Orijinalini görmek için tıklayınız : Acil; Araç konusunda yardım
Bugün 2005 model honda c-rv 2.0es düz modeli denk geldi benzin+lpg li rakamını yazmıyorum çünkü taksitli olacak...almak iyi olur mu özellikleri için internete şöyle bir göz attım ama pek aydınlatıcı değildi...kullanan ya da hakkında bilgisi olan siz değerli arakadaşlarımın fikirlerini öğrenmek istiyorum...
ilginize teşekkür ederim....
Bugün 2005 model honda c-rv 2.0 es benzin+lpg için taksitli bir teklif geldi ve almaya karar verdim fakat internetten yaptığım araştırmada aydınlatıcı bir bilgiye rastlamadım. siz değerli arakdaşlarımdan kullanana ya da bilgisi olan yardım istiyorum teknik özllikleri ve nasıl bir araçtır?
ilginize teşekkür ederim...
CRV guzel jeep. Yalniz 2.0 motor lpg ile de cok yakar.
Sent my GT-I9100 using
aracın 2000 motor olması doğal olarak vergisinide yükseltiyor.1 yıllık motorlu taşıtlar vergisi 966 tl . yinede karar size ait. ama ben olsam bu tür araçları almayı düşünmem.
Ben bu aracin teknik ozelliklerini merak ediyorum mesela esp var midir cruise control var midir? Arac vadeli hemde uzun 40.000 tl olarak bana gelecek
---
I am here: https://maps.google.com/maps?ll=39.761589,30.501682
aykut_1914
11/01/2012, 00:35
çok yakıyo :)