Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Gelmedi gelmedi aracım gelmedi!!! Yardım

puntor
03/02/2012, 18:00
Arkadaşlar 25 ocak tarihinde punto evo aldım ancak aldığım bayiide araç yoktu ve gelmesi gerekiyodu. Ancak tarih bu tarih oldu hala gelmedi sizin araçlarda böle geç mi geldi ?

tayfux
03/02/2012, 18:04
size geleceği tarihi belirtmediler mi?

1ocak2011
03/02/2012, 18:09
Fabrikadan verdilerse siparişi hemen gelmez...

puntor
03/02/2012, 18:11
size geleceği tarihi belirtmediler mi?

Bana bu ayın 15ine kadar kesin gelir dediler ancak az önce aradım belki diyorlar canım çok sıkıldı valla kimseyede bişey diyemiyosun.Arkadaşlar şimdiden dalga konusu ettiler. Canım çok sıkkın.

1ocak2011
03/02/2012, 18:25
Hangi bayi? O arkadaşlarınında cevabını ver...

aykut_1914
03/02/2012, 18:37
Bana bu ayın 15ine kadar kesin gelir dediler ancak az önce aradım belki diyorlar canım çok sıkıldı valla kimseyede bişey diyemiyosun.Arkadaşlar şimdiden dalga konusu ettiler. Canım çok sıkkın.

bunun nesiyle dalga geçiyolar?

x-ray
03/02/2012, 18:41
allah sabır versin. bende bir hafta beklemiştim aracı teslim almak için. benim bekleme sebebim araç tedariki değildi. plaka ancak çıkmıştı. insan heycanla bekliyor haklı olarak. hayırlısıyla teslim alırsınız inşallah, geç olmuş belki ama temiz olsun diliyorum.
kazasız, belasız, cezasız seyirler dilerim

puntor
03/02/2012, 20:40
allah sabır versin. bende bir hafta beklemiştim aracı teslim almak için. benim bekleme sebebim araç tedariki değildi. plaka ancak çıkmıştı. insan heycanla bekliyor haklı olarak. hayırlısıyla teslim alırsınız inşallah, geç olmuş belki ama temiz olsun diliyorum.
kazasız, belasız, cezasız seyirler dilerim

Amin kardeşim.. Cümlemize

xvlkn
03/02/2012, 20:46
Zaten normal kosullarda ıtalyadan gelıyorsa ellerınde yoksa 1,5 ayda gelır en cabuk sıkıntı yapmyın benımkıde 1,5 ayda gelmıstı :)

takres
03/02/2012, 22:17
ne kadar sürede geleceğini sormadın mı ? ve fabrikadan gelecekse 1 ayı bulur...

shellcininabisi
03/02/2012, 22:27
ben geçen sene 5 ocakta anlaşma yapmıştım 11 martta teslim edilmişti. şimdi de aynı ise 2,5 ay beklersiniz ama umarım böyle olmaz şimdi de. allah sabır versin

USTA
03/02/2012, 22:53
Size kesin bir tarih verildiyse ve bu tarih geçmişse aracınız gelene kadar size araç tahsis etmek zorundalar,bastırın biraz...

Chief_Engineer
04/02/2012, 00:07
bazı arkadaşların dediği gibi size başta tarih vermeleri gerekir eğer tarih vermedilerse hata. ancak tarih verildiyse genel olarak o tarihte teslim ederler italyadan gelecekse ortalama 2 ay sürüyor gelmesi izmirde birmot ta genel olarak her modelden ellerinde var mübarekler stok yapmış garajı gezdim kasım ayında her taraf değişik versiyonlarda puntoyla doluydu. konu uzadı ama merak etmeyin elbet alırsınız aracınızı kazasız belasız binmeyi nasip etsin inşallah

puntor
04/02/2012, 22:03
teşekkürler tüm yorumlara.....

beyaz evo80
04/02/2012, 23:33
bırde hava şartları da aracın geç kalmasınde bır etken

puntor
05/02/2012, 03:13
bırde hava şartları da aracın geç kalmasınde bır etken

doğrudur katılıyorum sanada

vek66
05/02/2012, 11:00
valla hi arkadaşım cok zor bir durum bende 1 ay beklemiştim ve neredeyse delirecektim hatta o zaman delirdiğimi iddia edenler bile var:))). nasıl geçmez bir ay dı o öyle anlatamam.ama şöyle bir şey var merak etme sıkma canını elbet gelceke ve beklediğine çok değiyor...

asil
05/02/2012, 11:29
bazı arkadaşların dediği gibi size başta tarih vermeleri gerekir eğer tarih vermedilerse hata. ancak tarih verildiyse genel olarak o tarihte teslim ederler italyadan gelecekse ortalama 2 ay sürüyor gelmesi izmirde birmot ta genel olarak her modelden ellerinde var mübarekler stok yapmış garajı gezdim kasım ayında her taraf değişik versiyonlarda puntoyla doluydu. konu uzadı ama merak etmeyin elbet alırsınız aracınızı kazasız belasız binmeyi nasip etsin inşallah

izmir birmotun katlı otoparkı türkiyeye yetcek kadar fıat var:D

lektonstar17
05/02/2012, 14:00
ben aracım alırken bana 2 ayı bulur demişlerdi ama 1 ay sonr geldi çok telaş yapmayın araç fabrikadan geliyorsa gayet normal.Öyle 1 haftada araba gelmez.

lektonstar17
05/02/2012, 14:04
Ya volkswagen alsaydınız nolucaktı. bi arkadaşım yaz başında golf e yazılmak istedi adamlar 7 ay sonraya gün vermişlerdi.Sabırlı olun biraz arabanıza kavuşucaksınız. Bayi elinde olmayan bi araç için bu kadar kısa zaman vererek kendi kendini yakmış,hata etmiş.

berko
05/02/2012, 20:16
Öncelikle hayırlı olsun atalarımız Sabreden derviş muradına erermiş demiş sabret :)

puntor
06/02/2012, 02:06
[QUOTE=lektonstar17;636197]Ya volkswagen alsaydınız nolucaktı. bi arkadaşım yaz başında golf e yazılmak istedi adamlar 7 ay sonraya gün vermişlerdi.Sabırlı olun biraz arabanıza kavuşucaksınız. Bayi elinde olmayan bi araç için bu kadar kısa zaman vererek kendi kendini yakmış,hata etmiş.[/QU
TAVSİYEN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM ANCAK BASTIRINCA BİRAZ ARADILAR VE ARAÇ EN GEÇ ÇARŞAMBA ELİNİZDE DEDİLER.BU ARADA WOLKVAGEN NEDEN ALAYIM.ARKADAŞIM KUSURA BAKMADA BEN ÖYLE 2 AY FELAN BEKLEYEMEM SONUÇTA BANA ASTON MARTİN GELMEYECEK.SENIN VAKTİN BOLSA BEKLE WOLKVAGEN SIRASINA GİR. ÜÇ İLA BEŞ SENE ARABA BEKLE OLMADI O ARA PARA YAP BAŞKA ARAÇ BEKLE.ÇÜNKÜ ÖBÜRÜ ESKİYENE KADAR DİĞERİ ANCA GELİR SENIN MANTIĞINA GÖRE. BÖLE UMUTSUZ MESAJ YAZDIĞIN İÇİNDE AYRICA TEŞEKKÜR EDERİM.:uzayli2:

puntor
06/02/2012, 02:07
Öncelikle hayırlı olsun atalarımız Sabreden derviş muradına erermiş demiş sabret :)

HIM ÇOK ETKİLEYİCİ Bİ MESAJ ÇOK SAĞOL YA....:uzayli2:

puntor
06/02/2012, 02:08
ben aracım alırken bana 2 ayı bulur demişlerdi ama 1 ay sonr geldi çok telaş yapmayın araç fabrikadan geliyorsa gayet normal.Öyle 1 haftada araba gelmez.

BAYA BAYA ARABA BEKLEMİŞİN SEN YAA... :uzayli2: ÖMRÜN ARABA BEKLEMEYLE GEÇMİŞ HELAL VALLA... BRAVO NERDE Bİ ARABA BEKLEYEN GÖRÜRSEM SEN GELECEN AKLIMA

puntor
06/02/2012, 02:10
ben geçen sene 5 ocakta anlaşma yapmıştım 11 martta teslim edilmişti. şimdi de aynı ise 2,5 ay beklersiniz ama umarım böyle olmaz şimdi de. Allah sabır versin

resimdeki navigasyon 5'' mi 4.3 '' mi merak ettim

lektonstar17
06/02/2012, 03:44
Kubilay amacım seni umutsuzluğa düşürmek falan değildi.
Sende herşeyi tersinden anlama ne umutsuzluğu.Bende fiat aldım volkswagen falan değil o sadece bi örnekti.Senin hiç bişeyden haberin yokmuş bu araçlar Türkiyede üretilmiyor.Eğer senin istediğin araç bayide yoksa ve bayi başka herhangi bi bayide aracı bulamazsa yada italyadan gelen gemide boşta araç yoksa senin istediğin araç fabrikaya sipariş verilir.Ve ortalama 1 ay gibi bir sürede gelir. Neden bu kadar tepki gösterdin anlamadım,bi yorum yaptık kabahatli olduk. bak shellcininabisi 2.5 ay beklemiş. Seninki kısa sürede geliyo demekki Başka bi bayiden bulmuşlar.Eğer bulamamış olsalardı sende enaz bir ay beklicektin İtalyadan gelmesi için.Neyse hayırlı olsun umarım en kısa zamanda kavuşursun aracına.

lektonstar17
06/02/2012, 03:47
BAYA BAYA ARABA BEKLEMİŞİN SEN YAA... :uzayli2: ÖMRÜN ARABA BEKLEMEYLE GEÇMİŞ HELAL VALLA... BRAVO NERDE Bİ ARABA BEKLEYEN GÖRÜRSEM SEN GELECEN AKLIMA

Aracını İtalya ya spariş veren biri olarak ben az bekledim sayılır . genelde sparişler 2-3 aya kadar uzayabiliyor.

aykut_1914
06/02/2012, 04:01
Aracını İtalya ya spariş veren biri olarak ben az bekledim sayılır . genelde sparişler 2-3 aya kadar uzayabiliyor.

2 gün sonra teslim almıstım ben :)
bursadan izmire gelen son arabaydı,şans,kısmet vs

lektonstar17
06/02/2012, 13:06
Evet gerçekten çok şanslıymışsın.

puntor
06/02/2012, 22:47
Kubilay amacım seni umutsuzluğa düşürmek falan değildi.
Sende herşeyi tersinden anlama ne umutsuzluğu.Bende fiat aldım volkswagen falan değil o sadece bi örnekti.Senin hiç bişeyden haberin yokmuş bu araçlar Türkiyede üretilmiyor.Eğer senin istediğin araç bayide yoksa ve bayi başka herhangi bi bayide aracı bulamazsa yada italyadan gelen gemide boşta araç yoksa senin istediğin araç fabrikaya sipariş verilir.Ve ortalama 1 ay gibi bir sürede gelir. Neden bu kadar tepki gösterdin anlamadım,bi yorum yaptık kabahatli olduk. bak shellcininabisi 2.5 ay beklemiş. Seninki kısa sürede geliyo demekki Başka bi bayiden bulmuşlar.Eğer bulamamış olsalardı sende enaz bir ay beklicektin İtalyadan gelmesi için.Neyse hayırlı olsun umarım en kısa zamanda kavuşursun aracına.

Kardeşim problem yok aracım yarın geliyor.Tüm yorumlarına teşekkür ederim.Kusura bakma kırmak değildi amacım. Sürç-ü lisan ettiysem affola... :D biz bu forumun renkleriyiz :innocent:

lektonstar17
06/02/2012, 23:40
Sorun yok.Aracın hayırlı olsun senin adına sevindim iyiki geliyo aracın.Yoksa burda daha çoook beynimizi yerdin :)Kazasız belasız kullan inşallah.

puntor
07/02/2012, 00:19
Sorun yok.Aracın hayırlı olsun senin adına sevindim iyiki geliyo aracın.Yoksa burda daha çoook beynimizi yerdin :)Kazasız belasız kullan inşallah.

katılıyorum :D