PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : kapıların arasındaki açıklık?

hturna7
30/12/2011, 10:01
Aracı alalı 1 ay oldu.eVO 1,3 DYNAMİC.Dün sağ kapı ile sağ çamurluğun birleştiği noktadaki boşluğun sol kapıya göre daha fazla olduğunu farketim.Yani sağ kapının çamurlukla birleştiği yer ezilmişte kapı içeri göçmüş gibi.Ama hiç bir iz yok.Sanırım aldığımda da böyleydi.Ben farketmedim.
Bu kapının ayarsızlığından böyle duruyor olabilir mi?
temsili bir resim buldum tam yerini göstermek için.

fota
30/12/2011, 11:59
Aracı alalı 1 ay oldu.eVO 1,3 DYNAMİC.Dün sağ kapı ile sağ çamurluğun birleştiği noktadaki boşluğun sol kapıya göre daha fazla olduğunu farketim.Yani sağ kapının çamurlukla birleştiği yer ezilmişte kapı içeri göçmüş gibi.Ama hiç bir iz yok.Sanırım aldığımda da böyleydi.Ben farketmedim.

valla herşey olabilir artık paranoyak oldum :)

ekartoo
30/12/2011, 12:11

bende de aynı araç var. aynı durum söz konusu. size özel bir durum yok fabrikasyon olarak öyle takmayın derim :)

hturna7
30/12/2011, 12:27
bende de aynı araç var. aynı durum söz konusu. size özel bir durum yok fabrikasyon olarak öyle takmayın derim :)
hocam valla içime su serptiniz.dün dikkatimi çektisağ kapıdaki aralık daha fazla içeri göçmüş gibi sanki, ben de ta paranoyak olmak üzereyim valla.

hturna7
30/12/2011, 12:31
valla herşey olabilir artık paranoyak oldum :)
senin arabada nasıl hocam durum?sen de böyle bir durum var mı?

AYTEK AYDIN
30/12/2011, 12:56
benim aracım grande ama bende de var aynı sorun.

fota
30/12/2011, 17:31
senin arabada nasıl hocam durum?sen de böyle bir durum var mı?

ona bkmadım sadece rügar sesine konsantreyim bu ara :)

xvlkn
30/12/2011, 18:26
Bendede aynı durum mevcut. Ilk gordugumde vurmuslar sanmıstım :)