Orijinalini görmek için tıklayınız : Sigara yanığı yardımm ?
Arabamı emanet olarak bir arkadaşıma vermiştim fakat işte nerden verdiysem arka koltugumda 3 tane yerıne sıgara basmıslar bununla ılgılı ne yapabılırım?
valla ilk yapacağın iş arabanı emanet verdiğin arkadaşına 3 tane sigara basmak:gun_band: sonra autokinge gidip hallettirebilirsin,takma kafana zor bi olay değil,tamiri mümkün.
Sigara yanığı başına 50 tl ücret alıyorlarmış bunu duyduğumda oraya yığıldım kaldım :D
Ayberk0616
03/02/2012, 01:52
Sonaxlardada sigara yanığı tamiratı yapılıyor.
Autokinglerdede var.
Yaptır faturasını arkadaşına ödettir benden tavsiye
kasko varsa hasarsızlığı bozmuyor diye biliyorum.
Hadi ya kaskodan yaptırabiliyormuyum ama aracımın orada kalması ve servisin yoğunluğuna bağlı yok yok ben en iyisi arkadaşımın yakasına yapışıp autokinge gitmeliyim :)
Ayberk0616
03/02/2012, 02:01
Aracında kasko olsa bile arakdaşının yaptığı şeyi kaskodan talep etmen doğru olmaz :)
Söyle arkadaşına böyle böyle araba verdik sana emanete gözün gibi bakıcağına bide sigara yanığıyla getirdin bunu şurda şurda hallediyolar al arabayı yaptır yada beraber gider yaptırırz ödemesini yaparsın dersin çözümlersin olayı :D
shellcininabisi
03/02/2012, 02:06
hocam benim eski araçta vardı SONAX a yaptırmıştım. gayet te güzel yapmışlardı tavsiye ederim.. fiyat listesini ekledim aşağıda bakarsın istersen. benim kasko karşılamamıştı. bozulur demişti..
https://www.sonax.com.tr/site_media/images/banner/2011-uygulama-fiyat-listesi.jpg
Teşekkür ederim yardımlarınız için
Policede sigara yanigi yaziyorsa kaskodan yaptir ama ben hala 3 tane yanigi nasil yaptilar anlamadim gecmis olsun
Sent my 3310 using my fingers
fiery_hunter
03/02/2012, 02:51
bunu yapan kişinin arkadasın olduquna emin misin ....
Ben olsam ben de onlara sigara basardım :whip0000:
bu tip tamirler çok başarılı olmuyor benim incelediğim kadarıyla. bence komple döşemesini değiştirin. serviste ne kadardır bilmiyorum ama varsa çıkması çok bişey tutmaz bence.
hocam benim eski araçta vardı SONAX a yaptırmıştım. gayet te güzel yapmışlardı tavsiye ederim.. fiyat listesini ekledim aşağıda bakarsın istersen. benim kasko karşılamamıştı. bozulur demişti..
https://www.sonax.com.tr/site_media/images/banner/2011-uygulama-fiyat-listesi.jpg
valla sonaxta hiç böyle kızlar yok ne zaman gitsem buyurr kardeş yıkanacak mı diyen 3 4 tane adam var :D