Orijinalini görmek için tıklayınız : My Son...Flying Dutchman...
Maşallah,Jantlar güzel
Teşekkürler
saygin54
23/01/2012, 11:47
Maşallah kazasız belasız kullanın jantlar yakışmış...
Maşallah kazasız belasız kullanın jantlar yakışmış...
Teşekkür ederim.
Kazasız belasız maşallah :)
ykaya1983
23/01/2012, 12:54
Siyah gp her zaman ön plandadır.
ozan in dash teyp,i orjinali çıkarıp direkmi bağladınız yani orjinal yuvamı?
ozan in dash teyp,i orjinali çıkarıp direkmi bağladınız yani orjinal yuvamı?
Hayır direkt bağlanmıyor. Bir tane teyp çerçevesi alıyorsunuz G.Punto için üretilmiş olanlardan. Onun içine yerleştiriliyor.
Hayır direkt bağlanmıyor. Bir tane teyp çerçevesi alıyorsunuz G.Punto için üretilmiş olanlardan. Onun içine yerleştiriliyor.
anladım bide bu in dashlar biraz dışarıda kalıyor sendede ölemi?
egzo-evo
23/01/2012, 13:31
maşallah güzel araç güzel fotolar ozan kardeşim. hafta sonu buluşmaya hazırlanmışsın.
park yerindeki sınır taşımı diyeceğiz kaldırım taşımı diyeceğiz tamponun yüksekliğini kurtarıyormu bilimiyorum ama dikkat et lütfen. izmirde nereler burası alt yapısı çevre düzenlemesi çok hoşuma gitti.
anladım bide bu in dashlar biraz dışarıda kalıyor sendede ölemi?
Evet biraz dışarıda kalıyor. Ama teybin hareketli ekran kısmının açılıp kapanırken sorun çıkarmaması için böyle olması daha iyi.
Evet biraz dışarıda kalıyor. Ama teybin hareketli ekran kısmının açılıp kapanırken sorun çıkarmaması için böyle olması daha iyi.
anladım tşkler ozan...
effect1903
23/01/2012, 13:41
Maşallah..
AYTEK AYDIN
23/01/2012, 13:54
maşallah aracınız çok güzel görünüyor.
sedat06DF5649
23/01/2012, 14:27
masallah allah kaza bela vermesin
maşallah güzel araç güzel fotolar ozan kardeşim. hafta sonu buluşmaya hazırlanmışsın.
park yerindeki sınır taşımı diyeceğiz kaldırım taşımı diyeceğiz tamponun yüksekliğini kurtarıyormu bilimiyorum ama dikkat et lütfen. izmirde nereler burası alt yapısı çevre düzenlemesi çok hoşuma gitti.
Abi teşekkür ederim. Buluşmaya hazırız inşallah :)
Burayı sadece resim çekmek için kullandım normalde buraya park etmiyorum. Burası Osmangazi. Eskiden Bornova'ya bağlıydı ama artık Bayraklı'ya bağlı. Bende buraları çok seviyorum gerçekten.
fiery_hunter
23/01/2012, 18:14
güzel araç kazasız belasız
güzel araç kazasız belasız
Teşekkür ederim. Allah hiç kimseye kaza bela vermesin inşallah.
fotobelit
23/01/2012, 19:42
Maşallah..Kazasız inş..
Maşallah yakıyor. ın mekanda görme imkanım oldu gerçekten yakışıklı araç.
kazasız-belasız kullan, maşallah.
jantlar güzel olmuş bu arada.
Araç güzel.Kazasız belasız.
Ziyaretci046
25/01/2012, 23:24
far karartma sis farı takıp onuda karartmamız lazım binceksen yapalım :) güzel oldu
Punto_Can
26/01/2012, 01:17
maşallah, kazasız belasız sürüşler...
far karartma sis farı takıp onuda karartmamız lazım binceksen yapalım :) güzel oldu
Yanına gelcem müsait olduğum bir zaman. Detaylı konuşuruz.
Bu da yeni İtalyan sticker'ımız.
sedat06DF5649
06/02/2012, 23:14
maşallah kazasız belasız