Orijinalini görmek için tıklayınız : Aracım Sizce PERT mi ?
Arkadaşlar aracı ben peugeot bayinden aldım.Sivastayım.Yeni aklıma geldi, tramerden araştırma yaptım.Tramerden tutanak sorgulamada aracın plakasından, motor no dan, şasi no dan sorgulama yaptım ama bi sonuç bulamadım.Ancak aracı aldığım kişinin TC kimlik nodan sorgulama yaptığımda 2010 tarihince saat 9 da meydana gelen bir kaza raporu buldum.Rapora göre aracıma range rover markalı jip arkadan carpmış.Benim araç park halindeyken o kişi bana carpmış.Sonucta bajac kapagında ve tamponda çökmeler meydana gelmiş ve cizikler oluşmuş.Kaza tespit tutanağına göre bana carpan araç %100 suçlu bulunmuş. Aracın önceki yıllara ait kasko ve trafik poliçelerine tramerden baktım.Hiçbirinde iptal yok sadece tahakkuk yazıyor.Ayrıca benim arabaya ödeden kasko bedeli belirtmiyor. Raporda ayrıca bana vuran aracın görüşlerine baktığımda suçunu kabul ediyor ve gereğinin yapılmasının istiyor.Bu olay İzmirde meydana gelmiş.Ayrıca aracımı aldığım bayide sigortalattım.Axa sigorta tarafından.Sigortayı yapan görevli kadın bu konuyla ilgili bişey söylemedi. Acaba bu sonuçlara göre benim araç şimdi pert mi oluyor ?
Ben tam olarak bu pert meselesini anlayamadım bide size soruyum dedim.
Saygılarımla...
bagaj kapağı ve tampondaki çiziklerden dolayı hiç bir araç perte çıkmaz :)
bagaj kapağı ve tampondaki çiziklerden dolayı hiç bir araç perte çıkmaz :)
web de araştırma yaptım bazılarında 20cm boya var diye pert yazmışlar olurmu olur valla...Ayrıca cizik yok sadece tampon ve bagaj kapağı içine göçmüş :D
web de araştırma yaptım bazılarında 20cm boya var diye pert yazmışlar olurmu olur valla...Ayrıca cizik yok sadece tampon ve bagaj kapağı içine göçmüş :D
Sen webde 20cm yazdigina bakma. Tir gecmistir o aracin uzerinden ama sana 20cm boya var der :D
Sent my GT-I9100 using
takmayın kafanıza pert falan değildir araç...
etme dert değildir pert, nette gördüğünüz, "çalışır yürür durumda", "çıtır hasarlı", "kıtır boyalı", "bi karış boyalı" , "çiziklerden dolayı tavan hariç boyalı" vb. galerici tabirlerine takılmayın. tc kimlik ten çıkan araç hasarının sizin arabanız olduğuna emin misiniz? belki aynı şahsa ait başka bir araç olabilir mi?
uzuncocuk
15/12/2011, 02:03
kasko yaptırmayı dene eger yapıyorlarsa pert degildir.
kasko yaptırmayı dene eger yapıyorlarsa pert degildir.
pert araca kasko yapılıyor tecrübeyle sabittir, tanıdık bir sigortacıya sorgulatmak en kesin sonucu verir
uzuncocuk
15/12/2011, 02:24
pert araca kasko yapılıyor tecrübeyle sabittir, tanıdık bir sigortacıya sorgulatmak en kesin sonucu verir
pert araca kasko yapılıyor ama normal bır vatandas normal bır sırkete gıdıncede dırek soyluoyrlar sonra pert aracın oldugunu anlayınca tepıne tepıne yaptırıyorsun ... aksıgortaya yaptırmıstık 3 hafta tepınıp:) en dogrusu bır acenteye bes dakıkalıgına ugramak:)
fiery_hunter
15/12/2011, 03:01
ver plakanı bakalım pert mi değil mi
Pert araca sigorta ve kasko yapıyolar ama tramer sorgusunda mutlaka çıkar. Birde 0 alınan araç ilk 3 ay içerisinde herhangibir kaza yapmışsa sigorta şirketi ile anlaşarak pert ettirebiliyolar karşıllıklı anlaşarak, tramerde çıkmıyorsa pert kaydı yoktur.
etme dert değildir pert, nette gördüğünüz, "çalışır yürür durumda", "çıtır hasarlı", "kıtır boyalı", "bi karış boyalı" , "çiziklerden dolayı tavan hariç boyalı" vb. galerici tabirlerine takılmayın. tc kimlik ten çıkan araç hasarının sizin arabanız olduğuna emin misiniz? belki aynı şahsa ait başka bir araç olabilir mi?
Tc no ile cıktı sadece arac benim araç eminim ama şasi ve motor nodan kayıt bulunamadı
GP COSKUN
15/12/2011, 16:24
hayır senin aracın pert değil sigorta hasarlı oluyor
aykut_1914
15/12/2011, 17:24
çıtır hasarlı ne ya :D