Orijinalini görmek için tıklayınız : Xenon farlar
Semih Kurtulmus
24/12/2011, 00:11
Daha yeni grande punto aldım (beyaz) .. Açık mavi xenon taktırmayı düşünüyorum, araca binmeden xenon olsun istiyorum .. Serviste kısa 200 uzun 200 toplamda 400 tl fiyat çıkardılar .. Arkadaşlarımdan öğrendiğim kadarıyla piyasa malları yerine biraz paraya kıyıp serviste taktırmamı diyorlar .. Öneriniz nedir ?
O nasıl öyle grande puntonun far tipi h4 yani tek ampülde çift flaman vardır.Uzun da kısa de tek ampülde.Onların haberi yok sanırım soket tipinden veya.Fiyat makul görünsün diye demişler.
Kerem doğru söylüyo bizim araçlar tek ampul H4 yani servis abartmış biraz her zamanki gibi :)
vay be :D bunlar sis farı olmayan arabaya da xenon parası alırlar...
abbsbzdg
24/12/2011, 23:09
Dışarda yaptırmanı tavsiye ederim servisteki olay sadece fiyatın yüksek olması daha önce serviste taktırmış biri olarak servise boşuna o kadar para verme derim...
Semih Kurtulmus
25/12/2011, 03:02
teşekkür ederim :) boşuna gazlanmamış olacağım :)
Bu arada bana marka tavsiye edebilir misiniz ? Mesela bir arkadaşım dandikleri geceleri gözleri yorar falan diyordu ..
Semih Kurtulmus
10/01/2012, 22:44
Dışarda yaptırmanı tavsiye ederim servisteki olay sadece fiyatın yüksek olması daha önce serviste taktırmış biri olarak servise boşuna o kadar para verme derim...
Bu arada arıza lambası yanabilir dediler bana .. Yanmasını istemem açıkçası :)
Semih Kurtulmus
10/01/2012, 22:45
Kerem doğru söylüyo bizim araçlar tek ampul H4 yani servis abartmış biraz her zamanki gibi :)
h4 diyorsunuz peki 2012 modellerde sistem değişikliği gibi birşey olabilir mi acaba ? Zaten 1 hafta sonra Bursa'ya gideceğim o zaman ne var ne yok sorarım :)
semih tanıdığın güvendiğin yerden almanı tavsiye ederim bu tip xenonda marka yerine güvenebileceğin firma önemli , (herhangi bir sorunda, ışıtmada , arızada, vsvs )
Semih Kurtulmus
12/01/2012, 03:19
semih tanıdığın güvendiğin yerden almanı tavsiye ederim bu tip xenonda marka yerine güvenebileceğin firma önemli , (herhangi bir sorunda, ışıtmada , arızada, vsvs )
17 sinde Bursa'ya gittiğimde servise gidip bunlar h4 değil mi tek ampul olmayacak mı diyeceğim ondan sonra verilen cevaba göre birşey yaparım :) Bilmediğim yerden almam zaten ama en azından bileyim hangi markalar iyi nedir ne değildir .. Birde ben 6 k taktırabileceğim üniversite okuduğum yer küçük baya ve polislerden devamlı ceza yerim üstünü taktırırsam :D film çektirmekte bile tereddütteyim