Orijinalini görmek için tıklayınız : Yunuslar plakamı söktü ;)
arkadaslar gecen gun yunuslar detaylı arama ve uyuz olma sonucu plakamı soktuler bende plakasız gezıorum ne zmn trafic cevirse yunusların plakasını veriorum bırakıolar dırek :D o degıl aracın tıpı nasıl olmus sızce ben bole devam etmeyı planlıorumda :D :D
https://img684.imageshack.us/img684/9840/20120114233558.jpghttps://img17.imageshack.us/img17/7846/20120114233613.jpg
nasıl uyuz oldum ulan ne hakla plaka söküyolar yuh ya
motor delisi
18/01/2012, 09:58
böyle daha güzel :D
ıstanbullu arkadaslar bılır zaten yunusları artıst davranana ben dahada gıderlı konusuyorum oyle olunca boyle oluyor baya atarlandık dedım plakanı alıyorum basıma bısey gelırse yaktım senı :D o degıl ben o gun farkedemedım bırde vıtes topuzunu sokmus elemanlar sımdı kanun maddelerını ıncelıyorum acaba bırsey cıkabılırmı dıye.. bu arada bencede boyle daha guzel gıbı :D :D
Kaçırılmayacak fırsat bu model devam et :D
aykut_1914
18/01/2012, 13:17
çok iyi olmuş siyaha cuk gitmiş valla :D
o değilde,arabana girip vitesine zarar verip plakanı mı aldılar cidden?
çok iyi olmuş siyaha cuk gitmiş valla :D
o değilde,arabana girip vitesine zarar verip plakanı mı aldılar cidden?
plakamı almadılar ya arkasında bazı seyler olabılecegını dusunup zorlayınca elınde kaldı bırde dıyorkı tornavıda yokmu vıdalayalım tornavıda bulsam baska bırsey vıdalardım oraya dedım cevap veremeyınce ıyıce delırıyorlar bır sorun cıkana kadar devam edıcem boyle yanlız ara sokaklardan falan cıkarken cok etkılı bır tıpı oldu aracın goren buyur abı yapıo :D :D
GP COSKUN
18/01/2012, 17:41
her ne amaçla olursa olsun güvenlik güçleri hiç kimsenin şahsi malına zarar veremez
anayasal hakkınız olarak onlar sizin ve malınızın koruyucusudur bunun için o üniformayla
dolaşıyorlar sizin de boş vermenizden yada işi bilmemenizden kaynaklanmış bir durum
benim aracımın değil plakasına plakalık çerçevesine bile elini sürdürtmezdim
hakandurak
18/01/2012, 17:58
Katılıyorum Coşkun'a o işin sonu yunuslar ekip amiri ayağıma gelince ve benden özür dileyince biterdi. O üniformaları benim, senin ( halkın ) güvenliğini, malını korumak için giyiyorlar artistlik yapmak zarar vermek için değil bu şekilde davrananları kınıyorum ama üç beş artist için de Türk polisini yermeyelim meşhur atasözümüz var imama kızıp abdest bozulmaz ...
since1453
18/01/2012, 18:19
Keşke hiç üşenmeden en yakın karakola gidip tutanak tuttursaydınız hatta ben sizin yerinizde olsam 155i arar ekip çağirir tutanak ile şikayetçi olurdum.Aracınızın plakası yanlışlıkla dahi olsa kırmaya hakları yok
plakaya el koymaları kanun dışı
vites topuzunu almaları gasp
inan ki o polis gasp tan açiğa alınır
Haklarımızı bilsek bunlar olmayacak aslında.
keşke benimde plakamı alsa...bak neler oluyor sonra...
luleburgazli
18/01/2012, 19:22
enteresan bir durum ural kardeşim ama arkadaşlarında dediği gibi bir tutanak felan tuttursan en azından bir daha başkasına böyle harekette bulunmazlardı heralde..
bende aracı plakasız kullanıyorum uzun süredir. hiç birşey olmadı taa ki bu gune kaDAR :) izmirde bilen bilir şirinyerdeki önder abimizi :D plakayı göremeyince önüme atladı, sağa cektirdi, plakan nerde dedi, yeni kaza yaptım servis takmadı zamanım olunca takıcam dedim :D ona bişey yapmadı sonra sıra filmlere geldi orjinalmi dedi ewed dedim ama değil söktür bunları 154 lira cezayı yazarım bidahakine dedi:D tama abicim sağol deyip topukladım, önderden ceza yemediysek kimse yazmaz herhalde :D:D:D ama eşimle birlikte çok tırstık :D cezaya bir başlasa plaka, film, emniyet kemeri ve susturucu emniyet kemeri maaşı bırakırdık herhalde :D
Bana hiç inandırıcı gelmedin...
cihankardes
18/01/2012, 20:45
bende aracı plakasız kullanıyorum uzun süredir. hiç birşey olmadı taa ki bu gune kaDAR :) izmirde bilen bilir şirinyerdeki önder abimizi :D plakayı göremeyince önüme atladı, sağa cektirdi, plakan nerde dedi, yeni kaza yaptım servis takmadı zamanım olunca takıcam dedim :D ona bişey yapmadı sonra sıra filmlere geldi orjinalmi dedi ewed dedim ama değil söktür bunları 154 lira cezayı yazarım bidahakine dedi:D tama abicim sağol deyip topukladım, önderden ceza yemediysek kimse yazmaz herhalde :D:D:D ama eşimle birlikte çok tırstık :D cezaya bir başlasa plaka, film, emniyet kemeri ve susturucu emniyet kemeri maaşı bırakırdık herhalde :D
bir dahakine bu kadar şanslı olmayacaksın seninde bildiğin kadarıyla :)
keşke tüm trafik polisleri işini önder abi gibi yapsa
Ne Önder abiymiş yav :D
Fırsattan istifade tamponun boyasız plastik kısmını ve ön çıtayı siyaha boyayın. Plakada yok zaten kapkara gezin :D
emrahisilti
18/01/2012, 23:42
açıkçası bende bu olaya inanmadım.
erosistanbul
19/01/2012, 00:28
banada inandırıcı gelmedi.iiki plaka gitmiş. arabayı yunuslar da alabilirdi. :D
yunus plakayı ne yapsın. arkasına mı takacak.
Bana hiç inandırıcı gelmedin...
su plakası kendısının 34 a 86217 .ayrıca ben ınanın veya ınanmayın dıye yazmadımkı sız ıstanbulu bılmıyor olabılırsınız beyın bedava ama onu bılıyorsunuzdur dıye dusunuyorum :D
banada inandırıcı gelmedi.iiki plaka gitmiş. arabayı yunuslar da alabilirdi. :D
yunus plakayı ne yapsın. arkasına mı takacak.
ah be abısı sen genclıgını evde gecırmıssın dısarlarda takılmadıgın bellı :D kım dedıkı yunusu plakayı aldıgını arkasında kafa yapıcı madde ararken cat dedı elınde kaldı adamın olay bu :D
Banada hiç inandırıcı gelmedi ... Hele vites topuzu ? ? ? Bunları buraya yazacak kadar düşünüp o an tepki vermemeniz...
Banada hiç inandırıcı gelmedi ... Hele vites topuzu ? ? ? Bunları buraya yazacak kadar düşünüp o an tepki vermemeniz...
evet ben polislerle kavga edıp ehliyetimi kaptırdıgımdada gelip yalandan buraya konu acmıstım :D neyse dedıgım gıbı benım ınandırıcılık gıbı bır nıyetım yok sadece yasadıklarımı anlatmaya calısıyorumkı boyke bır olay yasadıgınızda bılıncaltınızda kalan bırseyler olsun fevri davranmayın bilmem anlatabildimmi :D aa bu arada vıtes topuzum hala yırtık yardımcı olabılen varsa sevınırım :D
fiery_hunter
19/01/2012, 01:40
Ne Önder abiymiş yav :D
evet o önder abimiz birini takip etmek için bi pizzacı motoruna el koyar sonra geri döndüqünde motorunu aldıgı pizzacıya kasksz motor kullanmaktan ceza yazar :D
emrahisilti
19/01/2012, 16:09
forum yöneticileri bence bu olaya el atmalı.Konu silinmeli.
GP COSKUN
19/01/2012, 16:16
konunun silinmesine gerek yok
Tanıdığım bir çok Yunus kardeşim var,bu olay entresan geldi bana,sen adamlara gider yapacaksın onlar sadece topuzu sökmekle yetinecekler...:D
Semih Kurtulmus
19/01/2012, 18:35
Ön taraftaki plakalık yerini kaldıracaksın böyle full ızgara olacak orası varyaaaa :D
Ama ayar oldum benim plakamı alacaklar ben kavga ederim sonra isterse bağlasın arabayı
Tanıdığım bir çok Yunus kardeşim var,bu olay entresan geldi bana,sen adamlara gider yapacaksın onlar sadece topuzu sökmekle yetinecekler...:D
sen yaslanmıssın abı bence sımdıkı genclıgı tanımıyorsun yada :D soyle bır durum var yanlız bazen ıyı aksamlar beyefendı saga cekermısınız kontrol noktası dıye uygulama yapan polısler var gorevını boyle yapan arkadaslara elımden ne gelıyorsa yardım etmeye calısıyorum amaa falan fılancı tıplere sıfır tahammul gercı maalesef cok genc arkadaslar suruluyor su aralar ıstanbul sokaklarına kanundan kuraldan haberı olmayan ıns sonları ıyı olur korktugu ıcın kavgayı ayırmayan polıs bılıyorum ben daha ne olsun yahu :D neyse konu amacından cok sapmaya basladı benım amacım sadece aracın plakasız o halının nasıl oldugunu sormaktı ama tabı yıne baska yerlere cekmeye calısanlar oldu soruma cevap veren arkadaslara tekrar tesekkurler ..
sen yaslanmıssın abı bence sımdıkı genclıgı tanımıyorsun yada :D
Sende yaşlanacaksın bu 1...
Senden daha gençleri var benim forumumda,her gün işyerime ziyarete gelirler,neleri var bir bilsen,sen benim tanıdığım kadarını tanıyamazsın belkide buda 2...;)
Polisle şaka olmaz,alırlar havanı buda 3...:D
Semih Kurtulmus
19/01/2012, 23:56
Sende yaşlanacaksın bu 1...
Senden daha gençleri var benim forumumda,her gün işyerime ziyarete gelirler,neleri var bir bilsen,sen benim tanıdığım kadarını tanıyamazsın belkide buda 2...;)
Polisle şaka olmaz,alırlar havanı buda 3...:D
ahahahah :D güzel sıralama :D
erosistanbul
20/01/2012, 00:35
ah be abısı sen genclıgını evde gecırmıssın dısarlarda takılmadıgın bellı :D kım dedıkı yunusu plakayı aldıgını arkasında kafa yapıcı madde ararken cat dedı elınde kaldı adamın olay bu :D
Polisle alakalı bi sıkıntın varsa git savcılığa ver dilekçeni. o zaman inanalım haklılığına. bi çok çevirmeye girdim, hiçbirinde tartışıp ehliyetimi kaptırmadım. hiçbir polis değil plakama, aracıma yan gözle bile bakmadılar.
Merak etme delikanlı, bir eğitimci olarak her yıl 120 tane senin gibi geçlerin topluma kazandırılmasıyla ve sosyal birey olmaları için emek sarf ederim.
Ve samimi bir yaklaşım istersen, yazdıklarını okuyunca ve hatta yazdığın cümle dizilişinden bile gördüğüm; değil aramak, aracla yola çıkmanı bile sakıncalı görüyorum.
BU YAZDIKLARIMI ÖZ ELEŞTİRİYE AÇIK OLDUĞUNU DÜŞÜNEREK, NACİZHANE KENDİ DÜŞÜNCELERİMİDE KATARAK YAZDIM. SURÇİLİ LİSAN ETTİYSEK AFFOLA.
serkan86
20/01/2012, 01:57
yunusların böyle bir yetkisi yok ve olamazda.
antalya da 4-5 araçta ön plaka kullanmıyoruz bizler...:-)
since1453
20/01/2012, 11:18
Benim bildiğim bir gerçek var
İstanbulda Sizin aracınızda uyuşturucu araması yapacaklar siz o ekibe atar yapıcaksınız onlarda pakanızı söküp vites topuzunu çalacak.
1)polise o şekilde bir atar yapın hele ki uyuşturucu aramsı yaka paça göz altına alınırsın nezarette de insana insan olduğunu unutturururlar.
2)polis kıllık yapıcaksa hırsızlık yapmaz yapacaği şey belli
3)sizin aracınızdan gasp yapıldı niye gidipte şikayette bulunmadınız
anladiğim kadarıyla genç bir arkadaşsınız büyük ihtimal aracınızda cam filmi fln da var yangın tüpü flnda yoktur....
o anda sizi ceza manyağı yapardı polis orda....
orta okulda servisimi polis çevirdi. polis servisçi ile dalaştı didik didik inceledi herşeyi bizim şöfördde artistin teki herşeyde tam ya kasılıyor eksiğim yok diye.aracın plakasının üstünde mühür silinmiş diye ceza kitlediler.
Semih Kurtulmus
20/01/2012, 11:36
Benim bildiğim bir gerçek var
İstanbulda Sizin aracınızda uyuşturucu araması yapacaklar siz o ekibe atar yapıcaksınız onlarda pakanızı söküp vites topuzunu çalacak.
1)polise o şekilde bir atar yapın hele ki uyuşturucu aramsı yaka paça göz altına alınırsın nezarette de ***** ağlatırlar.
2)polis kıllık yapıcaksa hırsızlık yapmaz yapacaği şey belli
3)sizin aracınızdan gasp yapıldı niye gidipte şikayette bulunmadınız
:clapping:
valla ural bende arkdaşlar katılmadan geçemiyorum , bana yalan olmasda bu hikayede bişiler eksik gibi geliyor ,
yunus çeviriyor narkotik araması yapıyorlar (plakanın arkasına bakacak kadar) ve plaka elinde kalıyor , sonra vites topuzunu çalıp gidiyor , bu arada sende onlara atar yapıyorsun ,
neyse bununla geçmiş olsun..
Koskoca arabada uyuşturucu arayacak yer kalmadı plakanın arkasınamı baktılar.Böyle insanların yüzünden iyi Polislerimizde zan altında kalıyor.Kötüsünün Allah belasını versin.Hangi resmi kurum olursa olsun millet ön yargılı davranıyor.İsteyerek veya istemeyerek Polisler veya başka meslek gruplarından nefret ettiriliyor.
Bence bu konu kilitlenmeli.
emrahisilti
20/01/2012, 17:36
böyle bir sitede böyle bir konu ve enteresan yorumlar.Gerçekten hayret ettim.Adminde konunun kapanmaması gerektiğini iletti.Umarım ileriki zamanlarda mahkemede delil teşkil edecek sonuçlar ortaya çıkmaz.
since1453
20/01/2012, 17:52
böyle bir sitede böyle bir konu ve enteresan yorumlar.Gerçekten hayret ettim.Adminde konunun kapanmaması gerektiğini iletti.Umarım ileriki zamanlarda mahkemede delil teşkil edecek sonuçlar ortaya çıkmaz.
zaten daha önce yazdığım nedenlerden dolayı akıl mantık almıyor arkadaşın yazdıklarını vites topuzuymuş fln ?
fatihhhh
20/01/2012, 19:02
insanlar birbirini karşılıksız sevebilirler ama karşılıksız saygı olmaz.
saygı göstermeyen saygıda göremez.
hiç bir devlet memuru durduk yerde kıllık yapmaz.
burda konuyu açan arkadaşı tanımam, muhattap olduğu yunusları hiç tanımam.
ama benim ilk aklıma gelen konuyu açan arkadaş yunuslara kıllık yapınca, yunuslarda buna kıllık yapmıştır. (günahınızı aldıysam şimdiden özür dilerim)
devlet memuru işini yaparken güçlük çıkarmayı bir yana bırakın. onun işini elimden geldiğince kolaylaştırmaya çalışırım. güler yüzlü ve saygılı olurum. ve karşılığınıda görürüm.
saygı karşılıklıdır.
üniversitede öğrenci iken hafif bi polis karşıtlığım vardı.
okul bitti. büyüdük (adam olduk demeyelim, ne haddimize)...vs.
şimdi başım sıkışsa, ilk iş olarak İMDAAATTTT POLİSSSSSSS!!!!!! diye bağırırım.
çünkü ben iri cüsseli güçlü birisi değilim.
arkasında koca sülalesi ve aşireti olan biriside değilim.
tek başına sade bir türk vatandaşıyım. kanun ve kurallara uymayı prensip edinmiş birisiyim.
kanun un koruyucusu ve kollayıcısı asker ve polis ise, onlara güçlük çıkartmamızın ne anlamı varki?
saygılarımla.
GP COSKUN
20/01/2012, 19:27
mahkeme delili istesin yeterki veririz
:D gercekten foruma ılk uye oldugumda sevıye neredeydı sımdı sevıye nerelere dusmus ne kadar anlamadan konusan bır mıllet olmusuz maalesef yahu arkadaslar tamam bırseyıde bılmıyorsunuz neden konusuyorsunuz onu anlamıyorum.herhangi bir sabıkam vs yok polıse uyuzluk yapacak olsam zaten orda arardım 155'ı zabıt tuttururdum yanımda sahıdım vs var benıde arabamıda o sekılde arayamazkı zaten polısın plakasına kadar vermısım kanunı bır durum olursa bakarlar adamlar benım gbt kayıtlarıma ne zmn nerde hangı polıs cıhazından benı gbt'ye sokmuslar hersey en ınce detayına kadar cıkar konu kapatılsın dıyen arkadaslar neye dayanarak kapatılsın ben burada kımseyı kucuk dusurucu bırsey soylememısımkı nasıl olmayan bır olayda plakasına kadar vererek teshır edebılırım ılgılı kısılerı yemın edıyorum dua ediyorum bazılarınız ıcın Allahım yarattın barı takıp et dıye. fatıh emeklı gunahımı aldınız hakkımı helal etmıyorum sıze saka saka :D polıs veya asker kanunun koruyucusu veya kollayıcısı olamaz kanunun uygulayıcısı olabilir kanunlar korunmak ıcın var degıller duzenleyıcı olmak ıcın varlar unıversıte okudum dıyorsunuz gercı ama ? bırakın arkadaslar bu bos muhalefetı arkasında bırseye dayandırmadan bos laflarlada kırlılık yaratmayın ınsallah yasadıklarım bırgun sızın basınızada gelırde derdınızı anlatacak bırını bıle bulamazsınız ne dıyeyım bu arada ıstanbuldaki inanmayan arkadaslar kormanıza gerek yok şişlideyim ben gelin buyrun vites topuzunun ne halde kaldıgını gorun hatta burada anlatmayı unuttugum arka koltukları bıle kaldırıp bakmıslar hala sungerlerını yerıne oturtamıyorum gerci burada bu kadar yazsamda ne fayda neyse daha fazla yorulmak ıstemıyorum kusura bakmasın kafasını sısırdıgım arkadaslar keske konuyu plakamı kendım soktum nasıl olmus dıye acsaydım eınsteın bosuna dememıs onyargıyı parcalamak atomu parcalamaktan daha zor dıye...
valla ural bende arkdaşlar katılmadan geçemiyorum , bana yalan olmasda bu hikayede bişiler eksik gibi geliyor ,
yunus çeviriyor narkotik araması yapıyorlar (plakanın arkasına bakacak kadar) ve plaka elinde kalıyor , sonra vites topuzunu çalıp gidiyor , bu arada sende onlara atar yapıyorsun ,
neyse bununla geçmiş olsun..
abı ben nerede vıtes topuzunu caldılar demısım ya vıtes topuzunu soktuler dedım sadece nasıl anlıyorsun anlamadımkı ..sagol bu arada ıyı dılegın ıcın.
:D gercekten foruma ılk uye oldugumda sevıye neredeydı sımdı sevıye nerelere dusmus ne kadar anlamadan konusan bır mıllet olmusuz maalesef yahu arkadaslar tamam bırseyıde bılmıyorsunuz neden konusuyorsunuz onu anlamıyorum.herhangi bir sabıkam vs yok polıse uyuzluk yapacak olsam zaten orda arardım 155'ı zabıt tuttururdum yanımda sahıdım vs var benıde arabamıda o sekılde arayamazkı zaten polısın plakasına kadar vermısım kanunı bır durum olursa bakarlar adamlar benım gbt kayıtlarıma ne zmn nerde hangı polıs cıhazından benı gbt'ye sokmuslar hersey en ınce detayına kadar cıkar konu kapatılsın dıyen arkadaslar neye dayanarak kapatılsın ben burada kımseyı kucuk dusurucu bırsey soylememısımkı nasıl olmayan bır olayda plakasına kadar vererek teshır edebılırım ılgılı kısılerı yemın edıyorum dua ediyorum bazılarınız ıcın Allahım yarattın barı takıp et dıye. fatıh emeklı gunahımı aldınız hakkımı helal etmıyorum sıze saka saka :D polıs veya asker kanunun koruyucusu veya kollayıcısı olamaz kanunun uygulayıcısı olabilir kanunlar korunmak ıcın var degıller duzenleyıcı olmak ıcın varlar unıversıte okudum dıyorsunuz gercı ama ? bırakın arkadaslar bu bos muhalefetı arkasında bırseye dayandırmadan bos laflarlada kırlılık yaratmayın ınsallah yasadıklarım bırgun sızın basınızada gelırde derdınızı anlatacak bırını bıle bulamazsınız ne dıyeyım bu arada ıstanbuldaki inanmayan arkadaslar kormanıza gerek yok şişlideyim ben gelin buyrun vites topuzunun ne halde kaldıgını gorun hatta burada anlatmayı unuttugum arka koltukları bıle kaldırıp bakmıslar hala sungerlerını yerıne oturtamıyorum gerci burada bu kadar yazsamda ne fayda neyse daha fazla yorulmak ıstemıyorum kusura bakmasın kafasını sısırdıgım arkadaslar keske konuyu plakamı kendım soktum nasıl olmus dıye acsaydım eınsteın bosuna dememıs onyargıyı parcalamak atomu parcalamaktan daha zor dıye...
Ural son mesajın olmamış kardeşim,konuya yazan herkese hakaret etmişsin...
Polisle alakalı bi sıkıntın varsa git savcılığa ver dilekçeni. o zaman inanalım haklılığına. bi çok çevirmeye girdim, hiçbirinde tartışıp ehliyetimi kaptırmadım. hiçbir polis değil plakama, aracıma yan gözle bile bakmadılar.
Merak etme delikanlı, bir eğitimci olarak her yıl 120 tane senin gibi geçlerin topluma kazandırılmasıyla ve sosyal birey olmaları için emek sarf ederim.
Ve samimi bir yaklaşım istersen, yazdıklarını okuyunca ve hatta yazdığın cümle dizilişinden bile gördüğüm; değil aramak, aracla yola çıkmanı bile sakıncalı görüyorum.
BU YAZDIKLARIMI ÖZ ELEŞTİRİYE AÇIK OLDUĞUNU DÜŞÜNEREK, NACİZHANE KENDİ DÜŞÜNCELERİMİDE KATARAK YAZDIM. SURÇİLİ LİSAN ETTİYSEK AFFOLA.
abi eger burada yazdıgın dılle heryıl 120 tane geç (!!!) yetıstırıyorsan vay halimize ben empati kurabileceğini dusunerek nacizhane(???) bırseyler yazmaya calıstım surçili(!!!) lisan ettiysem ben de affola ...
Ural son mesajın olmamış kardeşim,konuya yazan herkese hakaret etmişsin...
hakaret suclamasını kesınlıkle kabul etmıyorum abı kaldı kı hakaret edecek olsam ınan bana platformu burası olmazdı karsılıklı saygı cercevesı ıcınde konustugum ınsanlar var. sende ıstanbuldaymıssın buyur gel vıtes topuzunun,koltukların halını gor kararı sen ver baskada bır sey soylemıyorum.
since1453
21/01/2012, 15:33
Güzel anlatıyorsun ama tutarsız anlatıyorsun.
polis uyuşturucu arıyorsa tabiki buyrun sayın genç siz kenarda oturun izin verirseniz bizde siz çayınızı yudumlarken aracınızı arayalım demez girer araca ve arar araca sert davranır mı derseniz onun insiyiyatifi sert davrandı derseniz yok yapmamiştir demem
Ama gelelim size neden inanılmamasının nedenine hiç bir polis 3 kuruşluk vites topuzunu söküpte cebine atıp çalmaya çalişmaz
Hiçbir polis plakanı sçküpte çalmaz çok mu kıl oldu yapıştırır kafanı cama takar kelepçeyi alır gözaltına sabaha kadar titrer durursun korkudan
nerdeyse cüzdanı son anda kurtatrdım diyceksin ?
Herşeyi birak senin dediklerin doğru olsun 10 yaşında çocuk alr polisin yaka numarası yada aracın plaka nosunu gider en yakın karakola suç duyurusunda bulunur
Kimsenin kalkıpta polisimizi 3 kuruşluk bir ucube şeklinde sallamalarla küçük düşürmeye hakkı yok...
Burda yorum yazıp küçük gördüğün birçok adam senin bir ömür ulaşamiycağin hem maddi hem manevi yönden konumlarda olan saygın mevkilerde bulunan insanlar haddini bilicen insanlığını bilicen
yazılıcak çok şey var ama değmez ,
Bu yazımı okuyan admin ve sayın arkadaşlarım yazdıklarım ağir olduysa özür dilerim ama çoluk çocuğun espiri olsun diye yada neyse yazmıyım öbürü şeyi gece günndüz canını riske atan polisimizi bu şekilde aşşağilamasına izin veremem sizlerinde aynı insiyatifi göstereceğinize inanıyorum
Güzel anlatıyorsun ama tutarsız anlatıyorsun.
polis uyuşturucu arıyorsa tabiki buyrun sayın genç siz kenarda oturun izin verirseniz bizde siz çayınızı yudumlarken aracınızı arayalım demez girer araca ve arar araca sert davranır mı derseniz onun insiyiyatifi sert davrandı derseniz yok yapmamiştir demem
Ama gelelim size neden inanılmamasının nedenine hiç bir polis 3 kuruşluk vites topuzunu söküpte cebine atıp çalmaya çalişmaz
Hiçbir polis plakanı sçküpte çalmaz çok mu kıl oldu yapıştırır kafanı cama takar kelepçeyi alır gözaltına sabaha kadar titrer durursun korkudan
nerdeyse cüzdanı son anda kurtatrdım diyceksin ?
Herşeyi birak senin dediklerin doğru olsun 10 yaşında çocuk alr polisin yaka numarası yada aracın plaka nosunu gider en yakın karakola suç duyurusunda bulunur
Kimsenin kalkıpta polisimizi 3 kuruşluk bir ucube şeklinde sallamalarla küçük düşürmeye hakkı yok...
Burda yorum yazıp küçük gördüğün birçok adam senin bir ömür ulaşamiycağin hem maddi hem manevi yönden konumlarda olan saygın mevkilerde bulunan insanlar haddini bilicen insanlığını bilicen
yazılıcak çok şey var ama değmez ,
Bu yazımı okuyan admin ve sayın arkadaşlarım yazdıklarım ağir olduysa özür dilerim ama çoluk çocuğun espiri olsun diye yada neyse yazmıyım öbürü şeyi gece günndüz canını riske atan polisimizi bu şekilde aşşağilamasına izin veremem sizlerinde aynı insiyatifi göstereceğinize inanıyorum
anladımkı senın aklı dengen yerınde degıl yazdıklarımı anlayamıyorsun cunku beynın yok anlama organında kafan yerıne daha asagılarda bır yerlerde sen evınde fılm ızlemeye devam et yerın su anda oldugu gıbı ruyalar alemınden daha farklı bır yer degıl daha fazla yazacaksan yuregının yettıgı heryerdeyım gel cayımızı ıc bunları yuzume karsı soyle konusalım senınle anladıgın dılde hadı eyv .
since1453
21/01/2012, 15:50
anladımkı senın aklı dengen yerınde degıl yazdıklarımı anlayamıyorsun cunku beynın yok anlama organında kafan yerıne daha asagılarda bır yerlerde sen evınde fılm ızlemeye devam et yerın su anda oldugu gıbı ruyalar alemınden daha farklı bır yer degıl daha fazla yazacaksan yuregının yettıgı heryerdeyım gel cayımızı ıc bunları yuzume karsı soyle konusalım senınle anladıgın dılde hadı eyv .
hakikaten en unreal sin.oğlum seni adam yerine koyupta muhatap alanda suç.Senin gibi çok kişiyle konuştuk dediğin gibi ama büyüdüka rtık çocukluğu bıraktık evlendik yuva kurduk saygın bir kurumda yönetici olduk
fazla söze gerek yok git işine
hakikaten en unreal sin.oğlum seni adam yerine koyupta muhatap alanda suç.Senin gibi çok kişiyle konuştuk dediğin gibi ama büyüdüka rtık çocukluğu bıraktık evlendik yuva kurduk saygın bir kurumda yönetici olduk
fazla söze gerek yok git işine
hayat sana guzel klavye delıkanlısı :D soylesene su saygın kurumunu zıyarete geleyım bırgun bu soyledıklerını ben senı davet ettım gelıp yuzume karsı soyleyemedın ben gelıp senın yuzune karsı bırkac sey soyleyeyım barı :D :D
since1453
21/01/2012, 15:59
hayat sana guzel klavye delıkanlısı :D soylesene su saygın kurumunu zıyarete geleyım bırgun bu soyledıklerını ben senı davet ettım gelıp yuzume karsı soyleyemedın ben gelıp senın yuzune karsı bırkac sey soyleyeyım barı :D :D
bırak yanına gelmeyi sana adres vermeyi seni muhatap alıpta birdaha cevap dahi yazmıycam...
fotobelit
21/01/2012, 16:03
Yani gerçekten olayın buraya kadar geleceği belliydi..15-16 yaşlarında böyle şeylerin olması normal ama yetişkin diyebileceğimiz yaşlarda restleşmeler hiç yakışık almamış..Birde böyle bir platform da..Bence bu konu çok uzamış..Saygı değer adminlerin işine karışmak haddime değil ama nacizane fikrim, bu konuyu kaldırmak bence en mantıklı hareket olucak..Saygılar...(Restleşme derken Kıvanç beyi hiç bir şekilde katmıyorum..)
since1453
21/01/2012, 16:07
Yani gerçekten olayın buraya kadar geleceği belliydi..15-16 yaşlarında böyle şeylerin olması normal ama yetişkin diyebileceğimiz yaşlarda restleşmeler hiç yakışık almamış..Birde böyle bir platform da..Bence bu konu çok uzamış..Saygı değer adminlerin işine karışmak haddime değil ama nacizane fikrim, bu konuyu kaldırmak bence en mantıklı hareket olucak..Saygılar...
Cemil bey mesele restleşmek değilki böyle bir platform da polisimize dil uzatılması ve uyarınca da tehdit mesajı gibi bir msj
yaşınız bende büyük ALLAH aşkına böyle bir polis davranışı gördünüz mü?
fotobelit
21/01/2012, 16:10
Cemil bey mesele restleşmek değilki böyle bir platform da polisimize dil uzatılması ve uyarınca da tehdit mesajı gibi bir msj
Açıkçası bukadarını görmedim ama,nekadar cevap yazarsanız okadar uzayacak konu..Saygıda düştü..Bence arkadaşa ne kadar cevap verirseniz okadar cevap alıcaksınız gibi geliyor..
since1453
21/01/2012, 16:13
Açıkçası bukadarını görmedim ama,nekadar cevap yazarsanız okadar uzayacak konu..Saygıda düştü..Bence arkadaşa ne kadar cevap verirseniz okadar cevap alıcaksınız gibi geliyor..
bir öcneki msjımda yazdım zaten birdaha cvp yazmam o kişiye hatta bu konuya
fotobelit
21/01/2012, 16:14
bir öcneki msjımda yazdım zaten birdaha cvp yazmam o kişiye hatta bu konuya
Ben sizin için değil,genel anlamda yazdım cevap alıcagınızı...
Semih Kurtulmus
21/01/2012, 16:30
Aynen katılıyorum o kadarını yapmazlar ben çok polis tanıyorum hem arkadaş anlamında hemde aile olarak görüştüğümüz , onlardan muhabbetleri dinliyorum ama yok olacağına değil.. Dediğin gibi abi zaten polis kendine laf ettirmez ederse nezaret yolu görünür birde odunu yer gidene kadar o olur..