Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Spor yay garanti dışı bırakır mı ?

Semih Kurtulmus
17/01/2012, 21:52
Arkadaşlar yeni aldığım aracımı 6.5 luk ile yapıştırmak istiyorum (abartı gelir ise 5 kullanırım) yalnız garanti dışı bırakma olayı doğru mudur ? Öyle ise hayaller suya düşer ... :rip:

Ayberk0616
17/01/2012, 22:05
Amortisörler garanti dışı kalcağı kesin ama gerisi hakkında bişey diyemem :D

Semih Kurtulmus
17/01/2012, 22:11
Amortisörler garanti dışı kalcağı kesin ama gerisi hakkında bişey diyemem :D

Pff tam olarak araştıran kimse yok mu yahu ?

Tayfun-E30
18/01/2012, 01:41
1.si 6,5 basan gp yayı yok.. 2.sine gelicek olursak evet normal şartlar altında spor yay yürüyeninizi garanti dışı bırakır ama servisle aranız iyiyse yada servise bakıma gitmeden söker orjinalini takarsanız problem olmaz.. ayrıca serviste kimse kayıt tutmuyor spor yayla gıdıp yürüyende bir problem olunca orjinal yaya geçip servise giderseniz problem olucağını düşünmüyorum..

Semih Kurtulmus
18/01/2012, 01:44
1.si 6,5 basan gp yayı yok.. 2.sine gelicek olursak evet normal şartlar altında spor yay yürüyeninizi garanti dışı bırakır ama servisle aranız iyiyse yada servise bakıma gitmeden söker orjinalini takarsanız problem olmaz.. ayrıca serviste kimse kayıt tutmuyor spor yayla gıdıp yürüyende bir problem olunca orjinal yaya geçip servise giderseniz problem olucağını düşünmüyorum..

O zaman ben gidip bir servisle görüşeyim orada tanıdıkları vardı galiba babamın .. Belki çözüm bulurum :)