Orijinalini görmek için tıklayınız : Of bravo offfff!!!
engincantan33
29/12/2011, 01:07
ılk arabamı alırken bıle boyle dusunmedım...aklımı celıyorsun brawooo!!!bı yandanda ıkıncı el cok zayıf dıyenler var arkadaslar ne dıyorsunuz???kararsızım cokkk bı yol gosterın silemıyorum kafamdan arabayı alamyıda cok ıstıyorum ama ama ama ama ıste bu ama benı delı edıyor!!!!
aykut_1914
29/12/2011, 01:08
diğer seçeneğin nedir abi?
herkes çok övüyor,al bin senelerce niye satmayı düşünüyosun ki :)
daha almadan satmayı düşünüyosan bi sebep,sıkıntı vardır
Madem 2. el piyasası düşük, hiç yok değilya, 3-5 aşağı verirsiniz elbet satılır. Satmak zorunda kalırsanız (-ki inşallah olmaz) kaça satabilirsiniz, Alırken kaça alıyorsunuz. Kaybınız ne kadar, bu bedele değermi ?, bence değer. Ben binerken zevkle bineyim, içime sinsin varsın satarken biraz aşağı gitsin. En azından ben böyle düşünerek aldım :)
Ama bence bir an önce karar verin, yılbaşından sonra ötv farkı kampanyaları bittikten sonra araç fiyatları artarsa 2. el piyasalarıda hareket olmasada nasibini alır diye düşünüyorum. Sanırım aradığınız aracıda bulmuştunuz, başkası kapmadan bence kaçırmayın derim.
engincantan33
29/12/2011, 01:46
ılk arabamı alırken bıle boyle dusunmedım...aklımı celıyorsun brawooo!!!bı yandanda ıkıncı el cok zayıf dıyenler var arkadaslar ne dıyorsunuz???kararsızım cokkk bı yol gosterın silemıyorum kafamdan arabayı alamyıda cok ıstıyorum ama ama ama ama ıste bu ama benı delı edıyor!!!!
Madem 2. el piyasası düşük, hiç yok değilya, 3-5 aşağı verirsiniz elbet satılır. Satmak zorunda kalırsanız (-ki inşallah olmaz) kaça satabilirsiniz, Alırken kaça alıyorsunuz. Kaybınız ne kadar, bu bedele değermi ?, bence değer. Ben binerken zevkle bineyim, içime sinsin varsın satarken biraz aşağı gitsin. En azından ben böyle düşünerek aldım :)
Ama bence bir an önce karar verin, yılbaşından sonra ötv farkı kampanyaları bittikten sonra araç fiyatları artarsa 2. el piyasalarıda hareket olmasada nasibini alır diye düşünüyorum. Sanırım aradığınız aracıda bulmuştunuz, başkası kapmadan bence kaçırmayın derim.
yok satmayı dusunmuyorum hemen tabı ama sımdı oldukı sıkıstık yanı bısı oldu ne bılım elımdekı para zaten 35 bın falan hepsını brawo ya verdımmı hıc nakıt kalmıcak
ya ıkıncı el dusunuyorım 2011 model 25 bınde actıve plus 35.500 falan
Biseyi anlamis degilim 2. Eli hakettigin altindaysa - alici icin parasinin ustunde bir araba almak demek yani bu tabir alici icin cok guzel birsey 1.5 ay once olabileceginin en ust bravosunu (2011-120 mj- dualogic- skydome- ak- sk- vs vs) 0'i 61000 ken ben 39750ye aldim satsam daha dusuge mi satacam hayir bugun koysam 42000den asagi etmez yani 2. El alacaksaniz deger kaybi olmaz
Bravo'yu. İyiki aldim omrumde hicbir aracimi bukadar keyifle surmedim bu araba alinir hocam kimseyi de pisman etmez birak dusunmeyi artik al gitsin;)
Sent my iPhone using
ben olsam düşünmem.tamam zarar yapılıyo ama keyfinede keyif katıyo...
Bul bitane bak keyfine bence
almazsanız içinizde bi bravo uktesi kalıcak, öyle olacağına az bi maddi zarar edip hevesinizi almanız daha iyi bence. o yüzden benim fikrim alın binin gitsin.
ne demişler sonunu düşünen hiç bişeyden heves alamaz :p
engincantan33
29/12/2011, 03:28
Biseyi anlamis degilim 2. Eli hakettigin altindaysa - alici icin parasinin ustunde bir araba almak demek yani bu tabir alici icin cok guzel birsey 1.5 ay once olabileceginin en ust bravosunu (2011-120 mj- dualogic- skydome- ak- sk- vs vs) 0'i 61000 ken ben 39750ye aldim satsam daha dusuge mi satacam hayir bugun koysam 42000den asagi etmez yani 2. El alacaksaniz deger kaybi olmaz
Bravo'yu. İyiki aldim omrumde hicbir aracimi bukadar keyifle surmedim bu araba alinir hocam kimseyi de pisman etmez birak dusunmeyi artik al gitsin;)
hocam ozellıkle sen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sent my iPhone using
ben olsam düşünmem.tamam zarar yapılıyo ama keyfinede keyif katıyo...
Bul bitane bak keyfine bence
almazsanız içinizde bi bravo uktesi kalıcak, öyle olacağına az bi maddi zarar edip hevesinizi almanız daha iyi bence. o yüzden benim fikrim alın binin gitsin.
ne demişler sonunu düşünen hiç bişeyden heves alamaz :p
cebımde 33.5 var alacagım araba actıve plus 35 bulup gıdıp alıcam !!!! cok pıs gaze getırdınız:))
engincantan33
29/12/2011, 03:31
Sent my iPhone using
abı bıde kmyı yazarmısın sanırım aldıgın arac 2011 style...
Almadan satmayı düşünmek, bir işe girmeden acaba maaşları zamanında ödermi demek, sevabı işlemeden sevap olur mu demek, günah işlemeden günah olur mu demek, binmeden iyi mi demek, kısacası yapmadan yanlış olur mu diye sormak mayamızda var aslına bakarsanız hepsini yapan bizleriz mantıklı düşünmeyi ve ileriyi görebilmeyi bilmiyoruz sıkışıncaya kadar bekleyip sonrasında kalkıp acilen satmak her türlü aracın değerini düşürür halbuki alacağınız aracın özelliklerine göre hareket etmek en iyisi bence teknolojiyi hep gözümüze soka soka değiştiren ve alternatifleri maalesef sürekli olan bir araç piyasası var hangisi işinize daha fazla geliyorsa oan göre hareket edin tüm doneler önünüzde sonuçta yalın düşünmeye çalışın lütfen....
54000de aldim sport style garajda resimleri var, ki ben alirken 35000'e dynamic 2011ler de vardi ben olmusken 5000 fazla vereyim full olsun dedim
Sent my iPhone using
Gokdeniz34
29/12/2011, 13:34
Su arabaya bı bak senin bütçene gore hemde hemşerin :)
İlan No 68870459
Üstelik skydome nette gezinirken gördüm ilan sahibini falan tanımam
Sent my iPhone using
Engin, düşünürsen sana bendeki 7 aylık, 1200 km de yatan kırmızı multiair Bravo'yu vereyim :)
Aklına gelen tüm özellikler mevcut. Sıfırının 10.000 tl altına alır ve sıfır ayarında araca binmiş sayarsan kendini bu işte ciddi hiçbir zararın sözkonusu olmaz. Farkı farketmiş olursun :)
since1453
29/12/2011, 15:13
engin bey zaten 0 almiycaksınızki 2.el dip fiyattan alıcaksınız.sonuçta dipten alıp dipe sattiğiniz zaman sorun yok.ama eğer 0 alırsanız çok zarar edersiniz.
Evo almadan önce chavrolet aveo classic almaya karar verdim.27000 tl ye otomatik vitesli versiyonuna anlaştim(sıfır) anlaştim.
sahibinde.com da 2.ellerine baktım 3000km de 1-2 aylık çiziksiz tertemiz bir arabada 25500 yazıyordu aradım pazarlık yaptım 22000 tlye düştü.
düşünsenize 2 aylık araba 7000 tl zarar.hemen almaktan vazgeçtim.
2.elini alıcaktım forumlarına girdim herkez şikayetçiidi vazgeçtim
engincantan33
29/12/2011, 15:49
İlan No 68870459
Sent my iPhone using
Engin, düşünürsen sana bendeki 7 aylık, 1200 km de yatan kırmızı multiair Bravo'yu vereyim :)
Aklına gelen tüm özellikler mevcut. Sıfırının 10.000 tl altına alır ve sıfır ayarında araca binmiş sayarsan kendini bu işte ciddi hiçbir zararın sözkonusu olmaz. Farkı farketmiş olursun :)
hocam cok tsk ederım ama dızel arıyorum
engincantan33
29/12/2011, 15:51
İlan No 68870459
Sent my iPhone using
bu arabaya bende bakmıstım yakın banada tarsusta...arayıp konusmadım ama 31 bın tl ye verdıgını dusunecek olursak 2008 skydom lu 60 bınde arac almıs olurum pekı sız bunu mu alırsınız yoksa 2011 actıve plus(sıs farı ve celık jant var)20 bın kmde 35 bın tlye mı alırsınınız??bana 2011 daha mantıklı gelıyor...
Gokdeniz34
29/12/2011, 16:57
Ben olsam o skydome li alırım ki kendime punto alirkende tek kriterim bu olmasıydı bravonun tavanını daha geniş olduğunu varsayarsak o kadarda ferah olacağını düşünüyorum benim imkanlarım kısıtlı oldugundan 2007 model dinamik aldım verdigim para ile 2009 2010 almadim
İleride kismetse bravo ve skydome geri özellikler teferruat bence
Sent my iPhone using
engincantan33
29/12/2011, 17:02
Ben olsam o skydome li alırım ki kendime punto alirkende tek kriterim bu olmasıydı bravonun tavanını daha geniş olduğunu varsayarsak o kadarda ferah olacağını düşünüyorum benim imkanlarım kısıtlı oldugundan 2007 model dinamik aldım verdigim para ile 2009 2010 almadim
İleride kismetse bravo ve skydome geri özellikler teferruat bence
Sent my iPhone using
hocam cok dogru yaklasım bence ama bırısı 60 bın km bırısı 15 bın ve 2011 cok temız...ben 2011 pazarlıklarına basladım...
BEYLER 2011 ACTIVE PLUS 19 BINDE BOYA DARBE YOK 120 LIK BEN 34 VERDIM KARSI TARAF 35 TEN 34.750 TL YE DUSTU...NE DIYORSUNUZ??
Honor COOPER
29/12/2011, 17:23
hocam cok dogru yaklasım bence ama bırısı 60 bın km bırısı 15 bın ve 2011 cok temız...ben 2011 pazarlıklarına basladım...
BEYLER 2011 ACTIVE PLUS 19 BINDE BOYA DARBE YOK 120 LIK BEN 34 VERDIM KARSI TARAF 35 TEN 34.750 TL YE DUSTU...NE DIYORSUNUZ??
Güzel kombinasyon 120 lik olması avantaj.Yeni yenidir ayrıca.Bastır alırsın o fiyata bence.
engincantan33
29/12/2011, 17:25
Güzel kombinasyon 120 lik olması avantaj.Yeni yenidir ayrıca.Bastır alırsın o fiyata bence.
ONUR HOCAM fıyata ne dıyorsun eskı bravocusun sen ?
silentscream
29/12/2011, 17:34
[QUOTE=siromar;615994]Biseyi anlamis degilim 2. Eli hakettigin altindaysa - alici icin parasinin ustunde bir araba almak demek yani bu tabir alici icin cok guzel birsey 1.5 ay once olabileceginin en ust bravosunu (2011-120 mj- dualogic- skydome- ak- sk- vs vs) 0'i 61000 ken ben 39750ye aldim satsam daha dusuge mi satacam hayir bugun koysam 42000den asagi etmez yani 2. El alacaksaniz deger kaybi olmaz
Aynen katılıyorum...
Honor COOPER
29/12/2011, 17:37
Normal.alınabilir.
ben geçen sene 2010 dynamic 105 liği 33000 gibi vermiştim.
alibozpinar
29/12/2011, 17:39
yaa engin alda şu arabayı kapışalım :) kaç boy fark atacaksın bakalım.
buarada cant aldım :)
engincantan33
29/12/2011, 18:05
yaa engin alda şu arabayı kapışalım :) kaç boy fark atacaksın bakalım.
buarada cant aldım :)
kardesım merak ettım cantı :)))
alırsam testını yapacaksın zaten kardesım bakalım hayırlısı olsun:))
yalnız bir laf vardır malı alırken başkasına alıyormuş gibi al diye bilmem hatırladınız mı..gerçekten önemli laf dünya hali ne olacağı belli olmaz..satılmaz diye birşey yok ama 40 liralık araban 32-33 liraya giderse de için yanmaz değil..
engincantan33
29/12/2011, 22:46
yalnız bir laf vardır malı alırken başkasına alıyormuş gibi al diye bilmem hatırladınız mı..gerçekten önemli laf dünya hali ne olacağı belli olmaz..satılmaz diye birşey yok ama 40 liralık araban 32-33 liraya giderse de için yanmaz değil..
kardes bugune kadar senın dedıgın gıbı hareket ettım...varsın bravo zarar etsın zaten suanda konustugum araca olmazsa tamamen sılıcem bravo ısını...ne olursa olsun baska arabaya bakamıyorum..hep elım gozum bravo ya gıdıyor...
kardes bugune kadar senın dedıgın gıbı hareket ettım...varsın bravo zarar etsın zaten suanda konustugum araca olmazsa tamamen sılıcem bravo ısını...ne olursa olsun baska arabaya bakamıyorum..hep elım gozum bravo ya gıdıyor...
sen bilirsin hocam para senin paşa keyifin bilir..bravo göz kaymayacak bir araba değil ama alternatifsiz bir araba da değil bence..ama içinde uhte kalmasın bencede al :)
Bravo aldin mi; guzel bir yay, amortisor takimi ve 18" jant aglatir asfalti :)
Sent my GT-I9100
engincantan33
30/12/2011, 02:25
sen bilirsin hocam para senin paşa keyifin bilir..bravo göz kaymayacak bir araba değil ama alternatifsiz bir araba da değil bence..ama içinde uhte kalmasın bencede al :)
hocam emın ol alternatıfı yok...yada varsa soylermısın??
2011 maksımum 25 bın km orjınal dızel 120 beygırlık guclu araba bu fıyatlara???
ford focus mu??? 38 bınden asagı kesınlıkle yok
megane 3 mıu 40 bın....
kı bu ıkı araba bravodan cok ıyı degıller..
since1453
30/12/2011, 10:30
megane 3 mıu 40 bın....
bence görüntü olarak bravoya yaklaşamazlar bile
Engin kardeşim kesinlikle Bravo nun alternatifi yok bence.Fiyat,fayda dengesinin en iyi kombinasyonu Bravo dur.Sıfır alıpta çarka paranı kaptırma.Kesinlikle ikinci el temiz bir Bravo al ve bin hiç düşünme.Sürdüğün keyif her zaman senin yanına kâr kalacaktır.Sağlamlığı şu an 150 000 ve 170 000 km de olan iki arkadaşımız tarafından test edilmiştir.Şöyle bir örnek vereyim ;150 000 deki arkadaş halâ orjinal öntakımı kullanıyor ve en ufak bir sorun yok.Üstelik araç genelde taşrada kullanılıyor.Sen sen ol büyük sözü dinle ...pişman olmazsın. :D
engincantan33
30/12/2011, 18:08
Engin kardeşim kesinlikle Bravo nun alternatifi yok bence.Fiyat,fayda dengesinin en iyi kombinasyonu Bravo dur.Sıfır alıpta çarka paranı kaptırma.Kesinlikle ikinci el temiz bir Bravo al ve bin hiç düşünme.Sürdüğün keyif her zaman senin yanına kâr kalacaktır.Sağlamlığı şu an 150 000 ve 170 000 km de olan iki arkadaşımız tarafından test edilmiştir.Şöyle bir örnek vereyim ;150 000 deki arkadaş halâ orjinal öntakımı kullanıyor ve en ufak bir sorun yok.Üstelik araç genelde taşrada kullanılıyor.Sen sen ol büyük sözü dinle ...pişman olmazsın. :D
eyvallah hocam degerlı yorumlarınız ıcın buyuk sozu dınlıycem ewet:tooth000:
ama bu 2013 dedıkodusu yanı brawo kalkacak denıyorya stılo gıbı olmaz dımı??en kotusu dızel arac sonucta herzaman alıcısı olur dıye dusunuyorummm...
bıde ben fıat ın su nette dolasan onumuzdekı yıllar ıcındekı planından bırsey anlamadım palı albea 2010 da duracak denıyor hala uretlılıyor...hanı bı net bılgısı olan varmı o plana gore daha once paylasılmıstı forumda hıcbırsey suana kdar tutmuyor...evet pazarlık halındeyım suanda ufak pruzler kaldı(galatasaray sankı transfer yapıyor oyle hıssettım:merhaba:)eger bu 2013 pruzunude kafamdan sılersem yanı stılo gıbı olmaz umarım kesın alıyorum herseyı goze aldım
eyvallah hocam degerlı yorumlarınız ıcın buyuk sozu dınlıycem ewet:tooth000:
ama bu 2013 dedıkodusu yanı brawo kalkacak denıyorya stılo gıbı olmaz dımı??en kotusu dızel arac sonucta herzaman alıcısı olur dıye dusunuyorummm...
bıde ben fıat ın su nette dolasan onumuzdekı yıllar ıcındekı planından bırsey anlamadım palı albea 2010 da duracak denıyor hala uretlılıyor...hanı bı net bılgısı olan varmı o plana gore daha once paylasılmıstı forumda hıcbırsey suana kdar tutmuyor...evet pazarlık halındeyım suanda ufak pruzler kaldı(galatasaray sankı transfer yapıyor oyle hıssettım:merhaba:)eger bu 2013 pruzunude kafamdan sılersem yanı stılo gıbı olmaz umarım kesın alıyorum herseyı goze aldım
abi hergün İtalyan larla konuşuyrum sözlerinde hiç durmuyorlar :) bakma o programa sen derim :) hep erteliyorlar işleri :)
megane 3 mıu 40 bın....
hocam ben 2006-2007 focus ghia bakıyorum çok hoşuma giden bir araç ayrıca kia yeni rio falan da gerçekten on numara araba ceed de öle, golf tdi de olabilir, birde LEON 1.6 TDİ şu anda beyazları ikinci elde en full ü 45 lira..ama tabi benim bugünlerdeki gözdem opel astra 1.3 cdti yine en full ü 40.800 TL... tabiki de senin bileceğin birşey..
engincantan33
31/12/2011, 00:01
hocam ben 2006-2007 focus ghia bakıyorum çok hoşuma giden bir araç ayrıca kia yeni rio falan da gerçekten on numara araba ceed de öle, golf tdi de olabilir, birde LEON 1.6 TDİ şu anda beyazları ikinci elde en full ü 45 lira..ama tabi benim bugünlerdeki gözdem opel astra 1.3 cdti yine en full ü 40.800 TL... tabiki de senin bileceğin birşey..
hocam haklısın ama benım acımdan degerlendıreyım...
1-2006-2007 focus gorsel olarak bence berbat ve dızelıne baktıgınızda hep 150 bın km de ve fıyatları cok yuksek...(bravo 2011)yenı herzaman yenıdır...
2-ceed dedıgınız aracın ıkıncı elı bravodan kesınlıkle ıyı olmayacaktır...rıo da aynı sekılde bence....
3-golf tdı ıyı araba...tıpı bana gore en kotu golf ha bence cok basarılı bı araba ve olusu para eder ama dedıgımız nıtelıklerde fıyatı 2011 model dızel yada 2010 45 50 bınlere kadar cıkıyor...
4-leon bencede cok guzel araba arkadasımda var 2011 dızel ve dsg vıtes ama takdır edersınızkı 45 bın tl nın cok ustunde oda....
5-astra cdtı alacak olsam eskı kasadan bahsedıyorum benım evo mu satmazdım..motor gucu 1.3 90 beygır
belkı ben yanılıyorum bılmıyorum benım dusuncelerım bunlar ama bravo gordugunuz gıbı yanı benım mantıgıma gore yukarda bıraz ornekledım en uygun secenel...2013 dedıkoduları aklımı karıstırmıyor degıl ama fıat ın o onumuzdekı yıllardakı planına bakacak olursak hıcbırı suana kadar turkıyede olmadı...
ve benı rahatlatan tek sey herzaman dızel ve 120 beygır aracın pıyasada alıcısı olur dıye dusunurum uretımden kalksa dahı...umarım yanılmıyorumdur...
SRDR KRKC
31/12/2011, 00:28
Şu bir gercekki puntonun alicisi bravonunkinden daha fazla ona gore karar ver eski bir bravo kullanicisi olarak hayallerin bazen ızdırap olabilir iyi dusun engin...
engincantan33
31/12/2011, 01:04
Şu bir gercekki puntonun alicisi bravonunkinden daha fazla ona gore karar ver eski bir bravo kullanicisi olarak hayallerin bazen ızdırap olabilir iyi dusun engin...
walla hocam bunu sen de dıyorsan kı yenı satmıstın antalya ya bravonu gozumu korkuttun
Honor COOPER
31/12/2011, 12:31
İçki içen Kadeh saymaz Engin hocam.Yani ya alacaksın merakını ve nefsini doyuracan yada almayacaksın hep aklının bir köşesinde kalacak trafikte gördükçe keşke diyeceksin karar senin.
Otomobil,özellikle erkekler için ihtiyacın ötesinde birşeydir.Yani bir aracı alırken kâr mı zarar mı ederim diye çok fazla git gel yaşamak bana ters.... Öncelikle ne istediğime karar verir sonra değerlendirme yaparım. Sonuçta bu dünya fani... Bazı hazları yaşamadan ölmek istemem ki, Bravo bunlardan biridir.Satılmıyacak araç yoktur,hele ikinci el bir araç alıyorsan öyle ahım şahım bir zarar sözkonusu değildir diye düşünüyorum. Birde şöyle düşünmek lazım;aldığınız araç ne olursa olsun bir bedel ödemek durumundasınız.Çok iyi şartlarda ve popüler ve hatta ikinci eli oldukça iyi bir araç aldığınızı düşünelim.Daha fazla ödeme yapacağınız bir gerçek.Bu süper araçla kaza yaptığınızı düşünün..... hepsi bu kadar,bütün hesaplar yerlebir olur.Hayırlısı ne ise o olur inşaallah.Şahsım adına tjet olmasına rağmen ben aracımdan çok memnunum.(benzin fiyatlarına rağmen)
ben bile bravo alabilmişsem, ki kılı kırk yararım, hele bi de çok memnunsam, ki maymun iştahlıyımdır.. bence almalısın.. bi kere yaşayacağız, ikinci elde 1-2 milyarlık zarar göze alınabilir..