PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İstanbul avrupadan önerebileceğiniz yer varmı?

yavuzselim
22/01/2012, 00:26
Henüz yeni punto aldım. İç döşemelerinde lekeler ve dışında hafif çizikler var. İç detaylı temizlik + pasta cila boya koruma ve motorunda temizlenmesini istiyorum. sadece ön cam hariç diğerlerinede 2 numara flim çektireceğim.
beylikdüzünde ikamet ediyorum. Acaba bana bunların maliyeti ne olur ?

onn.off
22/01/2012, 00:38
hayırlı olsun güle güle kullan AUTO KING - gidebilirsin mesela önce aracımı götürmüştüm eklediğim fotoda görebilirsin

yavuzselim
22/01/2012, 01:02
hayırlı olsun güle güle kullan AUTO KING - gidebilirsin mesela önce aracımı götürmüştüm eklediğim fotoda görebilirsin

çok pahalı biyere gitmek istemiyorum. Acaba fiyatlar nasıl orada

onn.off
22/01/2012, 01:09
120 tl iç dış detaylı ve motor temizliği tarih: eylül 2010

yavuzselim
22/01/2012, 01:11
120 tl iç dış detaylı ve motor temizliği tarih: eylül 2010

şimdi kat kat artmıştır sanırım :) o fiyata olsa valla koşa koşa giderdim :D

onn.off
22/01/2012, 01:19
sen arabana tam olarak ne yaptıracaksın boya işlemi varmı çızıkler derinmi

umit
22/01/2012, 02:45
150 tl fiyat aldım, güneşli ateştuğla kiler maximum marketin alt katında, motor yıkama, motor koruma,detaylı iç temizlik, bagaj temizliği, kaloriferden buhar verip temizliyorlarmış, koltuk, tavan döşeme ve kapı döşemeleri ilk günkü gibi oluyormuş, + pasta cila, iyi fiyat yakında yaptıracağım... ziebart a gitsek zıbartırlar valla :D

skystar37
22/01/2012, 03:36
Tavsiyem her yere güvenmeyin her yere döşeme ile ilgili işlemler yaptırmayın ben yaptırdım aradan 3 ay geçti tüm koltuklar kusma yaptı ve adamlar bizim yapabileceğimiz bişey yok diyip işin içinden çıktılar. Kullanılan malzemeden tutun da işçiliğe kadar hepsi önemli ama en önemlisi yarın bir gün sorun çıktığında muhatap bulabilecek biryer olması daha önemli.

Avcılar yan yolun arkasında Meguiars Avcılar - Kocabıyık Oto 0212 593 01 03 var orada Yasin var onu bulup aracınızı gösterip derdinizi anlatın GP olan Bilgisayarcı Ramazan gönderdi diyin selamimi söyleyin rakam piyasa şartlarına göre biraz yüksek gelebilir ama emin olun ucuza yaptırıp daha sonra pişman olmak da var.

effect1903
22/01/2012, 14:48
Önemli olan işçilik arkadaşlar heryer iç-dış deyip yapıyor ama nasıl yapıyor o önemli? Heryere güvenipte arabanızı bırakmayın.. Ben havalar düzelsin bagajımda mequiars takımım var :) kendim bir cila yapacağım, sonrada yaza doğru boya koruma yaptıracağım.. Mequiars bu konuda hem çok iyi hemde fiyatı orta karar, maslak mequiarsda çok iyiymiş gidenler memnun genelde..

Mjet
22/01/2012, 16:29
gürpınarda caner var forumada üye kendisi. işçiliği on numaradır meguıars kullanıyo o da.

berko
22/01/2012, 16:41
Bende arabayı Eylül ayında aldım.benim arabadada koltuk lekeleri var.Birkaç tanede önceki sahibinin ikamet ettiği Bağcılar semtinde anahtarla çocuklar çizmiş bende ikamet ettiğim Bahçeşehir Sonaxa götürdüm.Adam koltuk lekeleri basit dedi.çiziklerde pastacilayla çıkar dedi yazı bekliyorum malum kış yaz gelsin ilk işim detaylı iç temizlik pastacila ve boya koruma olacak Sonax ı tavsiye ederim arabaya sürmediği cila kalmıyor.araba ışıl ışıl parlıyor

yavuzselim
22/01/2012, 17:27
sonax ve zieabart çok tuzlu ya. Yaşım 22 elimdeki tüm parayı verip üstünede 5 bin kredi çekip aldım arabamı. Kendim hem çalısıyorum hemde okuyorum ( baba parası değil alınteri ) bu yüzden bütcem 200-300tl ye iç dış motor halletmek istiyorum.

skystar37
23/01/2012, 11:28
Dediğin rakamlara Yasin güzel bir iş yapar sana bence bir git tanış konuş durumunu da dile getir yardımcı olur.

berko
24/01/2012, 21:57
sonax ve zieabart çok tuzlu ya. Yaşım 22 elimdeki tüm parayı verip üstünede 5 bin kredi çekip aldım arabamı. Kendim hem çalısıyorum hemde okuyorum ( baba parası değil alınteri ) bu yüzden bütcem 200-300tl ye iç dış motor halletmek istiyorum.
Haklısın o yüzden bende senede bir defa ayrıntılı temizlik yaptırtıyorum.

coll34
25/01/2012, 18:19
incirli ömür plaza wurth bayii'den fiyat al derim, bakırköyde' Mequiars bayii mevcut ordan da fiyat alınabilir