Orijinalini görmek için tıklayınız : Antenin içine su girmesi
tanyerik
09/12/2011, 17:13
Ankaralılar bilir, sabaha karşı ve sabah güne kar yağışıyla başladı ankara, okula gitmek için arabama bindim radyo hışırtılıydı hava kötü olduğundan önemsememiştim ama hava düzeldi hala hışırtılı anteni inceledim ve aracın tavanıyla antenin başladığı kısım arasında su birikmiş olduğunu gördüm tuhaf olanda antenin tavana bağlı olduğu kısmı elimle sağ sola kısmen oynatabiliyorum, evo su olan arkadaşlar kendilerinde bakabilirler mi o kısım oynuyomu? Sağ sola oynatarak suyun bir kısmını boşalttım,Su buharlaşır diye umut ediyorum ama ya kalıcı sıkıntılar bırakırsa orda(oksitlenme vb.)
Misafir047
09/12/2011, 17:16
enteresan grande puntoda olmayan sorunlar evoda çıkıyor arka stop lambası buğlanması arka kapıların ses çıkarması şimdide anten sorunu çıktı pes yani
ön sol kapıdan rzgar sesi gelmesi de varr :)
zafer murat
09/12/2011, 17:22
anteni kontrol edin mazallah su iletkendir kablodan işler işler teybin anten girişine kadar gelir çok karşılaşıldı.Antenizi kontrol edin bağlantılarını
tanyerik
09/12/2011, 17:26
sürücü kapısından rüzgar sesi bendede var ben kapıyı sert falan çarptımda oldu sanıyodum meğerse kronik bi sıkıntıymış anlaşılan, evolar sanırım ilk gelen 147ler gibi fazla narinler :/ peki zafer bey servise götürsem garantiden yapılır mı?
Bursa daki bütün servisler ben ve maccoder nickli üye tarafından dolaşıldı ses norml karşılandı ''yetkili (bence yetkisiz)kişiler '' tarafından.
İş yoğunluğum nedeniyle üstüne gidemiyorum olayın ama kafamda sürekli işlio bni :)
tanyerik
09/12/2011, 18:26
abi lastik süngerde yukarıya doğru sözle anlatamayacağım bir nokta var tam yerini deneyerek bulabilirsn boş yolda, 2 parmak bastırınca bile kesiliyo ama sürekli elimizi orda tutamayacağımızdan işe yarar değil, eğer bir formül üretebilirsek lütfen bilgi paylaşımında bulunalım.. anten işinide pazartesiye kadar bekleyeceğim ses düzelmez antendeki su buharlaşmazsa servise gitmeyi düşünüyorum
abi lastik süngerde yukarıya doğru sözle anlatamayacağım bir nokta var tam yerini deneyerek bulabilirsn boş yolda, 2 parmak bastırınca bile kesiliyo ama sürekli elimizi orda tutamayacağımızdan işe yarar değil, eğer bir formül üretebilirsek lütfen bilgi paylaşımında bulunalım.. anten işinide pazartesiye kadar bekleyeceğim ses düzelmez antendeki su buharlaşmazsa servise gitmeyi düşünüyorum
dediğim gibi vaktm olmadı serviste bişiy yok dedi, maccoder de fitilin içine serum lastiği koydu kesti gibi dedi ama snra yine aynı abi boşvr halolmuo dedi :(
bakacam inş iş yoğnluğm biterse