Orijinalini görmek için tıklayınız : LİP
selcukkuvvet
21/01/2012, 13:38
Uzun zamandır duşunuyorum gp ye laguna lip i taksak nasıl olur? fikirlerinizi bekliyorum birde nerden bulabileceğimi bilen varsa yardımcı olabılırmı?:spider:
luleburgazli
21/01/2012, 13:58
selçuk kardeşim sitede seat ın lip ini satan bir arkadaş var aratırsan güncel şuanda...
evet bende görmüştüm o ilanı
Tayfun-E30
21/01/2012, 14:47
tamponun alt yapısı dümdüz olmadığından laguna lip güzel olmayacaktır..
laguna lipi takanlar var ama güzel durmuyor diğer araçlarda durduğu gibi, ben astra g lipi aldım onu taktırıcam iki parçalı dışarda 60 lira gibi bi fiyatı olması lazım.
bu arada cruze lip te güzel duruyor aklında olsun
luleburgazli
21/01/2012, 20:34
evet cruze lip te süpermiş lagunadansa bence cruze ninki daha uygun olur gibi geldi...astra g lip ide merak ettim biraz içeriden takmak gerekebilir sis far yuvasının detayından dolayı sanırım yaptığında koyarsan sevinirim...
elimdeki astra g lipin fotolarını koyuyorum, bu arada gerek cruze gerek astranın lipi olsun tamponun en ön kısmından değilde biraz gerisinden montajlanıyor ve hiç bi şekilde sisleri ya da başka bi elemanı tehdit etmiyo kısa vidayla hallediliyor
selcukkuvvet
21/01/2012, 23:28
elimdeki astra g lipin fotolarını koyuyorum, bu arada gerek cruze gerek astranın lipi olsun tamponun en ön kısmından değilde biraz gerisinden montajlanıyor ve hiç bi şekilde sisleri ya da başka bi elemanı tehdit etmiyo kısa vidayla hallediliyor
satıyormusun ? nekadar? ya bi denemek lazım ıyı olurmu bılmem hiç rastlamadım hem ilk oluruz;)
yok yav fikir olsun diye koydum fotoğrafları :) dışarda 60 lira yada üstü sanırım, arkadaşım opel parçacısı ondan almıştım ben. ön tamponu boyatmam gerekiyo önce, ondan sonra takıcam. beğenen isteyen olursa 50 liraya falan alır yollarım arkadaşımdan
selcukkuvvet
21/01/2012, 23:40
yok yav fikir olsun diye koydum fotoğrafları :) dışarda 60 lira yada üstü sanırım, arkadaşım opel parçacısı ondan almıştım ben. ön tamponu boyatmam gerekiyo önce, ondan sonra takıcam. beğenen isteyen olursa 50 liraya falan alır yollarım arkadaşımdan
valla guzelmişte biraz küçük gibi böyle hafif tamponun altına bombe yapanlar daha guzel duracak gibi sanki,, bmw e 36 kasada var bide vtech lerde yanlardan bombeli bi araştırayım bakalım olmadı en son arkadaşından alırım. teşekkürler.
pek anlamadım tarif ettiğini ama vtec dedin ya onda olan her şey güzeldir :) takıp görücem bende merak ediyorum küçük mü yoksa tam mı bakalım bi. onun fotosunu kesin koyarım zaten
aykut_1914
21/01/2012, 23:45
ne işe yarar bu lip? :)
ne işe yarar bu lip? :)
bence sadece görüntü :) belki bir nebze de olsa arabanın altından geçen rüzgara faydası dokunabilir (tabi araba basıksa)
Chevrolet cruize lip tavsiye ederim. Servisten 55 tl ye aldim. Garaj bölümünde Js-jet isimli konuyu incelerseniz lip takili fotograflar var. Laguna lipten daha da guzel duruyor bence ve tek parca lip.
selcukkuvvet
22/01/2012, 00:54
Chevrolet cruize lip tavsiye ederim. Servisten 55 tl ye aldim. Garaj bölümünde Js-jet isimli konuyu incelerseniz lip takili fotograflar var. Laguna lipten daha da guzel duruyor bence ve tek parca lip.
eyvallah.. hemen gidilir cruze lip alınır;)
Punto_Can
22/01/2012, 06:37
Bu mudur ortak :)
Sent my iPhone using
uLTRa GP
22/01/2012, 11:39
bence seatın lipi çok yakışıyor cruze lipinden biraz pahalı ama serviste 150 tl dediler bana
Sent my iPhone using
ne ara oldu bu :)
Sent my iPhone using
Sendemi yaptin ulen :D
senin aracsa bu beyaz valla cok tatli olmus ortak masallah
Seni kac defa uyardim yapalim diye bak adam yapmis :D
Seni kac defa uyardim yapalim diye bak adam yapmis :D
yapacaz inşallah :D
selcukkuvvet
22/01/2012, 14:04
herkesin aklında olan bişeymiş:)
lastride99
22/01/2012, 20:57
Konuyu dağıtmadan küçük bir sorum olacak; bu lip denilen eki boyatma şansımız oluyor mu acaba?
Konuyu dağıtmadan küçük bir sorum olacak; bu lip denilen eki boyatma şansımız oluyor mu acaba?
astar atılsa boyanır ama esnek bi lipse sürttükçe boyası gider çirkin durur. tavsiye etmem hiç
çok iyi duruyolar yaa, benimkileri takmadan gidip cruze aldırcaksınız bana :)
Ziyaretçi034
23/01/2012, 13:38
parça kodu elinizde mevcutmu? (vakti zamanında insignia washer jet için 5 servisle konuşmak zorunda kalmıştım da :) ) yoksa direkt cruze lip diyerekmi edindiniz ?
Punto_Can
23/01/2012, 15:23
bi ara oldu işte, antep chevrolet servisinden 3 haftalık uğraşım sonucu alabildim :)
Sendemi yaptin ulen :D
senin aracsa bu beyaz valla cok tatli olmus ortak masallah
saol ortak, evet benim araç farlardan tanıman lazımdı :D
fikir kaynağı sensin, sana da bi ara teşekkür edicem :D
parça kodu elinizde mevcutmu? (vakti zamanında insignia washer jet için 5 servisle konuşmak zorunda kalmıştım da :) ) yoksa direkt cruze lip diyerekmi edindiniz ?
parça kodu falan yok, ayrıca chevrolet servisine gidip lip falan demeyin bön bön bakıyolar, onların anladığı dil: "chevrolet cruze ön tampon altı plastik" ;)
Ziyaretçi034
23/01/2012, 15:39
parça kodu falan yok, ayrıca chevrolet servisine gidip lip falan demeyin bön bön bakıyolar, onların anladığı dil: "chevrolet cruze ön tampon altı plastik" ;)
teşekkürler,
benzer olayı daha önce yaşamıştım, insignia washer jet'i anlatana kadar göbeğim çatlamıştı :)
alibozpinar
23/01/2012, 18:10
herkese merhaba ;
bunlar bizim evolara uyarmı acaba arkadaşlar ?
Bolu_Beyi
25/01/2012, 01:43
Yaza geliyor fotolar merak etmeyin :)))
elimdeki astra lipini verdim yarına benimde bir cruze lipim olacak :) artık kırmızı-beyaz-siyah cruze lipli puntolarla foto ister bu forum :D
herkese merhaba ;
evoya astra h lipi takanı görmüştüm, montajı olur ama duruşu nasıl olur bilemem
Punto_Can
25/01/2012, 03:56
herkese merhaba ;
tamponlarımızın alt kısımlarını detaylı inceleme fırsatım olmadı ancak uyacağı kanaatindeyim...
elimdeki astra lipini verdim yarına benimde bir cruze lipim olacak :) artık kırmızı-beyaz-siyah cruze lipli puntolarla foto ister bu forum :D
foto bekleriz mutlaka :)
Ziyaretçi034
04/02/2012, 11:52
herkese merhaba ;
tamponlarımızın alt kısımlarını detaylı inceleme fırsatım olmadı ancak uyacağı
servisteyim, biraz once denedik ve malesef olmuyor. evonun tampon alti grandeye gore daha oval. bu arada sahibinden satilik sifir cruze on lip. 55 tl :)
krakercocuk
04/02/2012, 12:07
beğendim yakışmış
foto bekleriz mutlaka :)
taktırır taktırmaz koycam araba kirli olsa bile :D
Punto_Can
04/02/2012, 22:12
servisteyim, biraz once denedik ve malesef olmuyor. evonun tampon alti grandeye gore daha oval. bu arada sahibinden satilik sifir cruze on lip. 55 tl :)
neyse sağlık olsun, denemiş olduk en azından :)
neyse sağlık olsun, denemiş olduk en azından :)
abi ya sen ya da bulut abi nerde taktırdınız lipi? ben bugün kime götürdüysem gözü yemedi. kimi 2002 stop a götür alıştırsın o dedi kimisi bu çok uzun traşlicaz dedi, bende geri geldim. bi yer söyleyinde gidiym yav
selcukkuvvet
15/02/2012, 21:46
bizim forumdaki magaza sahipleri bulsunlar herkes onlardan alsın onlar kazansın...?
Punto_Can
15/02/2012, 22:56
abi ya sen ya da bulut abi nerde taktırdınız lipi? ben bugün kime götürdüysem gözü yemedi. kimi 2002 stop a götür alıştırsın o dedi kimisi bu çok uzun traşlicaz dedi, bende geri geldim. bi yer söyleyinde gidiym yav
kardeşim ben gaziantep fiat topçuoğlu'nda taktırdım.
lip orjinalde çok uzun, her iki ucundan da traşlanması şart, doğru söylemişler.
ankaradaki herhangi bir yetkili servise rica edersen mutlaka yardımcı olmaya çalışacaklardır...
maceraci95
16/02/2012, 00:09
Lip değil ama bende bu şekilde çözüm buldum.
kardeşim ben gaziantep fiat topçuoğlu'nda taktırdım.
lip orjinalde çok uzun, her iki ucundan da traşlanması şart, doğru söylemişler.
ankaradaki herhangi bir yetkili servise rica edersen mutlaka yardımcı olmaya çalışacaklardır...
traşlanınca uç noktaları çirkin durmuyo dimi? okul başladı ya ne zamana taktırırım artık hayırlısı :)
Lip değil ama bende bu şekilde çözüm buldum.
bence güzel olmuş evoculara güzel bi alternatif
yaptım yaaaptııııımmmmm:X
bugün aşşağıdaki dükkanın girişine yanaştırdım arabayı, çalışcak alan olunca kendim takayım dedim. 2-3 vida daha atmam gerenkli aradaki ufak açıklıklar için ama heycandan dursun şimdilik dedim. sonunda taktım ama :D
Ne zaman geliyim taktırmaya ? :D
güle güle kullan :)
gel diyorum sana taktıralım diyorummm
Ne zaman geliyim taktırmaya ? :D
elimde nasır oldu olm banane diyosan gel :D
gel diyorum sana taktıralım diyorummm
sağol :) ama daha değil :)
güzel olmuş opel astra h kasa lipmi ?
chevrolet cruze lipi hocam
selahattincevik01
07/05/2012, 00:01
Emreciğim güzel olmuş güle güle kullan kardeşim