Orijinalini görmek için tıklayınız : Angel eyes ve xenon far taktırmak istiyorum yardım eder misiniz
pardahun
04/01/2012, 23:03
Merhaba arkadaşlar.Şu sıralar biraz para geçti elime ve farlarımı değiştirmeye karar verdim.Başlıkta da dediğim gibi angel eyes ve xenon almak istiyorum.Aracım 2008 model grande punto ve Ankara'da oturuyorum.Açıkçası sizlerden yardım istiyorum çünkü bi konuda çok bilgisizim.
Nerde yaptırmalıyım? Hani ürünleri almalıyım? Ve bir de montaj işini servis dışında bi yerde yaptırırsam aracım garantiden çıkar mı?
uLTRa GP
05/01/2012, 00:40
garantiden çıkmaz mehmet abide yaptırabilirsin kemaloto.com a gir orada ayrıntılı olarak özellkleri filan yazıyor angel eye farın 2 çeşit var zaten
sercangoksu
05/01/2012, 02:09
yarın bende kemal oto Mehmet abiden alıcam inş. ama şuan arabanın üzerindeki olan xenon lar sinirlerimi hoplatıyor garantisi var ama 2 haftada bir sağ yada sol far renk değiştiriyo ve sellektör yapınca teki sönüyor inş. yeni alacaklarımız böle olmaz
www.kemaloto.com (https://www.kemaloto.com) adresinden ürünlere bakabilirsin .. yada direk işyerimize gelerek yardımcı olabiliriz..
sercan angel farların ve xenonların bugün çıkıyor . güle güle kullan..
ya aslında bende xenon istiyorum. güzel görünsün falan diye değil. orjinal farlar yeterli olmuyor. daha iyi aydınlatma yapacak ama karşıdan gelenin gözünü almayacak,uzunları kuvvetli bir xenon varsa bende onu alabilirim. evo için h4 mü oluyor?
Benim arabam satılık olduğu için Daylight ve Xenonları satabilirim ?
pardahun
09/01/2012, 00:29
Herkese cevapları için teşekkürler.Mehmet bey ile görüştüm ve büyük ihtimalle ondan alacağım parçaları.
Angel çok yapmacık duruyor şahine elektronk blow off gibi saçma kara tabanlı farlar daha guzel benim aracımda ondan var ve gayet memnunum
serkan86
19/01/2012, 11:52
angel eye far da yaptığım araştırmada kemaloto da ki farlar iyiydi.
angel eye farlarını siyah tabanlı almanı tavsiye ederim.
bzm gp lerde güzel duruyor...
Benim arabam satılık olduğu için Daylight ve Xenonları satabilirim ?
Fiyat olarak ne düşünüyorsun?