Orijinalini görmek için tıklayınız : Satılık grande punto 1.4fire dynamic
2008 yılında almış olduğum puntoma veda edeceğim artık,aldığımdan beri bu site sayesinde çok şey öğrendim punto ile ilgili allaha şükür şimdiye kadar bana sıkıntı çıkarmadı fakat üzelerek ayrılma vakti geldi.
22000 Tl istiyorum, herhangibir sorunu yok 48318 km de şuan, siteden diğer arkadaşlara duyurulur özel mesajla ulaşabilirler veya 05428286464
hayırlı satışlar. Uygun fiyata güzel bir araba.
teşekkürler arkadaşlar inşallah iyi bir kullanıcıya gider hakikaten güzel araba beni şimdiye kadar hiç üzmedi yarı yolda bırakmadı beni hep beraberdik ev almayacak olsam daha binerdim yıllarca
incelemek isteyen arkadaş varsa ilan no:67898300
veya
Fiat Punto Grande 1.4 Fire Dynamic 2006 Model 22.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 67898300 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-kazasiz-boyasiz-grande-punto-1-4-fire-dynamic-67898300/detay/)
meltdown
23/12/2011, 18:36
hayırlı satışlar... 20bin gibi rakama satabilirsin...
effect1903
23/12/2011, 18:53
Hayırlı satışlar..
fotobelit
23/12/2011, 20:04
Hayırlı satışlar..
site üyelerine pazarlıksız 21000 olur en son
meltdown
23/12/2011, 22:32
bu arabanın şu anki piyasa değeri maksimum 19bin... ben 2008 tüplüsünü senin dediğin fiyata satamadım... saygılar... tabi ki mal senin... istediğini isteyebilirsin, ona yorum yok...
internette satış sitelerinde 20000 ile 23500 arasında geziyor bende onları kıyaslayarak fiyat belirledim
gerçekten çok zor ama internetten satılabilir
CesSpOoL
24/12/2011, 03:44
Fiyat gayet normal, hayirli satıslar..
grandecaglar
24/12/2011, 04:12
Hayırlı satışlar Fiyatı gayet iyi 21 den aşağıya verilmez active ler 20 ediyor.
Hayırlı satışlar Fiyatı gayet iyi 21 den aşağıya verilmez active ler 20 ediyor.
çağlar beyin dediğine aynen katılıyorum activelere bu kadar fiyat biçerken niye piyasayı düşürelimki şu anda fiyatlar böyle yazın artacağındanda eminim
23 e biniciye gider.hayırlı olsun.
2. el durdu galiba yada alıcılar ocak vergisini düşünüyor
meltdown
29/12/2011, 11:23
Bu fiyatı 21 iyi diyenler acaba son zamanlarda araba sattı mı? ya da piyasayı sadece sahibinden.comdan mı takip ediyorlar?
2 hafta önce 48bindeki hatasız seninki gibi tertemiz 2009 active benzinliyi 21.250 ye sattım. 21bin veren 5-6 kişi olmuştu telefonda.
bence ilanında aracını daha ayrıntılı bi şekilde tanıtmalısın. galericiler bile daha ayrıntılı yazıyolar artık..
meltdown
30/12/2011, 10:37
2 hafta önce 48bindeki hatasız seninki gibi tertemiz 2009 active benzinliyi 21.250 ye sattım. 21bin veren 5-6 kişi olmuştu telefonda.
Bence iyi satmışsın... aracın 2009 yalnız...
bence ilanında aracını daha ayrıntılı bi şekilde tanıtmalısın. galericiler bile daha ayrıntılı yazıyolar artık..
haklısın ocak ayını bekliyorum yenilemek için ilanı
İlk önce 2008 sanmıstım ama ilanda 2006 yazıyor fiyatı kim ne derse desin yüksek aynı modelde lpgli aracımı 19 bine sattım km side 72 binde idi
satılmasa bu fiyatlar yazılmaz heralde birkaç internet sitesindede ortalama aynı yüksek olanda var kazalı boyalı olanlara 19000-20000 civarı fiyat yazmışlar sonuçta kış sezonundayız araç satışlarının durduğu zaman ve yılbaşı olması nedeniyle sıfır araç kampanyaları var
Evet sıfır fiyatları kampanyalar su bu derken ikinci el yavas mı acaba diye dusnuyorum zira gecen hafta konya pazarını yazın bile o kadar kalabalık gormemiştim ve bircok araba alındı satıldı. Konya bir ölçüt degil ama normalde Bu emvsimde ikinci el ölü olurdu nasıl iş bende anlamadım. sahibinden yahut araba com da elbette fiyatlar bir oranda belirleyicidir ama son fiyatı veren yine alıcı dolaysıyla su an bende alıcı sayılırım o fiyata almam bu aracı. Yanlıs anlamayın hocam bu tarz yorumlar canınızı sıkacaktır ama forumda bilgi paylasımı amacla konu acılmakta yorumlar yapılmakta ben ve benim gibi arkadaslar bu yorumları yaparken malınızın degerini azaltmak yahut benzer amaçları da yok bunu da bilmenizi isterim. Ben dedigim aracı 20500 den hatta 21 den acmıstım herkes yuksek demişti ve 19 bine satıldı gerci en fazla 18500 eder denmişti ama ederi buymus demekki. biraz olsun anlatabilmişmdir umarım:)9
Evet sıfır fiyatları kampanyalar su bu derken ikinci el yavas mı acaba diye dusnuyorum zira gecen hafta konya pazarını yazın bile o kadar kalabalık gormemiştim ve bircok araba alındı satıldı. Konya bir ölçüt degil ama normalde Bu emvsimde ikinci el ölü olurdu nasıl iş bende anlamadım. sahibinden yahut araba com da elbette fiyatlar bir oranda belirleyicidir ama son fiyatı veren yine alıcı dolaysıyla su an bende alıcı sayılırım o fiyata almam bu aracı. Yanlıs anlamayın hocam bu tarz yorumlar canınızı sıkacaktır ama forumda bilgi paylasımı amacla konu acılmakta yorumlar yapılmakta ben ve benim gibi arkadaslar bu yorumları yaparken malınızın degerini azaltmak yahut benzer amaçları da yok bunu da bilmenizi isterim. Ben dedigim aracı 20500 den hatta 21 den acmıstım herkes yuksek demişti ve 19 bine satıldı gerci en fazla 18500 eder denmişti ama ederi buymus demekki. biraz olsun anlatabilmişmdir umarım:)9
yorumunuz için teşekürler mustafa bey dediğiniz çok doğru son fiyatı alıcı belirler, tabiki konuyu hem paylaşım hemde piyasası belli olsun diye açtım satıldığındada kaça gittiğini belirteceğim buradan
Arkadaşlar,
Yeni bir araç aldığımdan arabamı satıyorum. İlgilenen arkadaşlara duyurulur. İlan linkinden detaylara ulaşabilirsiniz.
Fiat Punto Grande 1.3 M.jet Dynamic 2006 Model 21.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 68958698 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-1-3-mjet-dynamic-pkt-arayanlar-aracimi-gormeden-karar-vermeyin-68958698/detay/)
bu ilan altına ilan acma modası da yeni cıktı. artık galericilerde mi buraya takılıyor diye dusunmeden edemiyorum
haklısın piyasa bukadarmı durgun acaba ben şahsen hemen satılır diye düşünüyordum fakat bir faaliyet yok
piyasa aralıkta hic olamdıgı kadar hızlıydı daha öncede konusmsutuk ama simdi biraz durgun marta dogru canlanır tabi birde fiyat konusu aslında alıcıda cok ama bir alıcı ortalama en az 1 ay bekliyor araba almak için. biraz nasip işi. fiyatını düşürürsen belki satabilirsin. daha oncede demiştim benim aracı alan adam 19250 ye satmıs 77 binde kaza boya degisen yok .gumus gri
Denizalp
17/02/2012, 22:23
güncel
İlanı göremiyorum, link koyabilir misin?
güncel olan ilanım
Fiat Punto Grande 1.4 Fire Dynamic 2006 Model 21.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 71331543 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-memurdan-kazasiz-boyasiz-orjinal-grande-punto-1-4fire-dynamic-71331543/detay/)
güncel fiyatı:21000
Fiat Punto Grande 1.4 Fire Dynamic 2006 Model 21.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 79249955 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-memurdan-kazasiz-boyasiz-grande-punto-dynamic-79249955/detay/)