PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : autokıngmi magıc touchmu centermi tavsıye edersınız

black8555
02/02/2012, 11:30
arkadaşlar bir kac tane göcuk var ben bunlarıı yaptıracam maslak magıc touch center boyasız yapıyorlarmış sitesinde bakablirsınız yoksa autokıngme getırsem hangısını tavsıte edersınız mini onarım hakkımda var ufak tefek marşpıyerlerde catlak var bunu auto kınde mı kullnsam memlun kalırmyım

xvlkn
02/02/2012, 17:27
Bende zamanında bunlarla ılgılı cok arastırma yapmıs bıır olarak sunu soyleyebılırım. Ikısıde aynı fırmay oldugunu konusunda soylentıler var yan fırması gıbı dusun. Kaskocum oyle soylemıstı bana. Ayrıca egerkı boyasız yaptırmak ıstıyorsan A.L.C bak derım. Ama kensınlıkle orda boya derlerse yaptırma cunku cok kotu. Ama duzeltme ıyı yapıyorlar. Ha suda var aracını teslım ederken ettıgın kısıye ıyıce her tarafını goster ıstenmedık seyler olmasın daha sonra ...

fota
02/02/2012, 18:12
ben bursa auto king den memnun kaldım

kara kız
02/02/2012, 18:34
gecen aydı sanırım kaskomun verdiği gamze denılen kucuk kaporta göçukjlerını(8 adet)
ataturk oto sanayı auto kıngde yaptırdım.gayette güzel oldu.bu arada eger oraya gitmeyi düşünen biri var ise görüşmeleri gereken tek isim okan beydir.gercekten ilgili ve bilgili birisi.diğer kım olursa olsun yardım almayın..

Hsan
02/02/2012, 18:44
Autoking'de de 5 cm. kadar olan göçükler boyanın kırılma noktasında değilse boyasız düzeltiliyor. Ben de zamanında Atatürk Oto Sanayi'deki Autoking de yaptırmıştım ve oldukça memnun kalmıştım. Yalnız görevlilerle pazarlık konusuna girmenizi öneririm, kendilerine bırakırsanız bunun boyutu büyük şunu da sileriz mini onarım haklarınızdan, bunu yapalım derseniz tüm haklarınızı kullanmış olursunuz gibi ifadelere rastlayacaksınızdır büyük ihtimalle hazırlıklı gidin =) Ayrıca İstanbul için Autoking tavsiyeleri genellikle Maslak ve Atatürk Sanayi Sitesi'ndeki şubelerinedir, bilginize. Genel olarak yorumlara bakarsınız bu konuyla ilgili nadir de olsa boyasız yapacaklardı ama boyamışlar; diğer aracı boyarken boya sıçramış, aracı kullanmışlar gibi yorumlar görebilirsiniz, ben pek buna ihtimal vermesem de yine de çoğınlukça olumlu yorum almış şubeleri tercih etmenizi öneririm.

black8555
02/02/2012, 19:42
saol arkadaşalar haftaya autokınge götürym