Orijinalini görmek için tıklayınız : İlk Resimlerim,asil orleans...!!!
Aracımın ilk resimleriyle aranıza katıldım arkadaşlar...
maaşallah...güzel araç...
maşallah adım gibi aynı:D
Birkan61
02/02/2012, 02:43
Skydome çok hoş duruyor bu renkte :)
Kazsız belasız..
Hemde tek kapıymış,maşallah...
maşallah adım gibi aynı:D
Aynen arkadaşım:)
Skydome çok hoş duruyor bu renkte :)
Kazsız belasız..
Evet gerçekten çok hoş duruyor,teşekkür ederim...
fiery_hunter
02/02/2012, 03:18
hoşgeldin aramıza :) bide yay oldu mu tutulmaz bu araç :)
hoşgeldin aramıza :) bide yay oldu mu tutulmaz bu araç :)
Hoşbulduk arkadaşım:) Evet aynen,bir eksiyim yay kaldı,kısa sürede halledip resimleri paylaşıcam,ama ölçü olarak kararsızım,lastiklerim 205-45-16 Jantlar 16'lık Lenso,acaba 3,5 cm yoksa 5 cm'likmi yay takmalıyım,öneri ve tavsiyelerinizi bekliyorum,şimdiden teşekkürler...
crunonur
02/02/2012, 04:04
Maşallah,Kazasız Belasız Kullanın :)
Maşallah,Kazasız Belasız Kullanın :)
Amin inşallah arkadaşım,sağol...
araç güzelmiş hayırlı olsun, h&r 5cm yay güzelliğine güzellik katar :)
Maşallah kazasız belasız :)
can-asan
02/02/2012, 11:56
maşallah kazasız belasız.. 3.5luk az gelebilir :)
effect1903
02/02/2012, 12:13
Maşallah..
fotobelit
02/02/2012, 12:45
Hoşgeldiniz..Maşallah güzel araç..
maaşallah. nazar değmez inş.
maşallah süper araba,
kazasız-belasız kullanın
Maşallah çok güzel araç Jantlar fecii :)
araç güzelmiş hayırlı olsun, h&r 5cm yay güzelliğine güzellik katar :)
Aynı şekilde 5 cm düşünüyorum ama zaman zaman sürtme yapabilirmi diye tereddüt ediyorum,o yüzden sormak istedim...
Kazasız belasız.Güzel araç.
kazasız belasız 3.5 yay orta karar olur gibi 5 daha iyi gösterir
saygin54
02/02/2012, 16:46
Maşallah kazasız belasız kullanın çok şık bir araç 5cm yay diyorum tek eksiği...
maşallah kazasız belasız... 5 cm yay daha iyi olur
Aynı şekilde 5 cm düşünüyorum ama zaman zaman sürtme yapabilirmi diye tereddüt ediyorum,o yüzden sormak istedim...
bende eibach 5 cm var ankara yollarında bi kere bile sürtmedim, h&r az daha düşürür deniliyor. dikkat edilerse sürtme yapmaz :)
maşallah kazasız belasız....
Ziyaretci046
02/02/2012, 22:42
bu makina bir ara satılıktı hatasız skydomelu fena da halen sahibindende favorilerimde gel gelelim 8v multijet olsa starjet ya da direk alırdım tek kapı hasta işi diyelim :)
Maşallah kazasız belasız kullanın çok şık bir araç 5cm yay diyorum tek eksiği...
Amin,teşekkür ederim arkadaşım,bukadar yorum ve tavsiyelerden sonra 5 cm takıcam,sıkıntı olucanı sanmıyorum,tekrar teşekkür ederim...
bende eibach 5 cm var ankara yollarında bi kere bile sürtmedim, h&r az daha düşürür deniliyor. dikkat edilerse sürtme yapmaz :)
Tavsiyen için sağol arkadaşım,5 cm'de karar kıldım bende...
bu makina bir ara satılıktı hatasız skydomelu fena da halen sahibindende favorilerimde gel gelelim 8v multijet olsa starjet ya da direk alırdım tek kapı hasta işi diyelim :)
:) Evet arkadaşım,bir ara öyle bir hata yapıyordum:agri:,vazgeçtim,çok şükür halen Puntocuyuz,Allah gönlüne göre versin seninde,yorum için teşekkürler...
Maşallah çok güzel araç Jantlar fecii :)
:DSağol arkadaşım,Lacivert araçta siyah jantın boğup boğmamasında baya kararsız kalmıştım ama jant kollarındaki griler beklediğimden çok daha fazlasını verdi,çok şükür fazlasıyla hoş ve dikkat çekici oldu....
maşallah kazasız belasız... 5 cm yay daha iyi olur
Aynen arkadaşım sağol...
araç rengiyle jantlar iyi olmuş. 17 gibi olmuş hatta
34ozkankurtuldu34
04/02/2012, 00:52
Birgün aracımı degiştirecek olursam larcivert alacagım süper aracın güle güle keyifli kazasız kullanımlar dilerim aramıza hoşgeldin keyifli formlar...
Özkan abi orleans tavsiye ederim :)
araç rengiyle jantlar iyi olmuş. 17 gibi olmuş hatta
Sağol arkadaşım,evet çoğu kişi jantları 17'lik sanıyor,jant kollarının uzun olması oldukça avantajlı,jant alacak arkadaşlarada tavsiyem,mümkün olduğuğu kadar çok kollu ve kolları en uç noktaya kadar uzananlardan tercih ederlerse hem görsellik olarak hoş oluyor,hemde arkadaşın dediği gibi,17'lik gibi duruyor...
Birgün aracımı degiştirecek olursam larcivert alacagım süper aracın güle güle keyifli kazasız kullanımlar dilerim aramıza hoşgeldin keyifli formlar...
Çok teşekkür ederim arkadaşım,Allah razı olsun,bende,dediğin gibi iyiki lacivert almışım diyorum,gerçekten çok tatlı bir tonu ve puntoda harika bir duruşu var...Şimdilik tek eksiyim yaylar,onun haricinde kapıların alt kısmına sticker düşünüyorum ama ondada karasız kaldım,acaba bu abarthın kapı altlarındaki orjinal,beyaza kırmızı olan stickrını,benim arabanın rengine göre laciverte beyaz yapsam nasıl olur? henüz hiç kimsede göremedim bu şekilde,herkezde beyaza kırmızı şeklinde var,bu yüzden kararsızım,fikri olan arkadaşlar yorumlarıyla yardımcı olurlarsa sevinirim...
Ziyaretci037
04/02/2012, 14:18
Çok güzel araç,aramıza hoşgeldin..
Çok güzel araç,aramıza hoşgeldin..
Teşekkür ederim arkadaşım,hoşbulduk...
sedat06DF5649
04/02/2012, 23:19
maşallah kazasız belasız :D
maşallah kazasız belasız :D
Sağolasın arkadaşım hoşbulduk...
Ziyaretci046
05/02/2012, 03:04
izmire gelirsen haberimizi olsun makinayla :)
izmire gelirsen haberimizi olsun makinayla :)
Tamam arkadaşım:)emin ol haberin olacaktır:)