Orijinalini görmek için tıklayınız : Satılık Orjinal GP Sol Far
murat_34
18/01/2012, 14:19
Grande Punto orjinal sağ ön far satılıktır. Elimde daha önceden bulunmaktaydı yedek olarak durmaktaydı fakat satmaya karar verdim. Far tertemiz herhangi bir ter yapma çatlak çizik yoktur. Sadece ayaklarından teki kırılmıştır onarımı çok ucuz ve basittir. Fiyat olarak 120 TL düşünmekteyim. İlgilenenler 0535 971 32 65 nolu telefondan veya pm atarak bilgi alabilirler.
murat_34
19/01/2012, 21:27
güncel
murat_34
20/01/2012, 14:18
arkadaşlar acil satılık olduğundan fiyatı düşürdüm 120 TL verene vericem farı.
puntocu07
21/01/2012, 16:32
sağ far olsaydı keşke..=)
arkadaşlar acil satılık olduğundan fiyatı düşürdüm 120 TL verene vericem farı.
biraz pahalı satıyorsun hocam bu fiyata satman zor gibi gözüküyor sahibinden'de 90-100 arası satılıyor bilgin olsun
murat_34
21/01/2012, 17:19
biraz pahalı satıyorsun hocam bu fiyata satman zor gibi gözüküyor sahibinden'de 90-100 arası satılıyor bilgin olsun
verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.. bende o fiyata acırım bu fara ama ciddi düşünen arkadaşlara yardımcı olucam
murat_34
21/01/2012, 17:21
pekte öyle değil sanırım ;)
Tofaş - Fiat Far 280,80 TL - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com' da - 68843812 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-otomobil-arazi-araci-orjinal-g-punto-2010-sag-sol-fari-kullanilmamis-cifti-68843812/detay)
pekte öyle değil sanırım ;)
Tofaş - Fiat Far 280,80 TL - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com' da - 68843812 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-otomobil-arazi-araci-orjinal-g-punto-2010-sag-sol-fari-kullanilmamis-cifti-68843812/detay)
tmm kardeşim haklısın sen, ilanını baltalamamak için sahibinden linki paylaşmayacağım ama iyi araştır ordan pahalı linki bulup buraya koyma tmm
murat_34
22/01/2012, 02:52
tmm kardeşim haklısın sen, ilanını baltalamamak için sahibinden linki paylaşmayacağım ama iyi araştır ordan pahalı linki bulup buraya koyma tmm
yazdığım sadece ''orjinal punto far''dı ve çıkan tek ilan buydu. zaten almıcaksanızda konuşmanızında bi anlamı yok diğer arkadaşlar için burda benimle pazarlık yapmayın. ben ciddi alıcak kişilere yardımcı olucam dedim fiyatta da zaten. burda yersiz muhabbetlerede gerek yok açıkcası. verdiğiniz bilgiler içinde teşekkür ettim. dahada üstüne laf etmek anlamsız geldi bana açıkcası. sonuçta mal benim malımada fiyatı ben koydum alan alır almayanda gider başka far bulur. burda ortamı bu kadar gerçek bi konu göremedim ben. yine de teşekkür ederim ilginize...
Ziyaretci036
22/01/2012, 11:48
yazdığım sadece ''orjinal punto far''dı ve çıkan tek ilan buydu. zaten almıcaksanızda konuşmanızında bi anlamı yok diğer arkadaşlar için burda benimle pazarlık yapmayın. ben ciddi alıcak kişilere yardımcı olucam dedim fiyatta da zaten. burda yersiz muhabbetlerede gerek yok açıkcası. verdiğiniz bilgiler içinde teşekkür ettim. dahada üstüne laf etmek anlamsız geldi bana açıkcası. sonuçta mal benim malımada fiyatı ben koydum alan alır almayanda gider başka far bulur. burda ortamı bu kadar gerçek bi konu göremedim ben. yine de teşekkür ederim ilginize...
kardeşim hayırlı satışlar. ilandaki link sanırsam çifti için. böldükmü fiyat 140tl oluyor. :) İlyas kardeşim eminim ki Murat ciddi olarak elini sıkan arkadaşa fiyatta güzelliği yapacaktır. tekrar hayırlı satışlar.
murat_34
22/01/2012, 20:32
kardeşim hayırlı satışlar. ilandaki link sanırsam çifti için. böldükmü fiyat 140tl oluyor. :) İlyas kardeşim eminim ki Murat ciddi olarak elini sıkan arkadaşa fiyatta güzelliği yapacaktır. tekrar hayırlı satışlar.
sağol murat abi teşekkür ederim. biliyorum abi bende zaten 120 TL istiyorum problem ne onu çözemedim bi türlü :) alacak arkadaşa yardımcı olucağımı da iyice anlaşılsın diye tekrar tekrar sölüyorum zaten abi :D :D tekrar teşekkür ederim abim :)
Dedİgim kardes haklı olsun. Ben fiyat yüksek derken onun iyiliğini düşündüm satarken zorlanır diye. Hee son olarak forum kurallarına bı göz atsın bence arkadas ilanlar bölümüne açılan ilanlar her türlü yoruma açıktır bilgisi olsun oyle hemen kizmayla olmuyor bu isler
murat_34
23/01/2012, 02:25
Dedİgim kardes haklı olsun. Ben fiyat yüksek derken onun iyiliğini düşündüm satarken zorlanır diye. Hee son olarak forum kurallarına bı göz atsın bence arkadas ilanlar bölümüne açılan ilanlar her türlü yoruma açıktır bilgisi olsun oyle hemen kizmayla olmuyor bu isler
forumun amacı bu zaten sadece ilanlar bölümüne açılan değil hertürlü forumda hertürlü konu yoruma açık olduğundan forum diye bşy var ;) ama tutupta sattığım bşyin fiyatı belli olan bşyin altınada 80-90 TLye sahibindende var demek bayağı bi abez ve saygıdan çok uzak bi davranış. kızılcak bi durumda göremiyorum ortada bnm sizin tavrınız hakkındaki görüşlerimi yazdım sadece. buraya yazdıklarınız problem bile olamaz zaten siz dediniz diye ne ben malımı satılıktan çekerim ne de fiyatı aşağıya sonuçta bırakında orasına ben karar vereyim. size tekrar teşekkür ediyorum ilgi gösterdiğiniz için :D :D
murat_34
27/01/2012, 21:18
120 TL güncel
murat_34
07/02/2012, 04:08
güncel...