HLk16
22/12/2011, 07:15
Arkadaslar kargo ile ürün alırken dikkat !
Kemal oto dan cam rüzgarlıgı ve ayak dayama sipariş ettim ...
Heyecanla beklemedeydim ... Iş yerinden 1 saatliğine dışarı çıktım ve o sırada kargo gelmiş ... Benim adıma kargoyu aldırdım daha sonra iş yerine geri döndüğümde paketi açtım ...
Ne göreyim !
sol ön rüzgarlıklar kırık
kemal oto sağolsun iyi bir şekilde ambalaj yapmış olmasına rağmen ve paket üzerine tam 4 adet kırılır yazılar yazmasına rağmen
ürün kırık çıktı ....
O kadar moralim bozuldu ki sinirden aracımı iş yerinde bıraktım ....
Yarın mesai saati gidip durumu kargo şirketine bildiricem ama neler olucak bilmiyorum ...
Elimde kamera kayıtlarıda var ... Kargocunun gelişi , paketi ilk benim açmam , olayın bende olmadıgını kanıtlayan bır kamera kaydı var ...
Hatta kutuda darp yeri var ve o bolge tam olarak kırık bolgeye denk gelıyor ...
Anlıcagınız elımde kanıtlar var ...
Bakalım ne olacak ...
Sürat kargodan sogumus bulunmaktayım ....
Bilgilerinize ...
Ben magdur oldum bir başkası magdur kalmasın diye hakkımı arayacagım bakalım hayırlısı...
Fotoları paylaşacagım ...
Kemal oto dan cam rüzgarlıgı ve ayak dayama sipariş ettim ...
Heyecanla beklemedeydim ... Iş yerinden 1 saatliğine dışarı çıktım ve o sırada kargo gelmiş ... Benim adıma kargoyu aldırdım daha sonra iş yerine geri döndüğümde paketi açtım ...
Ne göreyim !
sol ön rüzgarlıklar kırık
kemal oto sağolsun iyi bir şekilde ambalaj yapmış olmasına rağmen ve paket üzerine tam 4 adet kırılır yazılar yazmasına rağmen
ürün kırık çıktı ....
O kadar moralim bozuldu ki sinirden aracımı iş yerinde bıraktım ....
Yarın mesai saati gidip durumu kargo şirketine bildiricem ama neler olucak bilmiyorum ...
Elimde kamera kayıtlarıda var ... Kargocunun gelişi , paketi ilk benim açmam , olayın bende olmadıgını kanıtlayan bır kamera kaydı var ...
Hatta kutuda darp yeri var ve o bolge tam olarak kırık bolgeye denk gelıyor ...
Anlıcagınız elımde kanıtlar var ...
Bakalım ne olacak ...
Sürat kargodan sogumus bulunmaktayım ....
Bilgilerinize ...
Ben magdur oldum bir başkası magdur kalmasın diye hakkımı arayacagım bakalım hayırlısı...
Fotoları paylaşacagım ...