Orijinalini görmek için tıklayınız : İstanbul'da otopark sorunu olmayan gezilebilecek mekanlar..
GPunto19
22/01/2012, 03:19
Malum 15 tatil geldi.İstanbulda şöyle çoluk çocuğu gezdirebileceğim otopark sıkıntısı olmayan yerler hakkında bilgi verebilir misiniz?
Otopark sıkıntısı derken, eğer ücretsiz park yeri diyorsan sokak arasında bile aldıkları için pek bildiğim biryer yok.
Parkyeri olan yerler diyorsan çamlıca tepesi ve piyerloti manzara konusunda tavsiye edeceğim yerler. aşağıdaki linkte belediyenin diğer sosyal tesislerinin resimleride mevcut.
İBB Sosyal Tesisler - Tesisler Resim Galerisi (https://tesislerimiz.ibb.gov.tr/Tesisler-Resim-Galerisi.aspx)
Bu iki mekandan birde resim atayım dedim unutmuşum, editleyerekte ekleyemedim.
luleburgazli
22/01/2012, 15:45
Sultanahmette sahil yolundan girdiğinizde direkt sultanahmete gider gibi yaptığınızda kocaman otoğark yazıyor zaten dar bir giriş kapısı var caminin dış havlularından birisi sanırım oraya park edip sultan ahmet ayasofya topkapı sarayı yerebatan sarnıcı gibi bir gezi yapabilirsiniz...
GPunto19
23/01/2012, 22:46
Teşekkürler
seastar1905
24/01/2012, 02:01
karaköy galata kulesi sultanahmet gülhane topkapı sarayı .park sorununuda ben ayarlarım abi gel çek bizim şirketın önune bak keyfıne:)
karaköy galata kulesi sultanahmet gülhane topkapı sarayı .park sorununuda ben ayarlarım abi gel çek bizim şirketın önune bak keyfıne:)
Başka boş park yerin varmı :)
karaköye malzeme almak için sık sık gidiyorum.
diesel32
24/01/2012, 13:11
emirgan korusu... pazar sabahı kahvaltı ve ailece koruda yürüyüş çok güzel oluyor tavsiye ederim... ordan da sahilde bir tur atıp geziyi mutlu bir şekilde sonlandırın :)
seastar1905
24/01/2012, 22:32
Başka boş park yerin varmı :)
karaköye malzeme almak için sık sık gidiyorum.
karaköye gelmene 10 dk kala ara abi park yerin hazır hemen:)
karaköye gelmene 10 dk kala ara abi park yerin hazır hemen:)
Ciddimisin ?
teşekkür ederim, nasıl arayacağım :)
seastar1905
26/01/2012, 22:19
Ciddimisin ?
teşekkür ederim, nasıl arayacağım :)
evet ciddiyim abi 0535 762 39 87 katotoparkın biraz ilerisindeyim.