Orijinalini görmek için tıklayınız : Satılık 2006 Model Parlement Mavisi Dynamic Spor Paketli 90 lık GP
Arkadaşlar çok değerli bir abimde 2006 Model, 1.3 mjet 90 hp lik-6 ileri şanzuman, dynamic, spor paketli (Spoiler, marşpiye, krom spor egzoz-hepsi orjinal aksesuar), çift renkli yani iç döşeme ve konsol mavi renkli kombineli, ısı ve kaput koruma yaptırılmış (ziebart F1), 13.500 km de evet yanlış görmediniz 13.500 km lerde, üzerinde taş atığı bile bulunmayan, hi-fi ses sistemi ve elektrikli bel ayarı bulunan, eşya gözlü ön kolçağı, digital kliması olan aracını kullanılmadığından dolayı satmak istiyor, bunu sadece ben ve bir kişi daha biliyor, kendisine ait kapalı müstakil garajında duran bu araç ile sadece bir defa uzun yola gidilmiş (balıkesir taraflarına), daha orjinal lastikleriyle duruyor, lastik üzerlerindeki ufak parçacıkları bile duruyor, yolcu kısımdaki paspası gösterdi, Emrullah dedi daha kimse bu paspasa ayakkabısıyla basmadı dedi, neden dedim üzerindeki yıkama kağıtlarının üzerlerine bastırttım dedi, paspası kaldırdığımda tertemiz old gördüm ve maşallah dedim, imkanım olsa idi bu aracı abime alacağımı söyledim, sizlerle paylaşmak istedim ancak abimiz fiyat konusunda titiz, yazacağım fiyattan aşağı vermeyi düşünmüyor, anlayışınıza şimdiden teşekkür ederim. soracağınız birşeyler olursa özel msj atarsanız sevinirim...
Aracın ilk sahibi: istediği fiyat : 28.500-TL
Kocamana maşallah :) ama 2006 model olmasına göre fiyatı yüksek gibi :)hayırlı satışlar abi :)
hayırlı satışlar...alan kişi lastik almak zorunda kalacak :)
hayırlı satışlar...alan kişi lastik almak zorunda kalacak :)
Yanlış anlaşıldı herhalde, aracın üzerindeki lastiklerde daha üretim aşamasından çıkışındaki pütürcükleri bile duruyor, yani deforme olmamış onu kastetmiştim :)
lastık nekadar yeni olursa olsun bi raf süresi vardır hiç kullanılmasa bile özelliğini kaybeder...
hayırlı satışlar...
Mugen_punto
14/12/2011, 02:50
Hayırlı satışlar inş. değerini bilen birine gider...
Hayırlı satışlar KM gerçekten çok düşük..
Yanlış anlaşıldı herhalde, aracın üzerindeki lastiklerde daha üretim aşamasından çıkışındaki pütürcükleri bile duruyor, yani deforme olmamış onu kastetmiştim :)
lastik hiç kullanılmasa bile 5 max 6 senelik ömrü var...
Dostlar aracımız dün itibariyle satılmıştır, bilginize...
emrahisilti
27/01/2012, 18:07
kaça gitti acaba öğrenebilir miyiz?
kaça gitti acaba öğrenebilir miyiz?
27.000 TL diye biliyorum, aracın fotolarını kaldıracağım ve mümkünse de konusunu sileceğim bilgi amaçlı paylaştım iyi günler...
emrahisilti
27/01/2012, 23:23
gerçekten aracı o fiyata alan varsa helal olsun :)
arac sfir gibi abi alana da satana da hayrli olsn .. eder bence 27.000
Dostlar alıcıya kızmayın. aracı benım ımkanım olsaydı ben abıme alacaktım. yenı sahıbı gule gule kullansın. bu km de tr de baska var ise bilemıyorum . msj için tskler...