Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Çizik giderme

disconnected
18/01/2012, 17:57
internette gezinirken bu videoya denk geldim.. adam gornmiyen bir yeri once cizdi sonra tamir etti.. eger bu gercekten mumkunse denemek lazim benim aractada pastayla giderilemiycek derin birkac cizik var..

gereken malzemeler:
1: zimpara
2: japon yapistiricisi
3: green wax (sanirim pasta)
4: aluminyum folyo
5: sac kurutma makinesi
6: cila

How To Repair Car Household Item - Video (https://www.metacafe.com/watch/500866/how_to_repair_car__household_item/)

sizce mumkun mu boyle bir uygulama?

asil
18/01/2012, 17:59
Link açılmıyor...

disconnected
18/01/2012, 18:01
How To Repair Car Household Item - Video (https://www.metacafe.com/watch/500866/how_to_repair_car__household_item/)

birdaha gonderdim ama ben tiklayinca aciliyor

tyilgin
18/01/2012, 18:04
Çizik için kalemler vardı, reklamlarda falan çıkıyor. birkaç kez işe yaradığını söyleyenleri duydum. Bauhousta falanda bulunyormuş galiba.

Forumda tecrübesi olan varmı acaba ?

tyilgin
18/01/2012, 18:05
Link açılmıyor...

+1

Edit : açıldı..

izoci
18/01/2012, 18:06
Telekominasyon falan filan diyor açmıyor

disconnected
18/01/2012, 18:16
link acilmayanlar icin tarif edeyim :D
vidyodaki adam aracin gorunmeyen bir kismini zimparaliyor... zimparadan dokulen tozu bir kagit uzerine topluyor.. bu toz boyadan zimparalanarak cikarildigi icin aracla ayni renkte...
sonra cizigin uzerine japon yapistirici dokuyor, japon kurumadan uzerinede zimparayla elde ettigi tozu dokuyor.. ardindan green wax dedigi mazlemeyi de biraz uzerine dokuyor ve kucuk bir parca aluminyum folyo koyuyor ve sac kurutma makinesiyle 1 bucuk dakika isitip malzemelerin tepkimeye girmesini sagliyor.. sonra biraz bekleyip folyoyu kaldirdigi gibi bezle orayi temizliyor.. ardindan cilayla parlatiyor.. ve cizigi tamamen yok ediyor..

disconnected
18/01/2012, 18:17

DNS ayarlarinizdan kaynaklaniyor olabilir

tonymontana
18/01/2012, 18:26
Çizik için kalemler vardı, reklamlarda falan çıkıyor. birkaç kez işe yaradığını söyleyenleri duydum. Bauhousta falanda bulunyormuş galiba.

Forumda tecrübesi olan varmı acaba ?

cebinizdeki 17TL fazla gelip batıyorsa deneyin. çöpe atmaktan farkı yok. onun yerine ben bir konu açmıştım 30TL'ye ciziklerden kurtulun diye. daha etkili bir yöntem.

https://forum.grandepuntotr.com/arac-bakimi-ve-temizlik/33447-30tlye-izlerden-ciziklerden-kurtulun.html

open dns sitesini açın oradan yönlendirir sizi dns'lerinizi değiştirmeniz için.

sizce mumkun mu boyle bir uygulama?

bence uygulamayın. japon yapıştırıcısı inanılmaz kimyasal tepkimeye giren bir ürün. kaş yapayım derken göz çıkarabilirsiniz. green wax nedir?

disconnected
18/01/2012, 18:32
green wax sanirim pasta

tonymontana
18/01/2012, 19:04
ama ne tip bi pasta? sıradan bişey olmayabilir. wax denilen şey pasta değil normalde cila.

tyilgin
18/01/2012, 19:20
telekomünikasyon vs. diyen arkadaşlar googleın dns lerini kullanırsanız aynı hatayı veren birçok siteye ulaşımı sağlayabilirsiniz

Google DNS Adresleri 8.8.8.8 (https://www.canimablama.com/showthread.php?tid=12874)

tyilgin
18/01/2012, 19:23
cebinizdeki 17TL fazla gelip batıyorsa deneyin. çöpe atmaktan farkı yok. onun yerine ben bir konu açmıştım 30TL'ye ciziklerden kurtulun diye. daha etkili bir yöntem.

https://forum.grandepuntotr.com/arac-bakimi-ve-temizlik/33447-30tlye-izlerden-ciziklerden-kurtulun.html

Teşekkürler..

disconnected
18/01/2012, 20:35
ama ne tip bi pasta? sıradan bişey olmayabilir. wax denilen şey pasta değil normalde cila.

iste orasini bende bilmiyorum ama cilayi en son yapiyor vidyoda heralde pastadir diye tahmin ettim.. ozelligini bilmiyorum pek anladigim bir konu degil

tonymontana
18/01/2012, 21:29
zaten boşver kıvanç, illa yapıcam diyosan da önce bi model araba al onu yap:D

asil
18/01/2012, 21:44
banada inandırıcı gelmedi ve japon ani kuruyan bir yapıçtırıcı mümkün olcağını sanmam...

izoci
19/01/2012, 00:05
Çizik gidermek dedin mi ben :D

ecosi26
21/01/2012, 09:29
Hakikaten takdire sayan bir durum uygulamadan hic haberim yok ama ne gordum ne duydum ama size helal olsun bunlari nasil bulduysaniz dahiane fikirler ...

tirit
27/01/2012, 15:05
link acilmayanlar icin tarif edeyim :D
vidyodaki adam aracin gorunmeyen bir kismini zimparaliyor... zimparadan dokulen tozu bir kagit uzerine topluyor.. bu toz boyadan zimparalanarak cikarildigi icin aracla ayni renkte...
sonra cizigin uzerine japon yapistirici dokuyor, japon kurumadan uzerinede zimparayla elde ettigi tozu dokuyor.. ardindan green wax dedigi mazlemeyi de biraz uzerine dokuyor ve kucuk bir parca aluminyum folyo koyuyor ve sac kurutma makinesiyle 1 bucuk dakika isitip malzemelerin tepkimeye girmesini sagliyor.. sonra biraz bekleyip folyoyu kaldirdigi gibi bezle orayi temizliyor.. ardindan cilayla parlatiyor.. ve cizigi tamamen yok ediyor..
Aracın görünmeyen bir yerini değil, yedek lastiğin üstüne zımpara yapıyor.

anily
28/01/2012, 17:57
bunu yapmak cesaret ister
hiç inandırıcı gelmedi nedense