PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 2012 yılınca sıfır punto evo ve gp alan arkadaşlar

Sayfa : 1 [2]

Mehmet SOVUK
28/04/2012, 23:22
Hocam bende Punto çok düşünmüştüm. Özellikle Evo mylife çok hoşuma gitmişti... Ancak bir kaç bayi ile son görüştüğümde evo ların artık üretilmediği cevabını almıştım... Bunun yerine yeni punto tavsiye ediyorlardı. Ben hem fiyat hemde görüntü itibari ile tercihimi başka markadan kullandım...Yeni puntoyu almadım... ( Dış tasarım ve bazı özelliklerini koymadıkları için )

Aracınızı güzel günlerde kullanırsınız inşallah... Çok düşünmeyin fiyat mevzusunu yeni temiz güzel bir araç almışsınız keyfini sürün... Aracınız gayet güzel dizelse zaten mjet in namını kullananlara sorduğunuzda duyduklarınızdan dolayı memnun kalacaksınız...Tekrar hayırlı uğurlu olsun... Kazasız belasız sürüşler dilerim...

Selim arkadasim yorumun icin tesekkurler. Aslinda puntoyu almazdan once ben de cruze plus alacaktim, hemen hemen ayni fiyatlara anlasmistim. Body kiti olsun, aractaki dinanimlar olsun sahane bir arac. Tek eksisi 1.6 benzinli olmasi. Puntoda o kadar donanim olmasa da 1 haftadir kullaniyorum yakit ve aracin gidisinden memnunum, en buyuk artisi bana gore dizel olmasi.

aykut_1914
28/04/2012, 23:22
Arkadaşlar ben de 1 hafta önce Göker Otomotivden 5K EASY 1.3 MULTIJET 75HP Titanyum Gri Modelini aldım. Araca ekstra olarak ESP/MSR/ASR/HBA/HILLHOLDER + Park Sensörü ve Spoiler koparabildim. Kampanyalı liste satış fiyatı 40.740 TL ben 40.000 TL'ye aldım. Sizce fiyat olarak nasıl? Bi de forumda dikkat ediyorum alım konusunda hep Evo tercih ediliyor. Mesela Evo'nun benimle aynı donanımda olanı daha ucuz gibi geldi bana.

baya sağlam koparmışınız

Mehmet SOVUK
29/04/2012, 00:17
baya sağlam koparmışınız

Aykut arkadaşım aslında marşpiyelleri de istedim ona yok dediler ben de fazla diretip işi iyice yüzsüzlüğe dökmek istemedim. :)

karizmatik_boy
29/04/2012, 00:19
Selim arkadasim yorumun icin tesekkurler. Aslinda puntoyu almazdan once ben de cruze plus alacaktim, hemen hemen ayni fiyatlara anlasmistim. Body kiti olsun, aractaki dinanimlar olsun sahane bir arac. Tek eksisi 1.6 benzinli olmasi. Puntoda o kadar donanim olmasa da 1 haftadir kullaniyorum yakit ve aracin gidisinden memnunum, en buyuk artisi bana gore dizel olmasi.

Hocam ben o kadar çok düşündüm ki... Önce 2. el düşündüm... 100.000 km devirmiş araçlara dahi o kadar çok istiyorlar ki... pert olan araçları orjinal diye satıyor bazı uyanıklar... öyle böyle derken sıfır almaya karar verdim...

Getz,Palio,Punto,Linea,Yaris,Fiesta,Corsa,i20,Aveo bakmadığım gezmediğim araç yer kalmadı desem yeridir... Mjet çok istedim ama fiyat olarak indirime gitmedi bayii. 500 lira indi tmm dedi... Bana göre son 7-8 ayda araçlar çok pahalandı... bende hesabımı kitabımı yaptım ona göre tercih kullandım... Evonun iç tasarımı güzel malzeme kalitesi iyi mjet zaten sorunsuz bir motor olarak biliniyor(forumdan bakabilirsin memnun olmayan yok gibi. zaten opel ve chavrolet mjet kullanıyor. GM ortaklığı ile.)
Tekrar hayırlı olsun...

aykut_1914
29/04/2012, 00:27
Aykut arkadaşım aslında marşpiyelleri de istedim ona yok dediler ben de fazla diretip işi iyice yüzsüzlüğe dökmek istemedim. :)

güle güle kullanın :)

Mehmet SOVUK
29/04/2012, 00:30
Hocam ben o kadar çok düşündüm ki... Önce 2. el düşündüm... 100.000 km devirmiş araçlara dahi o kadar çok istiyorlar ki... pert olan araçları orjinal diye satıyor bazı uyanıklar... öyle böyle derken sıfır almaya karar verdim...

Getz,Palio,Punto,Linea,Yaris,Fiesta,Corsa,i20,Aveo bakmadığım gezmediğim araç yer kalmadı desem yeridir... Mjet çok istedim ama fiyat olarak indirime gitmedi bayii. 500 lira indi tmm dedi... Bana göre son 7-8 ayda araçlar çok pahalandı... bende hesabımı kitabımı yaptım ona göre tercih kullandım... Evonun iç tasarımı güzel malzeme kalitesi iyi mjet zaten sorunsuz bir motor olarak biliniyor(forumdan bakabilirsin memnun olmayan yok gibi. zaten opel ve chavrolet mjet kullanıyor. GM ortaklığı ile.)
Tekrar hayırlı olsun...
Teşekkürler Selim. Bende bi tane de 2012 1.6 105 hp'lik bi Doblo var ondan biliyorum zaten bu motorları. Opel ve Chevrolet'in dizelleri multijet diğil mi. Benzinli 1.6'ları zaten her ikisinde de Opel motoru diye biliyorum.

karizmatik_boy
29/04/2012, 00:30

Heriflerden ben 10 liralık benzin koparamadım :D Depo resmen boştu... Yol bilgisayarında 0.2 km gider yazıyordu... Bayiyi yanıma aldım benzinciye öyle gittim... Yolda kalırsam ona itelettircektim... :=)) Senin ESP paketi zaten kafadan 1000 lira :=)

since1453
29/04/2012, 13:55
aracınızın dengi my life. my life'tan 1-2 eksiği var sadece. en azından garip tamponlarınız yok :) güle güle kullanın.

farklar
perde hava yastığı
blue&me
tom tom navigasyon ön hazırlık

en basit modeli easy değil pop muş

ben easy sanıyordum o yüzden active demiştim :)

Mehmet SOVUK
29/04/2012, 19:51
farklar
perde hava yastığı
blue&me
tom tom navigasyon ön hazırlık

en basit modeli easy değil pop muş

ben easy sanıyordum o yüzden active demiştim :)

Kivanc bilgisayarda ikisinin de donanim sayfasini goruntuledim ve beraber inceledim. Simdiki puntonun en buyuk avantaji en son kasasi olmasi. Birebir incelendiginde birbirlerine gore arti ve eksileri var. Mesela evo'da senin yazdigin artilar var digerinde farkli artilar var.

gurik
30/04/2012, 00:53
bi kere performans fukarası bi motor. genelde sakin kullanmanız gerek.inşallah araç sollama gibi bi hata yapmassınız.biraz zorladığınızda da 2500 bi motor gibi benzin tüketicek.daha önce dizel kullanmışsınız keşke dizel evo alsaydınız.şehir içi 5 - 5.5 litre tüketim,şehir dışı bir depoyla 1150 km ne demek hiç bi zaman öğrenemiceksiniz. forum üyesi bir sürü fire motor mağduru arkadaş var.her ay biri bu araba gitmiyor diye başlık açıyo ama hala insanlar bunları dikkate almadan iş yapıyor.keşke bi araştırma yapsaydınız. neyse hayırlı olsun demekten başka bişey kalmadı bize.

TAMAMEN SAÇMALIK.Ben uzun yol 190 koç gibi basıyorum da, kedi gibi 90 da mırıl mırıl da gidiyorum. 750 KM RAHAT YOL YAPIYORUM.LPG BİLE TAKMAYA GEREK GÖRMEDİM.DOĞRU DÜRÜST YORUM YAPIN.

ulviunal
08/05/2012, 16:11
Merhaba,bende aynı fiyata aldım.park sensörü taktılar hediye olarak.