PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Gürses oto satış danışmanı

eroltunakocer
26/01/2012, 14:11
MERHABA ARKADAŞLAR;

GÜRSES OTO ESENLER BAYİSİNDE AKTİF SATIŞ DANIŞMANI OLARAK ÇALIŞIYORUM. ARAÇ FİYATLARI, ÖZELLİKLERİ, TEKNİK DONANIMLARI HAKKINDA BİLGİ ALMAK VE MEVCUT ARACINIZLA İLGİLİ SORUNLARDA YARDIM İSTEYENLERE CEVAP VERMEK İSTERİM. KASKO TRAFİK SİGORTASI İLE İLGİLİ BİLGİ ALMAK İSTERSENİZDE YARDIM EDEBİLİRİM.

BOL SOHBETLİ YARDIMLAŞMALI FORUMLAR DİLERİM.

:dj:

USTA
26/01/2012, 14:15
Danışmanlar çoğalmaya başladı,çok güzel...:)

sedini
26/01/2012, 14:15
Sizde hosgeldiniz bu aralar satis departmani calisanlari icin forumumuz revacta masallah.. Aktif forumlar..

SELIN CATALCAM
26/01/2012, 14:18
Hoşgeldiniz erol bey iyi forumlar :)

asil
26/01/2012, 14:18
servislerin işleri kesat galiba 6 yıllık forum daha yeni akıllarınamı geliyo bende soru işareti bırakıyor.foruma bence reklam vermeleri lazım diyer üyeler gibi erdi bu konuda hassas.dükkan açmaları gerekli.

jrgakbulut
26/01/2012, 14:19
eve danişmanlar artiş var sanirim bu bizim servise gidip forumdaki insanlardan bahsetmemizden kaynaklanmiyor hosgeldiniz

coll34
26/01/2012, 14:23
hoş geldiniz iyi forumlar

Engin_T
26/01/2012, 14:25
Ankaradan da bekliyoruz ama :D

SELIN CATALCAM
26/01/2012, 14:28
servislerin işleri kesat galiba 6 yıllık forum daha yeni akıllarınamı geliyo bende soru işareti bırakıyor.foruma bence reklam vermeleri lazım diyer üyeler gibi erdi bu konuda hassas.dükkan açmaları gerekli.

fıat çalışanlarının bugüne kadar niçin foruma dahil olmadıkları, sizin rahatsız olmanız yada aklınızda soru işareti kalması umrumda değil ben kendime bakarım fıatta henüz 6 aylık bir çalışanım internette gezerken foruma dahil oldum fıat ailesi olarak yardımcı olmak rahatsızlık verici mi

hakandurak
26/01/2012, 14:30
katılıyorum koca fiat bayileri ellerini ceplerine atsınlar dükkan açsınlar...

asil
26/01/2012, 14:33
fıat çalışanlarının bugüne kadar niçin foruma dahil olmadıkları, sizin rahatsız olmanız yada aklınızda soru işareti kalması umrumda değil ben kendime bakarım fıatta henüz 6 aylık bir çalışanım internette gezerken foruma dahil oldum fıat ailesi olarak yardımcı olmak rahatsızlık verici mi

olayı kişiselleştirmeyin bağlı olduğunuz servis adı altında konu açarsanız fıatı temsil edersiniz.bende sonuna kadar olumlu olumsuz yorumumu yapar geçerim.
sadece normal üye olarak burada olsaydınız hoşgeldin deyip bidaha işim olmazdı..

takres
26/01/2012, 14:36

kesinlikle katılıyorum...dükkan açsınlar foruma yardım olur hem...

SELIN CATALCAM
26/01/2012, 14:38
olayı kişiselleştirmeyin bağlı olduğunuz servis adı altında konu açarsanız fıatı temsil edersiniz.bende sonuna kadar olumlu olumsuz yorumumu yapar geçerim.
Sadece normal üye olarak burada olsaydınız hoşgeldin deyip bidaha işim olmazdı..

konu zaten sizinle asla kişisel olamaz açılan konu satış departmanı ayrıca servis değil fırat oto yu temsil ediyorum köklü bir bayiden bahsediyoruz 30 m2 lik dükkandan değil buranın çalışanıyım patronu değil dükkan açmak onun kararı herkesin yapacağı olumlu olumsuz görüşe tabi ki açığız ama kurunun yanında yaş ta yanar olayına karşıyız iyi günler

asil
26/01/2012, 14:42
konu zaten sizinle asla kişisel olamaz açılan konu satış departmanı ayrıca servis değil fırat oto yu temsil ediyorum köklü bir bayiden bahsediyoruz 30 m2 lik dükkandan değil buranın çalışanıyım patronu değil dükkan açmak onun kararı herkesin yapacağı olumlu olumsuz görüşe tabi ki açığız ama kurunun yanında yaş ta yanar olayına karşıyız iyi günler

foruma bi destek versin köklü fırat oto kökün uzunluğunu görelim bi nasılmış....

fiery_hunter
26/01/2012, 14:43
kavga etmek için gelinmez iyi yada kötü eleştirilere açık olmıcaksanız .....

hakandurak
26/01/2012, 14:45
Selin hanım tekrar hoş geldiniz kendi dediğiniz gibi eğer Fırat oto yu temsil ediyorsanız bu bir ticari reklamdır o zaman iş forumdan çıkar maddi kazanca girer; tabi ki ben sattığım araçtan prim almıyorum diyorsanız ki bunun böyle olmadığını var sayıyorum ya patronlarınıza forumdan bahsedip dükkan açtırın yada ben Fırat oto yu temsil ediyorum demeyin sadece bir bayi çalışanıyım ve isteyen olursa yardımcı olurum diyin teşekkürler...

SELIN CATALCAM
26/01/2012, 14:53
Konu zaten bu şekilde açıldı fırat oto satış danışmanı olarak çalışmaktayım sorusu olana yardım edebilirim şeklindeydi işin özü,, konuyu saptırmak asil suna ya mahsustu yapacak bişi yok ama her forumda böyle şeyler olabiliyor kendisine iyi günler demiştim ama yinede cevabıma dahil olmak istedi önemi yok tartışmak için değil yardımcı olmak ve öğrenmek için buradayım sataşan arkadaşlara sözü yok tabi ki admin bilir :)

asil
26/01/2012, 14:55
erol tuna koçer konu açıyoselin atacan sürdürüyo???????????????????????

fiery_hunter
26/01/2012, 15:12
selin hanım problem çözmek için mi burdasınız yoksa problem çıkarmak için mi ?

SELIN CATALCAM
26/01/2012, 15:24
siz karar verin bence forumu asıl sebeble kullananlar için yardımcı olmak için üyeyim saygılar.

eroltunakocer
26/01/2012, 15:48
arkadaşlar hoşgeldiniz demeniz gerçekten güzel teşekkür ederim ama forumun asıl amacı birbirimize yardımcı olmak selin hanım veya ben veyada başka bayiden başka arkadaş. bu forumu bana hocalarımdan bir tanesi tavsiye etti bende hoş olarak bulduğum ve bende bilmediğim birşeyleri öğrenmek için foruma kayıt oldum. ne selin arkadaşımın ne de benim burda satış yapma gibi amacımız yok ana başlıklarda da olduğu gibi YARDIMCI OLALIM. 2. el araç almak isteyenleriniz olur fiyat kıyaslamak isteyenleriniz olur yardımcı oluruz. dükkan açmak felan diyorsunuz o bayinin görevi bayi reklam pazarlama bölümünün görevi biz burda tekrar söylüyorum YARDIM AMAÇLI ÜYE OLDUK. ama şöylede bir durum var eğer istenmiyorsak moderatör arkadaşlardan rica ederiz üyelikleri sildirebiliriz.

farklı bir konuda yardımlarımızı isterseniz seve seve yardımcı oluruz.

HOŞGELDİNİZ DİYEN TÜM ARKADAŞLARA TEŞEKKÜR EDERİM

SELİN ARKADAŞIM SİZEDE TEŞEKKÜR EDERİM SİZDE HOŞGELDİNİZ

eroltunakocer
26/01/2012, 15:51
erol tuna koçer konu açıyoselin atacan sürdürüyo???????????????????????

asil bey merhaba

mesajlarınızdanda anlaşıldığı kadar forumun köklü üyelerinden bir tanesisiniz.

Tavsiye ile foruma gelen her kim olursa hoş karşılarsanız sevinirim. Bu ben olurum veya bir fıat bayisinin patronu olur. Amaç arkadaş edinmek ve yardımcı olmak.

Ben şimdiden bir kaç arkadaş edinmişim. Sakin olun bence

iyi forumlar bol sohbetler efendim

SELIN CATALCAM
26/01/2012, 15:55
teşekkürler Erol bey,,, aktif satış mıydınız fırat oto ya bir çay içmeye beklerim forumu değerlendirelim :) bu arada Gökhan Apaydın arkadaşıma selamlar

asil
26/01/2012, 16:04
asil bey merhaba

mesajlarınızdanda anlaşıldığı kadar forumun köklü üyelerinden bir tanesisiniz.

Tavsiye ile foruma gelen her kim olursa hoş karşılarsanız sevinirim. Bu ben olurum veya bir fıat bayisinin patronu olur. Amaç arkadaş edinmek ve yardımcı olmak.

Ben şimdiden bir kaç arkadaş edinmişim. Sakin olun bence

iyi forumlar bol sohbetler efendim
ben foruma yeni katılanlara gayet hoş karşılıyorum bunu sizden öğrencek değilim.sadece ticari sebeble akıllarına burası geldimi akılımda sorular oluşuyo.
saygılarımla...

effect1903
26/01/2012, 16:05

Yardımcı olmak için buradasınız bu çok güzel ancak bir Fiat kullanıcısı, Fiat sever birine Fiat yetkili servisi'nin bir danışmanı olarak buşekilde cevap vermenizi de ben size yakıştıramadım doğrusu.. Forumumuzda çoğu arkadaşımız bazı sorunlarına malesef bazı servislerden aldıkları olumsuz cevaplar nedeniyle kendi kendilerine çözüm bulmak zorunda kalmışlar, bu konuda servislerin bazıları tarafından yanlız bırakılmışlardır ve bu nedenle bazı arkadaşlarımızda (birazcıkda bende) yetkili servislere karşı bırazcık bir kırgınlık var.. Bu forumun kuruluş amacıda zaten arkadaşlık ve dostluk çerçevesinde fiat kullanıcıları olarak birlik olmak, sorunlara çözüm bulmaktır.. Bunuda düzeltmek sizlerin elinde bu nedenle forumumuzda sizlere karşı gelecek elelştrilere de "benim umrumda olmaz" şeklinde değilde bir satış danışmanı olarak daha özenli cevap vermenizi temenni ederim.. Saygılar sunarım..

eroltunakocer
26/01/2012, 16:05
teşekkürler Erol bey,,, aktif satış mıydınız fırat oto ya bir çay içmeye beklerim forumu değerlendirelim :) bu arada Gökhan Apaydın arkadaşıma selamlar

selamınız iletildi. uygun bir zamanda hem sizin hemde kaplan beyin yanına bir uğrarız. sizde kaplan beye selamlarımızı iletin :D

eroltunakocer
26/01/2012, 16:08
ben foruma yeni katılanlara gayet hoş karşılıyorum bunu sizden öğrencek değilim.sadece ticari sebeble akıllarına burası geldimi akılımda sorular oluşuyo.
saygılarımla...

asil bey tabiki benden öğrenecek değilsiniz. aklı başında bir insansınız nihayetinde. tanışma amaçlı yazılarımızda hiç aracı benden alın ben uygun fiyat veriyorum türkiyenin en iyi bayisiyiz gibi ibareler kullanmadık dikkat ederseniz. servis ve satış ile ilgili fiyat almak isterseniz yardımcı oluruz dedik.

yanlış anlaşılmamızın sebebi belkide satış danışmanı olarak yazmasaydıkta arkadaşlar bayide çalışan arkadaşım var her türlü yardımı ondan sorup size söyleyebilirim mi diye yazmış olsaydık. belkide bir sorun çıkmazdı.

bu hoş karşılamanız için sizede TEŞEKKÜR EDERİM asil bey

SELIN CATALCAM
26/01/2012, 16:12
Söyledim çok sevindi garipp :)

USTA
26/01/2012, 16:50
Üye olan satış danışmanlarından faydalanmak varken neden üzerlerine gidiliyor anlamadım,aklımıza takılan sorulara cevap vereceklerdir mutlaka,biraz sakin olalım gençler...;)

eroltunakocer
26/01/2012, 16:52
üye olan satış danışmanlarından faydalanmak varken neden üzerlerine gidiliyor anlamadım,aklımıza takılan sorulara cevap vereceklerdir mutlaka,biraz sakin olalım gençler...;)

çok teşekkür ederiz

SELIN CATALCAM
26/01/2012, 16:55
Üye olan satış danışmanlarından faydalanmak varken neden üzerlerine gidiliyor anlamadım,aklımıza takılan sorulara cevap vereceklerdir mutlaka,biraz sakin olalım gençler...;)

:Çayakta ve saygıyla alkışlıyorum :X

eastblood
26/01/2012, 17:03
Olayları kişileştirmeyin arkadaşlar bi sorununuz varsa özelden halledin lütfen.Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.Ayrıca forumdaki arkadaşlar sağolsunlar her konuda yardımcı olabilen kişiler,bu yardımları satış danışmanlarındanda bekliyoruz..

SELIN CATALCAM
26/01/2012, 17:05
hoşbulduk :) her zaman yardımcı olmaya hazırız doğukan bey,

takres
26/01/2012, 17:06

Haklısın Mustafa abi ama asıl amacın yardım değil maddi çıkar olduğunu düşünüyorum. Şirket ismi vermeden yardım eden yok. Madem maddi çıkar var forumda dükkan açmaları gerektiğini düşünüyorum. Tabi yönetimin kararı....

asil
26/01/2012, 17:07
Forum Kurallarımız

A. Genel Bilgiler ve Yaptırımlar

1. Toplumumuzda "belden aşağı" olarak tabir edilen nick, avatar, imza ve yazışmalar yapmayınız.
2. Forumlarının esas amacı bilgi paylaşımıdır. Okunmayı bozan, rengarenk, büyük boyutlu mesajlar ve uzun imzalar kullanmayınız.
3. Lütfen yazışmalarınızı yaparken Türkçemizi doğru ve güzel kullanmaya özen gösteriniz.
4. Kurumsal ve ticari maksatlı mesajlar atmayınız.
:D

SELIN CATALCAM
26/01/2012, 17:11
fırat oto ya servise ve satışa gelen arkadaşlar var hangi firmada bulunduğumu belirtme ihtiyacı hissetim bu yüzden,,, maddi çıkar söz konusu olsaydı reklam yapar, dükkan açar, bayileri kötüler, indirim ve kampanyayı dilimizden düşürmezdik,,,

SELIN CATALCAM
26/01/2012, 17:14
Forum Kurallarımız

A. Genel Bilgiler ve Yaptırımlar

1. Toplumumuzda "belden aşağı" olarak tabir edilen nick, avatar, imza ve yazışmalar yapmayınız.
2. Forumlarının esas amacı bilgi paylaşımıdır. Okunmayı bozan, rengarenk, büyük boyutlu mesajlar ve uzun imzalar kullanmayınız.
3. Lütfen yazışmalarınızı yaparken Türkçemizi doğru ve güzel kullanmaya özen gösteriniz.
:D

teşekkür ederim asil bey

asil
26/01/2012, 17:20
teşekkür ederim asil bey

okuma lütfunda bulunduğunuz için ben teşekür ederim...

SELIN CATALCAM
26/01/2012, 17:27
ne demek efendim :)

krm1983
26/01/2012, 17:31
Aramıza hoşgeldiniz.
Şu city konusuna bir el atsanız forum olarak çok sevineceğiz :)

umit
26/01/2012, 18:08
Selin Hanım, Erol Bey hoşgeldiniz, ticari reklam yapmama dükkan açma konusu bir forum kuralı olduğu için tepkiler normal, ama üsluplar biraz sert olmuş, iyi bir hoşgeldiniz karşılaması olmamış:D arkadaşların belirttiği gibi bu forum 2006 dan beri var ve destek alınan hiçbir yetkili servis göremedik, en azından ben 1 yıldır takipteyim göremedim,hep kendi yağımızla, özel servisleri olan ustalarımızın desteği ile araçlarımızın sorunlarını çözmeye çalıştık, sizin de burada olmanız çok hoş hatta karımıza, muhakkak sizlerde firma isminizi belirtip yardım ama tırnak içinde belki birazda pazarlama babında buradasınız... Madem forum kuralları anlaşıldı o halde sizlerden yararlanabiliriz, mesela sizlerde servis bölümleriniz ile irtibata geçip en azından forum üyelerine özel kampanyalar indirimler yaptırırsanız en önemlisi herkesin münzarip olduğu şu meşhur city sorunları ile bizlere destek olmanız, bizler bu sorunu emsal mahkeme evrakları ile hukuk yolları ile aşmaya çalışıyoruz, amaç aracı satmak değil satış sonrası hizmetin de müşteriyi memnun etmesi... tekrar hoş geldiniz, ama sizi çok büyük sorunlar,sorular bekliyor yandınız!!! dermişimmm:D

SELIN CATALCAM
26/01/2012, 18:19
Selin Hanım, Erol Bey hoşgeldiniz, ticari reklam yapmama dükkan açma konusu bir forum kuralı olduğu için tepkiler normal, ama üsluplar biraz sert olmuş, iyi bir hoşgeldiniz karşılaması olmamış:D arkadaşların belirttiği gibi bu forum 2006 dan beri var ve destek alınan hiçbir yetkili servis göremedik, en azından ben 1 yıldır takipteyim göremedim,hep kendi yağımızla, özel servisleri olan ustalarımızın desteği ile araçlarımızın sorunlarını çözmeye çalıştık, sizin de burada olmanız çok hoş hatta karımıza, muhakkak sizlerde firma isminizi belirtip yardım ama tırnak içinde belki birazda pazarlama babında buradasınız... Madem forum kuralları anlaşıldı o halde sizlerden yararlanabiliriz, mesela sizlerde servis bölümleriniz ile irtibata geçip en azından forum üyelerine özel kampanyalar indirimler yaptırırsanız en önemlisi herkesin münzarip olduğu şu meşhur city sorunları ile bizlere destek olmanız, bizler bu sorunu emsal mahkeme evrakları ile hukuk yolları ile aşmaya çalışıyoruz, amaç aracı satmak değil satış sonrası hizmetin de müşteriyi memnun etmesi... tekrar hoş geldiniz, ama sizi çok büyük sorunlar,sorular bekliyor yandınız!!! dermişimmm:D

Teşekkür ederim ben konunun en başına dönmek istiyorum kısaca; satış danışmanı olurken tofaştan eğitimler alıyoruz profosyonel danışman olmak adına geçenlerde 2. eğitimime gittim ve hocam sitenizden bahsetti daha öncede rast geldiğim siteydi ama ozamanlar fıatta çalışmıyordum bunun üzerine foruma üye oldum "çok hoş bir şekilde karşılandım" açıkçası ancak forumdan memnunum.. sonuçta masamda karşılamam gereken müşterilerimiz var her zaman müsait olamıyorum ancak foruma girdiğim her zaman konulara bakıp bilgi verme çabasında bulunuyorum zaten bir kaç gündür üyeyim dediğim gibi her konuda yardımcı olmaya çalışırım üstesinde birlikte geleceğiz tabi kiii bu city mevzusuna servisimiz birkaç kere denk gelmiş ve ücretsiz değişim yapmışlar tabi ki fıatla ilgili gerekli yazışmalar yapılıp uygunluk alınınca sonuçta garantisi bitmiş bir araçtan söz ediyoruz.. tekrar teşekkür ederim ilginize

metay51
26/01/2012, 18:24
Selin Hanım , Erol Bey foruma hoşgeldiniz :) Keyifli forumlar ..

SELIN CATALCAM
26/01/2012, 18:25
teşekkürler Mert bey

motor delisi
26/01/2012, 18:36
Bayiler arasında büyük rekabet başladı :D

umit
26/01/2012, 18:41
en çok destek veren bayii ye o kadar çok müşteri yollarız, bizde prim baklavasından pay yeriz:D

SELIN CATALCAM
26/01/2012, 18:41
rekabet demesek şunaaa :) biz iyi arkadaşlarız

effect1903
26/01/2012, 18:42
Hoşgeldiniz..

umit
26/01/2012, 18:45

siz iyi arkadaş olduğunuzu sanın, gürses oto dedikiii, fırat oto nun araçları çin malı sakın almayııınn:D

eroltunakocer
26/01/2012, 18:48
olayları kişileştirmeyin arkadaşlar bi sorununuz varsa özelden halledin lütfen.yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.ayrıca forumdaki arkadaşlar sağolsunlar her konuda yardımcı olabilen kişiler,bu yardımları satış danışmanlarındanda bekliyoruz..

her türlü yardımı tabiki hem çalışan hemde kullanıcı olarak yaparız

eroltunakocer
26/01/2012, 18:51
haklısın mustafa abi ama asıl amacın yardım değil maddi çıkar olduğunu düşünüyorum. şirket ismi vermeden yardım eden yok. Madem maddi çıkar var forumda dükkan açmaları gerektiğini düşünüyorum. Tabi yönetimin kararı....

maddi çıkar olduğunu nerden çıkardınız. Maddi çıkar amaçlı zaten bazı siteleri kullanıyoruz. Isim vererek reklam yapmıyayım. Onlar satış amaçlıdır. Bu forumu yardım amaçlı kullanıyoruz. Bazen boş oturup kendimizi çürütmektense, sizlerin sorunlarınıza çare olmak mutluluk verici. Olaki bunun yanında sizlerdende bişeyler öğreniyoruz. çok güzl önerileri olan arkadaşlar var. önerilerini işlerimizde uyguluyorum. Hem kendime hemde sizlere faydam dokunuyor.

eroltunakocer
26/01/2012, 18:53
forum kurallarımız

a. Genel bilgiler ve yaptırımlar

3. Lütfen yazışmalarınızı yaparken türkçemizi doğru ve güzel kullanmaya özen gösteriniz.
:d

ne kadar güzel yazmışsınız. Forum kuralları tamam. Ir de bizim yaptığımız kuralı bozan kelimeleri koyarmısınız. Yardım değilde direk satış amacı güden olsun lütfen

asil
26/01/2012, 18:55
Sabahki signetirinüz mesela tabi ne olduğunu biliyosanız....

eroltunakocer
26/01/2012, 18:56
selin hanım, erol bey hoşgeldiniz, ticari reklam yapmama dükkan açma konusu bir forum kuralı olduğu için tepkiler normal, ama üsluplar biraz sert olmuş, iyi bir hoşgeldiniz karşılaması olmamış:d arkadaşların belirttiği gibi bu forum 2006 dan beri var ve destek alınan hiçbir yetkili servis göremedik, en azından ben 1 yıldır takipteyim göremedim,hep kendi yağımızla, özel servisleri olan ustalarımızın desteği ile araçlarımızın sorunlarını çözmeye çalıştık, sizin de burada olmanız çok hoş hatta karımıza, muhakkak sizlerde firma isminizi belirtip yardım ama tırnak içinde belki birazda pazarlama babında buradasınız... Madem forum kuralları anlaşıldı o halde sizlerden yararlanabiliriz, mesela sizlerde servis bölümleriniz ile irtibata geçip en azından forum üyelerine özel kampanyalar indirimler yaptırırsanız en önemlisi herkesin münzarip olduğu şu meşhur city sorunları ile bizlere destek olmanız, bizler bu sorunu emsal mahkeme evrakları ile hukuk yolları ile aşmaya çalışıyoruz, amaç aracı satmak değil satış sonrası hizmetin de müşteriyi memnun etmesi... Tekrar hoş geldiniz, ama sizi çok büyük sorunlar,sorular bekliyor yandınız!!! Dermişimmm:d

bak bu konuşmayı gerçekten sevdim. Teşekkür ederim hoşgeldin dileğiniz için. Sizin sorularınız sayesinde servisle iletişimimiz artacak ve bilmediğimiz bazı bilgileride öğrenmiş olacağız bundan iyi ticaret olurmu sizce. Yardım etmeye her zaman hazırız.

Tekrar sağolun

eroltunakocer
26/01/2012, 19:11
teşekkür ederim ben konunun en başına dönmek istiyorum kısaca; satış danışmanı olurken tofaştan eğitimler alıyoruz profosyonel danışman olmak adına geçenlerde 2. Eğitimime gittim ve hocam sitenizden bahsetti daha öncede rast geldiğim siteydi ama ozamanlar fıatta çalışmıyordum bunun üzerine foruma üye oldum "çok hoş bir şekilde karşılandım" açıkçası ancak forumdan memnunum.. Sonuçta masamda karşılamam gereken müşterilerimiz var her zaman müsait olamıyorum ancak foruma girdiğim her zaman konulara bakıp bilgi verme çabasında bulunuyorum zaten bir kaç gündür üyeyim dediğim gibi her konuda yardımcı olmaya çalışırım üstesinde birlikte geleceğiz tabi kiii bu city mevzusuna servisimiz birkaç kere denk gelmiş ve ücretsiz değişim yapmışlar tabi ki fıatla ilgili gerekli yazışmalar yapılıp uygunluk alınınca sonuçta garantisi bitmiş bir araçtan söz ediyoruz.. Tekrar teşekkür ederim ilginize

aynı benim gibi selin hanımada hocamız tavsiye etmiş ne güzel eğitime gidenler ve hocayı dinleyenler belli oluyor

eroltunakocer
26/01/2012, 19:33
selin hanım , erol bey foruma hoşgeldiniz :) keyifli forumlar ..

teşekkürler

eroltunakocer
26/01/2012, 19:35

arkadaşlar arasında rekabet olmaz. Burda hele hiç olmaz :d aynı başlık altında kendimizi kabul ettirmek için baya uğraştık yalnız bakarmısınız :d

SELIN CATALCAM
26/01/2012, 19:37
aynen öyleee arkadaşımm

Punto_Can
27/01/2012, 01:20
arkadaşlar aramıza hoşgeldiniz, keyifli ve aktif forumlar dilerim.

bu arada forumda biz üyeler dışında birde yönetim ekibi var ki gerçekten özverili çalışan büyüklerimiz. eğer forumda yanlış veya kurallara aykırı bir mesajınız olursa yetkili arkadaşlar gerekli şekilde biz üyeleri uyaracaktır. bu yüzden haddimizi ve yetkimizi aşan konularda yorum yapmak, suçlamak bize düşmez. bunları sadece asil kardeşim için değil diğer tüm arkadaşlar için söylüyorum. burada biraz asil bahanesi oldu :) ha bunları söylemek bana düşer mi, tabiiki düşmez ancak gereksiz yere ortamı germek hoş değil...

Herkese keyifli forumlar...

menesi
27/01/2012, 01:36
hoşgeldiniz...ben arabayı aldıktan sonra satış danışmanı oldum:)...

eroltunakocer
27/01/2012, 10:38
Sabahki signetirinüz mesela tabi ne olduğunu biliyosanız....

anlamadım

GP COSKUN
27/03/2012, 13:00
erol bey ve selin hanım aramıza hoşgeldiniz
konuya yazılan mesajları ancak şimdi farkedebildim
sizler birar satış danışmanısınız ve şimdiye kadar üye olmadığınız ve tanınmadığınız bir yere
üye olup yada katılıp konu açıyorsunuz
takdir edersinizki ilk karşılaşma ve tanışmada kimse sizi tam anlamıyla tanımaz tepkilerde gelebilr eleştirilerde gelebilir
sizin müşteri ilişkileriniz üst düzeyde eleştrileri kabul edip bunlardan kendiniz pay çıkarma ve kendinizi geliştirme kabiliyetiniz üst düzeyde olması gerekir
burası 17000 kullanıcı sayısı olan bir platform olduğu için her tür üyemiz mevcut
aramızda çok ince eleyip sık dokuyanda var hemen kanı ısınıp ısınmayanda ilk önce sorgulayıpsonra kabul eden yada kabullenen veya şüpheci yaklaşıp irdeleyende var
ama inanın bana hepsi cana yakın insanlardır eğer sizin dürüstlüğünüze inanırlarsa
üzerinize toz kondurmazlar
lütfen forum içerisinde ticari raklam yapmadan yada böyle bir amaç güdmeden mesaj yazmaya ve üyeleri yakından tanımaya gayret ederseniz sizin ve üyelerimiz açısından daha keyifli paylaşımlarda bulunabilirsiniz
saygılar

eroltunakocer
27/03/2012, 13:11
erol bey ve selin hanım aramıza hoşgeldiniz
konuya yazılan mesajları ancak şimdi farkedebildim
sizler birar satış danışmanısınız ve şimdiye kadar üye olmadığınız ve tanınmadığınız bir yere
üye olup yada katılıp konu açıyorsunuz
takdir edersinizki ilk karşılaşma ve tanışmada kimse sizi tam anlamıyla tanımaz tepkilerde gelebilr eleştirilerde gelebilir
sizin müşteri ilişkileriniz üst düzeyde eleştrileri kabul edip bunlardan kendiniz pay çıkarma ve kendinizi geliştirme kabiliyetiniz üst düzeyde olması gerekir
burası 16500 kullanıcı sayısı olan bir platform olduğu için her tür üyemiz mevcut
aramızda çok ince eleyip sık dokuyanda var hemen kanı ısınıp ısınmayanda ilk önce sorgulayıpsonra kabul eden yada kabullenen veya şüpheci yaklaşıp irdeleyende var
ama inanın bana hepsi cana yakın insanlardır eğer sizin dürüstlüğünüze inanırlarsa
üzerinize toz kondurmazlar
lütfen forum içerisinde ticari raklam yapmadan yada böyle bir amaç güdmeden mesaj yazmaya ve üyeleri yakından tanımaya gayret ederseniz sizin ve üyelerimiz açısından daha keyifli paylaşımlarda bulunabilirsiniz
saygılar

öncelikle yorumları okuyup cevap yazdığınız için teşekkürler. yorumları okuduysanız tavsiye üzerine foruma üye olduk. bizde bişeyler katmak istedik. bayide çalıştığımı belirtmek sormuş olduğunuz sorulara objektif olarak yaklaştığımı belirtmek içindir. reklam amaçlı kesinlikle düşünmeyin. sonuçta şirketimizin bir pazarlama bölümü mevcut. diğer bayiler gibi yapılabilir. her neyse. bu konu beni aşar. bu sebepten dolayıdır ki araçlarla ilgili servisle ilgili kampanyalarla ilgili sorularınız olur ise 1. ağız gibi ben sizleri bilgilendirmek isterim. bu benim hoşuma gider.

yardım edebilirsem sevinirim. sizede tekrar teşekkür ederim.