Orijinalini görmek için tıklayınız : PERTE çıkan aracın!!
Merhaba arkadaşlar perte çıkan aracın yedek lastiğini alsak bir sıkıntı yaşarmıyız pert şirketiyle daha önce böle bişey yaşayan varmı ? bugün karar vermem lazım. pert parasında bi kesinti yaparlarmı ?
hakandurak
29/12/2011, 17:08
yedek lastik için sıkıntı yaşamazsınız aracı kasko yaparken yedek lastik varmı diye sordular mı ?? sormadılarsa sorun olmaz
:)
Merhaba arkadaşlar perte çıkan aracın yedek lastiğini alsak bir sıkıntı yaşarmıyız pert şirketiyle daha önce böle bişey yaşayan varmı ? bugün karar vermem lazım. pert parasında bi kesinti yaparlarmı ?
Herhangi bir sorun çıkmaz lastiğe bakan olmaz
çünkü onlar aracı değerlendireceklerinden dolayı
yedek lastik için sıkıntı yaşamazsınız aracı kasko yaparken yedek lastik varmı diye sordular mı ?? sormadılarsa sorun olmaz
:)
teşekürler alıp almamakta kararsızım
al al al sen almazsan başkası alcak :)
Al kardeşim kendi malın nasıl olsa
dediğim gibi onlar her türlü aracı değerlendirirler.
1ocak2011
29/12/2011, 19:21
Al kardeş hatta plaka lambalasını vs al, Bugün sipariş verdim 32 TL fiyatı var...
Bence de al.
Ben pert aracımın bagajından orjinal wooferını almıştım. Kimse bişey sormadı.
Gerçi aldım da nooldu, duruyo evde :)
Öyle işte...
olsun başkasında duracağına kendi evinde dursun ufak ayrıntılı böyle ampül mampül kapılardan kolanları filan sök gitsin önemli paralar tutuyorlar sonuçta bu ufacık şeyler. sonrada bu siteden satışa çıkar :)
thekafkef
29/12/2011, 20:54
Al gitsin nasıl olsa senin malın :)
olmaz birşey :) ama çaktırma..
bencede kesinlikle alman lazım hiç bişey soran olmaz.
aracın beyni sağlamsa beynini al napcan lastiği ya da 2sini de al :)
onu serviste nasıl olsa alacaklar