Orijinalini görmek için tıklayınız : Satılık g.punto özel polyerserli 2 takımlık mid medefesi
arkadaşlar artık g.puntom yok pertte ayrıldı ve ses sistemimi söktüm güven pandizot yapımı özel polyesterli 2 takımlık mid medefesi var elimde aracın üstünde 1 ay kadar kısa bir süre takılı kaldı sıfır gözüyle bakılsın 160 tlye yaptırmıştım grubumuzun üyeleri faydalansın istedim 70 tl gibi komik bir rakama bu sıfır pandizotu bırakıyorum istediğiniz zaman gelip alabilirsiniz irtibat 0532 313 75 34
34ozkankurtuldu34
17/01/2012, 13:55
Hayırlı satışlar uygun fiyat ve güzel bir ürün en kısa zamanda satılır bence.
hayırlı satışlar tesisatçılar kaçırmasın güzel fiyat
luleburgazli
17/01/2012, 19:17
off imkanım olsa duramz alırdım...
sağolun arkadaşlar maksadım ticaret değil bu fiyata kimse bulamaz böyle bir pandizot benim artık puntom pert buradaki arkadaşlarımızın işi görülsün sadece
Raistlin
21/01/2012, 12:36
orijinal pandizot lazım bana o var mı elinizde ?
malesef orjinali bendede yok
şaşırtıcı bir durum böyle sıfır bir parçanın bu fiyata burada hala satılamaması çok garip şahsen tesisatım olmasa bile puntom olsa alır koyarım bir kenara
luleburgazli
26/01/2012, 12:53
Vallah ben alırdım elden taksit yaparsan alırım yinede
arkadaşım ben ticaret peşinde değilim canım kardeşim sadece sitemizdeki üyelerimizin puntocularımızın işi görülsün ben bu pandizotu 160 tl ye yaptırdım güven pandizotta şirinevlerde açın telefon sorun yenisi ne kadar artı gel gör bir yerinde hata varsa sıfırdan farksız toz toprak yırtık yok 15 gün takılı kaldı varsa bir kusuru hediye edicem benim bir işime yaramıyor bedava vermekte kişiliğimi rahatsız ediyor sana son 50 tl en azından bir adı olsun takside gerek yok lazımsa 50 tl ye gel vereyim sana
luleburgazli
27/01/2012, 17:41
turgay kardeşim bende ticaret yapıyorsun demedim sana ben sadece şuanda imkanım olmadığı için böyle bir konuda yardımcı olurmusun diye sormuştum ama eyvallah kardeşim yinede daha sonra belki görüşürüz...
puntocu07
04/02/2012, 12:42
Turgut kardeşm konuyu kitliye bilirsin ben alıyorum
Forumdan onur arkadaşımıza pandizot verilmiştir..