleri bence kale alma saçmalamaktan baska birşey yapmıyorlar fiyat normal ben size birşey sormak istiyorum özelden yazacam umarım cvp vberirsiniz teşkkürler

brsakkurum
09/04/2012, 12:50
Arac satılmıstır arkadaslar konu kapanabılır. 21.250 ye satılmıstır.bazı arkadasların dedıgı 3 asagıya 5 yukarı fıyatla hıc alakası olmayan , aracın pıyasası hakkında bılgısı olmayıp yorum yapanların dedıgı fıyatla alakası olmayan bır fıyata satılmıstır..bence degerınden asagıya bıle satıldı alan hayrını gorsun:)

ABNEW
09/04/2012, 14:26
Gözünaydın Barış, umarım puntolara hakettiği değeri veririz hep birlikte,
Hayırlı olsun sana da alana da...

sedini
09/04/2012, 17:35
Hayirlisi olsun..

Sent my iPhone using

SUPERMAN
09/04/2012, 18:48
Hayırlı olsun Barış bey adınıza sevindim

emreonur
09/04/2012, 21:41
hayırlı olsun. özellikle starjet arayan birisi mi geldi yoksa punto olsun da... diyen biri mi geldi.

brsakkurum
09/04/2012, 21:54
hayırlı olsun. özellikle starjet arayan birisi mi geldi yoksa punto olsun da... diyen biri mi geldi.

özellıkle starjetmı arıyodu bılmıyorum ancak starjet oldugunu bılıyordu , ben soyledım ozellıkle 6 ileri 16 vlf ve 95 bg oldugunu. O'da 6 ılerı olması yakıt ıcın tassaruf saglacagından kendı acısından daha ıyı oldugunu soyledı.Bence alan kısı acısından avantaj , punto olsunda alayım dıye gelseydı bıle starjet ve 6 ılerı olması , alan kısı ıcın buyuk sans.

starjet44
09/04/2012, 23:12
Bu aracı sitede görmüştüm.. Fiyat 22 üzerinde olduğundan cesaret edip arayamadım. 5 aydır starjet arıyorum. Boyasız ve düşük km özellikle tercihim olduğundan bu kadar zamandır hala kayda değer bir araç bulamadım. Forumada sizin aracınız için üye oldum az evvel oda tesadüf ama kısmet değilmiş.. :( Hayırlı olsun hem sizin adınıza hemde yeni sahibine.. Umarım forum aracılığı ile aradığım gibi bir araç bulurum. Ama temel şart maximum 20.000 TL(zor bulursun kardeşim dediğinizi duyar gibiyim.. :( ama üzgünüm yazdığım değerde maximum çıkabileceğim rakam..

brsakkurum
09/04/2012, 23:36
Bu aracı sitede görmüştüm.. Fiyat 22 üzerinde olduğundan cesaret edip arayamadım. 5 aydır starjet arıyorum. Boyasız ve düşük km özellikle tercihim olduğundan bu kadar zamandır hala kayda değer bir araç bulamadım. Forumada sizin aracınız için üye oldum az evvel oda tesadüf ama kısmet değilmiş.. :( Hayırlı olsun hem sizin adınıza hemde yeni sahibine.. Umarım forum aracılığı ile aradığım gibi bir araç bulurum. Ama temel şart maximum 20.000 TL(zor bulursun kardeşim dediğinizi duyar gibiyim.. :( ama üzgünüm yazdığım değerde maximum çıkabileceğim rakam..

:) starjet bıraz ender bulunan bır motor seceneğı oldugu ıcın bıraz sans ısı .dediğiniz kriterlere uygun dusuk km de 20.000 tl civarında temiz fire dynamıc punto bulabılırsınız.Bir starjet kullanıcısı olarak (eskı:)) fire motoru tavsiye ederim. Forumda da gercekten cok temız starjetlerı olan arkadaslarımız var satmayı dusunen olabilir.Alınık arac bolumune konu acarsanız daha ıyı yardımcı olurlar ki , sanırım acmıssınız umarım aradıgınız puntoyu kısa zamanda bulursunuz :)

starjet44
09/04/2012, 23:41
İlginiz için teşekkürler barış bey,, ama söylediğim gibi en temel şart starjet motor olması! 2004 model 125hp gücünde bir 307 sattım ve müthiş performansa sahip bir araçtı. Ondan sonra 75hp fire kullanabileceğimi düşünmüyorum.. İllede starjet 6 ileri 95hp! :)

BSK
09/04/2012, 23:44
Kaç gündür yazsam mı yazmasam mı bilemedim yazayım bari, ben de starjet arabamı yeni sattım bir arkadaşıma, öncelikle bu arabaların değerini biz düşürüyoruz başkası değil, kendi arabasına bu kadar vahşi yaklaşan forum üyeleri diğer forumlarda gördüğüm kadarıyla yok, kendi satarken kıymetli başkası satarken kıymetsiz oluyor en son bunu 2006 model arabayla 2011 model arabayı aynı fiyata layık bulan bir arkadaşın ilanında gördüm, neyse amacım polemik yaratmak değil.

Ben 2009 ocak trafiğe çıkışlı starjet dynamic ask donanımlı uzatılmış garantili ve karter koruması olan kusursuz temiz kazasız aracımı 25000 liraya verdim bakımı, muayenesi, egzos puluna kadar yapılmış masrafsız bir araçtı. Değerinde gitti diyebilirim ama gel gör ki bayi özellikle fiat bayileri bu arabaya 20 - 21 lira takas fiyatı çıkarıyorlardı, o fiyata değil arabayı vermek üzerine benzin döker yakarım diyip çıkıyordum, hatta Fiat'a "Neden bir daha sıfır Fiat araç almayacağım" konulu mail yazacaktım vaktim olmadı, kendi arabasını diğer bayilerden ucuza almaya çalışan bir firma malesef, şimdi Bravo aldım 2.el ve memnunum ama sıfır araba alacak olsam kesinlikle tercihim özellikle bu şişkin fiyat döneminde Fiat marka olmazdı. Piyasada bu kadar kaliteli, donanımlı aracı bulamadım, ama ikinci eli bu kadar kaybettiren bir araç da yoktu. Bunun sebebini önce kendimizde aramalıyız, kendi kullandığımız ve herkesi hayran bırakan araçlarımızın kıymetini önce biz bilmeliyiz ki 2. eli bu kadar zayıf olmasın.

pdr42
10/04/2012, 00:09
Fiat satıcılarına sakın olaki arabanızı takasa sokmaya kalkmayın. Adamlar aracı satarken sultan muamelesi yapıyor geri alırken hizmetçi statüsüne bile bakmıyorlar. Bravolar ilk çıktığında benim aracı takasa 15 bin saymışlardı. 2006 fire active aracıma.

cemehmetbaran
10/04/2012, 17:29
Alan için de satan için hayırlı olsun.

Bende 2010 model starjet var. 2 ay oldu alalı. Cok memnunum arabamdan (Allah nazardan korusun). Aslında araba cok yakmıyor ama benzin 5 lira oldugu için onumuzdeki hafta deha otomotivde LPG donusumu yapılacak. Bakalım insallah motorun tepkileri aynı kalır.