Orijinalini görmek için tıklayınız : Bu S Tuşu ne işe yarıyo :)
Merhabalar,
Yeni punto aldım forumu da baya gezdim ama bi çözüm bulamadım. Arabam 2012 Grande Punto 1.4 Fire S&S. Arabamda radyonun üstünde city mode tuşunun bulunduğu kısımda S tuşu var ve çevresinde oklar bulunuyo :) Bu tuş ne işe yarıyo. Yeni oluşum dolayısıyla kusura bakmayım ama kafayı yiycem manuel de de yok hiç biyerdede yazmıyo.
sinanuzun
12/01/2012, 01:05
Merhaba Start stop tuşı olmasın. Aracınız lambalarda kendini istop edip ayağınızı frenden çekince tekrar çalışıyor mu ? Bunu devreye sokmaya veya çıkarmaya yarayan tu olabilir.
Kullanım kıtapcıgında yazmıyormu
Sanırım olabilir kullanım kitapçığında start stop özelliğinden bahsetmiş fakat bu tuştan bahsetmemiş :)
Merhaba Start stop tuşı olmasın. Aracınız lambalarda kendini istop edip ayağınızı frenden çekince tekrar çalışıyor mu ? Bunu devreye sokmaya veya çıkarmaya yarayan tu olabilir.
s s i açıp kapatıyor olabilir...bir deneyin derim...
tamam yarın bi deniyim teşekkürler
bahsettiğiniz tam anlamıyla start-stop tuşu :)
sinanuzun
12/01/2012, 02:36
Aracınız euro 5 dizelse start stoplu olmalı hocam. tuşa basın sonra aracı durdurun ayağınızı frene bastığınızda ve araç durduğunda otomatik stop edip frenden ayağınızı çekince tekrar çalışacaktır eğer start stopluysa.
biraz basılı tutarsanız start&stop özelliğini devre dışı bırakır o tuş ;)