Orijinalini görmek için tıklayınız : Yarın büyük gün:)
engincantan33
13/01/2012, 01:54
arkadaşlar biliyorsunuz bravo konusunda forum sakınlerının deyım yerındeyse kafasını yemıstım....yarın araca bakmaya gıdıoyrum...halen kararsızım...yarın arabaya bınıcem ve kalbımın sesını dınlıycem...olmazsa eger bırdaha kesınlıkle FİAT marka araca bınmeyı dusunmuyorum cunku punto da yuksek beygırlı aracı yok!!!konuyu dagıtmayım bu arada:)
yarın oglen saatlerınde bravo benım olabılır yada sız dahıl cevremdekı arkadaslarda dırdırımdan kurtulur...:))))
GP COSKUN
13/01/2012, 02:00
hadi bakalım hayırlısı olsun diyelim almadan gelme
engincantan33
13/01/2012, 02:06
hadi bakalım hayırlısı olsun diyelim almadan gelme
abı sen al dıyorsan valla alırım...saka bı yana benı tek dusunduren sey seneye askere gıdebılırım ve dolayısılya ıkıncı elı korkutuyor!!!!!!
tutup 2011 actıve plus aracı galerıye versem 20 bın kmde 12o lık bana ne verır?en olu fıyat yanı!!!
dedımya bu araba olmazsa FIAT markasından ıstemeyerek vazgecıcem sırf motor gucunden oturu!!!
kalbinin sesi bravo diyor ama etraftaki insanlar o sesi dindirmeye çalışıyor kesin.ben olsam düşünmeden bravo alırım.hastasıyım.
yarın araca bakmaya gıdıoyrum...halen kararsızım...yarın arabaya bınıcem ve kalbımın sesını dınlıycem...
Bende trabzona gittiğimde bile kararsızdım ama şuanda hiç pişman değilim, umarım sende olmazsın. En kötüsünde bile (satarken daha aşağıya vermen gerkirse) kaybedeceğin rakam bu zevke değer bence.
Hayırlısı olsun.
Not : Yahu lafı gevelemeyeyim şunu alda, sende kurtul bizde :D :D :D
engincantan33
13/01/2012, 02:11
Bende trabzona gittiğimde bile kararsızdım ama şuanda hiç pişman değilim, umarım sende olmazsın. En kötüsünde bile (satarken daha aşağıya vermen gerkirse) kaybedeceğin rakam bu zevke değer bence.
Hayırlısı olsun.
Not : Yahu lafı gevelemeyeyim şunu alda, sende kurtul bizde :D :D :D
abı herturlu kurtuluyorsunuz:))) almazsam eger fıat almam artık cunku her aracını kullandım!!! sonuç:kurtuluyorsunuz benden temellı:)))))
alırsam gene basınızı agrıtmaya devammmm :))))
abı herturlu kurtuluyorsunuz:))) almazsam eger fıat almam artık cunku her aracını kullandım!!! sonuç:kurtuluyorsunuz benden temellı:)))))
alırsam gene basınızı agrıtmaya devammmm :))))
Al, Al haddime değil ama başımızın üstünde yerin var. Bukadar zamanda kendimi aileden gördüğüm bir yerde bir kardeşin eksilmesi üzer bizi...
engincantan33
13/01/2012, 02:25
Al, Al haddime değil ama başımızın üstünde yerin var. Bukadar zamanda kendimi aileden gördüğüm bir yerde bir kardeşin eksilmesi üzer bizi...
eyvallah abı sagolasın...walla 124 den basladı bızım aıledekı fıat markası..hemde baya bı fanatık sekılde ılerledı sanırım bravo olmazsa ben bozucam gıbı :)
alibozpinar
13/01/2012, 02:27
alınca ara beni de görelim kaç boy fark atarmış bu alet . evoya :)
engincantan33
13/01/2012, 02:31
alınca ara beni de görelim kaç boy fark atarmış bu alet . evoya :)
kardesım zaten testını yapıcaksın:)) sozum var sana:D
Büyük gün bugün :) Hadi Engin çatlatma bizi. :)
Duyduğuma göre Forexin sağ alt köşesindeki Engin penceresini tıklayınca bu link geliyormuş :D
effect1903
13/01/2012, 11:22
arkadaşlar biliyorsunuz bravo konusunda forum sakınlerının deyım yerındeyse kafasını yemıstım....yarın araca bakmaya gıdıoyrum...halen kararsızım...yarın arabaya bınıcem ve kalbımın sesını dınlıycem...olmazsa eger bırdaha kesınlıkle FİAT marka araca bınmeyı dusunmuyorum cunku punto da yuksek beygırlı aracı yok!!!konuyu dagıtmayım bu arada:)
yarın oglen saatlerınde bravo benım olabılır yada sız dahıl cevremdekı arkadaslarda dırdırımdan kurtulur...:))))
Gp'da 150 hp var, yüksek değil mi ?
engincantan33
13/01/2012, 13:11
Gp'da 150 hp var, yüksek değil mi ?
ben nıe bılmıorm hoca ??stok orjınal bı t-jet cıkardı o kadar!!!
effect1903
13/01/2012, 13:14
ben nıe bılmıorm hoca ??stok orjınal bı t-jet cıkardı o kadar!!!
Hiçbirşey anlamadım yazdığından.. ayrıca hoca değilim ben :)
engincantan33
13/01/2012, 14:15
Hiçbirşey anlamadım yazdığından.. ayrıca hoca değilim ben :)
ne olduğunuzu bılmıyorum bundan sonra ''kardeş'' diim o zaman...
anlayabılecegınız sekılde yazıyorum
1-120 beygir gücünün(horsepower)üstünde orjinal yani tunnıngsız FİAT GRANDE PUNTO yok...ben mi yanılıyorum acaba kardeşşşş???
umarım anlatabilmişimdir derdimi....bildiğim kadarıyla;
1-grande t-jet=120
2-evo multıaır=105
3-bravo olayına gırmıyorum konumuz grande punto çünkü...
yada benim haberim olamamış 2006 dan beri...
effect1903
13/01/2012, 14:30
ne olduğunuzu bılmıyorum bundan sonra ''kardeş'' diim o zaman...
anlayabılecegınız sekılde yazıyorum
1-120 beygir gücünün(horsepower)üstünde orjinal yani tunnıngsız FİAT GRANDE PUNTO yok...ben mi yanılıyorum acaba kardeşşşş???
umarım anlatabilmişimdir derdimi....bildiğim kadarıyla;
1-grande t-jet=120
2-evo multıaır=105
3-bravo olayına gırmıyorum konumuz grande punto çünkü...
yada benim haberim olamamış 2006 dan beri...
Bravo ile karıştı sanırım pardon.. Ama üslubunuz, yaklaşım tarzınız hiç hoş değil bence, bu kadar kardeşşşş şeklinde kızarcasına tepki vermenize gerek yok, ortada kızacak bir durum da yok.. Birbirimize (tanışmıyorsak eğer) kardeeşşşş hocaa gibi kelimeler kullanmamız hoş değil bence.. Eğer bu kadar asabi biri iseniz size yorum yapmayalım bundan sonra.. Ya da benim yazdıklarımı dikkate almayın..
engincantan33
13/01/2012, 14:38
Bravo ile karıştı sanırım pardon.. Ama üslubunuz, yaklaşım tarzınız hiç hoş değil bence, bu kadar kardeşşşş şeklinde kızarcasına tepki vermenize gerek yok, ortada kızacak bir durum da yok.. Birbirimize (tanışmıyorsak eğer) kardeeşşşş hocaa gibi kelimeler kullanmamız hoş değil bence.. Eğer bu kadar asabi biri iseniz size yorum yapmayalım bundan sonra.. Ya da benim yazdıklarımı dikkate almayın..
valla ben tepki vermedim ama sanal ortam olduğu için jest ve mımıkler olmadıgı ıcın oyle gelmıs olabılır...asabı oldugumu sanmıyorum ama dusuncenede saygı duyarım tabı.yorum yapmayabılırsın bu doğal hakkın...simdiye kadar forumdan kımseye saygısızlık veya takıntı gıbı olaylarım olmadı...ben gene dıkkate aldıgın ıcın actıgım konuyu tşk edeyım sonrada nasıl ıstersen oyle dusunebılırsın..:war00000:
Engin ne zaman gidiyorsun, saat kaçtan sonra hayırlı olsun diyeceğiz :)
engincantan33
13/01/2012, 14:51
Engin ne zaman gidiyorsun, saat kaçtan sonra hayırlı olsun diyeceğiz :)
abıcım kadın adanadan gelıcek mersıne beklıyorum ıste :((((
zaten arabaya baktırırım kredı borcu varmıs sanırım o bugun kalkar mı hemen bılmıyorum ama kalkmasa bıle onu oderım araba bende kalır dıye dusunuyorum bakalım :D
zaten arabaya baktırırım kredı borcu varmıs sanırım o bugun kalkar mı hemen bılmıyorum ama kalkmasa bıle onu oderım araba bende kalır dıye dusunuyorum bakalım :D
Dur olmadı, Kredi borcu kalkmazsa satışı nasıl alacaksın ?, Aman ha, güven duygusu üzerinden böyle bir yola girme, Ola ki aracın üzerinde sırada bekleyen bir haciz dosyası varsa kredi borcundan dolayı bekleyen rehin kalkınca o dosya devreye girmesin ?
Bu konularda çok bilgili olmasamda damdan düşmüş biriyim, dikkat et...
since1453
13/01/2012, 15:22
abıcım kadın adanadan gelıcek mersıne beklıyorum ıste :((((
engin bey sakın güvenme canın yanar bu devirde baba oğul birbirine güvenmiyor sen ansıl güveneceksin.....
sözüm meclisten dışarı okdar parayı tanımadiği birine gewenipte bağlayana ya parası çok ya aklı yok derim
aman engin bey para kolay kazanılmıyor
blackhawk
13/01/2012, 19:45
Engin ne yaptın merak içindeyiz?
Ziyaretçi051
13/01/2012, 20:31
Al baride ankaraya yolun düşersede gelde bir jest yapayım sana özel fiat'tan kopma!!!!!!
engincantan33
13/01/2012, 20:48
beyler sonuc negatıf maalesef!!!!
arac geldı aksamustu...bındım servıse gıderken bı 9 km surme sansım oldu araba muazzamm!!!
egerkı bravo almayı dusunenler varsa bence hıc tereddut etmesın gercekten cok begendım kı kullnadıgım actıve plus olmasına ragmen...gelelım sonuca;
kullanıcı bayan ve resımlerınıde gordum arka kapanın camurlukla bırlestıgı yerı surtmus 5 cm cızık ve ufak gocuk ıcın gıtmıs autokınge ve kapıyla camurlugu boyamıs...fıyat ıcınde dusus yapmadı ve bende ıstemeyerek vazgectım....AMA BRAVO ARAYISIM SURUYOR!!!
engincantan33
13/01/2012, 20:58
Fiat Bravo 1.6 Mjet Dynamic Plus 2011 Model 36.900 TL Galeriden satılık ikinci el Siyah renk - 70705084 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-ilk-sahibinden-2011-bravo-1-6-m-jet-dynamic-pl-15-binde-boya-yok-70705084/detay)
istanbullu arkdaşlar yardımınıza ıhtıyacım var!!!araba galerıde ve artık guvenemıyorm mersınden kalk gel falan...ben bu aracla gorustukten sonra expertız raporu alabılırmısınız yardımcı olabılecek cıkabılırmı__??
SchweppeS
13/01/2012, 20:58
Alcağın arabada yüksek motorlu bir araç değilki :) tjet ile arasında aman aman fark yok. Bence performanslı yani iyi giden bir araç en az 2000 motor olmalı
Fiat Bravo 1.6 Mjet Dynamic Plus 2011 Model 36.900 TL Galeriden satılık ikinci el Siyah renk - 70705084 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-ilk-sahibinden-2011-bravo-1-6-m-jet-dynamic-pl-15-binde-boya-yok-70705084/detay)
istanbullu arkdaşlar yardımınıza ıhtıyacım var!!!araba galerıde ve artık guvenemıyorm mersınden kalk gel falan...ben bu aracla gorustukten sonra expertız raporu alabılırmısınız yardımcı olabılecek cıkabılırmı__??
O linkiteki araçta 1.6 ve 105 beygir aayrıca dizel :) 1.4 benzinli 120 beygirlik tjet punto hertürlü yer onu, bence siz yüksek beygir güçlü bir araba aramıyorsunuz :)
engincantan33
13/01/2012, 21:04
Alcağın arabada yüksek motorlu bir araç değilki :) tjet ile arasında aman aman fark yok. Bence performanslı yani iyi giden bir araç en az 2000 motor olmalı
O linkiteki araçta 1.6 ve 105 beygir aayrıca dizel :) 1.4 benzinli 120 beygirlik tjet punto hertürlü yer onu, bence siz yüksek beygir güçlü bir araba aramıyorsunuz :)
soyle aktarıyım sıze ben dızel ve guclu araba arıyorum...yuksek modelde olmalı..keske 2010 model t-jet punto olsa :D
engincantan33
13/01/2012, 21:08
evet sımdı gorustum 105 lıkmıs
lionT-JET
13/01/2012, 23:08
kısmet degılmıs demekkı.hayırlısı olur ınsallah.bende 2 gun once linea 1.6 multijet aldım.performansı tatmınkar.bu arada linea yı alırken 4 arac baktım en sonunda kilometresı orjinal ve temizini aldım.53000 km de bir arac bakmıstım serviste 71000 km de bakım yapılmıs gozukuyordu.ınsallah gonlunuze gore guzel bır araba alırsınız..
engincantan33
13/01/2012, 23:42
kısmet degılmıs demekkı.hayırlısı olur ınsallah.bende 2 gun once linea 1.6 multijet aldım.performansı tatmınkar.bu arada linea yı alırken 4 arac baktım en sonunda kilometresı orjinal ve temizini aldım.53000 km de bir arac bakmıstım serviste 71000 km de bakım yapılmıs gozukuyordu.ınsallah gonlunuze gore guzel bır araba alırsınız..
cok tsk ederım nasıp kısmet ama gozum kaldı yanı bravoda bakalım gonlumuze gore bulursak arayıslara dewam...
Vardır bundada bir hayır. Daha iyisini, gönlüne daha çok hitap edecek aracı bulacağına eminim.
Diğer araç konusunda eğer vazgeçmediysen, hafta içi elimden geleni yapmaya çalışırım.
engincantan33
14/01/2012, 01:54
Vardır bundada bir hayır. Daha iyisini, gönlüne daha çok hitap edecek aracı bulacağına eminim.
Diğer araç konusunda eğer vazgeçmediysen, hafta içi elimden geleni yapmaya çalışırım.
cok tesekkur ederım hocam sagolsun...dusuncenız emın olun yettı
Fiat Bravo 1.6 Mjet Sport Style 2010 Model 36.000 TL Galeriden satılık ikinci el Beyaz renk - 69884072 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-sifir-gibi-bravo-1-6-16-v-jtd-dynamic-69884072/detay)
buna bakmışmıydınız acaba galeriden ama 105 lik olabilir
engincantan33
14/01/2012, 02:38
Fiat Bravo 1.6 Mjet Sport Style 2010 Model 36.000 TL Galeriden satılık ikinci el Beyaz renk - 69884072 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-sifir-gibi-bravo-1-6-16-v-jtd-dynamic-69884072/detay)
buna bakmışmıydınız acaba galeriden ama 105 lik olabilir
baktım 105 lık...tskler
İnsallah gonlunden gecen olur arkadasim, alinmis alinmistir tartisma goturmez pismanlik yaratmaz bahanelerden kurtulup gercekci tavirlar her zaman sagliklidir...
Ziyaretci036
14/01/2012, 12:22
baktım 105 lık...tskler
abicim chip çakarsın olur sana 140 bg 6 ileri canavar off tadından yenmez ama servisle konuşup garanti kapsamı içinde yaptırmak kaydıyla :)
fotobelit
14/01/2012, 14:29
öncelikle hayırlısı neyse o olsun..
fotobelit
14/01/2012, 14:30
kusura bakmayın Engin bey ama,Bencede Biraz saygı sınırlarını aşmışsınız..mimiklerinizin görünmeyeceğinin sanıyorum farkındasınız..ve bence hoca,hacı baba,dede gibi uslublar hiç hoş durmuyor heleki samimiyet yoksa..SAYGILAR...
NOT: Kusura bakmayın tepkisiz kalamadım..
engincantan33
14/01/2012, 23:50
kusura bakmayın Engin bey ama,Bencede Biraz saygı sınırlarını aşmışsınız..mimiklerinizin görünmeyeceğinin sanıyorum farkındasınız..ve bence hoca,hacı baba,dede gibi uslublar hiç hoş durmuyor heleki samimiyet yoksa..SAYGILAR...
NOT: Kusura bakmayın tepkisiz kalamadım..
ağız alışkanlığı hocam vardır orda hoca demişim maalesef tarzım bu...