Orijinalini görmek için tıklayınız : Son bravo taaruzu!
engincantan33
24/01/2012, 23:00
arkadaşlar olmadı yapamadım!!!!! :))))))) bravodan soguttular benı ama her trafıkte gorusumde ıcım cızzzz ettı ve ben bu aracı ıstıyorum dedım kım ne derse desın alıcam!!!! yarın arac sahıbı gelıcek mersıne ve rehın ıslemlerıne baslıcaz...sadece 3 saattım var bugun ıs bankasıyla konustum kalkar dedı arac sahıbıde bugun mtv sını ınternetten akşam yatırdı...HADI HAYIRLISI DIYELIM ARKADAŞLAR DUA EDIN SORUN CIKMASIN 1 AYDIR UGRASIYORUM :))
lionT-JET
24/01/2012, 23:06
ınsallah hayırlısıyla bravo'lanırsınız..
engincantan33
24/01/2012, 23:07
ınsallah hayırlısıyla bravo'lanırsınız..
tşk ederım...
şimdiden hayırlı olsun umarım bi aksilik çıkmaz da kavuşursun bravona :)
ykaya1983
24/01/2012, 23:15
Şimdiden hayırlı olsun.İnşaallah sorunsuz bir şekilde alırsınız aracı.Doğru bir seçim yapmışsınız.
hayırlı uğurlu olsun inşallah..
tonymontana
24/01/2012, 23:21
hayırlı ve sorunsuz olsun inşallah.
aykut_1914
24/01/2012, 23:47
hadi hayırlısı abi
engincantan33
25/01/2012, 00:04
şimdiden hayırlı olsun umarım bi aksilik çıkmaz da kavuşursun bravona :)
Şimdiden hayırlı olsun.İnşaallah sorunsuz bir şekilde alırsınız aracı.Doğru bir seçim yapmışsınız.
hayırlı uğurlu olsun inşallah..
hayırlı ve sorunsuz olsun inşallah.
alın gari :)
hadi hayırlısı abi
Hayırlı olsun :)
çok tsk ederım beyler umarım yarın aldım dıye bır konu acarımda yıne hayırlı olsunlar gelır :))
engincantan33
25/01/2012, 00:11
bravoo Engin :)
kadır bılıyorum takıp edıyorsun benı :))) sagol kardesım bu arada:wink:
engincantan33
25/01/2012, 00:11
hayırlı olsun...
tskler
doğru karar ama bravoyu bi kere sürdünüz mü başka araç görmüo gözler kendimden biliyorum:D
engincantan33
25/01/2012, 00:32
hayırlı olsun
tskler
doğru karar ama bravoyu bi kere sürdünüz mü başka araç görmüo gözler kendimden biliyorum:D
aynen kardesım bı arkadasa forumdan aynı yorumu yazmıstım bende:)
Allah yardımcınız olsun hocam
en kolay ve çabuk şekilde halledersiniz umarım.
arabayı almadan önceki gece heyecanını iyi bilirim. insanın kafasında binbir tilki dolaşır ama cebten milyarlar çıkıp, anahtarı alıp kontağa basınca tamamdır diyorsunuz :)
engincantan33
25/01/2012, 00:48
Allah yardımcınız olsun hocam
en kolay ve çabuk şekilde halledersiniz umarım.
arabayı almadan önceki gece heyecanını iyi bilirim. insanın kafasında binbir tilki dolaşır ama cebten milyarlar çıkıp, anahtarı alıp kontağa basınca tamamdır diyorsunuz :)
aynen kardesım sagolasın
engincantan33
25/01/2012, 00:59
Mutlu son olur inşallah
umarım kardesım ınsallah :)
engincantan33
25/01/2012, 03:36
bu saat oldu hala bravo bakıyorum :))) umarım yarın hevesım kursagımda kalmaz...bol şanslar bana...:)
ses 1-2 hadi aldın inşallaha bi arabayı :)
bir çok insanın hayaline sahip oluyorsunuz, meşakkatli olacak tabii, kolaymı bravo sahibi olmak, bence ayrıcalık,ufak tefek pürüzler olur bu kadar yol kat etmişken asla vazgeçme, hadi görelim seni, unutma o bravo senin olacak :D
alibozpinar
25/01/2012, 19:50
yahu bu sefer almazsan varya valla site kurmaylarına şikayaet edecem seni :) siteyi meşgul ediyor. atın bunu zindana diyee.
şaka biyana engin kardeş al şu arabayıda binelim beee. bi tadalım konforunu.
umarım hayırlı olur senin için.
engincantan33
25/01/2012, 22:16
yahu bu sefer almazsan varya valla site kurmaylarına şikayaet edecem seni :) siteyi meşgul ediyor. atın bunu zindana diyee.
şaka biyana engin kardeş al şu arabayıda binelim beee. bi tadalım konforunu.
umarım hayırlı olur senin için.
ya alı sorma ya kadından araba almak cok zor be kardesım:((( yarın gelıyor artık gelmezse zaten benden ıyı bı laf yıcek oda farkında rıca mınnet ettı yarın gelıyo :(
eexelanss
25/01/2012, 22:45
Engin şimdi sabah olmaz senin için hee :)
Geç olsunda güç olmasın..
engincantan33
25/01/2012, 22:47
Engin şimdi sabah olmaz senin için hee :)
Geç olsunda güç olmasın..
aynen kardeşim benım ya kadının haklı tarafı vardı sabah aradı gelemeyecegını soyledı gelsede yetıstıremıyecektık o saatte yarın tum gun bos oldugunu soyledı artık gelsın yeter!!!!!!!!!!!!!:)
Al al al al al al al :) :) :)
Hadi abi inşallah sabahtan halledin işlerinizide devrini alın :)
Hayırlısı ne ise o olsun.İnşallah kazasız belasız güzel günlerde kullanırsınız arabanızı.Ama itiraf edeyim muhteşem tercih..
engincantan33
26/01/2012, 03:32
Hayırlısı ne ise o olsun.İnşallah kazasız belasız güzel günlerde kullanırsınız arabanızı.Ama itiraf edeyim muhteşem tercih..
tşk ederım sagolun
şimdiden hayırlı olsun kardeş
allah bizede nasip etsin.........
eroltunakocer
26/01/2012, 13:17
şimdiden hayırlı olsun diyelim ağzının tadı hiç bozulmasın
araç olarak muhteşem bir araç alıyorsun allah kaza bela vermesin