Orijinalini görmek için tıklayınız : Far ayarı kaçta olmalı ?
sinanuzun
01/02/2012, 19:31
Arkadaşlar Grnade puntolarda far ayarı kaçta olmalı ? Birde aracımızın farlarının şiddetini değiştiremiyoruz değil mi ? Sanki aracımın farları gece sürüşünde aydınlatma şiddeti sanki az gibi veya bana öyle geliyor.
Far ayarı 0 konumunda iken far ayarı yapılır ve arabanın bagajdaki yüküne göre aşşağı (1-2-3) seviyelerine indirebilirsiniz
Far ayari 0konumunda iken en yuksek seviyededir arac yukluluk durumuna gore ayarlamasi size kalmistir. İsik siddetide goz yanilmasindan cevre kosullarindan ve tabiki hava durumundan farklilasabilir ama arac uzerinde boyle ayar yapilabilecek bir donanim yoktur.
Ziyaretçi034
01/02/2012, 19:46
aydınlatma konusunda benimde şikayetim vardı, küçük bir araştırma sonrası ampüllerimi değiştirdim.
izlenimlerimi burada paylaşmıştım.
https://forum.grandepuntotr.com/modifiye/33327-philips-x-treme-vision-vs-osram-blux.html
sinanuzun
01/02/2012, 19:46
Aracın boş olduğu düşünülürse o zaman ayar kaçta olmalı ? veya araçta 2 kişi varsa bu ayarlamayı neye göre yapacağız yoksa hep 0 da mı kalmalı ?
Araç yüksüzken 0 konumunda olmalı.
yavuzselim
18/02/2012, 20:21
arkadaşlar 0 konumuna nasıl getiriyoruz ? ben tuşlara basıyorum ama hep 1 de duruyor. + - ye basıyorum göstergelerin ışık şiddeti azalıp çoğalıyor. Acaba benim tuşlarda sorunmu var anlamadım :S nasıl yapıyoruz far ayarını tarif edermisiniz
+ - ile değil
https://img140.imageshack.us/img140/4011/cimg0955y.jpg
üzerinde far işarti olan + - nin yanındaki ile yapmanız lazım. farlar açık konumda olmalı.
yavuzselim
18/02/2012, 20:28
+ - ile değil
üzerinde far işarti olan + - nin yanındaki ile yapmanız lazım. farlar açık konumda olmalı.
bu tuşlara basıyorum ama hiçbir tepki alamıyorum. Göstergelerin olduğu yerde 1 yazıyor sürekli. Sayı hiç değişmiyor sabit 1 hep. Tuşlarım bozuk olabilirmi yoksaki benmi yapamıyorum anlamadım
bu tuşlara basıyorum ama hiçbir tepki alamıyorum. Göstergelerin olduğu yerde 1 yazıyor sürekli. Sayı hiç değişmiyor sabit 1 hep. Tuşlarım bozuk olabilirmi yoksaki benmi yapamıyorum anlamadım
araç çalışmazken kontağı açın, farları açın, kaputu açın. far ayar düğmelerinden alttakine basın ve motor tarafından elektirik motoru sesi gelmesi lazım. bir duvara yaklaşıp far çizgisinin düğmelere basınca aşağı yukarı oynayıp oynamadığını kontrol edin.
aykut_1914
19/02/2012, 01:39
+ - ile değil
https://img140.imageshack.us/img140/4011/cimg0955y.jpg
ozan o sakızın oldugu yerdeki kapagı çıkarttın mı? :D
ozan o sakızın oldugu yerdeki kapagı çıkarttın mı? :D
Araba benim değil forumdan buldum ama GPlerde orda kapak yok :) ama kesinlikle olması lazım ben oraya hiç bişey koyamıyorum sürekli düşüyor.
cihankardes
19/02/2012, 11:08
Araba benim değil forumdan buldum ama GPlerde orda kapak yok :) ama kesinlikle olması lazım ben oraya hiç bişey koyamıyorum sürekli düşüyor.
kaydırmaz malzemelerden kesip koy abi işe yarıyor.
aykut_1914
20/02/2012, 00:40
aa hadi ya,benim evo orda kapak varda bende keşke bendede olmasa diyodum
kaydırmaz malzemelerden kesip koy abi işe yarıyor.
mantıklı :) sigarayı koysam yeter zaten