Orijinalini görmek için tıklayınız : 2011 MODEL PUNTO EVO 1.4 Fire Dynamic Aracım Satılık
Misafir046
25/01/2012, 21:44
İlan Kaldırılabilir.
gri döşememi var yoksa bordomu
Misafir046
25/01/2012, 23:02
gri döşememi var yoksa bordomu
Gri döşeme var.
Sanırım gri dosemeler daha cok tutuyormus.Alırken oyle demişlerdi.
freelife
25/01/2012, 23:09
fiyatta en son indiriminiz ne olur ve istanbuldan gelip alacağımı göz önünde bulundurursanız fiyatınızı verirken sevinirim . bir puntocu daha kazandırmış olursunuz bu aileye ve ciddi alıcıyım tekifte bulunmayacağım sadece en son fiyatınızı öğrenmek istiyorum bütçeme uyarsa gelir alırım.
hayırlı satışlar dilerim.
Misafir046
25/01/2012, 23:19
İStanbuldan gelecen geri donecen benzin parası vereceksin.
25000 olur son...
Buda sizi uzmez sanırım.İnanın daha fazla inme imkanım olsa inerim.
Misafir046
26/01/2012, 00:26
hayırlı satışlar...
Teşekkur ederim umarım gercekten puntoma guzel bakacak birine verebilirim.
effect1903
26/01/2012, 00:46
Hayırlı satışlar..
Murat 1979
26/01/2012, 01:06
umarım gönlünüze göre olur...
iyi satıslar. istediginiz fiyata satarsınız umarım. ama bu fiyata zor
son fiyatı izmir li olarak özelden msj at uyarsa oturalım masaya....
barisunye
26/01/2012, 12:13
iyi satıslar. istediginiz fiyata satarsınız umarım. ama bu fiyata zor
iyide 2011 evo dınamık 25bin etmeyecekse grandelerın hıc para etmemesı lazım....
Ayberk0616
26/01/2012, 12:53
Hayırlı satışlar
Misafir046
26/01/2012, 12:59
iyide 2011 evo dınamık 25bin etmeyecekse grandelerın hıc para etmemesı lazım....
Yani ben arabama fahiş fiyat biçmedim.
Arabamın altı ustu motoru le oynamadım.Garantisi devam ediyor,bakımları yapılıyor.İsteyen garanti dahilinde tup taktırabiliyor.
Evet belli yerlerde boyası var.Ama darbesi yok.Surtme ve cizik.
Sahibindende fiyatlara baktım bir çok insan ucmus fiyatlarda.
anlamadıgım sey gercekten 25 etmeyecekse kac edecek 1 yıllık araba ?
Size katılıyorum.Ben arabamı yada bir baska arkadas arabasını cope atsın o zaman.Bayi fiyatına baktım anhatar teslimi 35 bin.Tamam artı donanımları var o aracın ona eyvallah ama bizim arabalarımız o kadar kotu bir seri ve araba değil.
abi verme 25 den aşağı tabi maddi imkanların elverdiği sürece, ama kusura bakmasın millet kendi malı oldu mu hayatta olmaz falan der almaya kalktı mı yok darbesi boyası var der, anlamıyorum açıkcası. benm arabamında sol arka kapı değişik, bir de boyası vardı aldığımda ama fiyatı öldürmedim ben de sonuçta, satan da alan da hayrını gördü anlamıyorum millleti açıkcası. yani ben kapı değişmiş boyası var dediğimde millet sanki çöpten araba aldığımı falan sanıyor, bu konuda herkes ağzına geleni söylüyor ne güzel yazmışsın işte. sonuçta benim aracımın da kapısı orjinali ile değişmiş adam bana kapısız araç satmıyor ki açıkcada dedi resimlerine baktım içime sindi aldım.
araçların piyasasını düşürmeyelim, kıymetini bilelim derim.
Misafir046
26/01/2012, 13:26
abi verme 25 den aşağı tabi maddi imkanların elverdiği sürece, ama kusura bakmasın millet kendi malı oldu mu hayatta olmaz falan der almaya kalktı mı yok darbesi boyası var der, anlamıyorum açıkcası. benm arabamında sol arka kapı değişik, bir de boyası vardı aldığımda ama fiyatı öldürmedim ben de sonuçta, satan da alan da hayrını gördü anlamıyorum millleti açıkcası. yani ben kapı değişmiş boyası var dediğimde millet sanki çöpten araba aldığımı falan sanıyor, bu konuda herkes ağzına geleni söylüyor ne güzel yazmışsın işte. sonuçta benim aracımın da kapısı orjinali ile değişmiş adam bana kapısız araç satmıyor ki açıkcada dedi resimlerine baktım içime sindi aldım.
araçların piyasasını düşürmeyelim, kıymetini bilelim derim.
Teşekkur ederim kardeşim.
Şimdi bu benim ilk arabam.Arabamı seviyorum ama sartlar satmamı gerektiriyor.Tabiki pazarlık payı var.Cunku ben arabamı satıyorsam birde alacaklısı var.O insanda parasını emegini verecek.Ben onun vereceği parayla ise dugunume kullanacam yani onun emegini hayırlı bir işe verecem.Kimseyi kandırıp zaten parasını alıp ben bu işe giremem.
Tek şunu merak ediyorum aracımda lokal boya olunca bu kadar mı sıkıntı oluyor ?
Yani parca değişmesini gectim ? boya ya alt ustu bu.Teknoloji gelişti o kadar darbesi yok zartı zurtu yok.Alan adam enayi değil ya oda bir takım seyleri gostermek isteyecek.
Yani bizler arabamızı hiç mi kullanmayalım .? o zaman boylemi olsun ?
Şimdi bu benim ilk arabam.Arabamı seviyorum ama sartlar satmamı gerektiriyor.Tabiki pazarlık payı var.Cunku ben arabamı satıyorsam birde alacaklısı var.O insanda parasını emegini verecek.Ben onun vereceği parayla ise dugunume kullanacam yani onun emegini hayırlı bir işe verecem.Kimseyi kandırıp zaten parasını alıp ben bu işe giremem.
Yani parca değişmesini gectim ? boya ya alt ustu bu.Teknoloji gelişti o kadar darbesi yok zartı zurtu yok.Alan adam enayi değil ya oda bir takım seyleri gostermek isteyecek.
her işin vardır bir kısmeti alıcısı kardeş elbet seninkinin de vardır. keşke araçlar sac rengi olsaydı görürdüm o zamn milleti boyalı araç yok mu diye sorarlardı :):) sonuçta onarımını bakımını yaptırmıssın abi ne diyelim, milleti de kandırmıyorsun. ne araçlar gördüm geçen arkadaş almaya gitti soktu bilgisayara 60.000 km indirmiş adam hiç de yüzü kızarmamış kuruş da inmemiş yani ticaret yapıyosan da ahlaklı yap be kardeşim. allah kimsenin boğazından haram lokma geçirmesin.
fotobelit
26/01/2012, 14:50
Hayırlı satışlar..
Budweiser
26/01/2012, 17:43
Hayırlı satışlar umarım en kısa zamanda satarsınız fiyatınız bence çok güzel. Daha aşağı inmeniz çok manasız millet resmen ölücü, boş mezar bulsalar içine giricekler. Dynamic donanım 2011 model full araç 25bin tl bence az hatta . en boşu 30binden başlarken en dolusu 25 kimse kaçırmasın. Daha fiyatı düşürmeyinde araçların piyasasıda düşmesin.
Misafir046
26/01/2012, 18:12
Hayırlı satışlar umarım en kısa zamanda satarsınız fiyatınız bence çok güzel. Daha aşağı inmeniz çok manasız millet resmen ölücü, boş mezar bulsalar içine giricekler. Dynamic donanım 2011 model full araç 25bin tl bence az hatta . en boşu 30binden başlarken en dolusu 25 kimse kaçırmasın. Daha fiyatı düşürmeyinde araçların piyasasıda düşmesin.
Teşekkur ederim en azından bu yorumları okuyunca içim rahatlıyor.
Dediklerinize katılıyorum artık cok fazla olu fiyata sokanlar var.Daha once sahibindende verdiğim ilanda arayıp bos bos konusan cok vardı.
Malım bu.Ciddi alıcıyla pazarlık yaparım tabi ki.200-300 tl ne beni fakir eder ne karsıdakini zengin.
forum bile ölücü olmuş yaw :) 25000 tl gayet iyi fiyat bence.
Misafir046
28/01/2012, 00:30
Güncel...
Ciddi alıcalarla 25000 tl uzerinden pazarlık yapılacaktır.
25 bin e evo dynamic kaçırılmasın bence.. ben benim 2009 gp sjet fun ı o fiyata satarım..
Misafir046
28/01/2012, 01:02
25 bin e evo dynamic kaçırılmasın bence.. ben benim 2009 gp sjet fun ı o fiyata satarım..
Valla evlenecegim birazda durumum sıkışık.Forumdan isteyen arkadas olursa ufakda olsa pazarlık payı var.Oda buradaki arkadaslarım için cunku onlar Gercekten Puntocu ve bu işte iyiler.
Misafir046
28/01/2012, 01:06
hayrli satşlr tekrardan
Teşekkurler insallah hayırlısıyla bir arkadasımıza veririm bebegimi..
Hayirli satislar 2011 dynanic icin cok iyi fiyat cok surmez satilir
Sent my 3310 using my fingers
Misafir046
28/01/2012, 01:20
Hayirli satislar 2011 dynanic icin cok iyi fiyat cok surmez satilir
Sent my 3310 using my fingers
İnsallah forumdasım...İnsallah...
ewet arkadaşım gerçekten sıkıntı oluyor ama neden anlamıyorum ben de diğer arkadaşın dediği gibi alırken vuruk kırık satarken galerici usulü kız gibi. 2011 martta aracımı 17400e aldım 40binde şuan 56binde aracım ve tüm bakımlarını baskı dahil yaptırdım ama aracımı alırken de sağında solunda vuruklu ezikli aldım kaportacı arkadaş boyatma satarken sorun yaşarsın diyo. ben de diyorumki arkadaş benim arabam bu tüm bakımları zamannından önce fazlasıyla yaptırılır boyası var diye beğenmiyorsa boyasız bakımsız araba alsın ben satmam ve bence aracına az bile fiyat istemişsin ama hayırlısı olsun iyi günlerde harcarsın inşallah şimdiden Allah mesut etsin.
not aracım 2007 fire active lpg li 42binde lpg takıldı şuan 56binde fiyat: paha biçilemez...
eğer soyledigin gibiyse fiyat gercekten cok cok iyi bence.git galeriye abi cok ugrasma istanbulda benım active 23-24 veriyor oluculer buna cok rahat kurtarırsın Allah gönlüne gore versin ne diyelim her işte vardır bir hayır .
Misafir046
28/01/2012, 11:35
eğer soyledigin gibiyse fiyat gercekten cok cok iyi bence.git galeriye abi cok ugrasma istanbulda benım active 23-24 veriyor oluculer buna cok rahat kurtarırsın Allah gönlüne gore versin ne diyelim her işte vardır bir hayır .
Valla kardeşim işte ne yazdıysam o.Ustu otesi yok.
Bakalım işte hayırlısı ne ise o olsun.
Arkadaşlar simdi arac satarken herkesin ilk sordugu sey boya degisen oluyor. bu arabanın fiyatını söylerken ben bunları dikkate alarak söylüyorum. Fiyatı boya olmazsa çok çok uygun ama arabada boya var dediginde herkes 1 parca boya bin lira diye bir agız edinmiş onu diyor. Bu fiyatı ben soyledigim icin ölücü fiyatını üstüne alındım o yüzden söylüyorum. Benzer şeyleri yasadıgım icin soyluyorum. İstedigin kadar araban temiz olsunn sürtmeden dolayı boyattım de hemen fiyatı aşağıya çeken nedenlerden biri oluveriyor bu. İnsallah istediginiz fiyata satarsınız. Bu yorumlar ister istemez insanın canını sıkıyor. Hatta Şunu belirtiyim kendi aracımı satarken forumda da yazılan fiyatların çok oldugundan söz ettiler fiyatı düsürdüm ona da cok denildi. en son 18500 vermişlerdi ama ben onun üzerinde bir fiyata sattım. İsteristemez can sıkıyor bu yorumlar ama birde senin benim degili piyasadaki alıcının beklentisi var.
Misafir046
30/01/2012, 17:49
Guncel....25000 pazarlık payi azda olsa vardir.
Misafir046
01/02/2012, 15:56
Guncel 25000 turk lirasi...
harikeyn
01/02/2012, 17:04
bu arabada boya olmasada 25 satmaya kalksaydın yine oturur pazarlık edıp 23 e satmaya çalısırdı ben olsam 27500den kurus ınmezdım asagıya
SKELETER
01/02/2012, 20:28
25.000 bence az bile daha aşağı inmeyin. Boya vs diye fiyat düşürmeye çalışanlar galerici çakallar oluyor genelde. Siz biniciye satacaksınız. Kaldı ki tamir yetkili serviste yapılmışsa sorun yoktur.
Bence araba gayet iyi.
Misafir046
01/02/2012, 21:43
İl once yorumlarınız için tesekkur ederim.
Bir kaç kişi sahibindenden mesaj attı.Resmen utanmasalar ustune para isteyecekler.
Uzuluyormuyum evet...
Cunku bizim arabalarımız bence cok guzel arabalar.Ve diger marka aynı sınıflara bakınca bence cok cok iyi arabalarımız var.
Evlenecegim için bu fiyata satıyorum.Evlenmesem belki satmazdım.
O yuzden bu forumdan bir arkadasım alırsa hayırlısı ve ugurlusu olsun.
Misafir046
03/02/2012, 00:06
Guncelll...
Misafir046
04/02/2012, 12:29
Guncell...
Bizim araçlarımızın neden ikinci el fiyatları bu kadar düşüyor anlamıyorum bence de ucuza satmayın....
Misafir046
06/02/2012, 15:35
Güncel.
Misafir046
07/02/2012, 17:23
Satıyorum acil olarak guncel.
Misafir046
08/02/2012, 00:11
hala satılmadı mı yaa :S
Satılmadı ya...Bekliyorum işte...
stotinka
08/02/2012, 22:40
fiyatın ucuz en az 27.000 hayırlı satışlar
stotinka
08/02/2012, 22:41
acil yazarsan daha da öldürürler fiyatı
Misafir046
09/02/2012, 11:09
Guncel sahibini bekliyor :)
Misafir047
09/02/2012, 11:28
yahu ben anlamıyorum harbi sinirlerim bozuluyor 25000 çok mu ya gidin bakın opel corsalara hundailere fiyatları nasıl yapmayın ya
Misafir046
09/02/2012, 13:45
yahu ben anlamıyorum harbi sinirlerim bozuluyor 25000 çok mu ya gidin bakın opel corsalara hundailere fiyatları nasıl yapmayın ya
Bende bunu dusunuyorum.Acaba bedavamı vereceğiz...
Bizim arabalarımız bence sınıfında ilk 2de...Ama nedense bedava muamelesi goruyor.
hanımlar boyandığı zaman herkes bakıyor araba boyandığı zaman kimse bakmıyor anlamış deilim:) ilanı ilk açıldığından beri takip ediyorum araba satılmadı die üzülüyorum valla yarın öbürgün aracımı satmak zorunda kalırsam da boya var die sıkıntı olacağından boyanması gereken yerleri boyatmıyorum arabamın. inşallah en kısa sürede satılır
barisunye
09/02/2012, 22:49
Bende bunu dusunuyorum.Acaba bedavamı vereceğiz...
Bizim arabalarımız bence sınıfında ilk 2de...Ama nedense bedava muamelesi goruyor.
iyi de sizin aracın ilanı yokmu ara. sitelerinde..goremedım lınk falan...
Misafir046
10/02/2012, 11:34
iyi de sizin aracın ilanı yokmu ara. sitelerinde..goremedım lınk falan...
Var tabiki..Ama buraya koymanın gereğini gormedim.Zaten buradaki de aynı oradakide...
İkisinde de numara var.
Acıklama var.
Budweiser
10/02/2012, 15:00
Ya herkes akıllı yaa... Akbaba gibi oturmuş bekliyorlar bu adamın paraya ihtiyacı var mutlaka düşecek fiyatı diye. vay arkadaş ya...
burhankutlu
10/02/2012, 19:52
Boya deniyor anlamadım araç daha 1 yaşında km 23bin aynı paraya aynı model ne araba alınabilir merak ediyorum kaldı ufak tefek boyasız araba mı var bu kadar yeni arabada bakılması gereken motorun durumu ve aldığın zaman harcama çıkarmaması kaldı 1 yaşında arabanın neyi olur. 2000-2002 model araçlara o kadar orijinal diye o kadar para vereceğime alırım 2011 kontağı çevirir arkama bakmam isterse komple boya olsun ben biniciyim ticaretçisi değil binici adamında böyle olaması gerekir ama kalkıp da adam sıkışmış diyede böyle yapılması hoş olmasa gerek son fiyat verilmiş daha pazarlık deniyor. Allah kimseyi darda koymasın ağlayanın malı gülene hayır olmaz derler insaf biraz ..
bir an önce insan bir kişiye satmanızı dilerim.Öldüm fiyatına gitmesin bu araç.
Misafir046
13/02/2012, 14:01
Günceldir.
param olsa 2. araç olarak alırdım o kadar diyorum. anlamıyorum milleti.
Misafir046
13/02/2012, 16:07
param olsa 2. araç olarak alırdım o kadar diyorum. anlamıyorum milleti.
Senin canın sağolsun abi...
Olsun her seyde bir hayır vardır.Az önce Arabam.comda hasarlısını adam 19'a veriyor.On taraf komple gitmiş.İçim cız etti.
Senin canın sağolsun abi...
Olsun her seyde bir hayır vardır.Az önce Arabam.comda hasarlısını adam 19'a veriyor.On taraf komple gitmiş.İçim cız etti.
Bizde az önce sahibinden e koyduk BMW 320 arkadaşın. geçen hafa kaza yaptı. 98 model araca 21800 yazdı.
barisunye
13/02/2012, 19:27
Fiat Punto EVO 1.4 Fire Dynamic 2011 Model 25.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 52420262 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-satilik-8000-tl-na-kadar-arac-yada-motorsiklet-takasli-52420262/detay/)
evet gördüm ilanı..aracınız gercekten guzel....yakınlarda olsanız anlaşırdık çoktan...2011 garantili sorunsuz araç.....
hayırlı satışlar
Misafir046
13/02/2012, 21:03
Biraz önce manisadan bir arkadas aradı yarın bakmaya gelecekler.Hayırlısı ile insallah arabayı hayırlı bir satıs ile veririm.
Misafir046
15/02/2012, 10:32
Guncel.
Ziyaretci046
15/02/2012, 18:53
satılmasa iidi bu güzel evonun bakımlarını yapcaktık daha :) alana da satana da hayırlısı olsun
Misafir046
15/02/2012, 22:42
satılmasa iidi bu güzel evonun bakımlarını yapcaktık daha :) alana da satana da hayırlısı olsun
Abi cok moralim bozuk...Sorma cidden cok bozuk..
barisunye
16/02/2012, 00:59
Abi cok moralim bozuk...Sorma cidden cok bozuk..
moralınız aracınızı satmak zorunda oldugunuz ıcın bozuksa uzulmeyın inş ilerde daha iyilerini alırsınız...sağlık huzur olduktan sonra para araç konur yerıne.....
ama henuz cıddı müşteri yok diye bozuksa bence ona hiç mi hiç takılmayın....aracınız gercekten guzel...ve de fiyatıda gayet guzel....kazalı değil sorunlu değil...mutlaka değerını bilen biri çıkacaktır.....çıkana kadar evonun keyfını surun:)
Ziyaretci046
16/02/2012, 01:02
bozma moralini abi sana birşey olmasın başka makina alırsın :) ne olcak
Misafir046
16/02/2012, 17:58
Araba blackhawk Nickli uye abimize satılmıstır...
Alanda satanda hayrını gorsun.
Budweiser
16/02/2012, 18:03
Kaça gitti acaba problem olmazsa öğrenebilirmiyim?
Misafir046
16/02/2012, 18:26
Kaça gitti acaba problem olmazsa öğrenebilirmiyim?
özelden yazayım buradan yazmak istemiyorum.
Denizalp
18/02/2012, 15:15
Ön koltuğundaki Fenerbahçe Formasına kurban olurum!