Orijinalini görmek için tıklayınız : Bmw 3.25i Çizim
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/396910_2928714853470_1128907518_3049642_2000277616 _n.jpg
;)
06kaymak
18/01/2012, 01:16
tebrikler...
Sana bişeyler öğretebilmişim demek Arap :D
Sana bişeyler öğretebilmişim demek Arap :D
bağa mı didin ? :D
Tayfun-E30
18/01/2012, 02:09
kardeşim, bir güzelsanatlar mezunu olarak çizgilerin çok güzel, çıkardığın işte çok güzel ama resminden ölçerek çizmediğin, perspektifinin çok kuvvetli olduğu ortada, gölgelendirmelerin realistik olamaya çok yakın ( benimkilerde seninkiler gibi ) yani işin özü çok güzel ama sadece özenerek fotoğraf gibi çizebilirsin..
Tayfun Sende çizim yapıyormusun ?
Birkaç foto eklesene merak ettim :D
kardeşim, bir güzelsanatlar mezunu olarak çizgilerin çok güzel, çıkardığın işte çok güzel ama resminden ölçerek çizmediğin, perspektifinin çok kuvvetli olduğu ortada, gölgelendirmelerin realistik olamaya çok yakın ( benimkilerde seninkiler gibi ) yani işin özü çok güzel ama sadece özenerek fotoğraf gibi çizebilirsin..
teşekkür ederim bende zaten şuan güzel sanatlar okuyorum. resim biraz aceleye geldi o yüzden böyle oldu :)
Tayfun-E30
18/01/2012, 02:16
dostum inan pcde hiç cizimim yok ama zaten ben sıkılır çizemem güzel çizimlerimde hep okulda kaldı (diplomaya sayıyorum) kendimi övebiliceğim tek nokta hep sınıf birincisi olmam ve herkezin tüm derste çizdini 15 dakkada çizmem olabilir =) işin özü ben yıllarca çizmiş güzel sanatlara girince çizmekten soğumuş birisiyim..
Tüh ya keşke çizim örnekleri olsaydı yol gösterirdi bizlere
Tayfun-E30
18/01/2012, 02:29
Tüh ya keşke çizim örnekleri olsaydı yol gösterirdi bizlere
kardeşim detailing yazmıssın ordan konusalım ne kullanıyorsun =)
StrawBeeRy
18/01/2012, 02:31
eline sağlık güzel olmuş
kardeşim detailing yazmıssın ordan konusalım ne kullanıyorsun =)
O konuya girersek çıkamayız valla :D
çok güzel olmuş şahısın biri benim fioyu çizcekti unuttu galiba.hayatta isim vermem -oğuz:D
Tayfun-E30
18/01/2012, 02:41
O konuya girersek çıkamayız valla :D
yaa manyak oldum temizlemekten binemiyorum fio çizicekmissin sözlerini unutmaaa =) siyah araba büyük dert bide..
çok güzel olmuş şahısın biri benim fioyu çizcekti unuttu galiba.hayatta isim vermem -oğuz:D
İsim vermek istemiyorum ama Asil arkamdan Gonuşmuş :D
yaa manyak oldum temizlemekten binemiyorum fio çizicekmissin sözlerini unutmaaa =) siyah araba büyük dert bide..
Aynen ama glaze uygularken yavaş yavaş aynalaşıyo ya o haz paha biçilemez :D
Tayfun-E30
18/01/2012, 02:46
Aynen ama glaze uygularken yavaş yavaş aynalaşıyo ya o haz paha biçilemez :D
glaze polisaj makinasıyla uyglansa israfın onune geciliyor esasındaa =)
Ben finishing padle 900 devirde yapıyorum aheste aheste :D
Tayfun-E30
18/01/2012, 02:50
Ben finishing padle 900 devirde yapıyorum aheste aheste :D
super, doğru uygulama..
Koyu renge sahip olunca herşeyi öğreniyor insan :D