Orijinalini görmek için tıklayınız : Kar bu kadar güzel olmamıştı...
Dostlar bugün aracımla son yağan karlardan sonra hem gezeyim hemde aracı ve lastikleri test edeyim dedim, inanılmaz güzel bir mekana gittim , gittiğim yer bir köy yolu old için, ve inişli bir rampası olduğu için giderken takmatık zincirleri vurdum, iyiki de tedbiri elden bırakmamışım, birkaç fotoyu da sizler için çektim, yolun kenarındaki kar boyutu (kendimi fazla riske atmamama rağmen 190 cm boyundaki benim dizlerime kadar geliyordu) yaklaşık 50-70 cm arası vardı, keyifle bakabilirsiniz, daha sonra aracımı kendim yıkadım serviste ve kurularken bir başka puntocu ark vardı, gittim yanına onu da üye yapmak için davet ettim egzotik kırmızılı bir Kastamonu lu arkadaş umarım üyemiz olmuştur...foto ve videonun telif hakkı bana ait :)
punto95dualogic.mp4 - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=z6Lo9DlcTYU)
EvoKoray
29/01/2012, 00:49
elinize sağlık güzel manzaralar :)
Güzel araç, güzel manzara..
Mükemmel, katalog için çekilmiş olsaydı ancak bu kadar güzel pozlar yakalanırdı heralde.
Dostlar çok teşekkür ederim, ben foto çekmeyi çok seviyorum, bu fotoların old yerin 1,5 km altında köy vardı, aracı ordan çevirdim, bulunduğum yerden köyün içine herhalde 15 dk da gittim :) , güzel mesajlarınız için teşekkürler...
1ocak2011
30/01/2012, 10:58
Müthişşş...Maaşallah
güzel manzara hocam aman dikkat edin ama kazasız belasız kullanmanız dileğiyle. üstadım birde kastamonuda mercek far yapan var mı bir bilginiz varsa paylaşır mısınız. ben sinoptayım ara ara kastamonuya geliyoorum gezmeye. eğer varsa aracıma mer ek far yapırmak istiyorum...
güzel manzara hocam aman dikkat edin ama kazasız belasız kullanmanız dileğiyle. üstadım birde kastamonuda mercek far yapan var mı bir bilginiz varsa paylaşır mısınız. ben sinoptayım ara ara kastamonuya geliyoorum gezmeye. eğer varsa aracıma mer ek far yapırmak istiyorum...
Teşekkürler dostum, bu konuda bir bilgim yok, kendi araçlarıma da bu tarz modifiye veya değişiklikler yapmadığım için bilmiyorum, ama tanıdığım bir sürü sanayici esnaf var, o manada çevrem geniş buluruz sora sora...
Güzel görüntüler yakalamışsın...:)
fotobelit
30/01/2012, 14:10
Güzel kareler..Maşallah.
can-asan
30/01/2012, 18:57
bembeyaz... güzel fotoğraflar :)
Teşekkürler dostum, bu konuda bir bilgim yok, kendi araçlarıma da bu tarz modifiye veya değişiklikler yapmadığım için bilmiyorum, ama tanıdığım bir sürü sanayici esnaf var, o manada çevrem geniş buluruz sora sora...
ilgine teşekkr ederim...
4. fotoyu duvar kağıdı yaptım vallahi:) müthiş manzara,kazasız belasız,
StrawBeeRy
31/01/2012, 02:26
güzel fotolar yalnız abi bu havada nasıl skydome açabiliyosun :D
skydome bu, 4 mevsim akar:D ben yağmurda da açıyorum, görgüsüzlük naparsın:D
StrawBeeRy
31/01/2012, 02:34
skydome bu, 4 mevsim akar:D ben yağmurda da açıyorum, görgüsüzlük naparsın:D
yapın yapın ondan sonra benim skydomun parçası kırıldı yok geriye çıkmıyor yok kalkmıyor kalkmaz tabi paralar sıkışıyo :D :D
FeyyazYavuz
31/01/2012, 03:11
maşallah çok güzel, araba bide kirli olmasaydı tam katalogluk olacakmış.. allah kaza bela vermesin
fiery_hunter
31/01/2012, 03:50
buraya yagsada iki poz bizde çeksek :)
resimler harika ellerine sağlık..
ResuscitateR
31/01/2012, 15:32
Çok başarıLı fotoLar aLLah kaza beLa vermesin.. YanLız egsoz çıkışını görünce çifte av tüfeği akLıma geLdi nedense :)
Çok güzel manazaralar ve evo tamamlamış. Maaşallah
maşallah çok güzel, araba bide kirli olmasaydı tam katalogluk olacakmış.. allah kaza bela vermesin
Üstad buraya gelinceye kadar öyle bir yumuşamış karlı çamurlu yol vardı ki istersen 5 km hızla git yine araç kirlenirdi, teşekkürler yorum için...
buraya yagsada iki poz bizde çeksek :)
Duan kabul oldu geçtiğimiz günlerde size de kar yağdı, artık sizin resimleri bekliyoruz...
resimler harika ellerine sağlık..
Teşekkürler dostum ...
Çok başarıLı fotoLar aLLah kaza beLa vermesin.. YanLız egsoz çıkışını görünce çifte av tüfeği akLıma geLdi nedense :)
Halk arasında demekki benim ve benim gibi çift egzozlu puntolar süperpoze diye anılabilir herhalde ... :)
Çok güzel manazaralar ve evo tamamlamış. Maaşallah
Teşekkürler sağolasınız hepinizden Allah razı olsun...
1ocak2011
06/02/2012, 12:10
Vayyyşş beee
özgürlük gibisi yok.....
Skydome un keyfine güneşli havalarda doyamıyorum, Allah isteyen tüm kardeşlerime nasip eylesin inşallah...