Orijinalini görmek için tıklayınız : Kapılardan çok ses gelıyor
aracım2010 model genel bakımdan 2 ay önce çıktı fakat arka kapılardan normal düz yolda bile ses geliyor.aynı problemi yaşayanlar var mı?Giderken en ufak bir yol bozukluğunda bile kapıların sesını duymak sınır edıyor
2008 grande punto aynı sorun bende de var ama dert etmiyorum
Solitude
18/01/2012, 01:56
Bende var aynı problem henüz sizinki kadar şiddetli değil ancak ben dert ediyorum valla, kulağı biraz hassas birisiyim.
blackhawk
18/01/2012, 14:52
gıcırtı şeklinde ses varsa kapı menteşelerini motor yağı ya da ince yağ ile kapı kilit ve karşılıklarını gresle yağlayın. hatta kapı lastiklerini vazilin ile hafif yağlayın ki kapı ve lastik tam öpüşsün.
Arka Acip kaparken asiri bi gicirti baslamisti bende de yaglamak vs fayda etmedi kapi gergileri degistirildi
valla bence gıcırtı değilde çukurlarda falan gacır gucur diye ses geliyor sol arka kapıdan
blackhawk
18/01/2012, 21:55
valla bence gıcırtı değilde çukurlarda falan gacır gucur diye ses geliyor sol arka kapıdan
Kapı kilitlerini yağla geçer:)
Kapı kilitlerini yağla geçer:)
hocam kilit değilde sanki kapıdan komple ses geliyor gibi pilastik bir aksamın çatırdaması gibi
kapı içlerine camın inip kalkmasını engellemiyeck şekilde cam elyaf koymanı tavsiya ederim %60 gibi bi sonuç alırsın
gıcırtı şeklinde ses varsa kapı menteşelerini motor yağı ya da ince yağ ile kapı kilit ve karşılıklarını gresle yağlayın. hatta kapı lastiklerini vazilin ile hafif yağlayın ki kapı ve lastik tam öpüşsün.
+1
arkadaşlar benim kapılardan gelen sesler biraz artmaya başladı bunun çözümü nedir acaba kimi arkadaş wd 40 ile yağlayın demiş nereleri yağlamalıyız bu yağlama işlemi çözüme ulaştırımı
kapı içlerine camın inip kalkmasını engellemiyeck şekilde cam elyaf koymanı tavsiya ederim %60 gibi bi sonuç alırsın
camın fitilinden içeri giren su elyafa zarar verip koku yapmasın?