Orijinalini görmek için tıklayınız : Adminler üyeliğimi silermisiniz
dogus618
25/01/2012, 18:17
]sayın sayfa yöneticileri üyeliğimi silerseniz çok sevinirim en kısa sürüde silmenizi rica ederim saygılar
lektonstar17
25/01/2012, 18:23
Hayırdır nereye gidiyosun
erdem bey sizde lütfen seçtiğiniz kelimelere özen gösterin ben asla burada terbiye sınırlarını aşacak bir şey yazmadım ve yazmamda ama madem burada bu firmadan biri var hatalarını yazdım her neyse yazdıklarımıda siliyorum bu formuda terk ediorum kimseye rahatsızlık vermek değil amacım baska insanlar yüzünden ortaya bir şey yazarken bir başkasınıda incitmeye hakkınız yok bu gune kadar bur formda 4 5 aydır uyeyim asla kimseyi kırıcak ve asla terbiyesizlik yapacak hiç bir şey yapmadım üyeliğimin silinmesinide istiorum cünki formda yazımlarımı ve konusmalarımı alay konusu yapan bir formda olmak istemiorum formu terk edioryom herkesede bugune kadar bana verdikleri fikirlerden dolay tşk ederim
Sebep buysa alınganlık yapıyorsun Doğukan...
doğukan erdem bey genel konuşmuş,alınganlık yapıyorsun bence de...
gorkem kaan
25/01/2012, 19:34
noluyo yaaa :S
aykut_1914
25/01/2012, 19:52
erdem abi orda genel yazdı dogukan,son sayfada 2 kerede sorun yaşadıgını kendisinin görürsün.
saçma ve reklam kokan bir yazı. Üyeliğin silinmesine ne gerek var foruma girmek istemeyen girmez zaten birdaha.
Bence 2sinede gerek yok
cemal arslan
25/01/2012, 20:15
kaçmak gitmek...yapılacak en kolay iş......
gelene hoşgeldin gidene güle güle.
GP COSKUN
25/01/2012, 22:20
:hammer00:doğukan otur oturduğun yerde benim canımı sıkma:hammer00:
StrawBeeRy
25/01/2012, 23:16
eğer istemiyorsanız foruma girmessiniz olur biter basit olaylardan kaçıp gitmek en kolay yöntemdir
WiSTaRiA
26/01/2012, 00:45
Kalan yerini giden yolunu belirler kardeşim... Ama biz kimseyi kırmayı değil kazanmayı isteriz... Konunun mevzuatını bilmiyorum ama burası bir aile ortamıdır ufacık bir sebepten başını alıp kimse gitmiyor...
ultraslan33
29/01/2012, 14:11
bence böyle fevri davranışlar yerine yönetime sıkıntınızı anlatan bi mesaj atsanız olay bu noktalara gelmezdi..benimde canımı sıkan şeyler oldu ama coşkun bey sağolsun hep sağduyu ile yaklaştı..bence burası güzel bi ortam genede gitmek isterseniz sessizce yapın insanlarımızı ayaklandırmanıza gerek olmadığını düşünüyorum..saygılar
34ozkankurtuldu34
29/01/2012, 14:38
sanırım bir yanlış anlaşılma ve alınganlıklar var arkadaşlar bazen yazdıklarımız yanlış anlaşılabilyor yüz yüze konuşmuş olsanız inanın böyle şeylyler yaşanmaz defalarca böyle konular oluştu yanyana geldigimizde konuştuktan sonra herkez birbirinin degerini anlıyor o nedenle bu konuyu kapatın ve ilk buluşmada yüzyüze konuşun bu konuları kimse kimseye sıkıntı yaratmasın ortamın tadını çıkarın arkadaşlar ve bilgi birikimlrinden faydalanın derim bu ortamda herkez benim için önemli ve degerlidir arkadaşlıklar baki kalır degerini bilenler için...