Orijinalini görmek için tıklayınız : Samsung Galaxy Ace S5830 Android Cep Telefonu
Arkadaslar bu telefonu kullanan arkadaslardan yorumlarını rica etsem ona gore alacam ve ınternetten sanalreyonum.com dan almayı dusunuyorum sıte nasıldır.
Garantısı KVK veya Genpamıdır ? benım ıcın onemlı navıgasyonu yukleyebılırmıyız garmın,ıgo,ndrıve vede bu son sorum en önemlısı nette gezer ıken ipohonedekı gıbı yakınlastır uzaklastır ve web sayfasının gorunurlugu nasıl nokıa e55 den nete gırıyorum sayfanın yarısı gozukuyor dıger yarısını gormek ıcın saga,sola,asagıya ınıyorum bunda durum nasıl.
Not:Su ankı nokıa e55 telefonumdan GPRS I UCRETSIZ kullanıyorum gps ayarlarını degıstırdıgımden dolayı sebeke veya bluetoth tabanlı degıl dırek dahılı GPRS ten uyduya baglanıyor bu telefondada bu durum varmı yoksa sebekedenmı baglanacagım gprs e
Tesekkurler
site hakkında yorum yapabilirim,şu an kullandığım x6 yı ordan almıştım, garantilik işim olmadı ama paralel ithalat ürünü satıyorlar,müşteri hizmetlerine ulaşmak zordur, kargoyu normalden geç göndermşlerdi,hatta dayanamayıp gidip şubeden elden almştim. son olarakda tlfonun kutusu açılmıştı.
luleburgazli
15/01/2012, 18:58
siteyi ben bilmiyorum mağazada mağaza müdürüm kullanıyor yeni aldı 10 gün felan oldu heralde fiyatı 590 tl di sanırım çok uyguna aldı eğer daha uygun fiyat bulamazsan nereden aldığınıda öğrenirim. telefon çok iyi tek problemi hafızasının düşük olması program yükleyince yavaşlayabilir bazı programlarda sd karta taşınmadığından dolabiliyor hatta bu sabah bu konuyu konuştuk android sistem olunca herşeyi denemek için indiriyorsun ve tabi hafıza şişiyor... bende de htc wildfire var aynı problem bendede mevcut ana hafıza düşüklüğü... onun dışında şık ve güzel bir telefon navigasyon olarak gps i içinde müdürüm nvigasyonu kullanmıyor ama harici bir program yüklenebilir bende ki cihaza bende igo my way yükledim illaki bir program bulursun... saygılar...
Ziyaretci036
15/01/2012, 23:24
ben kullandım 10 numara telefon. şuanda kardeşim kullanıyor.ama şarj biraz sıkıntılı.
yorumlara bakınca almaya karar verdım tesekkurler herkese fakat ınternnet kvk,genpa garantılı 599 tl ye buldum kafam karıstı ınternettenmı alsam elektroworlddenmı arada 40 tl fark var.
bu sıtede 599 tl sıtenasıldır kvk ,genpa garantılı telefon
Samsung Galaxy Ace S5830 Cep Telefonu(SİYAH BEYAZ KAPAK)-VADE FARKSIZ 12 TAKSİT - Ceppaket.com En ucuz cep paketleri (https://www.ceppaket.com/Samsung-Galaxy-Ace-S5830-Cep-Telefonu-SiYAH-BEYAZ-KAPAK-VADE-FARKSIZ-12-TAKSiT_26.html#2)
edelsang
15/01/2012, 23:44
yılbaşında aldım bende 15 gündür kullanıyorum çok memnunum tek sıkıntısı program yükleyince kasmaya başlıyor çok fazla bi uygulama yüklemezseniz çok iyi..Birde sarjı 1 gün gitmiyor yani 12 saat falan anca ben yoğun kullanımla 9 saat anca kullanabiliyorum :( . GPS özelliği gayet iyi durduğunuz yerde pek fazla net göstermiyor ama hareketli olduğunuzda an ve an gösteriyor yerinizi diğer türlü 20mt alandasınız gibi bir değerde gösteriyor.