PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yeni Aveo Sedan 1.3 95 ps sedan hk...

uzuncocuk
22/01/2012, 17:25
arkadaslar yen ı arac alma depreşisi tuttu.... 1.3 95 ps ltz aveo sedan bordo renk düşünüyorum...41500 tl fiyat var... birde astra sedan dizel var listede ama 1.3 90 ps linea motoru benı dusunduruyor.. bu arada performans benım ıcın cok onemlı...40-43 bın tl arasına alabılecegım baska bır arac bulamadım... bır ıhtımalde 1.4 109 ps sedan yenı krıo dusunebılırım fıkırlerınız nelerdır ozellıkle aveo hakkında???95 ps evo kullanıcı yorumları ozellıkle cok onemlı benım ıcın

srkaradag
22/01/2012, 19:27
Bence güzel araç, bizim araçlar gerçekten iyi kaçıyor motordan yana sorun yaşamazsınız, anladığım kadarıyla araç sedan olacak,
b sınıfı sedan yeni kia rio 1.4 geldi aklıma dizeli yok ancak

demirçekirdek
22/01/2012, 19:29
yeni aveo sedan ı 1,4 benzinli modelini geçen aralık ayında inceleme imkanım oldu. dış tasarımda beğenmediğim aracın ön lambaları iç tasarımda ise aracın gösterge paneli idi. bunların dışında araç hoşuma gitti gayet güzel görünüyordu . sedan bir araç için bagajı yeterli idi, stepne nin olduğu yerde lastik tamir kiti bulunuyordu. motor olarak dizel i bizim motorlarla aynı tüketim değerlerine sahip dizeli olsaydı takasa düşünürdüm. neden olmasın.

srkaradag
22/01/2012, 19:44
NTV de aveo hb tanıtımını izlemiştim araçta motosiklet tasarımı kullanılmış, o yüzden gösterge paneli enteresan

demirçekirdek
22/01/2012, 19:48
doğrudur. aynende ona benziyor. arabaya binince o göstergeye baktığında o hissi alabiliyorsun.

uzuncocuk
22/01/2012, 20:02
Bence güzel araç, bizim araçlar gerçekten iyi kaçıyor motordan yana sorun yaşamazsınız, anladığım kadarıyla araç sedan olacak,
b sınıfı sedan yeni kia rio 1.4 geldi aklıma dizeli yok ancak
evet arac sedan olacAk. dızelde en dolu araclar. astra sedan aveo sedan lınea sedan ama lınea yı begenmıyorum tasarım olarak o yuzden elendı. rıo guzel ama dızelede alıstım artık...

pdr42
22/01/2012, 20:05
41 bin lira cok fazla bu araca onun yerine astra eski kasa alınabilir

uzuncocuk
22/01/2012, 20:06
yeni aveo sedan ı 1,4 benzinli modelini geçen aralık ayında inceleme imkanım oldu. dış tasarımda beğenmediğim aracın ön lambaları iç tasarımda ise aracın gösterge paneli idi. bunların dışında araç hoşuma gitti gayet güzel görünüyordu . sedan bir araç için bagajı yeterli idi, stepne nin olduğu yerde lastik tamir kiti bulunuyordu. motor olarak dizel i bizim motorlarla aynı tüketim değerlerine sahip dizeli olsaydı takasa düşünürdüm. neden olmasın.

artık dızelı var chevrolet cruza 2.0 163 ps dızeli aveoyada punto evo da kullanılarn 75 ve 95lık 1.3 multıjetı koydu

uzuncocuk
22/01/2012, 20:07
41 bin lira cok fazla bu araca onun yerine astra eski kasa alınabilir
astra sedan dızel acaba ne fıyatlara alınabılır sıfırda???

demirçekirdek
22/01/2012, 20:20
bayinin elinde dizel sedan aveo kalmamıştı

muratx41
22/01/2012, 20:33
inceledim aracı 41000 tl kesinlikle eder arabada yok yok extra kit e felan gerek yok hersey mevcutur

uzuncocuk
22/01/2012, 20:49
inceledim aracı 41000 tl kesinlikle eder arabada yok yok extra kit e felan gerek yok hersey mevcutur
aynen..ltz en dolu halı... 41000 cok yuksek degıl bencede

muratx41
22/01/2012, 21:20
aynen..ltz en dolu halı... 41000 cok yuksek degıl bencede

evet aynen katılıyorum 41000 tl yok yok aracda bir evo alsan o dululukda 45000 tl rahat gecer ayrıca bagaj derdi yok 500 lt dir linea gibi bagajı var lineada kullanıdım kötü demiyorum araca ama 1 vites facia ve kaporta aksamı dış sacı cok yumusak ve zayıf

kubilai
22/01/2012, 21:24
B sınıfı sedanda 40 küsür fiyata hyundai accent blue var 1.6 dizel bence kategorisinde rakipsiz.. Önyargılı bakmayın derim.

uzuncocuk
22/01/2012, 22:16
B sınıfı sedanda 40 küsür fiyata hyundai accent blue var 1.6 dizel bence kategorisinde rakipsiz.. Önyargılı bakmayın derim.
accent blue, 1.6 dızel oncekı aracımdakı 128 ps motoru kullanıyor ama en dolu blue 48000 kusur ve o halıyle bıle aveo nun yanında cok bos kalıyor... motorunu tek gecerım ama fıyat cok yukarlarda bana gore

akca37
22/01/2012, 23:01
Aracımdan gayet memnunum performansından çoğu eski 2.0 ları bile rezil etti, forumda inanmayanlar oldu ancak onlara kalmış, çoğu arabaya performans olarak kafa tutuyor ancak ben lastiklerime acıdığım için çok fazla kastıramıyorum, kısa mesafe değilde uzun yolda benimle iddialaşanlara şamar gibi arka plakadaki 95 yazısını okutturuyorum....

uzuncocuk
22/01/2012, 23:22
Aracımdan gayet memnunum performansından çoğu eski 2.0 ları bile rezil etti, forumda inanmayanlar oldu ancak onlara kalmış, çoğu arabaya performans olarak kafa tutuyor ancak ben lastiklerime acıdığım için çok fazla kastıramıyorum, kısa mesafe değilde uzun yolda benimle iddialaşanlara şamar gibi arka plakadaki 95 yazısını okutturuyorum....
95 ps fıorıno kullanmıstım ve onunda cekısı gayet ıyıydı... tek korkum chevroletın ıkıncı el polıtıkası ve turkıyedekı bakıs acısı.

akca37
22/01/2012, 23:31
95 ps fıorıno kullanmıstım ve onunda cekısı gayet ıyıydı... tek korkum chevroletın ıkıncı el polıtıkası ve turkıyedekı bakıs acısı.
Buna katılıyorum, ancak şu aklıma geldi, chevy 95 hp lisi kaç ileri ? eğer 5 ileriyse bence alınmaz güçlü motora kesinlikle 6 ileri şart, ben ekim ayında ist dan dönüşte otobanda bir jetta ile kapıştım 19X hızlarda olmamıza rağmen adam yavaş yavaş beni geçti arkasına baktığımda TSI imiş herhalde TSI larda 7 ileri varki VW geçebildi, bumanada güçlü motorun vitesi çok olmalı :)

srkaradag
23/01/2012, 00:39
dizeli 6 ileri, henüz otomatiği yok, chevrolet bence ciddi satış rakamlarına ulaşacak ve ikinci elide artacaktır. captiva, yeni aveo, dizel cruze ve yakında çıkacak malibu ile iddialı geliyorlar

uzuncocuk
23/01/2012, 00:47
dizeli 6 ileri, henüz otomatiği yok, chevrolet bence ciddi satış rakamlarına ulaşacak ve ikinci elide artacaktır. captiva, yeni aveo, dizel cruze ve yakında çıkacak malibu ile iddialı geliyorlar
evet dogru.. dizeli 6 ılerı vıtes...

sfkbrtn
23/01/2012, 01:00
bence çekiş açısından memnun kalırsınız ekonomi de öyle benim tek hoşuma gitmeyen alt devirlerde motorun sesi ve dualogic in vites geçişlerinin yeterince seri olmayışı ki aveo düz vites olduğundan bunu yaşamazsınız bence çok mantıklı bir araç! donanımı da zengin

lionT-JET
23/01/2012, 01:20
Eğer aracı begendıysenız bu donanıma gore fıyatı guzel.2.elı kotu degıldır.0 km arac bakmasaydınız 2.elde alternatıfler olabılırdı.Almadan once bır test surusu yapın.Benim eski lacettinin ve yeğenimin kalos'unun frenleri biraz kötüydü.

ESH
23/01/2012, 02:21
abı chevrolet tavsıye etmem cnku yedek parca bulmada sıkıntı oluyor , babamda cruıze vardı bujı kablosu ıcın bır hafta bekledık. opel astra tavsıye ederım 1,3 dızel 90ps ve 6 ılerı vıtes olması sana cok ekonomık bır yakıt sarfıyatı sunmakta, zıncırlı motor ve cok bakım gerektrmeyen motordur, 160000 de trıger zıncırı degısecek o kadar ,ford focusu da dusunun derım hayrlı olsun sımdıden alacagınız arac

akca37
23/01/2012, 10:32
bence çekiş açısından memnun kalırsınız ekonomi de öyle benim tek hoşuma gitmeyen alt devirlerde motorun sesi ve dualogic in vites geçişlerinin yeterince seri olmayışı ki aveo düz vites olduğundan bunu yaşamazsınız bence çok mantıklı bir araç! donanımı da zengin

Üstad niye öyle dedin yaw, dualogicin vites geçişleri yeterince seri değil demişsin, aracını ECO moddan çıkart düz yolda tam gaz yapıştırarak kullan bakalım nasıl boynun arka kafalığa doğru geri atıyor görürsün veya manuel kullanırken kendin seri bi şekilde geri çek vitesi anlarsın iyi günler...

uzuncocuk
23/01/2012, 19:52
Üstad niye öyle dedin yaw, dualogicin vites geçişleri yeterince seri değil demişsin, aracını ECO moddan çıkart düz yolda tam gaz yapıştırarak kullan bakalım nasıl boynun arka kafalığa doğru geri atıyor görürsün veya manuel kullanırken kendin seri bi şekilde geri çek vitesi anlarsın iyi günler...
galiba 95 lık evo bolumune bıraz takılmam gerek

jrgakbulut
23/01/2012, 21:12
bende 95lik evo sahibiuim performans ve konforundan oldukça memnunum zaten öle türkiye şartlarinda kapişcak araba alcaksan gidip subaru, mazda , honda gibi araçların sporlarini alcan yoksa dizelle zaten istsende nerye kadar gidebilirsin ki :) buda benim şahsi gorusum yedek parçası ucuz bakimları ucuz servis agı yaygın ve multijet motorun az yakması en çok beni 95lik evoya çeken seçeneklerdi saygılar şimdiden seççegin araba hayırlı olsn

sfkbrtn
23/01/2012, 21:47

demek istediğim çift kavramalı şanzımanlar kadar seri olmadığıydı yada düz vites kadar...manuel modda da olsa bir boşluk yaşatıyor!tabii ki manuel kullanımda bu sınıf bir araca göre tatminkar,ama beni kesmiyor mesele o:)

1ocak2011
23/01/2012, 21:48

+1

Mugen_punto
23/01/2012, 23:49
Ben aracımdan memnunum ama marka fiat olunca almamanızı tavsiye ederim.. bugün alırsınız yeni çıkan my punto seneye bir bakmışsınız street punto olmuş salak salak işler uyuz oldum fiat'a bir daha fiat araç almam...

akca37
24/01/2012, 00:02
demek istediğim çift kavramalı şanzımanlar kadar seri olmadığıydı yada düz vites kadar...manuel modda da olsa bir boşluk yaşatıyor!tabii ki manuel kullanımda bu sınıf bir araca göre tatminkar,ama beni kesmiyor mesele o:)

Üstad bilemiyorum ama benim aklımın ermediği bizim araçları seri kullanırken bir manuel vites zannetmiyorum dualogic kadar seri değiştirsin, benim önceki iki aracımda manueldi, o kadar çok sn veya salise zaman kaybı var kı debriyaj sonra vites değiştir sonra debriyajı bırak gaza bas vs vs :) o arada 95 çuuuf diye gider :) şu ana kadar kapıştığım araçların içinde sadece bi tane fiesta var yeni kasa o da modifiyeli geçemedim ancak ardından da asla ayrılmadım yani önümden uzayamadı bir araç peşindeydim ve o araç benzinliymiş sonradan öğrendim ...

galiba 95 lık evo bolumune bıraz takılmam gerek
Bence de biraz takılın epeyce fikir sahibi olursunuz araçlarımızla ilgili...

ntcn 17
24/01/2012, 00:04
abı chevrolet tavsıye etmem cnku yedek parca bulmada sıkıntı oluyor , babamda cruıze vardı bujı kablosu ıcın bır hafta bekledık. opel astra tavsıye ederım 1,3 dızel 90ps ve 6 ılerı vıtes olması sana cok ekonomık bır yakıt sarfıyatı sunmakta, zıncırlı motor ve cok bakım gerektrmeyen motordur, 160000 de trıger zıncırı degısecek o kadar ,ford focusu da dusunun derım hayrlı olsun sımdıden alacagınız arac

+1
Arabaları güzel,donanımları güzel,fiyatları güzel ama satana kadar yedek parça ve servis ilişkileri oldukça zayıf.(Aracını servise götüren arkadaşıma servis dışına çık yol yardımı ara arabayı çekici servise getirsin diyebilecek kadar komik,bir parçayı haftalarca bekleyecek kadarda sabırlı olmalısınız :)

DoBLocU
24/01/2012, 00:55
Motorin fiyatları böyle giderse yılın ilk yarısına varmadan benzini sollar.Dizel aracın pek bir espirisi kalmadı.Chevrolet e hiç bulaşmayın o paraya yazık olur.
Benzinlide honda gibi markalara bakın en azından satarken ölü fiyatına gitmez aracınız.

takres
24/01/2012, 02:19
eğer istediğin full dizel bir araçsa güzel bence...
ama ben bir üst segment olsun boş olsun diye düşünüyorum...yani oyum civic e :)

uzuncocuk
25/01/2012, 01:07
eğer istediğin full dizel bir araçsa güzel bence...
ama ben bir üst segment olsun boş olsun diye düşünüyorum...yani oyum civic e :)
serhat...benzınlı arac kesınlıkle ıstemıyorum ozellıkle 1.6 olup lpg ıle sıkıntı cıkaranları hıc ıstemıyorum...:)43000 e bos jetta da alabılıyorum aslında ama ıstemıyorum.. bos c almaktansa dolu b sedan bana daha mantıklı gelıyor... ıkıncı elde alsam alsam bravo alırım style sport 2009-2010 arası yoksa baska c segmentler bos oldugunda bana sekersız cay gıbı gelıyor.

DoBLocU
25/01/2012, 22:23
Yinede honda jazzı inceleyin derim.1.4 i-VTEC motoruyla multijetlere yakıt tasarrufu konusunda kafa tutar.

tayfux
26/01/2012, 02:09
kesinlikle classic 3 astra..

atila
27/01/2012, 00:02
95lik motor az yakıp çok kaçan türden,yeni aveo da güzel görünüyor.95lik evo ve fiorinom vardı memnundum tavsiye ederim.

atila
18/04/2012, 00:30
aveo ltz 95hp bugün fiyat sordum 39.7 dediler beyazına 38e alırım dedim yarın araç bakıp arayacaklar

SKELETER
18/04/2012, 18:43
Chevrolet Aveo | Euro NCAP - For safer cars crash test safety rating (https://www.euroncap.com/tests/chevrolet_aveo_2006/250.aspx)

Bu test o kadar benliğime işlemiş ki 2006 - 2010 yılları arasında insanlara araba diye teneke satan firmaya güvenemiyorum. Kaldı ki öyle bir imaj yaratmış ki türkiyede opel çakması gibi duruyor. Opel servisi arayacaksın, o servisin chevrolet e bakmasını umacaksında bakım yaptıracaksın. Bence maceraya gerek yok. Tabi fikirler şahsi görüşümdür