Orijinalini görmek için tıklayınız : İST / Pendik'ten Selamlar :)
Barisince
21/12/2011, 21:07
Merhabalar Arkadaşlar. İsmim Barış. 22 Yaşındayım. İstanbul Pendikteyim. Forumumuza Yaklaşık 2.5 Ay Kadar Önce Üye Oldum. Fakat Mazur Görün Kendimi Tanıtmayı Unutmuşum :) Aracımız Grande Punto Fire Dynamic 1.4 77 HP Egzotik Kırmızı. Aranızda Bulunmaktan Çok Sevinçliyim. Bir O Kadar ki 2.5 Ay Gibi Kısa Sürede Aracımla İlgili Bir Çok Şey Öğrendim. İyi ki Varsın Forum.GrandePuntoTr Ve Değerli Üyeleri. Herkezse Kazasız Belasız Derin Çukursuz Kullanımlar Dilerim :)
uLTRa GP
21/12/2011, 21:16
hoşgeldiniz iyi forumlar...ayrıca yakınız bende tuzladayım :)
hoşgeldin...keyifli forumlar...
Barisince
22/12/2011, 03:42
hoşgeldiniz iyi forumlar...ayrıca yakınız bende tuzladayım :)
Teşekkür Ederim Herkeze, Hoşbulduk :) Aaa Öyle mi Doğancan Bende Bu Taraflarda Bir Ben Varım Zannediyordum. Bugün Sahilde Bizim Forum Logolu Bir GP Gördüm Kırmızı Renk Siyah Film Camlı Jantları Kapaklı Sen miydin Yoksa ? SahiL Kısmında New York Cafe Var Orda Solda Beklerken Yanımdan Böyle Bir Araç Geçti.
GP COSKUN
22/12/2011, 11:31
barış aramıza hoşgeldin
bende pendik te oturuyorum
sen neredesin bakıyım pendikte
ayrıca forumda gebze pendik kartal tuzla maltepe bostancı tarafından bir çok arkadaşımız var
Barisince
22/12/2011, 12:01
barış aramıza hoşgeldin
bende pendik te oturuyorum
sen neredesin bakıyım pendikte
ayrıca forumda gebze pendik kartal tuzla maltepe bostancı tarafından bir çok arkadaşımız var
Ümit Abi Hoşbulduk. Ben Yeni Mahalledeyim Süreyyapaşa Caddesi Üzerinde Simge Sitesi Var. Sitenin Hemen Altında Damla Market Var. Elbet Geçmişsindir Önünden. Bu Taraflarda da Üyelerimizin Olması İyi Haber Oldu :)
uLTRa GP
22/12/2011, 21:29
Teşekkür Ederim Herkeze, Hoşbulduk :) Aaa Öyle mi Doğancan Bende Bu Taraflarda Bir Ben Varım Zannediyordum. Bugün Sahilde Bizim Forum Logolu Bir GP Gördüm Kırmızı Renk Siyah Film Camlı Jantları Kapaklı Sen miydin Yoksa ? SahiL Kısmında New York Cafe Var Orda Solda Beklerken Yanımdan Böyle Bir Araç Geçti.
ben değildim benim aracım gri pendike çok sık gelemiyorum bu ara biraz yoğunum :) ama müsait zamanlarda buluşma filan yapılırsa gelirim zaten daha tuzlaya taşınalı 1.5 sene oldu :)
hoşgeldin. bende pendikteyim bu arada
barış hoşgeldin ben de sultanbeylideyim
sehzadeamasya
23/12/2011, 00:01
hoşgeldiniz aramıza
Barisince
26/12/2011, 02:04
Hoşbulduk Arkadaşlar. Kusura Bakmayın Biraz Geç Cevaplıyorum Perşembe Gecesinden Beri Çanakkale/Ezinedeydim Abimin Yemin Töreni İçin :) Bu Arada Ortamala Yakıt Değerim 320 Liralık Benzin İle 1071 Km Yol Yaptım. Ortalama Hızım 120 İdi. 1.4 77HP Fire Motor.
effect1903
26/12/2011, 02:20
Hoşgeldin..
Barisince
31/12/2011, 01:08
Hoşbulduk...