Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bu profil bilgileri bana ait değil,bilgilerinize...

USTA
08/01/2012, 22:13
*USTA nickine tıklayınca açılan profilin benimle uzaktan yakından alakası yoktur bilgilerinize...
vBSEO dan kaynaklanan bir hata nedeniyle bu arkadaşın profili benimmiş gibi görünüyor,yönetime ilettim bu konuyu umarım çok kısa zamanda halledilir...

https://img818.imageshack.us/img818/1869/ustaprofil.jpg (https://img818.imageshack.us/i/ustaprofil.jpg/)

https://img441.imageshack.us/img441/219/usta53.jpg (https://img441.imageshack.us/i/usta53.jpg/)

GP COSKUN
08/01/2012, 22:24
evet yönetim olarak bilgimiz var konudan erdi ilgileniyor vbseo dan kaynaklanan bir
sorun yakın zamanda düzeltecektir erdi

erdiyilmaz
08/01/2012, 22:39
imzanizda yazan madde 2 nedir acaba?

USTA
08/01/2012, 22:58
imzanizda yazan madde 2 nedir acaba?

Bende bilmiyorum Erdi...:)

GP COSKUN
08/01/2012, 23:43

ben biliyorum sınırları zorluyorsun :merhaba:

erdiyilmaz
08/01/2012, 23:46

bilmediginiz bir seyleri yazmayin isterseniz :)

USTA
08/01/2012, 23:54
ben biliyorum sınırları zorluyorsun :merhaba:
:merhaba:

bilmediginiz bir seyleri yazmayin isterseniz :)

Neyse imzamıda kaldırırım isterseniz sıkıntı değil benim için,zaten avatarda yok imzasızda olur...:)

34ozkankurtuldu34
08/01/2012, 23:57
Bu nedir yaww açıklayında hepimiz ögrenelim :) meraklandım şimdi

erdiyilmaz
09/01/2012, 00:01
Neyse imzamıda kaldırırım isterseniz sıkıntı değil benim için,zaten avatarda yok imzasızda olur...:)
madem kurallarin harfiyen uygulanmasindan yanasiniz, 24. madde geregi sizi forumdan uzaklastirmam gerekiyor :)

USTA
09/01/2012, 00:04
madem kurallarin harfiyen uygulanmasindan yanasiniz, 24. madde geregi sizi forumdan uzaklastirmam gerekiyor :)

Sana veya yönetimine veya foruma hakaret ettiysem eyvallah,yok yapmadın ama ben seni banlıyorum diyorsan bu keyfiyete girer ki bunuda sen yapmazsın sanırım...
MSN adresim sende kayıtlı kardeşim,ve şuanda açık msn im,benden yana sıkıntın varsa buyur konuşalım...

Ziyaretci036
09/01/2012, 00:05
Sana veya yönetimine veya foruma hakaret ettiysem eyvallah,yok yapmadın ama ben seni banlıyorum diyorsan bu keyfiyete girer ki bunuda sen yapmazsın sanırım...
MSN adresim sende kayıtlı kardeşim,ve şuanda açık msn im,benden yana sıkıntın varsa buyur konuşalım...
abi neoluyor yahu görende kanlı bıçaklısınız sanacak.

USTA
09/01/2012, 00:10
abi neoluyor yahu görende kanlı bıçaklısınız sanacak.

Yok kardeşim,2 medeni insan gibi muhabbet ederiz,Erdi kardeşim yaşında ve ben saygısız birisi değilim...

Ziyaretci036
09/01/2012, 00:12
Yok kardeşim,2 medeni insan gibi muhabbet ederiz,Erdi kardeşim yaşında ve ben saygısız birisi değilim...
abi cep numranı verir misin seninle bişey konuşcam

erdiyilmaz
09/01/2012, 00:14
iki uc gundur surekli olarak yonetimi hedef alici davranislariniz hos degil. hakaret icerikli konu aciyorsunuz, konunuzu siliyoruz, neden sildiniz diye veryansin ediyorsunuz, ozelden bizlerle gorusmek yerine forum geneline surekli konularim neden silindi diye konular aciyorsunuz. ustune bir de forum kurallariyla imzalarda dalga gecip alay etmeler.. burasi dingonun ahiri degil.
surekli olarak genel forum yonetimini hedef gostermeniz keyfimi kaciriyor.

USTA
09/01/2012, 00:17
iki uc gundur surekli olarak yonetimi hedef alici davranislariniz hos degil. hakaret icerikli konu aciyorsunuz, konunuzu siliyoruz, neden sildiniz diye veryansin ediyorsunuz, ozelden bizlerle gorusmek yerine forum geneline surekli konularim neden silindi diye konular aciyorsunuz. ustune bir de forum kurallariyla imzalarda dalga gecip alay etmeler.. burasi dingonun ahiri degil.
surekli olarak genel forum yonetimini hedef gostermeniz keyfimi kaciriyor.

Ben sert konuşmuyorum sende konuşma istersen kardeşim,Admin olmanın zorluğunu iyi bilirim,konum neden silindi diye 1 tek konu açtım onuda kaldırdınız,bu konu ise profil bilgilerimin yanlışlığı ile alakalı ve üye nickime tıkladığımda bir başkasının üye profiline yönlendirilmem neticesinde duyduğum sıkıntıyı dile getirdim,eminimki profilime bakanlarda başkasını görünce şaşıracaklardır...
Keyfin kaçtıysa kusura bakma,şuanda benimde keyfim kaçtı,eyvallah...

GP COSKUN
09/01/2012, 00:47

yaşımızı başımızı almış insanlarız
az çok neyin ne olduğunu hangi kelimenin ne için yazıldığını ne ima edilmeye çalışıldığını görebilir bunu idrak edebiliriz
imzanızdaki madde 2 ibaresinde olduğu gibi yönetimdeki bir arkadaşımızı ti ye almak çabalarınızı anlamsız olarak nitelendiriyorum
devamı halinde sizi forumdan süresiz uzaklaştırmak zorunda kalacağımızı açıkça belirtiyorum
sizinde forumunuz var bildiğim kadarı ile yaşananların aynısını sizin forumda meydana gelse tavrınız ne olurdu ?

USTA
09/01/2012, 00:50
yaşımızı başımızı almış insanlarız
az çok neyin ne olduğunu hangi kelimenin ne için yazıldığını ne ima edilmeye çalışıldığını görebilir bunu idrak edebiliriz
imzanızdaki madde 2 ibaresinde olduğu gibi yönetimdeki bir arkadaşımızı ti ye almak çabalarınızı anlamsız olarak nitelendiriyorum
devamı halinde sizi forumdan süresiz uzaklaştırmak zorunda kalacağımızı açıkça belirtiyorum
sizinde forumunuz var bildiğim kadarı ile yaşananların aynısını sizin forumda meydana gelse tavrınız ne olurdu ?

Coşkun,bir gün çayımı içmeye gelirmisin kardeşim,sanalda kurulan dostluklar veya tanışıklıklar sanal oluyor maalesef,beni tanısan eminim böyle yazmazsın,ben kendi forumumumda Admin değil abi olarak bilinirim ve ona göre davranırlar bana...

GP COSKUN
09/01/2012, 01:15
yanlış düşünüyorsun
benim o kadar çok arkadaşım varki yüz yüze görüşmediğim halde hemde hiç
sanaldan kankardeşim gibi olan başım sıkıştığında yardımıma koşan haklarını yiyemem

USTA
09/01/2012, 01:24
yanlış düşünüyorsun
benim o kadar çok arkadaşım varki yüz yüze görüşmediğim halde hemde hiç
sanaldan kankardeşim gibi olan başım sıkıştığında yardımıma koşan haklarını yiyemem

Ben yukarıda bana yazılanlara istinaden yazdım o mesajı,senin dediğin mevzu ayrı ve doğru kardeşim...
Beni tanımadan bana tavırlı yazıldığı için yazdım,yoksa benimde 81 vilayette dostum kardeşim var ve bir dediğimi iki etmezler...

asil
09/01/2012, 02:06
3 günlük dünyada kalp kırmayın abiler.hatasız insan yoktur önemli olan bir daha yapmamaktır.
saygılarımla..

StrawBeeRy
09/01/2012, 03:01
abiler abiler kendinize gelin kofti şeylerden kalp kırmaya gerek yok..

luleburgazli
09/01/2012, 21:03
kendiniz bukadar sıkmayın yormayın ve üzmeyin lütfen

USTA
09/01/2012, 22:10
kendiniz bukadar sıkmayın yormayın ve üzmeyin lütfen

Ben çok rahatım kardeşim,bu tarz meseleler için kendimi üzmemeyi öğreneli seneler oldu...:)