PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sürat kargo rezilliği !!!

HLk16
22/12/2011, 07:15
Arkadaslar kargo ile ürün alırken dikkat !

Kemal oto dan cam rüzgarlıgı ve ayak dayama sipariş ettim ...

Heyecanla beklemedeydim ... Iş yerinden 1 saatliğine dışarı çıktım ve o sırada kargo gelmiş ... Benim adıma kargoyu aldırdım daha sonra iş yerine geri döndüğümde paketi açtım ...

Ne göreyim !

sol ön rüzgarlıklar kırık

kemal oto sağolsun iyi bir şekilde ambalaj yapmış olmasına rağmen ve paket üzerine tam 4 adet kırılır yazılar yazmasına rağmen

ürün kırık çıktı ....

O kadar moralim bozuldu ki sinirden aracımı iş yerinde bıraktım ....

Yarın mesai saati gidip durumu kargo şirketine bildiricem ama neler olucak bilmiyorum ...

Elimde kamera kayıtlarıda var ... Kargocunun gelişi , paketi ilk benim açmam , olayın bende olmadıgını kanıtlayan bır kamera kaydı var ...

Hatta kutuda darp yeri var ve o bolge tam olarak kırık bolgeye denk gelıyor ...

Anlıcagınız elımde kanıtlar var ...

Bakalım ne olacak ...

Sürat kargodan sogumus bulunmaktayım ....

Bilgilerinize ...

Ben magdur oldum bir başkası magdur kalmasın diye hakkımı arayacagım bakalım hayırlısı...

Fotoları paylaşacagım ...

uLTRa GP
22/12/2011, 08:30
geçmiş olsun bu kargo firmlararının hiçbiri işini doğru yapmıyor 2 sene önce benim kazandığım üniversite davet ve kayıt tarihi zarfı göndermiş ve içinde önemli kayıt formlarıda var ve ereğli araskargo şubesine gelmiş eve göndermeden bizide aramadan alınmadı diye geri göndermişler ve okuldan arayınca anladık biz olayı bir sinirle gittim oraya babamda tabi sinirrlenmiş o da geldi ve bağırış çağırış bir çzürü bile zor dilediler aynı şşeyler yurtiçi kargodada oldu hepsinle sorun yaşadım

takres
22/12/2011, 17:19
hepsi böyle maalesef...

tayfux
22/12/2011, 20:50
sürat kargoyu birkaç kere kullandım fiyatı özellikle çok uygun geldi ve bir zararını görmemiştim ama bence zararınızı karşılarlar..inşallah öyle olur..

ABNEW
22/12/2011, 21:08
Geçmiş olsun Haluk, umarım zararını karşılarlar,

Sürat Kargoyu hiç kullanmadım ama MNG ve DHL i kullanmıştım zamanında.Sorun yaşamadım.Ancak Aras Kargoda 2 defa sıkıntı çektik maalesef...

zaza
22/12/2011, 21:55
Haluk bey geçmiş olsun..

Ancak ürünü imzalayıp aldığınız andan itibaren gelen kargoyu o şekilde kabul etmiş sayılıyorsunuz.Ürünü teslim almadan önce altına üstüne kırığına çıkığına bakmak gerekiyor.Buna benzer bir olayda ben yaşamıştım....

zafer murat
22/12/2011, 21:56
keşke kargoyu teslim almadan önce kontrol etseydiniz ondan sonra imzalasaydınız siz yine kargo şubesi ile bir görüşün.

femoli
23/12/2011, 11:34
BU sürat kargo ya öyle güzel bişiler yazmak istiyorumki yeni bir dava unsuru olmasından korkuyorum .. keşke kutuyu almadan kontrol edip öyle teslim alsaydın yada bir başkası aldıysa ona tembihleseydin .. bu her zman dile getiriyorum kargoyu incelemeden imza atmayın :(

bu saatten sonra hiç bir cam rüzgarlığını sürat ile göndermeyeceğim..