Orijinalini görmek için tıklayınız : 2012 kia sportage
metalik beyaz
08/12/2011, 03:14
arkadaşlar 2012 kia sportage 1.6 benzinli kullanan binen bilgisi olan varsa bana yardımcı olabilir mi iyi kötü yorum yaparsanız çok sevinirim fiyat olarak 59.700 tabi düşünürsek pazarlığımızı yapıcaz =)
Ayberk0616
08/12/2011, 03:56
Anneme alıcaktık bu araçtan motora LPG takılamadığından dolayı vazgeçtik.Diğer yönlerden güzel ama LPG takılmıyor bilginiz olsun
çok çok iyi..çok çok yakıyor..:(
neymıs bunun motor turu ?59 buna verecegıne gıt vw al daha ıyı kafan rahat olur
metalik beyaz
08/12/2011, 19:00
Ykt. Tük. ve Emisyon
1.6 GSL 2WD M/T
Şehir İçi (lt/100 km)
8,2
Şehir Dışı (lt/100 km)
6
Karışık (lt/100 km)
6,8
C02 Emis. (lt/100 km)
158
1.6 benzinli düşünüyoruz yakıt tüketimi bilgilerde bunlar gösteriyor ?
Benzinli suv dan kaçın bence.
metalik beyaz
08/12/2011, 21:06
arkadaşlar ben lpg taktırmayı fln düşünmüyorum ki nerden çıktı bu lpg aşkı anlamadım :D ben orjinal benzinli düşünüyorum zaten senede 10.000 kmden fazla yapmıyorum
metalik beyaz
08/12/2011, 23:33
Benzinli suv dan kaçın bence. neden böyle dediğiniz biraz daha açabilirseniz çok memnun olurum.
Yakıt tüketimi değerleri için demiştim.Artık porsche bile dizele geçti.
60.000 Tlye benzinli düşünüyorsanız ikinci el az kilometreli cam tavanlı 4X4 Tiguanlar var .
Kuzenimde var, verdiğin paraya göre bence çok iyi cam tavan bile standart araçta akla gelmeyecek bir dolu özellik var. tasarımıda gayet başarılı olmuş bence.
Tasarım olarak kesinlikle çok hoş gözüken bir araç.. Ledli farları falan çok hoş gerçekten.. Zaten eskiden sorento çok tu piyasada.. qashqai onu tahtından etmişti.. şimdi piyasada en çok görmeye başladığım araç yeni sportage ler oluyor..
Kia tasarımda kesinlikle sınıf atlamış.. Yeni rio da çok hoş olmuş..
Tasarım olarak kesinlikle çok hoş gözüken bir araç.. Ledli farları falan çok hoş gerçekten.. Zaten eskiden sorento çok tu piyasada.. qashqai onu tahtından etmişti.. şimdi piyasada en çok görmeye başladığım araç yeni sportage ler oluyor..
Kia tasarımda kesinlikle sınıf atlamış.. Yeni rio da çok hoş olmuş..
katılıyorum +1
gecen sene bende de vardı bu sportage askı. o zaman param yoktu. ama cok arastırdım arac guzel ona diyecek yok ama 49 binden satıyorlardı 100 kisiye o fiyattan verdiler sonra avrupadan 1 yıl boyunca aracı getiremediler arac yoktu ama aracın fiyatı her ay arttı simdi bu fiyata gelmiş demek. istanbulda 8.8 yakıyor demişti kullanan birisi sahibinden ilanlara bak kullanıcılıarrına sor