Orijinalini görmek için tıklayınız : Istanbul-edirne otobanı
hakguner
27/01/2012, 15:41
Arkadaşlar,
Yarın İstanbul dan otobanı kullanarak Lüleburgaza gideceğim. Bugün bu yolu tecrübe eden oldu mu acaba ? Nasıldır yollar ?
eastblood
27/01/2012, 15:56
Askerliği edirnede yaptım ordan biliyorum yollar gayet iyi ama hava şartlarını şuan için bilemem..
luleburgazli
27/01/2012, 16:33
Aga bende burgazlıyım istanbulda oturuyorum burgazda iyi kar var belediye tuzlama yapıyormuş... Ana bağlantı yolu ile ilgili bir bilgi almadım şuanada kadar bir bilgi gelirse paylaşırım...
hakguner
27/01/2012, 16:58
Aga bende burgazlıyım istanbulda oturuyorum burgazda iyi kar var belediye tuzlama yapıyormuş... Ana bağlantı yolu ile ilgili bir bilgi almadım şuanada kadar bir bilgi gelirse paylaşırım...
Ok arkadaşım, yarın ailemi almaya gideceğim. Pazar günü dönüş yapacağım geri. Beni yarın korkutuyor yol olarak, Pazar a kadar birşey kalmaz kanımca.
bu hafta komple karlı veriyor bu tarafları. işine karışmak gibi olmasın ama senin yerinde olsam kınalıdan veya çorludan çıkar e5 üzeri devam ederim. neden dersen silivriden sonra otobanda pek araç olmuyor bi sorun olsa e5 ten daha rahat yardım gelir bence. çorlu tarafı karlıydı öğleden sonra tuzlama çalışması ile yolları açtıklarını duydum.
bugün yol açıktı ben yolu kullandım az önce geldim
hakguner
28/01/2012, 13:30
bugün yol açıktı ben yolu kullandım az önce geldim
Teşekkürler arkadaşlar, bu yorum yetti bana :)