Orijinalini görmek için tıklayınız : Yardım arkadaşlar, bu G.Punto alınır mı ?
Arkadaşlar öncelikle siteye yeni üye oldum. Cok güzel bir site. Konu yanlış yerdeyse en başta kusura bakmayın.
2007 model GP
Gri renk.
Tek parça boyalı.
1.3 multijet.
85 bin km.
Lastik yeni muayene var.
20 bin liraya bırakıyor.. satıcı mahallemden az önce yüzyüze konustum satacagını söyledi. Sizce alınır mı ?
Örneğin, acil paraya sıkısık oldugum zaman 19'a satabilir miyim. GP'ların piyasası nasıl ?
Teşekkürler.
active dynamic? Aracın fiyatı fena değil. Alınır 19 a satılır
active dynamic? Aracın fiyatı fena değil. Alınır 19 a satılır
active modeli, keske dynamic olsaydı ama değil malesef. şu an tek bilmediğim şey GP'lerin 2.ci el piyasası nasıldır
ykaya1983
22/01/2012, 20:35
Gplerin ikinci el piyasası iyi.17000 liraya aldıp lpg takdırdığım gp mi şu an satsam 19-20 arası bir fiyata satarım.Geçen yıl 18250 tl vermişlerdi satmamıştım.Bana göre eğer araçta söylediğiniz dışında herhangi bir arıza darbe veya boya yoksa bu fiyata alabilirsiniz.Ayrıca dediğin gibiyse 19-20 gibi bir fiyata yine rahat satarsın.
Gplerin ikinci el piyasası iyi.17000 liraya aldıp lpg takdırdığım gp mi şu an satsam 19-20 arası bir fiyata satarım.Geçen yıl 18250 tl vermişlerdi satmamıştım.Bana göre eğer araçta söylediğiniz dışında herhangi bir arıza darbe veya boya yoksa bu fiyata alabilirsiniz.Ayrıca dediğin gibiyse 19-20 gibi bir fiyata yine rahat satarsın.
cevabınız için tşk ederim. sanırım t.palio sitesinden cıkartıcam sizi yanlıs hatırlamıyorsam. bende palio'dan puntoya geçeyim dedim. bu arada 17 bin mükemmel bir fiyat, sahibinden de pert araçlar hariç bu fiyata punto yok. güle güle binin.
tabi daha göstermedim aracı fakat dediğimb işey yoksa biraz daha zorlayıp 19.500 civarına alabilirim gibi. sitede birisi favorilerimde 30 punto var haftada 1 tanesi anca satılıyor deyince korktum acıkcası.
emrahisilti
22/01/2012, 21:27
piyasada en çabuk satılacak araçlardan biri puntodur.Bence aracın fiyatıda uygun 19-19500 aralığına alın gitsin.
tonymontana
22/01/2012, 21:50
fiyat fazla iyi geldi. iyice bi baktırmadan almayın.
fiyatı fena değil, lastik akü baskı balata gibi masrafları var mı acaba onlara baktırın
ykaya1983
22/01/2012, 22:23
cevabınız için tşk ederim. sanırım t.palio sitesinden cıkartıcam sizi yanlıs hatırlamıyorsam. bende palio'dan puntoya geçeyim dedim. bu arada 17 bin mükemmel bir fiyat, sahibinden de pert araçlar hariç bu fiyata punto yok. güle güle binin.
tabi daha göstermedim aracı fakat dediğimb işey yoksa biraz daha zorlayıp 19.500 civarına alabilirim gibi. sitede birisi favorilerimde 30 punto var haftada 1 tanesi anca satılıyor deyince korktum acıkcası.
Evet teampalio sitesinde de 2 yıla yakın bulunmuştum.Puntoyu alınca palionun çeşitli sorunlarından ve yakıtından kurtuldum çok şükür.Temiz bulunca puntolar pek sorun çıkaran araçlar değiller.
Az önce 5664 olayını araştırdım ve plakayı sorgulattım. 4 adet kaydı cıktı. birisi 150 liralık. 2 si 500 liralık. bi taneside 1000 liralık. bu araçtan uzak mı durmalıyım?
tonymontana
22/01/2012, 22:43
plaka araç değiştirebildiği için çok sağlıklı olmuyor. şasi numarasıyla aratın. totalde 2250TL hasar var. ben kıllandım açıkcası. acele etmeyin derim, 20bin TL az para değil sonrasında üzülmeyin.
mahhony06
22/01/2012, 23:38
Kazalar ufak tefek şeylere benziyor. İnternette fiyatlara baktım şimdi bu aracın fiyatı gayet uygun. Başka bir problemi yoksa alın bence.
plaka araç değiştirebildiği için çok sağlıklı olmuyor. şasi numarasıyla aratın. totalde 2250TL hasar var. ben kıllandım açıkcası. acele etmeyin derim, 20bin TL az para değil sonrasında üzülmeyin.bende katılıyorum 20bin TL az para değil
ykaya1983
22/01/2012, 23:49
Valla bence sadece tek parça boya olsaydı bu fiyatı yazmazlardı bence.Çünkü intenetteki fiyatlara bakılırsa 85000 de dıesel 20000 tl ye zor gibi.O toplamda 2250 tl lik hasarı iyi araştırmak lazım.Boya olması önemli değil de kaput çamuluk değişmesi veya şaselerde sıkıntı olabilecek durum olmasın sakın.
lionT-JET
23/01/2012, 00:10
fiyatı fena degil,bu fiyata olmaz degil,olabilir.iyice araştırın.sonra dost kazığı yemeyin.
saygin54
23/01/2012, 12:01
Bence fiyat çok iyi piyasaya göre baktırıp alın...
Birkan61
23/01/2012, 14:27
Fiyat inanılmaz iyi şuanki piyasaya göre.
Gerçekten denildiği gibiyse kaçırmayın..
araç serviste en son 320 bin km bakımına girmiş. sanırım bu fiyata temiz punto yok. yine de yardımlarınız için teşekkür ederim.
Birkan61
23/01/2012, 14:33
araç serviste en son 320 bin km bakımına girmiş. sanırım bu fiyata temiz punto yok. yine de yardımlarınız için teşekkür ederim.
:)
Aracın internette ilanı var mı?
Varsa bizimle paylaşınki bu araç ile ilgilenen varsa mağdur olmasın bilgisi olsun..
saygin54
23/01/2012, 14:41
320 bin km :surprise: iyiki baktırmışsınız..
aykut_1914
23/01/2012, 15:16
hey maşallah
tonymontana
23/01/2012, 16:08
ben dedim... bu kadar şerefli insanların olduğu bir ülkede babanın oğluna inanmayacaksın.
ben eylül ayında 44500deki arabaya 24000TL saydım. 20bine 19500e 100bin altında punto zor hocam varsa da vuruk boyalı...
mahhony06
23/01/2012, 17:27
Fiyat çok düşük olmasından kıllanmak lazım demekki
:)
Aracın internette ilanı var mı?
Varsa bizimle paylaşınki bu araç ile ilgilenen varsa mağdur olmasın bilgisi olsun..
haklısınız aklıma gelmedi bir an.
internette varmış. 69A17A7A ilan no. 4 yerine A yazdım ki google'da cıkmasın. biliyorsunuz ilan no değiştirmek basit iş.
ben dedim... bu kadar şerefli insanların olduğu bir ülkede babanın oğluna inanmayacaksın.
ben eylül ayında 44500deki arabaya 24000TL saydım. 20bine 19500e 100bin altında punto zor hocam varsa da vuruk boyalı...
bitane 21 bine 2009 model 1.4 tüpsüz var 50 bin civarında km si, 21.000 istiyor. uzun süredir satılmıyor ama, temizse alınırmı bu fiyata bilemedim.
vay be km mesajını gözden kaçırmışım,
ne şerefli bi insanmış!
abicim ii araştır acele etme.
araba işi aceleye gelmez.
bitane 21 bine 2009 model 1.4 tüpsüz var 50 bin civarında km si, 21.000 istiyor. uzun süredir satılmıyor ama, temizse alınırmı bu fiyata bilemedim.
flood oldu affola..
valla hatasızsa iyi fiyat, ben 23ten aşağıya satmayı düşünmüyorum şahsen.
ucuz etin suyu yavan olur.eylülde 63000 bnde damla boyasız active sattım 24.750 ye...
mahhony06
23/01/2012, 21:27
Son bakım 320 şimdi 85 son bakımdan sonra kaç km yaptığı ise meçhul. Düpedüz doladırıcılık.
lionT-JET
23/01/2012, 22:35
arkadaslar bır aracı gostermeden alan ınsanlar oldukça bunun sonu gelmez.ben aracı servıse gostermeden kılometresının orjınal olduğunu bılmeden almam.ınanın ınsanlar kolay satılsın dıye 15-20bın km bıle gerı ceker olmuslar.102bın dekı aracı 85000'e 73000 dekı aracı 53000'e çekiyorlar ama serviste yakalanıyorlar.
flood oldu affola..
valla hatasızsa iyi fiyat, ben 23ten aşağıya satmayı düşünmüyorum şahsen.
bilemiyorum ki, aşağıdaki ilan güzel gibi duruyor mesela. boyasızmış. son 21 yazmıs ama bastırsan düşer sanırım. ama 30 kasımdan beri satılmamış.. :mellow00: ilanlara bakarken nelere dikkat etmeliyim ?
Fiat Punto Grande 1.4 Fire Active 2007 Model 21.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Gri renk - 65940691 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-sorunsuz-hatasiz-az-yakan-punto-65940691/detay)
effect1903
23/01/2012, 23:27
bilemiyorum ki, aşağıdaki ilan güzel gibi duruyor mesela. boyasızmış. son 21 yazmıs ama bastırsan düşer sanırım. ama 30 kasımdan beri satılmamış.. :mellow00: ilanlara bakarken nelere dikkat etmeliyim ?
Fiat Punto Grande 1.4 Fire Active 2007 Model 21.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Gri renk - 65940691 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-sorunsuz-hatasiz-az-yakan-punto-65940691/detay)
Vaybe arkadaş genç işi bişeyler almak için satıyormuş :-)bizim arabalarımızdan daha genç işi araba yok yav insaf..
reddragon
23/01/2012, 23:41
Bu dünyada ucuz bişey yok varsa da değerini düşüren nedenler vardır. dizel bir punto 100 bini geçmedikten sonra 20 bine galeriye bile okutulur hiç uğraşmadan...Her zaman sıfır almak en iyisi ...
Bu dünyada ucuz bişey yok varsa da değerini düşüren nedenler vardır. dizel bir punto 100 bini geçmedikten sonra 20 bine galeriye bile okutulur hiç uğraşmadan...Her zaman sıfır almak en iyisi ...
haklısınız gönül de mantık da sıfır km bir evo isterdi.. fakat imkanlar max 21 bine cıkıyor malesef.. :mellow00: yalnız son verdiğim ilandaki araç 1.4 active tüpsüz, dizel değil. fiyat normal mi benzinliye göre ?
Vaybe arkadaş genç işi bişeyler almak için satıyormuş :-)bizim arabalarımızdan daha genç işi araba yok yav insaf..
hakikaten ben genç işi olsun diye punto bakıyorum, arkadaş genç işi alacagım diye punto satıyor :sorcerer:
yavuzselim
24/01/2012, 00:10
bende tek kapı punto aldım 2006 model dynamic + spor paket mevcut. kmsi 94bin. ön sol çamurluk ve ön tampon ve sol far değişmiş. Tramerde 3.900tl hasar kaydı mevcut. Araca bindim turladım. Çok hoşuma gitti 18.500 e anlastım aldm.
Bana göre şaside motorda problem olmadıkca değişecen 2-3 parça benim için önemli değil. Sonuçda yerine sıfır parça takılmış. Ben galerici değil biniciyim.
seastar1905
24/01/2012, 00:15
vay dost kazıgı he.
Benim arabada satılık en temiz puntolardan :D
mahhony06
24/01/2012, 00:16
Araçta herhangi bir sorun yada masraf yoksa 20.500 eder
engincantan33
24/01/2012, 00:16
Az önce 5664 olayını araştırdım ve plakayı sorgulattım. 4 adet kaydı cıktı. birisi 150 liralık. 2 si 500 liralık. bi taneside 1000 liralık. bu araçtan uzak mı durmalıyım?
arkadaşlar bu kaza mıktarına nasıl bakıyoruz? tramerden sorgulayınca ornegın 2 hasar cıkıyor dıyor ama para mıktarını ogrenmek ıcın ne yapmalı?
tonymontana
24/01/2012, 00:19
tüp de taktıracak olsan kaça gelecek araba sana? onu da düşünmek lazım ama km düşük işte...
bende tek kapı punto aldım 2006 model dynamic + spor paket mevcut. kmsi 94bin. ön sol çamurluk ve ön tampon ve sol far değişmiş. Tramerde 3.900tl hasar kaydı mevcut. Araca bindim turladım. Çok hoşuma gitti 18.500 e anlastım aldm.
Bana göre şaside motorda problem olmadıkca değişecen 2-3 parça benim için önemli değil. Sonuçda yerine sıfır parça takılmış. Ben galerici değil biniciyim.
iyi güzel diyorsun da o arabaya talipli 10kişi olursa 1tanesi ciddi bakıcak. değişensize ise 5. Türkiyede araba alırken alma durumundan çok satma durumunu düşünmek gerekiyor.
arkadaşlar bu kaza mıktarına nasıl bakıyoruz? tramerden sorgulayınca ornegın 2 hasar cıkıyor dıyor ama para mıktarını ogrenmek ıcın ne yapmalı?
sms üzerinden sorgulama hocam, gir sitesine oradan versin sonuçları sana. hasar kaydı sorgulayacaksın. lütfen şasi no ile sorgula. olmazsa pm at yardımcı olurum.
Benim arabada satılık en temiz puntolardan :D
oğuz 18.999 son :D KABÜLSE ...
oğuz 18.999 son :D KABÜLSE ...
Ölücü detected :D
Ölücü detected :D
BU MODELLER BÖYLE:d
5664 numarasına HASAR boşluk PLAKA şeklinde mesaj atıyorum, şase numarasının son 4 hanesi, kaza sayısı ve para miktarı şeklinde mesaj geliyor
tüp de taktıracak olsan kaça gelecek araba sana? onu da düşünmek lazım ama km düşük işte...
bende onu düşünüyorum, benzinli araca binilir mi ? punto ne kadar yakıyor henüz bir fikrim yok fakat eski aracım palio 1.6 16v idi, ocağıma incir ağacı dikti. Benzinli araca tövbe ettirmişti bana..
ykaya1983
24/01/2012, 01:08
bende onu düşünüyorum, benzinli araca binilir mi ? punto ne kadar yakıyor henüz bir fikrim yok fakat eski aracım palio 1.6 16v idi, ocağıma incir ağacı dikti. Benzinli araca tövbe ettirmişti bana..
Valla aynı aracı ben de 2 yıla yakın kullandım.T.palio sitesinde de görmüşsündür zaten.O araca lpg li olmasına rağmen sadece ilk çalıştırmalar için 10-15 günde bir 20 tl lik benzin alırdım.İnanırmısın şimdi puntoya bu benzin fiyatlarıyla ilk çalıştırmalar için 30tl lik aldığım benzin 2 ay gidiyor.Şehiriçinde kısa mesafede 20 tl lik benzini 20 km de bitirmiştim o araçla.2000 motor gibi yakıyor meret.Hakkaten adamın ocağına incir ağacı diker.Bence T.palio sitesinde birçok arkadaşı bataktan kurtarıp buraya almak lazım.Hala şuursuzca modifiye için tomarla para harcıyorlar o sorunlu makinelere:D
Valla aynı aracı ben de 2 yıla yakın kullandım.T.palio sitesinde de görmüşsündür zaten.O araca lpg li olmasına rağmen sadece ilk çalıştırmalar için 10-15 günde bir 20 tl lik benzin alırdım.İnanırmısın şimdi puntoya bu benzin fiyatlarıyla ilk çalıştırmalar için 30tl lik aldığım benzin 2 ay gidiyor.Şehiriçinde kısa mesafede 20 tl lik benzini 20 km de bitirmiştim o araçla.2000 motor gibi yakıyor meret.Hakkaten adamın ocağına incir ağacı diker.Bence T.palio sitesinde birçok arkadaşı bataktan kurtarıp buraya almak lazım.Hala şuursuzca modifiye için tomarla para harcıyorlar o sorunlu makinelere:D
Kronik sorunu olan bir araçtı palio 1.6 hl ama o gidişi yeter.1.4el den çok daha iyi bir araçtı.Bence çok acımasız bir yorum olmuş...
2008 den beri koyu puntocuyum ama pALİO deyince durup düşünmekte yarar var :) 1.6 mk1 lerle veya sportinglerle tokatlanan adam sayılarına çok şahid oldum :)Şu an palio sole 1.4 8v 2011 mk3 war bende ama benim palio farklı yani yanlış motor koymuş bile olabilirler binenlerin yorumu benim değil yada ufak boyutlarla benim kullanış stilim şehir için trafiğinde buluşunca yorumlar böyle oluyo :)
Şimdi Allah var hakkını yemeyeyim, beni bir kez olsun yolda bırakmadı.. göle çamura indim, dağa taşa cıktım yok demedi. hiç masraf cıkarmadı, satarkende kâr ettirdi. 103 hp canavar olmasıda ayrı zevkti tabi ama işte km de 50 kuruş yakınca ocagıma incir ocağı dikmek üzereydi. bende sattım :dumbo:
Şimdi Allah var hakkını yemeyeyim, beni bir kez olsun yolda bırakmadı.. göle çamura indim, dağa taşa cıktım yok demedi. hiç masraf cıkarmadı, satarkende kâr ettirdi. 103 hp canavar olmasıda ayrı zevkti tabi ama işte km de 50 kuruş yakınca ocagıma incir ocağı dikmek üzereydi. bende sattım :dumbo:
Evet güzel yakıyor.Lpg de de çok uyumlu değil ama sol şeritte gitmek paha biçilmez :)
[QUOTE=Skayn;629629]bilemiyorum ki, aşağıdaki ilan güzel gibi duruyor mesela. boyasızmış. son 21 yazmıs ama bastırsan düşer sanırım. ama 30 kasımdan beri satılmamış.. :mellow00: ilanlara bakarken nelere dikkat etmeliyim ?
kardeş o fiyatlara 2009 modelleri de var şimdi baktım.
[QUOTE=Skayn;629629]bilemiyorum ki, aşağıdaki ilan güzel gibi duruyor mesela. boyasızmış. son 21 yazmıs ama bastırsan düşer sanırım. ama 30 kasımdan beri satılmamış.. :mellow00: ilanlara bakarken nelere dikkat etmeliyim ?
kardeş o fiyatlara 2009 modelleri de var şimdi baktım.
evet peki alınır mı ? piyasası 20 bin sanırım 1.4 activelerin.
[quote=alpimmm;629780]
evet peki alınır mı ? piyasası 20 bin sanırım 1.4 activelerin.
valla Gökhan alınacak araba var, alınmayacak araba var,
seni bilmem ama benim mantığım temiz olsun 3 lira fazla olsundur.
beğenirsin, baktırırsın, temizse alırsın. ortalamaya bakma bence,
önce arabaya bak, beğen-ısın ve sonrası gelir zaten
engincantan33
24/01/2012, 02:41
5664 numarasına HASAR boşluk PLAKA şeklinde mesaj atıyorum, şase numarasının son 4 hanesi, kaza sayısı ve para miktarı şeklinde mesaj geliyor
garip ama aynısı yaptım sonuç;
2 adet hasar dıyor nednelerını yazıyor ama PARA MIKTARI YAZMIYOR...
garip ama aynısı yaptım sonuç;
2 adet hasar dıyor nednelerını yazıyor ama PARA MIKTARI YAZMIYOR...
bende bugün bir clio sorgulattım. 4 adet hasar kaydı çıktı, son ikisinin miktarı yazarken diğer ikisinin yazmadı. daha önce hepsinin yazıyordu. neye göre yazıyor veya yazmıyor hiçbir fikrim yok..
[quote=Skayn;629824]
valla Gökhan alınacak araba var, alınmayacak araba var,
seni bilmem ama benim mantığım temiz olsun 3 lira fazla olsundur.
beğenirsin, baktırırsın, temizse alırsın. ortalamaya bakma bence,
önce arabaya bak, beğen-ısın ve sonrası gelir zaten
haklısın Alper abi, bütçe biraz kısıtlı olunca böyle didiklemek zorunda kalıyorum. clio'da almak istemiyorum. 1.4 active modellerinin fiyatları uygun, temizini bulursam aranıza katılacağım inşallah.
[QUOTE=Skayn;629850
haklısın Alper abi, bütçe biraz kısıtlı olunca böyle didiklemek zorunda kalıyorum. clio'da almak istemiyorum. 1.4 active modellerinin fiyatları uygun, temizini bulursam aranıza katılacağım inşallah.[/QUOTE]
Gökhan o bütçeyle çok rahat temiz fire-active bulursun merak etme.
oha 320 bin mi..
kim inanır benim 2006 modelimin 60.000 de olduguna..
konuda bahsettiğim araç satıldı arkadaşlar birisi kandırılmış sanırım ..