Orijinalini görmek için tıklayınız : Plaka
arkadaşlar app plaka hakkında bilgisi olan varmı yada kullanan punto'm önümüzdeki hafta geliyo klasik plaka istemiyorum önerebileceğiniz bişey varmı ?
Bahsettiğiniz plaka da mühür yok
belli başta sıkıntı yaratır vizede ve trafik kontrollerinde.
clubber_style
29/12/2011, 12:42
cok sıkıntı yaratıyorlar.
bir arkadasımın basına geldi aracı baglama derecesine kadar getirebiliyorlar.
app sakat iş...mühür yok...
kardeş app ye pek girme derim, görüntü güzel ama polislerle uğraştığına değmez. tavsiyem plakanın çerçevesindeki siyah şeridi güzel bi şekilde temizleyip yapıştır. arka plaka ampulünüde osram cool blue(ne sarı ne beyaz) yapıp camın içini temizle çiçek gibi durur.
ben 1 yıldır kullanıyorum hiç bi sıkıntım olmadı suana kadar
bende app plaka için çok düşündüm ama polislerle sorun yaşamamak için orjinal plakamı kalınlaştırmaya karar verdim.bunun içinde bi internet sitesinden bulduğum plaka kalemi sipariş ettim.gelsin kendim boyayıp kalınlaştıma yapacağım.
Gokdeniz34
29/12/2011, 22:04
Walla bende cok kararsız kaldım forumdan 1 arkadasa app plaka yaptırdım caner_ege açılış vasıtasıyla gitmiştim dükkanına saolsun ilgilendiler üstelik ben ön tampona biraz daha sınırları aşıp kare app yaptırdım Cumartesi gidip takacak araca
Ceza vs yersem foruma yazarım :)
Ama orjinalinide bagajda taşıyacağım icin kıl polise denk gelmesem ceZa yiyeceğimi sanmıyorum
Sent my iPhone using
bende aracıma çift mühürlü app yaptırdım.önemli olan mühürleri.yani normalden biraz daha fazla para veriyosunuz ve trafikten ikinci mühürü vurdurtyosunuz.ne polis te nede muayne de sorun çıkıyor..
kardeş app ye pek girme derim, görüntü güzel ama polislerle uğraştığına değmez. Tavsiyem plakanın çerçevesindeki siyah şeridi güzel bi şekilde temizleyip yapıştır. Arka plaka ampulünüde osram cool blue(ne sarı ne beyaz) yapıp camın içini temizle çiçek gibi durur.
+ 26 tamamen katılıyorum... arabam olursa ilk işim bu iş olacak...
Semih Kurtulmus
30/12/2011, 01:06
bende aracıma çift mühürlü app yaptırdım.önemli olan mühürleri.yani normalden biraz daha fazla para veriyosunuz ve trafikten ikinci mühürü vurdurtyosunuz.ne polis te nede muayne de sorun çıkıyor..
ücreti ne kadar acaba ? hazır plaka çıkmamışken bende direk yaptırayım
caner_ege
30/12/2011, 02:54
Walla bende cok kararsız kaldım forumdan 1 arkadasa app plaka yaptırdım caner_ege açılış vasıtasıyla gitmiştim dükkanına saolsun ilgilendiler üstelik ben ön tampona biraz daha sınırları aşıp kare app yaptırdım Cumartesi gidip takacak araca
Ceza vs yersem foruma yazarım :)
Ama orjinalinide bagajda taşıyacağım icin kıl polise denk gelmesem ceZa yiyeceğimi sanmıyorum
Sent my iPhone using
canım abicim plakaların geldi birde jdm plakalık takcaz 10 numara olcak bana güven... 206 + nin parçası da geldi dükyana bekliyorum sizi birde birazdan bir başlık açcam ön arka ve direksiyon abart logo getirticez dışardan takım fiyatı 75 tl... forumdan talep olursa hemen getirtmeye çalışcaz sen gel... bekliyorum nihat abi en kısa zamanda...
ücreti ne kadar acaba ? hazır plaka çıkmamışken bende direk yaptırayım
Arabayı aldığımız bayiden fiyat aldık 200 TL civarı bişey tutar demişti,biz dısarda 125 liraya halletmiştik gectiğimiz haziran ayında.dısarda bi arastırın zaten çift mühür app plaka dediğinizde ona göre fiyat veriyolar.
Semih Kurtulmus
30/12/2011, 20:27
Arabayı aldığımız bayiden fiyat aldık 200 TL civarı bişey tutar demişti,biz dısarda 125 liraya halletmiştik gectiğimiz haziran ayında.dısarda bi arastırın zaten çift mühür app plaka dediğinizde ona göre fiyat veriyolar.
fiyat olarak uygunmuşta kesinlikle yaptırmak gerek .. teşekkür ederim :thumbup1:
Merhaba app mühürlü olarak yardımcı olabilirim..
Semih Kurtulmus
31/12/2011, 15:47
Merhaba app mühürlü olarak yardımcı olabilirim..
dinliyoruz :) istanbula gelmemiz şart mıdır acaba?
thekafkef
31/12/2011, 21:04
Bende takip ediyorum mühürlü için istanbul şart mı?
Semih Kurtulmus
01/01/2012, 17:53
Bende takip ediyorum mühürlü için istanbul şart mı?
İstanbul'dan yapmak şartsa Bursa'dan araştırırım ben ona göre haberleşiriz :)
murat_34
07/01/2012, 04:58
bende işi abartıp öne kare app plaka bastırdım onu yapıştırdım. ben bunu yaparken polis amcalarla sonradan uğraşmaktansa ilk başta uğraştım. plakayı söküp bi kenara attım daha sonra 155 polis imdatı arıyarak plakamın çalındığını gelip tutanak tutulmasını istedim glip aracı incelediler bazı kayıtlar tutuldu daha sonra karakola ugramam istendi. ben ertesi gün tekrar 155 i arayıp sordum kayıt var mı die evet plakanıza kayıt tutulmuş dendi. şimdi polis çevirip ceza yazmaya kalktığında abi plakam çalındı tutanak mevcut merkezden sorgulatabilirsiniz yenisinide bastırcam bikaç güne bu idareten evde duran eski app plakalarım diorum hiç sorun olmuo :D :D biraz uğraşlı ama sonuç tatmin edici :D
bende işi abartıp öne kare app plaka bastırdım onu yapıştırdım. ben bunu yaparken polis amcalarla sonradan uğraşmaktansa ilk başta uğraştım. plakayı söküp bi kenara attım daha sonra 155 polis imdatı arıyarak plakamın çalındığını gelip tutanak tutulmasını istedim glip aracı incelediler bazı kayıtlar tutuldu daha sonra karakola ugramam istendi. ben ertesi gün tekrar 155 i arayıp sordum kayıt var mı die evet plakanıza kayıt tutulmuş dendi. şimdi polis çevirip ceza yazmaya kalktığında abi plakam çalındı tutanak mevcut merkezden sorgulatabilirsiniz yenisinide bastırcam bikaç güne bu idareten evde duran eski app plakalarım diorum hiç sorun olmuo :D :D biraz uğraşlı ama sonuç tatmin edici :D
:D :D çok iyi fikir ama çok uğraştırıcı :D
Semih Kurtulmus
07/01/2012, 20:56
Helal olsun :clapping::clapping: :D
Tayfun-E30
07/01/2012, 21:13
ben birtek arkada mühürsüz kullanıyorum öndede plaka yok =) parasını verdikten sonra mühürlü app bastırarak polisle problem yaşamazsınız...
ben birtek arkada mühürsüz kullanıyorum öndede plaka yok =) parasını verdikten sonra mühürlü app bastırarak polisle problem yaşamazsınız...
Bu on plaka olmama olayini bi turlu anlayamiyorum ben ya=D radar kameralari var ankarada mesela simdi ordan istedigim hizla gecerim arka plakayi gormedikleri icin. Polis cevirdiginde nasil yirtiyorsunuz hocam=D hep aklima takiliyo bu olay
mühürlü app sadece istanbulda oluyor sanırım, ankarada öyle yapan yaptıran görmedimde duymadımda
1ocak2011
08/01/2012, 00:12
mühürlü app sadece istanbulda oluyor sanırım, ankarada öyle yapan yaptıran görmedimde duymadımda
Dün akşam Bir fiestada 2 mühürlü app gördüm, Sahibi ile muhabbette Tanıdık trafik müşaviri olduğunu ona mühür vurduttuğunu söyledi
Dün akşam Bir fiestada 2 mühürlü app gördüm, Sahibi ile muhabbette Tanıdık trafik müşaviri olduğunu ona mühür vurduttuğunu söyledi
o zaman bu app kısıtlaması sadece başkentte var heralde.. ne var bizde yaptırsak da hevesimizi alsak, götürelim ruhsatla birlikte mühürünü vursunlar
1ocak2011
08/01/2012, 00:39
o zaman bu app kısıtlaması sadece başkentte var heralde.. ne var bizde yaptırsak da hevesimizi alsak, götürelim ruhsatla birlikte mühürünü vursunlar
Tunalıda gördüm zaten 20 dakika yan yana sıkışık trafikte gittik orada anlattı bana :)
Tayfun-E30
08/01/2012, 01:51
mühürlü basan her ile basıyor..
kameralar ogs, eds vs genelde arka plakayı çeker bu arada..
polislerle aram iyidir yahu yuvarlanıp gidiyoruz bir şekilde =)
murat_34
08/01/2012, 12:51
Helal olsun :clapping::clapping: :D
saolasın hocam :D :D sonradan problem yaratcaklarına baştan muattap olması en güzeli :D
mühürlü basan her ile basıyor..
kameralar ogs, eds vs genelde arka plakayı çeker bu arada..
polislerle aram iyidir yahu yuvarlanıp gidiyoruz bir şekilde =)
İyiymis ozaman=)) zamanla ogrenicem insallah ben de=D radar icin olanlar onde valla ankarada. Motosiklette onde plaka olmadigi icin istedigim hizla geciyorum=D gorsel acidan cok hos oluyor on plaka olmamasi
murat_34 kardeşim yaptığın iş, iş değil haberin olsun. bu site birbirimize yardımcı olmak için açılan bir site. ama senin bu anlattığın olay baştan sona yanlışlarla dolu. bir plaka için devletin polisine yalan beyanda bulunmak , polisi boş yere meşgul etmek ve bu yalanlara devam etmek . bence sen bu hatadan biran önce vaz geç, emin ol başını çok rahat belaya sokabilirsin. sitemiz sadece kanunların el verdiği konuların paylaşımına açık olmalı diye düşünüyorum. amacımız asla polisi kandırmak değil , onlara yardımcı olmak olmalı.
murat_34
09/01/2012, 16:37
murat_34 kardeşim yaptığın iş, iş değil haberin olsun. bu site birbirimize yardımcı olmak için açılan bir site. ama senin bu anlattığın olay baştan sona yanlışlarla dolu. bir plaka için devletin polisine yalan beyanda bulunmak , polisi boş yere meşgul etmek ve bu yalanlara devam etmek . bence sen bu hatadan biran önce vaz geç, emin ol başını çok rahat belaya sokabilirsin. sitemiz sadece kanunların el verdiği konuların paylaşımına açık olmalı diye düşünüyorum. amacımız asla polisi kandırmak değil , onlara yardımcı olmak olmalı.
hocam herkesin düşüncesi kendine. kanunlara aykırı bi durumda yok bu yaptığımda. plakam düştü işte sonuçta polisi aramak zorundayım. emin olun ki bu kanunları sizden çok daha iyi biliyorumdur. rent a car işi yapıorum ve 19 tane araç var birinden birinde mutlaka bu tarz şeyler oluo. plakam düştü die polisi aramak suçsa size göre ben suçlu olıyım ama site adına konuşmak ne kadar yakıştı size anlayamadım ama herkesin düşüncesi kendine bu tarz konuşmalarınızdan bi sonuç çıkacağını sanmıorum. heee illa sorun varsa arayın trafik tescili plakamı verin şikayet edin isterseniz !!! o zaman bnm plakamı bulsunlar bende onu takıyım ;) Allah sizin başınıza vermesin plakanız düştü mü veya çalındı mı die düşünmek o plakayla ne iş yapılcağını düşünmek gerçekten zor. Allah size polisi aratıp bu cümleleri kurdurmaz inş...
murat kardeşim plakanın düşmediğini , çıkarıp bir kenara attığını ve daha sonra polise plakam düştü diye kendin yazmışsın.
"ben bunu yaparken polis amcalarla sonradan uğraşmaktansa ilk başta uğraştım. plakayı söküp bi kenara attım daha sonra 155 polis imdatı arıyarak plakamın çalındığını gelip tutanak tutulmasını istedim" işte yazdıkların.
eğer amacım seni şikayet etmek olsaydı bunu zaten yapardım.
murat_34
10/01/2012, 02:08
murat kardeşim plakanın düşmediğini , çıkarıp bir kenara attığını ve daha sonra polise plakam düştü diye kendin yazmışsın.
"ben bunu yaparken polis amcalarla sonradan uğraşmaktansa ilk başta uğraştım. plakayı söküp bi kenara attım daha sonra 155 polis imdatı arıyarak plakamın çalındığını gelip tutanak tutulmasını istedim" işte yazdıkların.
eğer amacım seni şikayet etmek olsaydı bunu zaten yapardım.
tamam kaybettiğimi sölüorum bu benim yasal hakkım. sonuçta polis bana 100lerce tl ceza keserken paran var mı evladım varsa ne kadar var o kadar ceza kescem die sormuo bende işi var mı yok mu etik mi deil mi die düşünmeden hakkımı kullandım olan bu. gayette memnunum halimden kare app lerimle geziorum sonuçta. aracımın başına gelip tutanak tutan polislede aramız çok iyi adam gülüp geçio sadece bu konuya hatta o yol gösterdi bana da... ama polis bile böleyken sizin bu tepkinizi anlamadıgımdan söledim onları.
buyrun şikayet edebilirsiniz zaten sizinde o hakkınız var. ne yararınıza olur bilmiorum ama şikayet etmek istediğinizde plakam profilimde ve fotolarda mevcut...
ben düşüncemi söledim yaptıgım işlemi söledim arkadaşın konusunun altında. siz bana karşı olan düşüncelerinizi sölediniz saygı duyuorum teşekkür ediorum yanlışsada bnm yanlışım uyarınız için teşekkürler...
Semih Kurtulmus
11/01/2012, 02:53
saolasın hocam :D :D sonradan problem yaratcaklarına baştan muattap olması en güzeli :D
aynen öyle :) ben arabayı aldım daha binmek nasip olmadı finaller bitince gidebileceğim ancak :D o zaman bu konuyu düşüneceğim :) Ayrıca senin aracın ön ızgarası farklı duruyor bir ara konuşalım :) aynı şekilde mavi xenon düşünüyorum vs. vs. :)
murat_34
12/01/2012, 02:47
aynen öyle :) ben arabayı aldım daha binmek nasip olmadı finaller bitince gidebileceğim ancak :D o zaman bu konuyu düşüneceğim :) Ayrıca senin aracın ön ızgarası farklı duruyor bir ara konuşalım :) aynı şekilde mavi xenon düşünüyorum vs. vs. :)
istediğin zaman elimden geldiğimce yardımcı olmaya çalışırım
Semih Kurtulmus
12/01/2012, 03:45
istediğin zaman elimden geldiğimce yardımcı olmaya çalışırım
süper :) önce gidip arabamı alayım far işini halledeyim ondan sonra ona bakacağım , zaten farları da ayrı bir dert asabım bozuk :D
since1453
12/01/2012, 12:06
arkadaşlar aracım beyaz my life evo
aracın plaka çerçevesini söküp çift taraflı bant,slikonla yapiştirsam piano black üzerine ansıl olur?
Semih Kurtulmus
12/01/2012, 15:18
arkadaşlar aracım beyaz my life evo
aracın plaka çerçevesini söküp çift taraflı bant,slikonla yapiştirsam piano black üzerine ansıl olur?
o nasıl oluyor öyle :) örnek resim var mı nette ?
since1453
12/01/2012, 18:18
o nasıl oluyor öyle :) örnek resim var mı nette ?
kuzen golfe yaptı şık durdu....
ben pek anlamıyorum :)
örneğin ben aracı medostan aldım medosun numarasının falan olduğu çerçeve varya işte o çerçevenin köşelerinini döküp çift tarflı bant+slikon ile tampona yapiştirmiş piano black te nasıl durur ?
mühürlü app plaka isteyenlerin istanbula gelmesine gerek yok ben kargoyla yardımcı olabilirim.
1ocak2011
13/01/2012, 11:29
mühürlü app plaka isteyenlerin istanbula gelmesine gerek yok ben kargoyla yardımcı olabilirim.
Ankara mühürü yapabilirmisiniz?
polis sıkıntı çıkarır mı acaba? bende yaptırabilirim
abi bi anlatsan adam akıllı şurdada herkes faydalansa :D
nedir ne değildir sen nasıl hallediyosun trafiktemisin nesin abi :D he bide en önemlisi fiyat tabi