Orijinalini görmek için tıklayınız : 16 fun ve emotion jantları lastikleriyle birlikte
Onur.t-Jet
08/01/2012, 22:18
Halen aracımda bulunan jantlarımla lastiklerimi saygın abideki 17 t jet jant lastiklerini alıcağım için satmaktayım jantlarda çizik kaynak vs bulunmamaktadır.
https://a1201.hizliresim.com/t/8/1p0zk.jpg (https://bit.ly/c25MCx)
Barisince
09/01/2012, 00:59
Fiyat Olarak Ne Düşünüyorsunuz ? Ayrıca Lastik Marka Model Ve Ebatları Nedir ?
Evet fiyat ve lastik bilgisi alabilirmiyiz
hayırlı satışlar...
gp nun t-jet jantları 4*100 linealarınki 4*98 nasıl uyduracaksınız..:uhm00000:
Barisince
09/01/2012, 02:51
Belki Temsili Olarak Koymuş Olabilir Resmi. Diğer Konularını Araştırdığımda Aracı Punto Olarak Gözüküyor. Tabi Yanlış Hatırlamıyorsam Yada Hatırlamak İstediğim Gibi Hatırlıyorum Desem Daha Doğru Olur :) 4*100 İse Affetmem Benimdir Jant Lastik. Kimse Sulanmasın :P :)
saygin54
09/01/2012, 12:30
hayırlı satışlar onur..
Onur.t-Jet
09/01/2012, 13:02
saolun herkeze. Evet eski aracım t jetti ancak şuanda lineam var ve resim orjinaldir temsili değildir. 4*98 benim jantlar ancak 4*100 uyar diye düşüncedeyim bende punto jantlarını alcam saygın abiden
Onur.t-Jet
09/01/2012, 13:10
lastikler 195/55/16 bridgestone turanza er 15bin km daha rahat rahat gider diye düşünüyorum.
jant lastik toplam 700tl düşünüyorum
Onur.t-Jet
09/01/2012, 13:52
abi lastikler iyi durumda yani jantlarla birlikte vermezsem kalıcak oyle o yuzden bi 100lira düşiyim
skystar37
09/01/2012, 16:25
Onur merhaba yanlış anlaşılma olmasın ama 4*98 ile 4*100 jantlar birbiriyle uyumlu gibi dursada ve takılsada aslında sağlıklı bir işlem olmuyor bu sonuçta jant üzerindeki bijon delikleri porya üzerindeki delikleri birebir karşılamıyor çaprazlama tutuyor buda janta takılan bijonların jant üzerindeki avşalara tam oturmasına engel oluyor ve ne yazık ki balans konusunda da sorun çıkartıyor. Jant üzerindeki bijon deliklerini torna ile genişletip 4*100 ayarına getirmek mümkün ancak bu seferde tam olarak bir yuvarlak elde etmek istendiğinde bijon çapı genişliyor ve bijon ile jant üzerindeki delik arasına pul vb. bişeyler uydurmak lazım ki buda sağlıklı bir işlem değil. Önceki jantların tjet jantıydı ama ne yazık ki bravo tjet jantı olduğundan yukarıda bahsettiğim sorunlar yüzünden sattım.
Kısacası ve sağlıklısı doğru bijon aralığı ve doğru porya göbek oturması olmadan keyifli ve sağlıklı sürüş mümkün değil.
Bilginize.
Barisince
09/01/2012, 18:55
Onur merhaba yanlış anlaşılma olmasın ama 4*98 ile 4*100 jantlar birbiriyle uyumlu gibi dursada ve takılsada aslında sağlıklı bir işlem olmuyor bu sonuçta jant üzerindeki bijon delikleri porya üzerindeki delikleri birebir karşılamıyor çaprazlama tutuyor buda janta takılan bijonların jant üzerindeki avşalara tam oturmasına engel oluyor ve ne yazık ki balans konusunda da sorun çıkartıyor. Jant üzerindeki bijon deliklerini torna ile genişletip 4*100 ayarına getirmek mümkün ancak bu seferde tam olarak bir yuvarlak elde etmek istendiğinde bijon çapı genişliyor ve bijon ile jant üzerindeki delik arasına pul vb. bişeyler uydurmak lazım ki buda sağlıklı bir işlem değil. Önceki jantların tjet jantıydı ama ne yazık ki bravo tjet jantı olduğundan yukarıda bahsettiğim sorunlar yüzünden sattım.
Kısacası ve sağlıklısı doğru bijon aralığı ve doğru porya göbek oturması olmadan keyifli ve sağlıklı sürüş mümkün değil.
Bilginize.
Ah Ramazan Abi Ah... :) Şu Jantlarını Alaydım Bu Fun Jantlarına Heveslenip Bijon Aralığından Dolayı Hayal Kırıklığı Yaşamazdım.. :)
fotobelit
10/01/2012, 20:27
hayırlı satışlar..
lastikler 195/55/16 bridgestone turanza er 15bin km daha rahat rahat gider diye düşünüyorum.
jant lastik toplam 700tl düşünüyorum
Bende lastiklerle ilgileniyorum. Tek jantlara müşteri bulursanız, lastikleriniz temizse ve fiyatta anlaşabilirsek ben alabilirim.
Onur.t-Jet
11/01/2012, 01:58
Bende lastiklerle ilgileniyorum. Tek jantlara müşteri bulursanız, lastikleriniz temizse ve fiyatta anlaşabilirsek ben alabilirim.
tamamdır eğer tek jantları verirsem irtibata geçerim
Onur.t-Jet
12/01/2012, 00:53
satılmıştır ürünler ilginize teşekkürler
Alana da satana da hayırlı olsun
Onur.t-Jet
12/01/2012, 19:48
Alana da satana da hayırlı olsun
teşekkürler