Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ve beklenen makyajlı Punto incelemesi (Resimli)

karadenizfirtinasi61
29/01/2012, 18:00
merhaba sevgili arkadaşlar ilk önce bir punto evo sahibi oldu (https://forum.donanimhaber.com/m_57127044/mpage_1/f_/key_//tm.htm#)gumu belirtiyim

bugün gittigim fiat bayii sinde makyajlı puntoyu gördüm bu kadar çabuk görücegimi sanmıyordum daha fiatın resmi sitesinde bile yok (https://forum.donanimhaber.com/m_57127044/mpage_1/f_/key_//tm.htm#)ken bayide araç var beylikdüzü bayisi

araç hakkında:
punto evo ile herhangi bir boyut farkı yok
farları evo ile (https://forum.donanimhaber.com/m_57127044/mpage_1/f_/key_//tm.htm#) aynı boyutta
ön konsol (https://forum.donanimhaber.com/m_57127044/mpage_1/f_/key_//tm.htm#) modeli aynı
aracın için (https://forum.donanimhaber.com/m_57127044/mpage_1/f_/key_//tm.htm#)de degişen tek şey döşeme rengi benim gördügüm araçta siyah agırlıklı döşeme kullanılmıştı.
dışında ise sadece sadece ön ve arka tampon farklı evoya göre
degişen tamponlar arabaya daha (https://forum.donanimhaber.com/m_57127044/mpage_1/f_/key_//tm.htm#) agreşif bir yapı katmış
ve bu arada yeni jant modelide eklenmiş

motor hakkında konuşmadık ama bayide 1.3 multijet 95 hp duologic (yarı otomatik) var (https://forum.donanimhaber.com/m_57127044/mpage_1/f_/key_//tm.htm#)dı ve fiyatı 45.750 tl gibi birşey

punto evoyu makyajlı puntoya çevirmek için sadece tamponları degiştirmek yeterli olacaktır.oradaki görevli bayana sordugumdada boyutunun aynı oldugunu servistede bu işlemin yapılacagımı söyledi

https://www.resimyukle.com.tr/origview/3692/DSC00056.jpg

https://www.resimyukle.com.tr/origview/3693/DSC00057.jpg

https://www.resimyukle.com.tr/origview/3694/DSC00058.jpg

reddragon
29/01/2012, 18:05
resmen kırma olmuş bu araç.. çok oynuyorlar tipiyle puntişin.. ilk hali güzeldi arkayu düzeltseler yeterdi..

Ayberk0616
29/01/2012, 18:14
Devletimiz sayesinde 1.3 dizel otomatik punto 45bin tl :D çok iyi ya yakında millet arabada alamıycak bi kaç sene içinde.
Dayım 2010 yılının ocak ayında 1.4 dizel otomatik vites toyota corolla aldı 42bin tl idi.Şimdi aynı araç 57bin tl :D 2011 yılının eylül ayında toyota versoyu 1.6 benzinli 132ps 6 ileri manuel aracı 51300 e aldık şimdi aynı araç 59300 :D bu hızla bu vergiler artırılırsa yakında vergi ödiyerek araç sahibi olabilcez:D

reddragon
29/01/2012, 18:18
45 bine mercedes bmw alınır ikinci el hakkaten çook para punto için. Ferrari motoru taksan gene çok...

srkaradag
29/01/2012, 19:14
Geçen yıl biz alırkende 35bine evomu alınır vs. deniyordu, piyasa uçtu gitti .Kısaca bu muhabbet bitmez

dexter
29/01/2012, 19:59
Ne yalan söyleyeyim evonun önü bundan güzel... Gp nin önü daha bi güzel ama...

FeyyazYavuz
29/01/2012, 20:03
pert ya iğrenç olmuş öndeki sinyaller ne kadar kötü duruyor

DoBLocU
29/01/2012, 20:13
Tampon ile kaput arasındaki mesafe 1 cm felan var sanırım.Sonradan takılma gibi olmuş.
Aractaki kronik problemler,evodaki araklanan aksesuarlar bu modeldede araklanmışmı,eksikler giderilmişmi acaba.

takres
29/01/2012, 20:16
Ne yalan söyleyeyim evonun önü bundan güzel... Gp nin önü daha bi güzel ama...

evo yu bilmem ama gp çok çok iyi :)

puntor
29/01/2012, 20:52
çamur atın bakalım iki üç taneniz alırsa hiç şaşmam....en kolay işi yapıyosunuz.SAYGI-SAYGI

DoBLocU
29/01/2012, 21:16
çamur atın bakalım iki üç taneniz alırsa hiç şaşmam....en kolay işi yapıyosunuz.SAYGI-SAYGI
Kusura bakmayın ama burada aracı alan birine karşı kötü bir sözde bulunulmamış.Herkez araç hakkindaki görüşünü dile getirmiş.Zevk meselesi sonuçta!
Bende evo ya göre araçtaki eksik aksesuarların ne durumda oldugunu belirttim.saygıdan kastınız buysa ve bu araçda hala eksik olan aksesuar varsa kusura bakmayın ben saygı felan duymuyorum.

sercangoksu
29/01/2012, 21:24
gayet güzel ben alırım

menesi
29/01/2012, 21:53
arkadaşlar şuan bütün arabaların fiyatları çok pahalı.0 alma niyetinde olan varsa nekadar önce alırsa okadar karlı olur.mesela ben evo yu 2011 31750 ye almıştım.şimdi uçtu ozmn çok para deseydim daha da zararda olcaktım.en büyük artısı.hız sabitleme kararan dikiz ve navigasyon hazırlık my punto da standart..

barisunye
29/01/2012, 22:40
ben sevmedım....servıs kendısı yapmış sanki:)

Mugen_punto
29/01/2012, 22:48
Çok dandik olmuş ben beğenmedim .. tamponun 2 farklı renkte olması daha hoş duruyor bence. ben nasıl olsa eksikleri tamamlıyorum bütün yaptığım değişiklikleri fiata mail olarak göndercem :P

unreal123
29/01/2012, 23:01
evo yazısı kaldırmış buda demekki 2 senelik bi ayrıcalık special edition :P o deil hakketen kızdım fiat a be adam grandeyi yanılmıyorsam 2006 dan başlattı halen devam ediyor e şimdi piyasada 3 tane punto adıyla anılan araç var türkiye de halen sıfır ı bulunabilir 3 adet ayrı model punto hakkaten çok degişik ve çocukca bi pazarlama yöntemi bu benim bildigim bisküvi lerde felan oluyor hanımeller çıkolatalı hanımeller fındıklı felan ama fiat bu tarzı punto ya taşıdı valla ayıp nasıl bir düşünce ile yola çıkmışlar anlamış degilim.

Tayfun-E30
29/01/2012, 23:12
Evoya nazaran çok güzel olmuş =)

Mugen_punto
29/01/2012, 23:15
Malın önde gideni bu fiatın pazarlama departmanındakiler ... bu fiat batsın gitsin arkadaş .. yada sadece doblo ve fiorino üretsin bizde ona göre araç seçelim.. bu ne böyle çocuk oyuncağı gibi ikide bir isim değiştirme filan...

berko
29/01/2012, 23:18
pek beğenmedim

cpeloo
29/01/2012, 23:26
Bune Yaw!!!!!!!

Yağlı Edirne Peyniri gibi parılparıl olmuş...bu parlaklık çok hoşuma gitmedi...diğer renklerede bakmak lazım..

shellcininabisi
29/01/2012, 23:32
ilk mesajda dediği gibi arkadaşın sadece tampon farklı evodan. gider servisine alırım bu tamponları bir de şarjlı tornavida seti alırım canım istediğinde evo canım istediğinde 2012 model yaparım :)

bir de şu anda apartmanda bir komşumuzda 2008 punto var benim evoyla yan yana duruyor. iki aracı her gördüğümde diyorum " bu eski puntoda ne var lam bu kadar" diye. bana biraz 2006 dan beri üretilen ve gerçekten çoook fazla satılan ve kronik sorunlara rağmen bir çok kişinin canı olan çok sevdiği punto üzerine PUNTO EVO çıkınca "vaaayyy nasıl değiştirir canım puntomuzu iğrenç olmuş" havalarına büründüler sanırım.

şimdi de 2012 de sadece tamponlar değişip , koltuklarla ön konsol renginin aynı olması gibi bence süper bir görselliği kaldırıp bir de PUNTO dan EVO yazısı çıkınca VAAAY SÜPER OLMUŞ denilmesi normal geliyor bana.

unreal123
29/01/2012, 23:39
dedigim gibi 3 tane modeli var punto nun grande punto-punto evo-punto ( bunun bi takma adı yok herhalde) halen çok sinirliyim yav bu kadar mı illet bi politika olur salak bu fiat

shellcininabisi
29/01/2012, 23:45
dedigim gibi 3 tane modeli var punto nun grande punto-punto evo-punto ( bunun bi takma adı yok herhalde) halen çok sinirliyim yav bu kadar mı illet bi politika olur salak bu fiat

sinirlenme hocam özel üretim bir aracımız olmuş gibi düşün 2-3 sene sonra sahibinden comda şunları görebiliriz " 1 sene üretilen koltukları bordo göğüslüğü bordo ya da gri özel modelden" :)

unreal123
29/01/2012, 23:50
hahahaha o olabilir :) işin ben satış politikasındayım yani şimdi evo nun sıfır fıyatı düşcek dolayısıyla grande de tekrar düşcek gerçi en saçma gelen tarafıda aynı adda ayrı 3 model :) seneyede inş farlar degişir çıkar ondan sonraki sene tekrar bi stoplara degişiklik sonraki senede yeni kasa yaparlar artık dogan şahin işine benziyor birazda :S

byspayn
30/01/2012, 00:35
Olmamış... evo daha güzel :)

izoci
30/01/2012, 01:25
Bence daha iyi olmuş..

SKELETER
30/01/2012, 01:58
Açıkçası olmamış yeni punto deyip kakalamaya çalışıyorlar. Her şey eski. Grandenin önüyle az oyna koy, evonun arkayla az oyna koy, evonun içini aynen al sonra millete tamamen yenilendi de. Olmuyor fiat olmuyor bunları yemez kimse.

fiery_hunter
30/01/2012, 02:16
bence evoya göre ön daha iyi

ONURGUC
30/01/2012, 03:21
GP ye benzemis daha cok ama şu sis lambalarini ortaya koymasalar daha guzel olucak GP hepsinden daha yakışıklı bence tabi önden bakinca arkaya lafim yok stoplar ve kedi gozleri guzel duruyor, tabi benim fikrim..

sfkbrtn
30/01/2012, 03:26
fibercide tampon döktürülmüş gibi:D

asil
30/01/2012, 03:37
dışı gp içi evo gibi olmadığı sürece rakipsiz olmaz.

bilmec
30/01/2012, 03:45
Bende bugun tekirdag haliç otoda gordum, füme renk dinamik donanımlı. Opsiyonel donanim olarakta evo kit gibi birseyler vardı. Donanımları nasıl olduğunu bilmedigim için evo kit diyorum. :)
Araç galerinin dışındaydı, resim çekmeyi düşündüm ama hem havanın soğuk oluşu hemde babamı bekletmemek icin aceleyle geri döndük. Ayrica baya kirliydi.
Döşemeleri siyahtı ve yeni tip jantlari vardi koyu gri renkli.

since1453
30/01/2012, 10:29
bazı yorumlar şaşirtti " önü evo dan daha güzel olmuş "

görsellik tamamen kişisel yorum ama hakikaten kötü olmuş.çok basit olmuş ....

Fiat en baştan Gp nin ön görüntüsünü bozmiycakti.madem bozdu evo ya alştiracakti insanları.her yıl kasamı makyajlanır

motor delisi
30/01/2012, 11:24
çok basit bir araba olmuş ön ızgara denen bişey bile yok

1ocak2011
30/01/2012, 11:51
Dün aracı inceledim, Siyah renkti incelediğim araç, Ön petekli ızgara o kadar adi bir plastikten yapılmışki, Elimle oynarken kırarım ben onu adam gibi bir yıkama darbesinde bile kırılabilir derecede. Ama Arka kapılar gerçekten iyi kapanıyordu. Bu arada aracın satışı ile ilgili sistemde hiçbirşey yok, Halen Evo satışı zannediyorlar.

since1453
30/01/2012, 11:54
bence evoya göre ön daha iyi

Eray bey elini vijdanına koy.Şu fotoları kıyaslayın lütfen piano black tamponlu evo kendi aracım(2012 my life) diğer 2foto da sizin daha iyi dediğiniz yeni punto

motor delisi
30/01/2012, 11:58
Eray bey elini vijdanına koy.Şu fotoları kıyaslayın lütfen evo kendi aracım diğer 2foto da sizin daha iyi dediğiniz yeni punto
kıvanç abi yeni evo şirket arabası gibi olmuş bencede berbat. Bendede evo beyaz var o siyah plastikleri meganelardaki gibi açık griye boyatağım süper duruyor ;)

USTA
30/01/2012, 12:19
Tamponlardaki ekleri kaldırıp tek parça haline getirerek maliyetten kısmışlar ve buna makyaj demişler...:)

motor delisi
30/01/2012, 12:20
Tamponlardaki ekleri kaldırıp tek parça haline getirerek maliyetten kısmışlar ve buna makyaj demişler...:)
evet basit olmuş ve ızgarayı falanda götürmüşler

pdr42
30/01/2012, 13:14
Bunlardan ne makyöz olu ne tasarımcı bi nane bildikleri yok bunların

USTA
30/01/2012, 13:36
Evo iç tasarımlı Linea geliyor haberiniz olsun,ön ve arka tamponlar makyajlı,panjur değişmiş,iç mekan Evo ile birebir aynı...

motor delisi
30/01/2012, 13:40
Evo iç tasarımlı Linea geliyor haberiniz olsun,ön ve arka tamponlar makyajlı,panjur değişmiş,iç mekan Evo ile birebir aynı...
fiatta iç dizaynda multimedıa ekranı sunsa keşke birde stoplar gibi öndede led gündüz farı yapsa :play_bal:

Electra
30/01/2012, 14:22
Kesinlikle Grande gibi olamaz ama Evpodan güzelmiş.

since1453
30/01/2012, 14:29
Kesinlikle Grande gibi olamaz ama Evpodan güzelmiş.

Serdar bey 2. sayfada evo-yeni punto ön ve arka görüntülerini paylaştım

kara kız
30/01/2012, 15:01
bence 2006 yılında üretilmeye başlayan grande,evo ve bu son punto içlerinden en kötüsü.giguaro nun fiatı tabandan kurtardığı grande punto modelını bu hale getiren fiatın kendı içindeki tasarım departmanını kutlamak lazım hadi bu tasarımı yaptın bu projeyi onaylayan adamı öpmek lazım..yazık olmuşş berbat denecek kadar kötü..grande kasası ve evo içi olması gereken araç bu bence.bu arada grandenin sportıfliği ve ağır cizgisinden eser bile yok.ön tampan sanayi işi fiber gibi durmuyosa adam değilim.olmamış,olmamış,olmamış..pek satıcağnıda zannetmıyorum..

Ardevo
30/01/2012, 15:06
Çok basit durmuş, Evo ve Gp her ikisi de çok daha güzel bundan. Arabada eksik birşeyler var sanki :no000000:

since1453
30/01/2012, 15:15
Çok basit durmuş, Evo ve Gp her ikisi de çok daha güzel bundan. Arabada eksik birşeyler var sanki :no000000:

sanki araç kaza yapmiş sanayiden 2. sınıf el işçiliği çakma bir tampon takılmış.

byspayn
30/01/2012, 15:19

Kaynak sağlam mı Mustafa Abi? :sapsal:

motor delisi
30/01/2012, 15:42
Şuanda düşünüyorumda bu aracı tasarlayanlar gerçekten italyanmı yoksa hintlimi

yolcu27
30/01/2012, 16:50
tamponların tek renk olması iyi olmuş ama logo tek başına çok sırıtıyor orada yada gözüm evoma alıştı ondan böyle hissediyorum. bence başarılı bir tasarım.

Electra
30/01/2012, 17:56
Serdar bey 2. sayfada evo-yeni punto ön ve arka görüntülerini paylaştım

Bence fazla alınganlık göstermeyin. Zevk meselesi bunlar. Evodan güzel dediğim Evonun kötü olduğu manasına gelmiyor, Evonun tamponundaki bıyık gibi görüntü benim her daim gözüme batmıştır. Ben Evo sahibi olsam gövde rengine boyatır bir çözümünü bulurum tabii ki. En azından yeni seride gözü tırmalayan o siyahlığı daha akıcı hale getirmişler diyelim daha açıklayıcı olur sanırım.

USTA
30/01/2012, 17:57
Kaynak sağlam mı Mustafa Abi? :sapsal:

Çok sağlam kardeşim,dün akşam canlı gördüm...:)

macman
30/01/2012, 18:05
GrandePunto diyorum başka bişey demiyorum benim hoşuma gitmedi kendi fikrim tabi

Mjet
30/01/2012, 18:06
eski evo daha iyi gibi.

hturna7
30/01/2012, 19:02
Adamlar makyajladı sonuçta, daha 2 ay önce aldığım araç eski kasa oldu, güzel ya da çirkin, işin bi de bu yönü var.Borcu bitsin bir daha fiat mı aslaaaa:spider:

since1453
30/01/2012, 20:12
Bence fazla alınganlık göstermeyin. Zevk meselesi bunlar. Evodan güzel dediğim Evonun kötü olduğu manasına gelmiyor, Evonun tamponundaki bıyık gibi görüntü benim her daim gözüme batmıştır. Ben Evo sahibi olsam gövde rengine boyatır bir çözümünü bulurum tabii ki. En azından yeni seride gözü tırmalayan o siyahlığı daha akıcı hale getirmişler diyelim daha açıklayıcı olur sanırım.

Alınganlık yok kşisel zevk ::)

can sıkıcı olan tamponu beyaza boyamamişlar dümdüz bir beyaz tampon yapmişlar bütün kıvımları kesmiş basitleştirmişler

sehzadeamasya
30/01/2012, 20:51
ne yani tamponları çıkar yeni model diye sun bence saçma bir pazarlama anlayışı ben evomdan memnunum yapacaksın daha farklı yap yani bu bu nedir kırma gibi

alfo
30/01/2012, 20:58
Arabayı katletmişler yaa

tmac_fuat
30/01/2012, 21:29
Evonun içi gerçekten çok güzel, şahsi fikrime göre grandenin de dışı evodan güzel. Genel olarak da izlenim buydu zaten içi evo dışı gp gibi olsun isteniyordu. Biraz düzeltmeye çalışmışlar fakat çok da iyi olmamış daha iyisi olabilirdi...

shellcininabisi
30/01/2012, 22:30
bence fiat puntoyu yavaş yavaş kaldırıyor piyasadan. 2011 de bile sıfır grande satılıyorken sanırım elde kalan evoların bir kısmının tamponlarını değiştirerek eski punto havası vermeye çalışmışlar ve böylece tükenmesini bekleyecekler.

Fiat puntoyu kaldırmaya çalışıyor çünkü gerçekten linea satışları süper gidiyor özellikle de şirket aracı olarak.. ve bizim forumlarımızda adı bile geçmeyen 500 baya bayaa iyi satılıyor.

StrawBeeRy
30/01/2012, 22:37
ön tampon arabaya üzüntülü bir hal katmış ama arka güzel olmuş olması gereken oydu zaten bence evoya göre daha çok satabilir siyah evo alınacaksa makyajlı alınmalı

xvlkn
31/01/2012, 00:06
punto,grande punto,punto evo ve tekrar punto en sinir olduğumda 9 aylık aracım eski kasa oldu:wallbash:bir kaç gün önce punto evo alan ne yapsın artık Allah sabır versin

skystar37
31/01/2012, 00:32
Bu Fiat tasarım ve pazarlama üzerine bence bütün personelini CEO su dahil yeniden üniversiteye eğitime göndersin. Fiat dışında bu şekilde araç tasarlayıp bide üşenmeyip üretip satan başka bir marka daha yok varsa da ben bilmiyorum. Çinli Gelly bile çakma falan ama EC7 modeli bile çok başarılı adamlar kopya falan yapıyor ancak en azından göze hoş gelecek şeyleri yapıyorlar. Fiat ise hala güzel olan modelleri çirkinleştirmekle uğraşıyor.

Grande Punto çok güzel bir araçtı dış tasarımı az biraz makyajlayıp sadece iç dizaynı evo gibi yapıp yada bravoya benzetip satmaya devam edecekti boş yere yeni tamponlar ile masraf etmeyecekti. Ön farlara gündüz ledleri eklenip arka stoplarda led yapılacaktı çok da güzel olacaktı ama olmadı evo ile bu değişimi yakaladığını sandı şimdi de punto ile değişim yapıyor ama iyicene ..ka sarıyor.

Güzelim bravonun bile daha tek kapılısını yapıp da satmaya başlamadı imajını kurtaran grandepuntonun hayatını karartıyor. Başta da dediğim gibi tasarım ve pazarlama departmanı CEO su eşliğinde yeniden eğitime...

puntor
31/01/2012, 00:51
Kusura bakmayın ama burada aracı alan birine karşı kötü bir sözde bulunulmamış.Herkez araç hakkindaki görüşünü dile getirmiş.Zevk meselesi sonuçta!
Bende evo ya göre araçtaki eksik aksesuarların ne durumda oldugunu belirttim.saygıdan kastınız buysa ve bu araçda hala eksik olan aksesuar varsa kusura bakmayın ben saygı felan duymuyorum.

arabadan anladığın için dobloya biniyon zaten!!!!!

dexter
31/01/2012, 00:57
ben daha sokakta bir tane fiat 500 görmedim,türkiyeyi bilmem ama başka ülkelerde satılıyordur belki...

mozsavran
31/01/2012, 01:57
Adamlar makyajladı sonuçta, daha 2 ay önce aldığım araç eski kasa oldu, güzel ya da çirkin, işin bi de bu yönü var.Borcu bitsin bir daha fiat mı aslaaaa:spider:

punto,grande punto,punto evo ve tekrar punto en sinir olduğumda 9 aylık aracım eski kasa oldu:wallbash:bir kaç gün önce punto evo alan ne yapsın artık Allah sabır versin

10 Ocak 2012'de aracını tescil ettirmiş bir kullanıcı olarak arkadaşın dileğine Amin diyorum :-)
Aracın teknolojisine ve iç görünümüne dış görünümü kadar önem verdiğim için aracımı alırken tercihimi Evo'dan yana kullanmıştım ama forumda yazan diğer arkadaşlara da görünüm hususunda belirli ölçüde katılıyorum zira arka stoplar hariç Grande'nin görünümü Evo'dan daha sıcak gelmiştir bana da.
Bence Fiat kullanıcıların sesine kulak vermiş ve Evo ile getirdiği yenilikleri benimseyip dış görünüme alışamayan müşterilerini tatmin edecek ara bir yol bulmaya çalışmış. Ancak her yeni modelde bir göz alışma süreci olur o dönemde de biraz farklı fikirler olması doğal.
Bana asıl enteresan gelen konu fiyatlandırma ile ilgili Punto Evo Dynamic1.4 Fire Start&Stop Dualogic ile yeni Punto Lounge 1.4 Fire Start&Stop Dualogic aynı fiyat yani her ikiside 38.270TL ancak Lounge'da standart olan Blue&Me, navigasyon ön hazırlık, cruise kontrol gibi özellikler için Evo'da Evo Kit adı altında 2.100TL ilave ödeme yapmak lazım (salt yağmur sensörü ve kendiliğinden kararan dikiz aynası içinde bu kadar para vermeye bence kesinlikle değmez).

motor delisi
31/01/2012, 11:00
bende ocak 2 de trafiğe çıkarttım bilsem almazdım puntoyu şunaki evo ların oldukca değeri düşecek çünkü yeni punto alacak adamlar yenı kasayı alacaklar :wallbash:

since1453
31/01/2012, 14:02
aracımı severek aldım fakat FİAT yüzünden pişmanımç.Keşke yakıt tasaufuna bakmasaydım Ford -toyata fln alsaydım LPG takardım.
Ya Fiesta kasasını yenliledi yeni fiesta oldu.titanyum vb paketler çıkardı.Ama sonuçta Fiesta ve yeni fiesta stilini aynen korudu
Bizim gerzek FİAT

-Punto
-Grande Punto
-Evo
-Punto

Böyle aptallık olurmu ? 25 günlük araçlarımızın üretimi dursa şaşmiycam.gereksiz yere değer kaybı.

motor delisi
31/01/2012, 16:14
aracımı severek aldım fakat FİAT yüzünden pişmanımç.Keşke yakıt tasaufuna bakmasaydım Ford -toyata fln alsaydım LPG takardım.
Ya Fiesta kasasını yenliledi yeni fiesta oldu.titanyum vb paketler çıkardı.Ama sonuçta Fiesta ve yeni fiesta stilini aynen korudu
Bizim gerzek FİAT

-Punto
-Grande Punto
-Evo
-Punto

Böyle aptallık olurmu ? 25 günlük araçlarımızın üretimi dursa şaşmiycam.gereksiz yere değer kaybı.

Evet bende satıcam puntomu belki yeni puntodan alırım belli olmaz bana :) ama daha araba alacağımı sanmam, fakat bende fiat markasını severek almıştım italyan olsun değişik olsun demiştim seviyordumda bi aralar bir sürü sorun yaşamam rağmen sorunsuzca baktım temız kullandım 2 puntomuda sevdim ama 2012 aracımın ğretimi durdu değeri düşecek

since1453
31/01/2012, 16:24
Evet bende satıcam puntomu belki yeni puntodan alırım belli olmaz bana :) ama daha araba alacağımı sanmam, fakat bende fiat markasını severek almıştım italyan olsun değişik olsun demiştim seviyordumda bi aralar bir sürü sorun yaşamam rağmen sorunsuzca baktım temız kullandım 2 puntomuda sevdim ama 2012 aracımın ğretimi durdu değeri düşecek

arabadan yana bir sıkıntım yok çok şükür sorunsuz ve çok hoşuma gidiyor.FİATın satış politikası ilginç bu aracı Allah bir sıkıntı vermesse 3 yıl kullanırım.......

shellcininabisi
31/01/2012, 16:31
arabadan yana bir sıkıntım yok çok şükür sorunsuz ve çok hoşuma gidiyor.FİATın satış politikası ilginç bu aracı Allah bir sıkıntı vermesse 3 yıl kullanırım.......

3 yıl az bence ben 10 sene gözüyle bakıyorum :) bir sene oldu 9 bin km böyle giderse 10 sene sonra 90 binde satmayı planlıyorum :) bir de daha önce yazmıştım ileride bir de 2012 puntonun ön ve arka tamponlarından edinirim telefon kapağı gibi değiştirip değiştirip kullanırım çünkü sadece tampon farkı var evoyla

motor delisi
31/01/2012, 16:34
3 yıl az bence ben 10 sene gözüyle bakıyorum :) bir sene oldu 9 bin km böyle giderse 10 sene sonra 90 binde satmayı planlıyorum :)
ben tekrardan fiat alabilirim yanlız 1.6 bravo gibi düşünüyorum dizel fiat kullanmadım hiç 2 puntom oldu 2 side benzinliydi gayet sessiz araç yanlız dizellerde içeride vibrasyon ve ses oluyormu içeri ne gibi ses alıyor megane 1.5 kullanıyorum şirkette kırmızıda durunca tıkır tıkır ayaklarım titriyor

since1453
31/01/2012, 16:44
Aracım 1,4 fire Evo Mylife dualogic 36,300 TL Arkadaşlar yanlız ben bir şey anlamadım;

aracımın dengi EASY 1.4 FIRE 77 HP DUALOGIC S&S 36,370 tl diyicem ama

-Blue&Me: Direksiyondan kumandalı Bluetooth teknolojisi hands kontolleri,USB portlu MP3 çalar ve SMS okuyucu

-Blue&Me: TomTom navigasyon ön hazırlık

-Perde Hava Yastıkları

Buna rağmen evom dan 70 TL daha pahalı.zaten fiyatlar şişmişti epey üstüne buzam ilginç geldi.zaten aralıktan sonra 2000 tl ye yakın zam yapılmişti.şimdi donanım olarak aracımdan daha zayıf bir araç 70 tl daha pahalı ?

Semih Kurtulmus
31/01/2012, 16:44
45 bin tl üstüne ekleyip s40 alırım ya da yeni astra alırım ...

since1453
31/01/2012, 16:47
3 yıl az bence ben 10 sene gözüyle bakıyorum :) bir sene oldu 9 bin km böyle giderse 10 sene sonra 90 binde satmayı planlıyorum :) bir de daha önce yazmıştım ileride bir de 2012 puntonun ön ve arka tamponlarından edinirim telefon kapağı gibi değiştirip değiştirip kullanırım çünkü sadece tampon farkı var evoyla

ben yılda 10 binden 3 yılda 30 bin 1-2 de uzun yol yapsam 35 binde tertemiz çıkarırım elimden :)

shellcininabisi
31/01/2012, 16:52
ben tekrardan fiat alabilirim yanlız 1.6 bravo gibi düşünüyorum dizel fiat kullanmadım hiç 2 puntom oldu 2 side benzinliydi gayet sessiz araç yanlız dizellerde içeride vibrasyon ve ses oluyormu içeri ne gibi ses alıyor megane 1.5 kullanıyorum şirkette kırmızıda durunca tıkır tıkır ayaklarım titriyor

bana da öyle dedilerdi içeri çok yol sesi alıyor diye.. babamda 2009 model 1,6 tdci focus var onun kadar almıyor bence. ama yine de alıyor. sonuçta AUDİ almadık ya :)

motor delisi
31/01/2012, 16:52
İnternette okuduğuma göre grande punto devam ediyor yeni punto var punto evo bitiyor çok saçma olmuş durum ya :)

DoBLocU
31/01/2012, 17:06
arabadan anladığın için dobloya biniyon zaten!!!!!
Yok benimki tamamen ihtiyaç ve zaruri nedenler.Boyum 2 metre olunca ve yaptıgım işden dolayı tercihim doblo olmuştu gayet memnunumda.Amacım doblo ile puntoyu karşılaştırıp idrar testine tabii tutmak degil!!
ilk mesajımdada belirttigim gibi punto yenilendi diye piyasaya sürüp bir önceki kasada bulunan eksiklikler tavandaki yolcu tutamacı,güneşlikteki ayna,torpido aydınlatması,bagaj aydınlatması,sürücü emniyet kemeri ayar mandalı mevcutmu city direksiyon arızası,abs problemi,stoplardaki buğu problemi giderilmişmi şeklindeydi.
Anladıgım kadarı ile siz aracınıza duygusal olarak baglandıgınız için eleştiri yapılmasını istemiyorsunuz.Sonuçta bu araç,amaç degil.
Birde saygıdan bahsetmişsiniz yukarıdaki mesaj ile ne kadar saygılı oldugunuz ortada!!

thekafkef
31/01/2012, 23:52
Açıkçası önü biraz basit durmuş ama evodan önce çıksaydı bu kadar tepki toplamazdı çokta kötü değil bence.

Luc
31/01/2012, 23:57
Reklamida yayinlanmaya baslamis tv'de. Yeni renkler ve sporting jant iyi.

Sent my GT-I9100 using

mozsavran
01/02/2012, 00:15

Haziran 2009'dan bu yana 1.6 Multijet 120HP Dualogic araç kullanıyorum, rahatsız edici bir ses yada vibrasyon olmadığını söyleyebilirim.

mozsavran
01/02/2012, 00:25
Aracım 1,4 fire Evo Mylife dualogic 36,300 TL Arkadaşlar yanlız ben bir şey anlamadım;

aracımın dengi EASY 1.4 FIRE 77 HP DUALOGIC S&S 36,370 tl diyicem ama

-Blue&Me: Direksiyondan kumandalı Bluetooth teknolojisi hands kontolleri,USB portlu MP3 çalar ve SMS okuyucu

-Blue&Me: TomTom navigasyon ön hazırlık

-Perde Hava Yastıkları

Buna rağmen evom dan 70 TL daha pahalı.zaten fiyatlar şişmişti epey üstüne buzam ilginç geldi.zaten aralıktan sonra 2000 tl ye yakın zam yapılmişti.şimdi donanım olarak aracımdan daha zayıf bir araç 70 tl daha pahalı ?

Punto Evo Dynamic'le yeni Punto Lounge arasındaki Lounge lehine olan fiyat farkının tersine burada da yeni Punto Easy ile Punto Evo Mylife arasında Mylife lehine tersine bir durum (yalnız burda fark ödeyerek dahi eksik aksesuarları almak mümkün değil mecburen üst versiyona çıkmak lazım).
Anlaşılan Fiat'taki arkadaşlar modelleri fiyatlarken üzerine taktıkları aksesuarların maliyetini hiç dikkate almıyorlar.

since1453
01/02/2012, 10:21
Punto Evo Dynamic'le yeni Punto Lounge arasındaki Lounge lehine olan fiyat farkının tersine burada da yeni Punto Easy ile Punto Evo Mylife arasında Mylife lehine tersine bir durum (yalnız burda fark ödeyerek dahi eksik aksesuarları almak mümkün değil mecburen üst versiyona çıkmak lazım).
Anlaşılan Fiat'taki arkadaşlar modelleri fiyatlarken üzerine taktıkları aksesuarların maliyetini hiç dikkate almıyorlar.

Mustafa bey burdan şunu çıkarıyorum mylife stoklarını tüketmek için fiyat avantajımı yaptılar acaba ?

sonuçta easy ye göre ek özellikleri iyi
en üst paketi evo dymc ten daha iyi resmen evo kiti standart yapmişlar

FİAT tır ne yapsa yeridir :)

Solitude
01/02/2012, 15:59
Yeni punto da en düşük donanımlı versiyonda (sanırım pop oluyor) ön göğüs bildiğimiz gp göğsü, donanım olarak üstteki easy ve lounge da ise evo nun göğsü kullanılmış. Bugün showroom da öyle söylediler.

1ocak2011
01/02/2012, 19:13
Yeni Punto'da Lounge modelini inceleyen varmı? Koltukları yanları geniş Sport modeldeki gibimi?