Orijinalini görmek için tıklayınız : 15 gün sonra evocuyum.
mrb arkadaşlar 15 gün sonra aracımı teslim alıyorum.Aklıma takılan tek soru kaldı araç (Punto Evo Dynamic) italyadan direkt olarak ital mi ediliyor.Yoksa bursada mı toplanıyor.Lütfen acil bilgiye ihtiyacım var. Bu sebepten dolayı alacağım firma 15 gün beklememi söyledi.
hayırlı olsun kazasız belasız binersin inşallah...
bu arada araçlar italyadan geliyor...
EvoKoray
26/01/2012, 00:41
Bursa da sadece ticari üretimi var (Doblo,Fiorino,Ducato) Palio ve Albea nın üretimi bitti diğer modellerin hepsi İtalyadan geliyor
teşekkür ederim.çokk sağol.
Arkadaşlar çok teşekkür ederim.Bir sorum daha olacak peşinat olarak vereceğim parayı araç gelmeden vermelimiyim. İlk ''0 km'' aracın olduğu için tedirgin davranıyorum affınıza sığınarak.
3.000 TL peşinatı vermenizde bir sıkıntı yok.siparişle gelen araçlarda normal bir uygulama.ben Poyraz Oto'ya 5.000 TL vermiştim,makbuz dahi almadım :)
yalnız 15.000 tl verecem :DD o sebepten....
Ziyaretçi034
26/01/2012, 00:55
Arkadaşlar çok teşekkür ederim.Bir sorum daha olacak peşinat olarak vereceğim parayı araç gelmeden vermelimiyim. İlk ''0 km'' aracın olduğu için tedirgin davranıyorum affınıza sığınarak.
ben cüzi bir miktar verip aracı satıştan çektirmiştim. kredi işlemlerim bitincede trafik işlemlerinin başlaması için peşinat için geriye kalan bakiyeyi hesaplarına yatırmıştım.
şimdiden hayırlı olsun harika bir araba
seastar1905
26/01/2012, 01:01
hayırlı olsun
Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın
İyi dilekleri olan arkadaşlarıma çokk teşekkürler...:D
fiery_hunter
26/01/2012, 01:34
hadi hayırlısı agız tadıyla kullanmak nasip olsun :)
hayırlı olsun kazasız belasız..
ara cınız hayırlı olsun güzel günlerde kullanırsınız inşallah kazasız belasız bi tavsiyede bulunayım yapçanız nakit ödemelerinizi word kredi kartınız varsa onun la yapın kazanılacak puanlarla böş gelen aracınızın deposunu doldurursunuz ben öyle yapmıştım :D
Hayirli olsun... hosgeldin... keyifli forumlar...